Sunday, October 7, 2007

Τα εβραϊκά είναι ελληνικά(Hebrew is Greek, Joshef Yahunta)

Για να κατεβάσετε το βιβλίο "Τα εβραϊκά είναι ελληνικά" του καθηγητή Ιωσήφ Γιαχούντα επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα:http://www.megaupload.com/?d=N1PKYADG.
Χρειάζεται όμως να κατεβάσετε την MEGAUPLOAD TOOLBAR που σας λέει στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.
Αφού κατεβάσετε την toolbar τότε πληκτρολογήστε το link που δίνουμε παραπάνω και θα εμφανιστεί το αρχείο που θα πρέπει να κατεβάσετε.

5 comments:

Anonymous said...

ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "HEBREW IS GREEK" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΑ΄? ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ... ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...? Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ...ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ. ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ...
YOSEF

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε Yosef δεν νομίζουμε ότι για να διαβάσει κάποιος το βιβλίο πρέπει να ξέρει εβραϊκά.Παρ'όλα αυτά θα σου πώ ότι εμείς έχουμε γνωστούς που ξέρουν εβραϊκά.Ο Yahuda εξηγεί αρκετά καλά γιατί έγραψε το βιβλίο.Το καταλαβαίνει κανείς και άν ξέρει αγλλικά.Επιπλέον στο βιβλίο αυτό έχουν αναφερθεί πολλοί μέσα απο περιοδικά αλλά και βιβλία.Τέλος δεν κάναμε και μεγάλη κριτική στο βιβλίο απλά προτείνουμε σε όποιον θέλει να διαβάσει το βιβλίο, να το "κατεβάσει" από το server που το βρήκαμε τυχαία.Και αγαπητέ Yosef δεν είναι και πολύ εύκολο όπως θα ξέρεις να βρεί κάποιως το συγκεκριμένο βιβλίο, για αυτό και κάναμε την αναφορά.

Anonymous said...

ευχαριστω για τον συνδεσμο που δωσατε παιδες... πανω που αρχισα να ψαχνω για το συγκεκριμενο βιβλιο , θα δωθουν αντιτυπα και σε καποια φιλαρακια μου :)

keraunoforos said...

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ο Ιωσήφ "επιτέθηκε" στην ιστοσελίδα. Δεν έγινε κριτική πουθενά στο βιβλίο. Αλλωστε το βιβλίο του Arthur Koestler "Η 13η φυλή" εξαφανίστηκε επίσης.Αποδείκνυε τη μη βιβλική καταγωγή των εβράιων...Ο Κοεστλερ αυτοκτόνησε στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα του.....
Το ταλμούδ επίσης είναι απόκρυφο.Είναι καλό μερικά απόκρυφα βιβλία να ξεσκεπάζονται.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ said...

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2011
Κύριοι,
Μετά από τετραετή διαβίωση και εργασία στο τελ Αβίβ, σας διαβεβαιώ ότι το Ταλμούδ δεν είναι απόκρυφο και μπορώ να σας συστήσω τουλάχιστον δύο παλαιο - βιλιοπωλέια όπου μπορείτε να το αγοράστε μεταχειρισμένο στα αγγλικά στο ένα και στα γερμανικά στο άλλο κι ένα τρίτο βιβλιοπωλείο όπου μπορείτε να το αγοράσετε καινούριο στα γαλλικά, εννοώ το "βαβυλωνιακό", ομοίως εντοπίζετι και το "ιεροσολυμίτικο".
Το βιβλίο του Άρθουρ Καίσλερ, 13η φιλή, το έχω αγοράσει στα ελληνικά στην Ελλάδα και αναφέρεται στη σχέση Χαζάρων Τούρκων και Ιουδαϊσμού, κατά την άποψή μου, στην ασκεναζύ έκδοσή του.
Το βιβλίο του Γιαχούντα, με βάση τα πτωχά εβραϊκά και αραβικά που γνωρίζω, καίτοι έχει γλωσσολογική αληθοφάνεια, ακόμη δεν με πείθει,
λ.χ. ροέ = ορώ, όρος, ορίζων, ορισμός κλπ.
Εξαιρετικά ενημερωμένη βιβλιοθήκη
έχει τόσο το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ όσο και το Πανεπιστήμιο των Ιεροσολύμων.
Με εκτίμηση,
ιωάννης Στασινός

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails