Thursday, January 22, 2009

Τελευταία παρατηρείται μεγάλη προσέλευση Εβραίων στον Χριστιανισμό.

H Βιβλική Εταιρία , σύμφωνα με το παραπάνω έντυπο, μοιράζει συνεχώς Καινές Διαθήκες σε εβραϊκά φεστιβάλ.
Η αντίδραση όμως θρησκευτικών κύκλων του Ισραήλ εναντίον τους και εναντίον της Βιβλικής Εταιρίας συνεχώς αυξάνει.
Τους χριστιανούς οι φανατικοί Ιουδαίοι τους αποκαλούν "μισσιονάριους" και τους κατηγορούν ότι υποκινούνται από "ξένους κύκλους" για να βλάψουν το Ισραήλ.
Οι ίδιοι οι Ιουδαίοι που πιστεύουν στον Χριστό ονομάζονται "Μεσσιανικοί Ιουδαίοι".

Απο Κόκκινο Ουρανό









Νωρίτερα φέτος, ο έφηβος γιος ενός χριστιανού ιεραποστόλου τραυματίστηκε σοβαρά όταν μία βόμβα σε δέμα παραδόθηκε στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του στην Δυτική Όχθη και το πήρε στα χέρια του.



(Παραπάνω βλέπετε προπαγανδιστικές αφίσες Φανατικώς Ιουδαίων. Η πρώτη καλεί τους Εβραίους να προσέχουν και να αποφεύγουν τους "Μισσιονάριους"- που "απαγάγουν τα παιδιά και τα βαπτίζουν".

Η δεύτερη - που είναι πιο συγκλονιστική -παρουσιάζει και στα εβραικά και στα ρώσικα, ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μίας γυναίκας που έγινε "Μεσσιανική" και έτσι ως "καταζητούμενη" ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΤΑΙ!!!)

Πέρυσι, εμπρηστική βόμβα είχε εκραγεί σε μια εκκλησία της Ιερουσαλήμ που την χρησιμοποιούσαν οι Μεσσιανικοί Ιουδαίοι και το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες, αυξάνοντας τις υποψίες ότι πίσω από την επίθεση ήταν Εβραίοι εξτρεμιστές.

Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, αλλά η ίδια εκκλησία είχε καεί πριν από 25 χρόνια από υπερ-ορθόδοξους Εβραίους εξτρεμιστές ..





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails