Saturday, February 28, 2009

Ακόμη ένας αρνητής του Ολοκαυτώματος στη φυλακή-Τα θύματα των Εβραίων αυξάνονται

Απο ΜΑΚΕΛΙΟ

Γερμανία: 6 χρόνια φυλακή στον Horst Mahler για άρνηση του ολοκαυτώματος
Το δικαστήριο του Μονάχου καταδίκασε τον Horst Mahler σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, γιατί εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το ολοκαύτωμα των εβραίων σε δημόσια ομιλία του αλλά και στο διαδίκτυο.



Ο δικηγόρος Horst Mahler ήταν ιδρυτικό μέλος της περίφημης ακροαριστερής οργάνωσης Φράξια Κόκκινος Στρατός (RAF, γνωστή και ως Ομάδα Μπάαντερ-Μάινχοφ) τη δεκαετία του '70. Σταδιακά άλλαξε ιδεολογική τοποθέτηση και το 2000 δημοσιοποιήθηκε η ένταξή του στο NPD, το οποίο και εκπροσωπούσε ως νομικό του στέλεχος. Έκτοτε έχει δεχθεί επιθέσεις από πρώην ομοϊδεάτες του, με αποκορύφωμα τον ξυλοδαρμό του το 2005, και έχει φυλακιστεί 3 φορές για αδικήματα γνώμης.

Η χαρακτηριζόμενη ως "άρνηση του ολοκαυτώματος" (δηλαδή οποιαδήποτε αμφισβήτηση ακόμη και του αριθμού των 6.000.000 νεκρών εβραίων) είναι έγκλημα στη Γερμανία, με ποινή φυλάκισης ως πέντε έτη. Ο 73χρονος Mahler είναι "υπότροπος παραβάτης" και καταδικάστηκε σε ένα έτος περισσότερο από τη μέγιστη συνιστώμενη πρόταση ως "αμετανόητος", λόγω του ότι συνέχισε να υποστηρίζει και στο δικαστήριο τις αμφισβητήσεις του.















Η αλήθεια δεν φοβάται την έρευνα!!!













No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails