Saturday, June 30, 2007

Δεν πάει άλλο.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια δραματική άνοδος εισαγωγής ναρκωτικών στην Ελλάδα, κυρίως απο το μέρος των αλλοδαπών.Βέβαια και Έλληνες συνεργάζονται στη διακίνηση αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο το εμπόριο που γίνεται.
Η αστυνομία και το λιμενικό συλλαμβάνουν τους εμπόρους ναρκωτικών και όπλων.Κάποιοι όμως τρέχουν και τους βγάζουν απο τα αστυνομικά τμήματα με το "κύρος" που τους προσδίδει η ενασχόλησή τους με τα πολιτικά κόμματα και ειδικότερα αυτά της αριστεράς.
Πολλοί πολιτικοί λοιπόν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις όχι γιατί πάντα έχουν κάποιο συμφέρον αλλά εξαιτίας της παρότρυνσής τους απο διάφορους συμφεροντολόγους που κοιτάνε πως θα καλύψουν τους συνεργούς τους.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει το φαινόμενο αυτό γιατί όλο και περισσότεροι νέοι πέφτουν στα ναρκωτικά.

Monday, June 25, 2007

Αγαπώ τη γλώσσα μου.



Απο Αντίβαρο:


1) χουμε συνηθίσει ν ποστηρίζουν τ πολυτονικ μάδες τόμων μ ρκετ κραες ντιλήψεις, γι τς ποες τ τονικ δν εναι παρ να λάχιστο μέρος μίας κοσμοθεωρίας

2) γι πρώτη φορ παρουσιάζεται μία κίνηση πλν πολιτν πο θέτει σν σκοπό της ν σχοληθε μ τ θέμα τν τόνων κα μόνο. Προτείνει τν παναφορ το πολυτονικο, ξέροντας τι γι ν γίνει ατ πρέπει ν πάρξουν κάποιες προϋποθέσεις

3) μ ποτέλεσμα ν καταπιάνεται μ τν πραγματοποίηση ατν τν προϋποθέσεων:

α) τεχνικ νημέρωση, δημιουργία κα διάδοση πληροφορικν ργαλείων

β) νημέρωση πάνω στος κανόνες τονισμο κα παιδαγωγία τν τόνων

γ) νημέρωση πάνω στν στορία τς τονοκτονίας, παραθέτοντας ,τι χει γραφτε π τ τέλη το 19ου αἰῶνα μέχρι σήμερα καθς κα ντοκουμέντα πάνω στν φαρμογ το μονοτονικο

... μαζ μ πιχειρήματα, ποφθέγματα κα μαρτυρίες νωνύμων κα πωνύμων πισκεπτν

πού, καθένας μ τν τρόπο του, ποστηρίζουν τι τ μονοτονικ δν εναι οτε φυσικ ξέλιξη οτε στορικ ναγκαιότητα, λλ πλς μι σκοτειν περίοδος τς λληνικς γλώσσας πο στ χέρι μας εναι ν ξεπερασθε, να λάθος πο μπορε ν διορθωθε.

Διδάσκοντας το Ολοκαύτωμα!

Το Μουσείο Μνήμης Ολοκαυτώματος των ΗΠΑ προσπαθεί μέσα απο βιβλία και οργανισμούς να μάθει τους δασκάλους να διδάσκουν σχετικά με το ολοκαύτωμα.
Αν θυμόμαστε καλά και στη Ελλάδα κυκλοφορούν πολλά DVD και βιβλία στα σχολεία για το Ολοκαύτωμα τώρα τελευταία.
Εννοείται οτι θα πρέπει όλοι να διδάσκουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Ιστορικές έρευνες και αναζητήσεις που δείχνουν κάτι το οποίο είναι αντίθετο με την γενική άποψη για το Ολοκαύτωμα είναι "φασιστικό".
Πάντως στις παρακάτω εικόνες δεν βλέπουμε κάποιες σφαγές ή θάλαμους αερίων.Απλά κάποιους εξουθενομένους ανθρώπους να δουλεύουν.
Περισσότερα εδώ.

Προετοιμασία Οδηγού Μεταναστευτικών Κοινοτήτων






Συγκροτήθηκε ομάδα για την προετοιμασία ενός οδηγού που θα παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό τις κοινότητες των μεταναστών που βρίσκονται στην Αθήνα. Ο οδηγός μπορεί να έχει και μεταφράσεις σε διάφορες γλώσσες για να γίνει και εργαλείο γνωριμίας μεταξύ των ίδιων των κοινοτήτων.
Συνέχεια εδώ....

Αντιρατσιστικό foroum,Αντιρατσιστική πρωτοβουλία,Φόρουμ Μεταναστών,Κοινωνικό φόρουμ...........
Ε λογικό είναι με τόσο ρατσισμό που έχει πέσει στην Ελλάδα.

Τον Αντιρατσιστικό Χάρτη για τους δήμους και τις νομαρχίες παρουσίασαν

στις 13/10/2006 η Κίνηση Πολιτών κατά του ρατσισμού, η οργάνωση SOS Ρατσισμός και η Ενωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, που συναντήθηκαν στο Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών:
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής.

Όλα αυτά μας θυμίζουν AIPAC και Ισραηλινό λόμπι.

Sunday, June 24, 2007

Ελληνικά στο Χάρλεμ!


Μια φλογερή Ελληνοαμερικανίδα διευθύντρια, η Πένι Παναγιωσούλη, καθιέρωσε τα ελληνικά ως μοναδική δεύτερη γλώσσα, σε πρότυπο δημόσιο σχολείο στο οποίο φοιτούν παιδιά από διάφορες μειονότητες
Νέα Υόρκη.- Του Αποστόλη Ζουπανιώτη
Η ιστορία της αναγέννησης του δημόσιου σχολείου KAPPA IV του Χάρλεμ, θα μπορούσε σίγουρα να αποτελέσει σενάριο για κινηματογραφική ταινία, όπως η κλασική πιά “Lean on Me”. Μπορεί στην περίπτωση του KAPPA IV να μην υπάρχει το δράμα, η συνωμοσία κι πλοκή της γνωστής ταινίας, όμως αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα, πως χάρη στη σκληρή εργασία μιάς γυμνασιάρχου, τη συστράτευση των καθηγητών και την ενθάρρυνση των μαθητών, ένα δημόσιο σχολείο κατορθώνει να βρεί το δρόμο του και να κατακτήσει υψηλά ακαδημαϊκά επίπεδα.
Συνέχεια εδώ.
Μπράβο στην Ελληνίδα που δείχνει τον δρόμο στον δικό μας Υπουργό Πολιτισμού που δεν έχει καταφέρει ούτε ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου να τοποθετήσει στην Αθήνα.
Τα ακούτε κύριε Υπουργέ;
Βέβαια αν τα ακούγατε θα κάνατε κάτι και θα απαντούσατε στις επιστολές που σας στέλνουν σχετικά με το θέμα.

Μακεδονία απο το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Με το όνομα Μακεδονία εμφανίζονται τα Σκόπια ή Βαρντάρσκα στην ιστοσελίδα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Η είδηση δημοσιεύτηκε εδώ.
Διαβάζουμε λοιπόν:


Απο in.gr(υπόλοιπο άρθρο εδώ).


Ο Χρήστος Ροζάκης είναι ο δικαστής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στο Στρασβούργο.
Ο κ.Ροζάκης μας εκπροσωπεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Στην ιστοσελίδα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, βρήκαμε
Αποφάσεις Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
μέσα στις οποίες υπάρχουν πολλές προσφυγές μουσουλμάνων(Τούρκων) κατά της ελληνικής δημοκρατίας.
Στείλαμε τον Ρόζενστάϊν να μας εκπροσωπήσει!

Friday, June 22, 2007


Απο την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ.


Τα χέρια τους τρίβουν στο Ισραήλ και την Ουάσινγκτον τις τελευταίες μέρες, βλέποντας τους Παλαιστίνιους να βυθίζονται στον εμφύλιο πόλεμο που πλέον (μετά τα τελευταία γεγονότα τα οποία σε λιγότερο από μία εβδομάδα οδήγησαν στον θάνατο εκατό περίπου Παλαιστίνιους) παύει να αποτελεί εικασία ή απειλή, αλλά φριχτή πραγματικότητα.

Η εξέλιξη που οδήγησε στην ανταλλαγή πυρών και τις οδομαχίες ήταν η δολοφονική επίθεση στο σπίτι του παλαιστίνιου πρωθυπουργού, Ισμαήλ Χανίγιε.

Η επίθεση έγινε από τους παρακρατικούς του Μοχάμεντ Νταχλάν που ανήκουν στη Φατάχ και όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν αρνηθεί να ενταχθούν στις διαταγές της εκλεγμένης κυβέρνησης, επιλέγοντας να λειτουργούν κάτω από τις διαταγές του Νταχλάν, που επανειλημμένες φορές και μάλιστα επίσημα έχει κατηγορηθεί για ανοιχτή συνεργασία με τους Ισραηλινούς, ενώ στο βιογραφικό του έχει και μια ένοπλη εξέγερση εναντίον του Γιασέρ Αραφάτ, όσο αυτός ήταν πολιορκημένος στο αρχηγείο του και τον σημάδευαν οι κάννες των ισραηλινών τανκς. Η Χαμάς κινήθηκε εναντίον του ιδιωτικού στρατού του Νταχλάν, όταν επιτέθηκαν στον Χανίγιε, ανακοινώνοντας ότι οι δυνάμεις του Νταχλάν «πέρασαν την κόκκινη γραμμή».

Η εξέλιξη ήταν από καιρό αναμενόμενη, ενώ ακόμη και η τελική της έκβαση δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ο λόγος είναι ότι η υπεροχή της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θεωρείται όχι απλώς συντριπτική, αλλά και πολυεπίπεδη. Καλά εξοπλισμένη, με την υπεροχή που χαρίζει το ηθικό κύρος και η ευρύτατη λαϊκή υποστήριξη και απίστευτα πειθαρχημένη (σε βαθμό να παρομοιάζεται πολύ συχνά με τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου) όλο αυτό το διάστημα που οι συμμορίες του Νταχλάν επιδίδονταν σε προκλήσεις, η Χαμάς απλώς δεν ήθελε να απαντήσει. Τη στιγμή που δήλωσε ότι παύει να είναι παρατηρητής δεν δυσκολεύτηκε να καταλάβει όλα τα κτίρια του Νταχλάν και τον έλεγχο των πιο νευραλγικών σημείων της Γάζας. Το κατάφερε μάλιστα αυτό παρότι απέναντι της βρήκε επίσης τους πραιτωριανούς του προέδρου Αμπάς, που το τελευταίο διάστημα εκπαιδεύονταν από αμερικανούς αξιωματικούς σε αιγυπτιακά στρατόπεδα έχοντας στη διάθεση τους υπερσύγχρονο οπλισμό που τους προμήθευαν Αμερικανοί και Ισραηλινοί. Η Χαμάς αρνούνταν να απαντήσει στις προκλήσεις του Νταχλάν γιατί έβλεπε μέσα από τους καπνούς του εμφυλίου πολέμου να δρομολογείται το πιο οδυνηρό σενάριο: κατάρρευση της κυβέρνησης συμμαχίας που συγκροτήθηκε μεταξύ Χαμάς και Φατάχ στο πλαίσιο της συμφωνίας της Μέκκας και ένας νέος, ενδοπαλαιστινιακός αυτήν τη φορά, διαμελισμός των κατεχομένων εδαφών στο πλαίσιο του οποίου η Χαμάς θα αναλάβει τη Γάζα, η Φατάχ τη Δυτική Όχθη και ΗΠΑ - ΕΕ θα επικαλούνται την απουσία κυβέρνησης για να συνεχίσουν να υλοποιούν την εμπρηστική πολιτική του Ισραήλ.

Οι δολοφονικές ευθύνες της Ουάσινγκτον και του ρατσιστικού κράτους του Ισραήλ για την παλαιστινιακή δυστυχία περιγράφονται χωρίς ωραιοποιήσεις σε ένα κείμενο του (γνωστού μας από το Κυπριακό) ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Αλβάρο ντε Σότο, που έφερε στη δημοσιότητα ο βρετανικός «Γκάρντιαν».

Στην έκθεσή του στηλιτεύει τις δυτικές χώρες και το κουαρτέτο (ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία και ΟΗΕ) που εφάρμοσαν το απάνθρωπο εμπάργκο εναντίον των Παλαιστινίων, οξύνοντας τη φτώχεια και ξεχνώντας ότι είναι ένας λαός που τελεί υπό κατοχήν!

Thursday, June 21, 2007

Αποσπάσματα Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών



-Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους. Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία. Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.


-Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας. Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία. Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό. Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.


-Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους. Όλα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού" δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος. Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας. Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν "μεγάλη". Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας. Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη "ελευθερία" βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.


-Κάθε δημοκρατία περνά από διάφορα στάδια.

Το πρώτο μοιάζει με τις πρώτες μέρες της μανίας ενός τυφλού που ρίχνεται εδώ κι εκεί. Το δεύτερο είναι αυτό της δημαγωγίας, απ' την οποία γεννιέται η αναρχία. Έπειτα έρχεται αναπόφευκτα ο δεσποτισμός. Όχι δεσποτισμός νόμιμος και δηλωμένος και επομένως υπεύθυνος, αλλά δεσποτισμός αόρατος και άγνωστος, όμως αισθητός. Δεσποτισμός που ασκείται από μυστική οργάνωση, η οποία ενεργεί με πολύ μικρότερη ευσυνειδησία όσο χρόνο ενεργεί κάτω απ' την κάλυψη διαφόρων πρακτόρων, των οποίων η αλλαγή όχι μόνο δεν τη βλάπτει, αλλά την ενισχύει κιόλας, απαλλάσοντάς την απ' το να ξοδεύει τους πόρους της στο να ανταμείβει μακροχρόνιες εκδουλεύσεις. Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας. Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό. Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητος και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες. Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο. Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία.


Wednesday, June 20, 2007

Αλβανοί-ανέκαθεν εναντίον μας.

Κατηγορούν τους έλληνες οτι είναι ρατσιστές και φασίστες, επειδή διαμαρτύρονται μερικές φορές οτι οι Αλβανοί ευθύνονται για πολλά κακά της σημερινής κοινωνίας.
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι άνευ όρων υποστηρικτές των αλβανών(και όχι Βορειοηπειρωτών)οτι η φυλή αυτή ουδέποτε εστάθη στο πλευρό των του ελληνικού έθνους στις μάχες που έδωσε.Αντίθετα υπηρέτησε τον εχθρό αφού πρώτα είχε ταχθεί ολοκληρωτικά στο πλευρό του.














Μερικές απο τις ενέργειες αυτές των αλβανών εναντίον της Ελλάδα,που ελάχιστοι πολιτικοί σήμερα αναφέρουν, είναι οι παρακάτω:
-Κατά τον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο(1912-1913) οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι πολέμησαν για την υπεράσπιση των τουρκικών συμφερόντων,κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και Ηπειρο.
-Οι Μεγάλες Δυνάμεις στο Λονδίνο έθεσαν την ακεραιότητα της Αλβανίας υπο την εγγύησή τους(σήμερα όπως και τότε οι Αλβανοί υποστηρίζουν και ευχαριστούν τις ΗΠΑ).
-Το 1939 οι τα ιταλικά στρατεύματα αποβιβάζονται στο Δυρράχιο και ο αλβανικός λαός στην πλειοψηφία του υποδέχεται τους Ιταλούς στρατιώτες σαν απελευθερωτές.
-Την ίδια περίοδο ο αλβανικός τύπος αρθρογραφεί εναντίον της Ελλάδας.











-Την πολιτική αυτή την ακολουθεί βάση των ιταλικών προτροπών αλλά και λόγω φυλετικών και θρησκευτικών παραδόσεων.
-Τάγματα Φασιστικής πολιτικής συστήνονται τάγματα Φασιστικής Πολιτοφυλακής απο Αλβανούς και στη συνέχεια συστήνονται ειδικές μονάδες ανταρτών αλλά και τάγματα που θα αντιμετώπιζαν τους Έλληνες στις κοιλάδες και στις διαβάσεις.
Οι Αλβανοί λοιπόν ποτέ δεν στάθηκαν στο πλευρό μας,σε αντίθεση με εμάς που τους αφήσαμε στη κυριολεξία μέσα απο την οικονομία μας να αναπτυχθούν και να ξεφύγουν απο την τραγική κατάσταση που αυτοί δημιούργησαν πριν μερικά χρόνια.
Τη στιγμή αυτή συνεχίζουν να προκαλούν με τις κινήσεις τους.
Αλήθεια όμως φταίνε οι Αλβανοί ή κάποιοι "προοδευτικοί" που τρέχουν να τους βγάλουν απο το αστυνομικό τμήμα ενώ προηγουμένως έχουν βρεθεί στο αμάξι τους όπλα και ναρκωτικά;
Γιατί κύριοι προοδευτικοί δεν τρέχετε και για τους Ελληνες όταν βρίσκονται σε παρόμοιες περιπτώσεις;
Γιατί τόσο αγάπη και συμπόνοια για αυτούς που τίποτα δεν μας πρόσφεραν παρα μόνο μίσος και συνομωσίες με τους εχθρούς μας ενώ εμείς τους βοηθούσαμε;

Tuesday, June 19, 2007

Η δικτατορία των ΜΜΕ

Τις τελευταίες μέρες σάλος έχει προκληθεί για το ξυλοδαρμό των δύο αλβανών στο αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.Όλοι οι "δημοκράτες" δημοσιογράφοι και τηλεπαρουσιαστές μίλησαν για καιρούς "Χούντας",βάναυση μεταχείριση των κακόμοιρων μεταναστών,δολοφόνους αστυνομικούς κτλ.Πολύ καλά έκαναν θα πούμε και που ανέδειξαν το θέμα.
Οι δημοσιογράφοι θα πεί κάποιος κάνουν τη δουλειά τους.Τι δουλειά κάνουν όμως όταν την ίδια περίοδο εμφανίστηκε σε εφημερίδα άρθρο το οποίο έλεγε οτι με χρήματα των ελλήνων, οι Τούρκοι κατασκοπεύουν την Ελλάδα και συγκεκριμένες περιοχές ενώ οι έλληνες βουλευτές δεν κάνουν καμιά αναφορά στο θέμα;Έχουν μήπως να κρύψουν κάτι ή κάτι να οφεληθούν;Γιατι δυο τρία χαστούκια θα φάνε πολλοί καθημερινά,αλλά κανείς δεν θα τους δώσει σημασία.
Συμφωνίες όμως παρακολούθησης της Ελλάδος απο τους Τούρκους δεν γίνεται καθημερινά γνωστές.Αραγε αυτό το γεγονός δεν αποτελεί αποκάλυψη για τους μεγαλοδημοσιογράφους και τα ΜΜΕ;Είναι πιο σημαντικό που κάποιοι έφαγαν λίγο ξύλο παραπάνω πριν ένα χρόνο απο το οτι οι πολιτικοί μας δίνουν τα λεφτά μας για να μας παρακολουθεί ο εχθρός,όποιος και αν είναι;
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι μας κοροϊδεύουν κανονικά.Αποκρύπτουν τις πραγματικές ειδήσεις και γεγονότα και μας πλασσάρουν οτι τους βολεύει μόνο και μόνο για δικό τους όφελος και γιατί φοβούνται να παραβούν τις εντολές των "αρχηγών" τους και αυτοί με τη σειρά τους τις εντολές των μεγαλύτερων αρχηγών.
Όλα αυτά λοιπόν συμβαίνουν και οι περισσότεροι παρακολουθούν με απάθεια τις ειδήσεις.Όταν δε,μας πούν για κανένα ομόλογο τότε θα πούν οι μεν οτι "κοίτα τι κάνουν οι δικοί σου" ενώ όταν οι μεν κλέψουν το χρηματιστήριο οι δε θα πούν "να και εσείς καλύτεροι είστε";
Στο τέλος αυτοί που πραγματικά κερδίζουν είναι τα αφεντικά που ελέγχουν τους πολιτικούς και τότε δίνουν την εντολή στους δημοσιογράφους να κατακεραυνώσουν κάποιο πολιτικό για να υπάρχει κάτι να ασχολείται ο κόσμος και να πούμε οτι "να,τελικά αποδώθηκε δικαιοσύνη".
Ναι η δικαιοσύνη που οι "αόρατοι" ήθελαν να αποδοθεί για να κρύψουν οτι με κύριο μοχλό τους τους πολιτκούς μας και συγκεκριμένα τους βουλευτές(χωρίς να βγάζουμε κάποιον εκτός απο αυτούς που τώρα βρίσκονται στη Βουλή γιατί κανείς δεν τολμάει να τα πεί έστω και αν κάποιος τα γνωρίζει ή τα αντιλαμβάνεται) χρέωσαν το ελληνικό δημόσιο με πολλά εκατομμύρια ευρώ,ξεπούλησαν κάποια δημόσια εταιρεία,αγοράσαμε τρύπια τανκς και στραβά υποβρύχια και "έδωσαν το δικαίωμα σε πολλούς να αμφισβητούν ελληνικότατους τόπους".
Είναι οι δικτάτορες που καθημερινά βλέπουμε να υποστηρίζουν με μανία την άποψή τους και ταυτόχρονα να λένε οτι είναι δημοκράτες.Είναι αυτοί που βάζουν ταμπέλες στο καθένα που είναι αντίθετος στις ιδέες με αυτούς.Είναι αυτοί που σκηνοθετούν ένα θέατρο υποκρισίας και απόκρυψης πληροφοριών.
Οι άνθρωποι αυτοί ίσως κάποιες φορές δεν είναι αυτοί που βλέπουμε στα παράθυρα.Ισως είναι οι σκηνοθέτες και οι αρχισυντάκτες.Τότε όμως γιατί δεν αντιδρούν αυτοί που είναι στα παράθυρα;Τι έχουν να φοβηθούν;Πως τους φυμώνουν;
Κάθεστε κύριοι και μιλάτε για τον ελληνικό λαό και αποκρύπτετε τις πραγματικές πληροφορίες απο αυτόν.
Η αλήθεια είναι οτι όλοι σας προσπαθείτε να εξυπηρετήσετε τα δικά σας συμφέροντα.
Και το κάνετε με κάθε τρόπο ανεξάρτητα αν αυτό εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων ταυτόχρονα που είναι ενάντια στους έλληνες και την Ελλάδα.
Δεν είστε δημοκράτες κύριοι.Είστε φασίστες.

Sunday, June 17, 2007

E-mails αρκετών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

meimarak@otenet.gr
basilis@michaloliakos.gr
fpetralia@parliament.gr
alogoskoufis@hol.gr
info@gioulekas.gr
gvoulg@otenet.gr
aggelis@aggelisanestis.gr
agorastos@bee.gr
info@valinakis.gr
info@mvarvitsiotis.gr
gvlahos@ath.forthnet.gr
info@giakoumatos.gr
dimitrak@mohaw.gr
info@dendias.gr
info@petrosdoukas.gr
sofiakalantzakou@otenet.gr
info@stavroskalafatis.gr
kalioras@otenet.gr
x.kalogirou@parliament.gr
antonis@karpouzas.gr
contact@kiltidis.gr
akontos@minagric.gr
korka@parliament.gr
korka@otenet.gr
info@kmitsotakis.gr
bekiris@parliament.gr
speaker@parliament.gr
e.bernidaki-aldous@parliament.gr
info@ibougas.gr
bouras@parliament.gr
tassos@nerantzis.gr
micpap1@otenet.gr, micpap@parliament.gr
info@papathanassiou.gr
kat_papakosta@parliament.gr
grammateia@polydoras.gr
salag@otenet.gr
dimgsioufas@parliament.gr
spi@parliament.gr
arissp@aias.gr
anfousas@otenet.gr
info@antonisfousas.gr

Χωρίς σχόλια.



Ταλμούδ: «Κατηραμένος ας είναι εκείνος, όστις την του Ελληνος Σοφίαν διδάσκει τοις υιοίς αυτού».

«Δευτερονόμιον» (34) «Η μάχη εκτυλισσόμενη εις τους ουρανούς όπου αι κατηραμέναι πνευματικαί δυνάμεις των βασιλείων της Περσίας και της Ελλάδος ανθίστανται εις τον Κύριον, αργοπορούντες την εκπλήρωσιν του έργου Αυτού».

«Ιερεμία» (12, 3): οι εβραίοι απευθυνόμενοι προς τον εβραιοθεό γιαχβέ, του εκφράζουν την κατωτέρω επιθυμία: «Πάρε τους ω Γιαχβέ, όπως τ’ αρνιά προς το σφαγείο και ετοίμασέ τους για το μακελειό».

«αποκάλυψις»:«Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς»

«Δευτερονόμιο»:Ο λαός του Ισραήλ είναι διάφορος των άλλων. Ο Θεός εξ’ υπ’ αρχής έθεσε αυτόν εκτός και διάχωρον των άλλων εθνών».

Η Μεγάλη Αλβανία!

Με αφορμή το βίντεο που δείχνει αστνομικούς να κτυπούν και να κακομεταχειρίζονται κάποιους αλβανούς το 2006 σε ένα αστυνομικό τμήμα,ενώ πριν λίγο είχαν κλέψει μια τσάντα σας δείχνουμε και την πλευρά των αλβανών που εξακολουθούν να είναι αχόρταγοι παρ' όλα τα καλά που τους έχουμε προσφέρει.
Αυτός είναι ο στόχος τους.Το θέμα είναι τι κάνουν οι πολιτικοί μας για να έρθουν οι αλβανοί και οι υπόλοιποι που μέσω της αμερικανικής πολιτικής προσπαθούν να επωφεληθούν.
Στείλ'τε τη φωτογραφία αυτή σε όλους τους πολιτικούς μας.







Βέβαια πρέπει να υπενθυμίσουμε οτι οι αλβανοί ποτέ δεν ήταν μαζί μας.Πάντα ήτο εχθροί μας και σύμμαχοι των εχθρών μας.

Saturday, June 16, 2007

Αλβανία-ΗΠΑ συμμαχία.

Ολη η Αλβανία ευχαριστεί την Αμερική και τον Μπούς.
Καμία διαδήλωση διαμαρτυρίας απο τους αλβανούς για να μην δυσαρεστηθεί ο πλανητάρχης δεν έγινε για πρώτη φορά σε χώρα που ο αμερικανός πρόεδρος επισκέφτηκε.
Βέβαια πολλά περιμένουν οι αλβανοί απο τους αμερικάνους.Περιμένουν βοήθεια στο τουρισμό στην οικονομία αλλα και στις διεκδικήσεις τους στα Βαλκάνια.Ευχαριστούν ΗΠΑ και Ε.Ε.

















"Δεν συμφέρει το Ισραήλ ο Παλαιστινιακός εμφύλιος"

Δεν συμφέρει το Ισραήλ ο εμφύλιος που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας μας διαβεβαιώνει η ισραηλινή υπουργός εξωτερικών.
Πρέπει να ψάχνουμε όμως τους λόγους που ένας εμφύλιος ξεκινά.
Σίγουρα κάποιοι ήθελαν πολύ τον εμφύλιο αυτό.

Friday, June 15, 2007

J.P Morgan-Ολη η αλήθεια



Ακούμε το τελευταίο καιρό για την υπόθεση των ομολόγων και την τράπεζα που τα αγόρασε,την J.P Morgan.
Κανείς όμως δεν φαίνεται να θέλει να μιλήσει(συμβαίνει πάντα όταν εμπλέκονται τράπεζες) για την ιστορία της τράπεζας αυτής.
Η ιστορία του τραπεζικού αυτού γίγαντα ξεκίνησε απο τον John Pierpont Morgan γιό του Junius S. Morgan που ήταν όπως και ο γιός του αργότερα ένας πράκτορας του Οίκου των Rothscild.
Βέβαια ο John Pierpont Morgan το 1912 ήταν ο μεγαλύτερος "Αμερικανός" χρηματοδότης έργων και ήλεγχε 50.000 μίλια σιδηροδρομικών γραμμών.
Ηταν αυτός που οργάνωσε την εταιρεία χάλυβα των ΗΠΑ και είχε στενές σχέσεις με τον Rockefeller.
Ηταν το 1896 ο "δυνατότερος" τραπεζίτης του κόσμου, έλέγχοντας τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου και μαζί με τον Rockefeller,που ήλεγχε τα πετρέλαια,οι δυνατότεροι(μαζί με τους Rothschild πάντα) χρηματοδότες όλων των έργων.
Θέλησαν να ενώσουν κατα κάποιο τρόπο τις δυνάμεις τους σε μια κεντρική τράπεζα(FEDERAL RESERVE) με σκοπό την ενδυνάμωση των αυτοκρατοριών τους.
Μέσω των τραπεζών ήλεγχαν(και ελέγχουν) το δημόσιο χρήμα των ΗΠΑ.
Μαζί με άλλους τραπεζίτες τοποθέτησαν ανθρώπους τους σε κυβερνήσεις της Ευρώπης και ενίσχυσαν το Μουσολίνι με 100.000.000 δολλάρια την κρισιμότερη στιγμή το 1926.
Χρηματοσότησαν επίσης,μέσω του Μπολσεβίκου τραπεζίτη Olof Aschberg,του Μπολσεβίκους ενώ με τους μεγαλύτερους τραπεζίτες της Wall Street χρηματοδότησαν και έδωσαν βοήθεια(Standar Oil) στον Αδόλφο Χίτλερ.
Είναι μια απο τις τέσσερις οικογένειες(Morgans,Du Ponts,Rothschilds and Rockefellers) που προωθούν συστηματικά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ουσιαστικά αυτοί άρχισαν να τη προωθούν απο τις αρχές του 20ου αιώνα.

The Money Masters: How International Bankers Gained Control of America

Thursday, June 14, 2007

Μοναδικός κερδισμένος το Ισραήλ.


Εμφύλιος Παλαιστινίων με μοναδικό οφελημένο για ακόμη μια φορά το Ισραήλ έχει ξεσπάσει στη Γάζα.
Την ίδια στιγμή φαίνεται οτι οι απανταχού Εβραίοι συσπειρώνονται συνεχώς ασχέτως με το αν οφελούνται όλοι απο τις επιδιώξεις του διεθνούς σιωνισμού.
Εχοντας την κάλυψη των μεγάλων δυνάμεων έχουν καταφέρει με τη πολιτική τους να φέρουν στο χείλος της καταστροφής τους παλαιστινίους.


Απο την Ελευθεροτυπία.

Γενικευμένη επίθεση με όλμους, χειροβομβίδες και τουφέκια εφόδου εξαπέλυσαν χθες οι άνδρες της Χαμάς εναντίον στρατηγικών θέσεων της Φατάχ, αλλά και σε κάθε γωνιά της Λωρίδας της Γάζας, μεγάλο μέρος της οποίας ελέγχουν ήδη.

Το αληθινό πρόσωπό τους δείχνουν οι τράπεζες.

Το τελευταίο καιρό πολλά ακούμε σχετικά με ομόλογα και τράπεζες.
Η εξ Αμερικής JP Morgan ήταν στο επίκεντρο.Όλες όμως οι τράπεζες έχουν κοινούς στόχους αφού διοικούνται στη πραγματικότητα απο συγκεκριμένα άτομα.
Σε αναφορά μας στο συνέδριο της λέσχης Bilderberg που έλαβε χώρα στη Κωνσταντινούπολη,σας προτρέψαμε να φανταστείτε τη περιμένει τη τσέπη του έλληνα μετά το συνέδριο αυτό.Τα κακά μαντάτα δεν άργησαν να έρθουν.
Απο την ιστοσελίδα enew.gr


Κυνηγήστε τις τράπεζες!



Τέλος στην τραπεζική εξαπάτηση των λεγόμενων ¨εξόδων φακέλου¨ έδωσε το Ειρηνοδικείο της Αθήνας χαρακτηρίζοντας τους σχετικούς όρους στα δάνεια ως προμήθειες -άρα παράνομους-, δίνοντας έτσι το ¨πράσινο φως¨ για μαζική υποβολή αγωγών καταναλωτών κατά τραπεζών. Με την απόφαση αυτή επιβάλλεται σε τράπεζα να επιστρέψει σε τέσσερις πελάτες της το συνολικό ποσό των 2.645 ευρώ.
Χιλιάδες δανειολήπτες που επιβαρύνθηκαν από τα λεγόμενα ¨έξοδα φακέλου¨ μπορούν τώρα να ζητήσουν πίσω τα ποσά που κατέβαλλαν για τη σύναψη δανείου.

Σύμφωνα με την απόφαση 726/04 παράνομες επιβαρύνσεις θεωρούνται αυτές, που αφορούν έξοδα φακέλου,
διαχειριστικά έξοδα και έξοδα χρηματοδότησης. Το ύψος αυτών των επιβαρύνσεων διαμορφώνεται στο 1% επί του δανείου. Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι τα λειτουργικά έξοδα εισπράττονται μέσω των τόκων και όχι ξεχωριστά.

Η δικαστική απόφαση-σταθμός αποτελεί συνέχεια παλαιότερης απόφασης του Εφετείου της Αθήνας, που προσδιόριζε ως καταχρηστικούς τους όρους στα στεγαστικά δάνεια. Οι αγωγές μπορεί να αφορούν ακόμη και στεγαστικά δάνεια, που έχουν εξοφληθεί, ενώ το ¨δικαστικό κόστος¨ για τον καθένα θα κυμαίνεται από 100 έως 150 ευρώ.

Οι τράπεζες ωστόσο διατηρούν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση και να γίνει νέα εξέταση του θέματος από το Πολυμελές Πρωτοδικείο.

Αχόρταγοι οι αλβανοί.

Στην ιστοσελίδα αυτή εμφανίζεται εικόνα που δείχνει τις διεκδικήσεις γης απο τους αλβανούς
UNITED ALBANIA.
Μετά απο όσα έχουν κερδίσει οι αλβανοί απο όταν άρχισαν μαζικά να συρρέουν στην Ελλάδα παράνομα και να εγκαθίστανται,φαίνονται να θέλουν και τη γή μας.

Sunday, June 10, 2007

Πολιτική έρευνα - Οι βουλευτές απαντούν

Απο την ιστοσελίδα e-rooster.

Πάρα τον τεράστιο όγκο των πληροφοριών που μας προσφέρουν τα ΜΜΕ και την συχνή παρέλαση βουλευτών και δηλώσεών τους σε αυτά, ελάχιστα
πράγματα γνωρίζουμε για τις πραγματικές πολιτικές θέσεις του κάθε βουλευτή. Θελήσαμε λοιπόν να κοιτάξουμε πέρα από τις αφοριστικές ταμπέλες και απλουστευτικές γενικεύσεις που σκεπάζουν τελικά την προσωπική ιδεολογική και πολιτική διαφοροποίηση του κάθε βουλευτή. Στόχος μας ήταν μέσω 60 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής να προσδιορίσουμε το προσωπικό πολιτικό στίγμα του κάθε βουλευτή, να προβάλλουμε τις θέσεις του και κατ’ επέκταση και του κόμματός του και να δείξουμε πού ακριβώς κινείται το γενικότερο πολιτικό εκκρεμές σε ορισμένα θεμελιώδη κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά ζητήματα.

Επιπλέον, η καταγραφή και η παρουσίαση των απόψεων στην οποία προβαίνουμε, ευελπιστούμε ότι θα αναζωογονήσει κάπως τον δημόσιο διάλογο στην χώρα μας για πολλά θέματα που μας ενδιαφέρουν, ότι θα προβάλει την ιδιαιτερότητα της πολιτικής θέσης του κάθε βουλευτή, αλλά και η κριτική που ενδεχομένως θα ασκηθεί πιθανώς να ωφελήσει τον προσωπικό αναστοχασμό τους.

Οι ερωτήσεις ήταν πολλαπλής επιλογής (συμφωνώ απόλυτα – συμφωνώ επί της αρχής – δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα – διαφωνώ επί της αρχής – διαφωνώ απόλυτα). Από τις 60 ερωτήσεις οι 35 άπτονται θεμάτων με την ευρεία έννοια των ατομικών δικαιωμάτων και οι 25 σχετίζονται κυρίως με οικονομικά θέματα.

Το ίδιο ακριβώς ερωτηματολόγιο εστάλη σε όλους σχεδόν του βουλευτές του Κοινοβουλίου, ζητώντας την συνδρομή τους στην απάντησή του. Η διαδικασία που ακολουθήσαμε ήταν η απλούστερη διαδικασία που θα μπορούσε να ακολουθήσει ένας Έλληνας πολίτης προκειμένου να επικοινωνήσει με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του. Μέσω του site της Βουλής βρήκαμε τα email σχεδόν όλων των βουλευτών. Κάποιοι ελάχιστοι δεν είχαν και κάποιων επίσης λίγων τα email δεν ήταν πια σε λειτουργία. Αυτοί δεν έλαβαν το ερωτηματολόγιο με άλλο τρόπο, διότι θεωρήσαμε απαράδεκτο στην σημερινή εποχή να υπάρχουν βουλευτές που να μην έχουν φροντίσει να έχουν email επικοινωνίας με τους πολίτες και να μην έχουν ενημερώσει την αντίστοιχη σελίδα της Βουλής.

Από το σύνολο των βουλευτών που έλαβαν το ερωτηματολόγιο, απάντησαν πλήρως στο ερωτηματολόγιό μας 7 βουλευτές τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Άσχετα με το περιεχόμενο των απαντήσεών τους, αξίζουν συγχαρητηρίων οι κύριοι βουλευτές Στέφανος Μάνος (ανεξάρτητος, Επικρατείας), Νάσος Αλευράς (ΠΑΣΟΚ, Α’ Αθηνών), Νίκος Γεωργιάδης (ΝΔ, Κέρκυρας), ο οποίος είχε την καλοσύνη να μας αποστείλει και αναλυτικές παρατηρήσεις επί του ερωτηματολογίου, Γεώργιος Βασιλείου (ΝΔ, Β’ Πειραιώς), Θεόδωρος Καραόγλου (ΝΔ, Β’ Θεσσαλονίκης), Αλέκος Παπαδόπουλος (ΠΑΣΟΚ, Θεσπρωτίας) και Δημήτριος Κωνσταντάρας (ΝΔ, Α’ Αθηνών) που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνα ενός διαδικτυακού τόπου όπως το e-rooster στα πλαίσια της δημοσιογραφίας των πολιτών. Κάποιοι άλλοι βουλευτές, όπως ο κ.Πάγκαλος, μας απάντησαν ότι όλες οι θέσεις τους βρίσκονται στο site τους και να ψάξουμε εκεί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι απαξίωσαν να απαντήσουν.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τις απαντήσεις των βουλευτών που μας απάντησαν, ομαδοποιημένες ανά ερώτηση ώστε να διευκολύνεται η άμεση σύγκριση των θέσεων του κάθε βουλευτή πάνω σε κάθε συγκεκριμένο ζήτημα. Η σειρά με την οποία παρουσιάζονται οι απαντήσεις των βουλευτών είναι με βάση την σειρά με την οποία τις λάβαμε (πρώτος απάντησε ο κ.Μάνος και τελευταίος ο κ.Κωνσταντάρας). Στις 26/3 λάβαμε και τις απαντήσεις της κ.Αράπογλου (ΠΑΣΟΚ, Α’ Θεσσαλονίκης).

Φώτης Περλικός – Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Οι βουλευτές απαντούν:

Συμφωνείτε με την διδασκαλία άλλων μητρικών γλωσσών, πλην της ελληνικής, στην δημόσια υποχρεωτική εκπαίδευση, αν το ζητεί επαρκής αριθμός γονέων και είναι τεχνικά-οικονομικά εφικτό;

Στέφανος Μάνος (Ανεξάρτητος, Επικρατείας): Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος (ΠΑΣΟΚ, Ά Αθηνών): Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος (Νέα Δημοκρατία, Κέρκυρας): Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος (Νέα Δημοκρατία, Β’ Πειραιά): Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος (Νέα Δημοκρατία, Β’ Θεσσαλονίκης): Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος (ΠΑΣΟΚ, Θεσπρωτίας): Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος (Νέα Δημοκρατία, Α’ Αθηνών): Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου (ΠΑΣΟΚ, Α’ Θεσσαλονίκης): Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την απεγκληματοποίηση της πωλήσεως ανθρωπίνων οργάνων από ζώντες δότες με την συναίνεσή τους;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την απεγκληματοποίηση της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε να επιτραπεί σε ομόφυλα ζευγάρια να συνάπτουν πολιτικό γάμο και να υιοθετούν από κοινού;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Ναι στον γάμο, όχι στην υιοθεσία
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής για τον γάμο, διαφωνώ απόλυτα για την υιοθεσία
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την πλήρη κατάργηση του θρησκευτικού τύπου του όρκου;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την απομάκρυνση της εικόνας του Χριστού από τις αίθουσες των δικαστηρίων και των σχολείων;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την μετατροπή των ενόπλων δυνάμεων σε κατ’ αρχήν πλήρως επαγγελματικές;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την πλήρη κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής ή εναλλακτικής θητείας;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής (υπό προϋποθέσεις και σύντομη εκπαίδευση στα όπλα)
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με το ισχύον νομικό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η κατάγνωση της θανατικής ποινής;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την ολοκληρωτική απαγόρευση καταγραφής προσωπικών δεδομένων από κάμερες ελέγχου της κυκλοφορίας στις οδούς;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής (ποιά προσωπικά δεδομένα; )
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι υφίσταται δικαίωμα του ανίατα ασθενούς να ζητήσει να διακοπεί η θεραπεία του, ακόμη και αν αυτό ενδέχεται να σημαίνει την επέλευση του θανάτου του σε προγενέστερο χρονικό σημείο;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Δεν κατανοώ την ερώτηση – συμφωνώ με το δικαίωμα στην ευθανασία
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η απλή έκφραση γνώμης, που δεν συνοδεύεται από χαρακτηρισμούς, δεν πρέπει να τιμωρείται σε καμία περίπτωση (π.χ. ότι κατά την Άλωση της Τριπολιτσάς το 1821 οι Έλληνες διέπραξαν γενοκτονία ή ότι οι Γερμανοί ουδέποτε σκόπευαν να εξοντώσουν τους Εβραίους της Ευρώπης κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο);

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι έργα τέχνης σε ιδιωτικό χώρο (π.χ. γκαλερί ή κινηματογράφο) πρέπει να είναι απολύτως ελεύθερα προσιτά στο κοινό, ακόμη και αν κάποιοι από τους συμπολίτες μας προσβάλλονται από αυτά;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς που νομίμως κατοικούν στην Ελλάδα στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την ελευθερία ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η ελληνική ιθαγένεια δεν πρέπει να απονέμεται από την γέννηση μόνο σε όσους έχουν Έλληνα γονέα, αλλά και σε όσους γεννώνται σε ελληνικό έδαφος;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την κατάργηση της υποχρεωτικότητας της προσευχής και του εκκλησιασμού στο σχολείο και στον στρατό;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε με την απολύτως ελεύθερη ανέγερση ναών και την απολύτως ελεύθερη άσκηση της λατρείας οποιασδήποτε θρησκείας ή δόγματος;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα (υπό προϋποθέσεις χωροταξικές πολεοδομικές)
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την κατάργηση του κατηχητικού χαρακτήρα της διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών για ορθόδοξους μαθητές σε ορισμένες τάξεις του δημόσιου σχολείου;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την ελευθερία κλωνοποίησης ζώων και ανθρώπων;

Στέφανος Μάνος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την κατάργηση των λεγόμενων θετικών διακρίσεων (π.χ. υπέρ των γυναικών στο άρ. 116 παρ. 2 Συντ.);

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με το ισχύον νομικό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο οι αντιρρησίες συνείδησης υπηρετούν άοπλη στρατιωτική ή εναλλακτική κοινωνική θητεία;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την κατάργηση του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, σύμφωνα με το οποίο οι αντιρρησίες συνείδησης υπηρετούν θητεία διπλάσιας διάρκειας σε σχέση με τους ενόπλους;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα (ίση θητεία)
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με το ισχύον νομικό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο η τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης απαγορεύεται, επιτρέπεται όμως κατ’ εξαίρεσιν στις πρώτες δώδεκα εβδομάδες της εγκυμοσύνης;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με το ισχύον νομικό καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο είναι επιτρεπτή η θανατηφόρος άμυνα των πολιτών, όταν αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για να αποτραπεί ένας βιασμός ή μια ληστεία;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα (με τους όρους του ποινικού κώδικα για την άμυνα)
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την χαλάρωση των προϋποθέσεων υπό τις οποίες χορηγούνται άδειες οπλοκατοχής και οπλοφορίας;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε να είναι νομικώς δυνατή η αποτέφρωση όσων νεκρών είχαν εκφράσει σχετική επιθυμία;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι οι καταλήψεις σχολείων και σχολών ως μέσο αγώνα των μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών είναι παράνομες;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την κατάργηση της εφαρμογής του ιερού μουσουλμανικού δικαίου σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης από μουφτήδες στους μουσουλμάνους της Θράκης και με την εφαρμογή και σε αυτούς του αστικού δικαίου που διέπει τους υπόλοιπους πολίτες;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την κατάργηση του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύονται και διώκονται ποινικώς οι πράξεις του προσηλυτισμού, της εξύβρισης, της κακόβουλης βλασφημίας, της επαιτείας, της απλής απόδρασης, της προσβολής συμβόλων του κράτους, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της αιμομιξίας;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα για τον προσηλυτισμό, διαφωνώ απόλυτα για την αιμομιξία.
Αλευράς Νάσος: Διαφορετικές απαντήσεις
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η πορνογραφία πρέπει να είναι ελεύθερα προσιτή στο ενήλικο κοινό;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε με την κατάργηση του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, σύμφωνα με το οποίο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα υπάρχει κατ’ αρχήν άσυλο από την αστυνομική επέμβαση;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Δεν κατανοώ την ερώτηση
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι οι μικρές σε όγκο διαδηλώσεις είναι επιτρεπτό να περιορίζονται χάριν της εξυπηρέτησης της κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι τα γενετικώς τροποποιημένα προϊόντα πρέπει να είναι ελεύθερα να κυκλοφορούν στο εμπόριο με την κατάλληλη σήμανση;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την μη αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε με την κατάργηση των απευθείας κρατικών επιδοτήσεων στην αγροτική παραγωγή;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής (ναι στις διαρθρωτικές αλλαγές)
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την κατάργηση των απευθείας κρατικών επιδοτήσεων σε ιδιωτικά θέατρα, καλλιτέχνες και μουσεία;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την κατάργηση κάθε μορφής κρατικών ενισχύσεων σε αθλητικές εταιρίες που κάνουν πρωταθλητισμό;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι το κράτος δεν πρέπει να επιβραβεύει οικονομικά, αλλά μόνο ηθικά, αθλητές με διεθνείς διακρίσεις;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την κατάργηση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ στην διοργάνωση οποιουδήποτε είδους τυχερού παιχνιδιού;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε με την κατάργηση του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, σύμφωνα με το οποίο ο εργοδότης δεν έχει το δικαίωμα ανταπεργίας;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η ανεργία οφείλεται εν μέρει και στην ύπαρξη κατώτατου ημερομισθίου και κατώτατου μισθού;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η ύπαρξη εισαγωγικών ή εξαγωγικών δασμών είναι μακροπρόθεσμα βλαπτική;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η υψηλή φορολογία είναι βασικός ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Όχι πάντα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την μείωση των φόρων, με αντίστοιχη μείωση των κρατικών παροχών;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Προϋποθέσεις
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε ότι η Ελλάδα χρειάζεται δραστική μείωση της γραφειοκρατίας, απλοποίηση των συναλλαγών με το κράτος και μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με ένα ενιαίο φορολογικό συντελεστή και σε φυσικά πρόσωπα και σε επιχειρήσεις με βάση ένα αναλογικό φορολογικό σύστημα;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε ότι πρέπει οι ασφαλιστικές εισφορές να ανήκουν στους εργαζόμενους και να τις διαχειρίζονται φορείς της προσωπικής τους επιλογής με βάση ένα κεφαλαιοποιητικό ασφαλιστικό σύστημα;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την απόσυρση του κράτους από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα μη-κοινής ωφέλειας (π.χ. Εθνική Τράπεζα);

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής (αλλά η Εθνική Τράπεζα είναι μετοχική παρουσία και χρήσιμη)
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η διοίκηση των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας δεν πρέπει να ασκείται από το κράτος;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Έννοια κοινωφελούς και προσδιορισμός;
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με την άποψη ότι η ιδιοκτησία των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας δεν πρέπει να ανήκει στο κράτος;

Στέφανος Μάνος: Διαφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Έννοια κοινωφελούς και προσδιορισμός;
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την κατάργηση των κλειστών επαγγελμάτων;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι το ισχύον νομικό καθεστώς επιβάλλει υπερβολικά πολλές προϋποθέσεις στην άσκηση νόμιμης πορνείας;

Στέφανος Μάνος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι όποια κρατική δραστηριότητα μπορεί να τελείται από ιδιώτες (π.χ. αποκομιδή απορριμάτων) πρέπει να τους ανατίθεται;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε με ένα σύστημα κουπονιών, ελεύθερης επιλογής σχολείου από τους γονείς και ελευθερίας καθορισμού του εκπαιδευτικού προγράμματος από τα σχολεία;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ απόλυτα
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Συμφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα

Συμφωνείτε με την άποψη ότι τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι ανοιχτά όποιες ώρες και ημέρες θέλει ο εργοδότης, χωρίς αυτό να συνεπάγεται αύξηση των ωρών εργασίας των εργαζομένων;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε ότι ο υγιής ανταγωνισμός στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς είναι κατά κανόνα αποτελεσματικότερος μηχανισμός ανάπτυξης και ευημερίας από τον κεντρικό σχεδιασμό του κράτους;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Συμφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε ότι η επέκταση και προστασία των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων είναι βασική προϋπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος;

Στέφανος Μάνος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Διαφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ επί της αρχής
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ απόλυτα

Συμφωνείτε με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων με μηχανισμούς αγοράς, όπως το ελεύθερο εμπόριο δικαιωμάτων εκπομπών ρύπων;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ επί της αρχής
Αλευράς Νάσος: Διαφωνώ επί της αρχής
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ επί της αρχής
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Διαφωνώ επί της αρχής
Παπαδόπουλος Αλέκος: Διαφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Δεν έχω κατασταλάξει σε συγκεκριμένη άποψη στο ζήτημα
Χρύσα Αράπογλου: Διαφωνώ επί της αρχής

Συμφωνείτε ότι η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος πρέπει να είναι ανεξάρτητη και μη-εξαρτώμενη από την εκάστοτε κυβέρνηση;

Στέφανος Μάνος: Συμφωνώ απόλυτα
Αλευράς Νάσος: Συμφωνώ απόλυτα
Γεωργιάδης Νίκος: Συμφωνώ απόλυτα
Βασιλείου Γεώργιος: Διαφωνώ επί της αρχής
Καραόγλου Θεόδωρος: Συμφωνώ απόλυτα
Παπαδόπουλος Αλέκος: Συμφωνώ απόλυτα
Κωνσταντάρας Δημήτριος: Διαφωνώ απόλυτα
Χρύσα Αράπογλου: Συμφωνώ επί της αρχής

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails