Tuesday, February 3, 2009

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Τελικά δεν πρέπει να υπάρχει παράνομη δραστηριότητα στην οποία να μην εμπλέκονται οι «φιλήσυχοι και δουλευταράδες» αλβανοί. Το εμπόριο οργάνων, ως ιδιαιτέρως επικερδής δραστηριότητα, δεν θα μπορούσε παρά να εισέλθει κάποια στιγμή, στο φάσμα των δραστηριοτήτων τους. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε στο Κοσσυφοπέδιο, όταν χάρη στους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ, οι αλβανοί πήραν το πάνω χέρι και εξαπέλυσαν γενοκτονία κατά των γηγενών Σέρβων. Στην αρχή υπήρχαν μόνο ψίθυροι και φήμες. Τι απέγιναν οι περίπου 300 Σέρβοι που απήχθηκαν από αλβανούς; Μπροστά στο μέγεθος των σφαγών και των δολοφονιών που είχαν διαπράξει οι Κοσσοβάροι του UCK, 300 πάνω, 300 κάτω, δεν έκανε τη διαφορά.







Όμως, οι Σέρβοι ενδιαφέρονται για τους ομοεθνείς τους που έπεσαν θύματα βάρβαρων γειτόνων, (σ.σ. ακριβώς το αντίθετο από ότι κάνουμε εμείς με τους αγνοούμενους της Κύπρου) και έκαναν τα πάντα για να ανακαλύψουν την αλήθεια. Έτσι σήμερα, η Εισαγγελία του Βελιγραδίου έχει αδιάσειστα στοιχεία γι΄ αυτό το φοβερό έγκλημα. Οι απαχθέντες Σέρβοι μεταφέρθηκαν στην Αλβανία, εκεί τους αφαιρέθηκαν τα ζωτικά τους όργανα, για να πουληθούν στην μαύρη αγορά και κατόπιν θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους.
...
Όλα αυτά, περιγράφονται με λεπτομέρειες σε έκθεση παρατηρητών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η οποία όμως δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Βλέπετε, οι αλβανοί, ήταν και παραμένουν, το χαϊδεμένο παιδί της Δύσης. Ολόκληρη Γιουγκοσλαβία διαλύσαμε για χάρη τους άλλωστε. Αλλά οι Σέρβοι δεν το έβαλαν κάτω. Οι μυστικές τους υπηρεσίες κατάφεραν να βρουν το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης και τώρα διαθέτουν «αποδείξεις και ονόματα». Ήδη έχει κληθεί στο Βελιγράδι, ο εισηγητής του Συμβουλίου της Ευρώπης για θέματα λαθρεμπορίου ανθρωπίνων οργάνων.
..
Η σερβική δικαιοσύνη διαθέτει τα ονόματα 134 μαρτύρων των γεγονότων, καθώς και πάνων από 100 σελίδες διαφόρων κειμένων και επισήμων εγγράφων, που αποδεικνύουν ότι αυτό το ειδηχθές έγκλημα, πράγματι διεπράχθη. Το σημαντικότερο από αυτά, είναι η περιβόητη έκθεση των παρατηρητών του ΟΗΕ του 2004, για το λεγόμενο «κίτρινο σπίτι» στο χωριό Burelj, στη βόρειο Αλβανία. Να σημειωθεί ότι η δικαιοσύνη της Σερβίας είχε ζητήσει πολλές φορές από την αποστολή του ΟΗΕ (την UNMIK) να λάβει το κείμενο αυτό, χωρίς αποτέλεσμα. Οι ΟΗΕδες στην αρχή ισχυρίζονταν ότι το έγγραφο αυτό δεν υπάρχει και κατόπιν, απλά δεν το έδιναν. Τελικά οι Σέρβοι το απέκτησαν από τις μυστικές τους υπηρεσίες, όπως προείπαμε.
...
Μεταξύ των άλλων, η Εισαγγελία διαθέτει και φωτογραφίες των τοποθεσιών στην Αλβανία, οι οποίες φαίνεται ότι αποτελούν τους μαζικούς τάφους, καθώς επίσης και φωτογραφίες όλων των αντικειμένων που ανακαλύφθηκαν στο «κίτρινο σπίτι» (χειρουργικά εργαλεία, φάρμακα κ.α.). Απ΄ ότι φαίνεται, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στις τοποθεσίες Τροπότζα και Κούκες, καθώς και στο ορυχείο Ντέβα γίνονταν οι εγχειρήσεις των απαχθέντων Σέρβων. Ακόμα και το ιατρείο του νευροψυχιατρικού νοσοκομείου του Μπούρελ, χρησιμοποιήθηκε για να γίνονται οι εγχειρήσεις αφαίρεσης των ζωτικών οργάνων, ενώ στο «κίτρινο σπίτι» γινόταν η προετοιμασία των θυμάτων για τις εγχειρήσεις. Αυτό γινόταν από το 1998 ως το 2001, ενώ όπως είπαμε, τα πτώματα ρίχνονταν στους μαζικούς τάφους της περιοχής.
...
Λυπηρά και φρικαλέα όλα αυτά, αλλά σήμερα τι γίνεται; Πώς αντιδρά η διεθνής κοινότητα; Ο εκπρόσωπος τύπου της Εισαγγελίας του Βελιγραδίου, δεν κρύβει την ανησυχία του για το ότι οι εκπρόσωποι της αποστολής του ΟΗΕ δεν έχουν στείλει ακόμα το επίσημο αντίτυπο αυτής της Έκθεσης. Ανησυχούν επίσης για το γεγονός ότι η αλβανική Εισαγγελία δεν επιθυμεί να συνεργαστεί για το ζήτημα αυτό με τους Σέρβους.
...
Απόλυτα φυσικό. Αρκεί να σκεφθούμε ότι το δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου στη Χάγη, επίσης δεν εκδήλωσε το παραμικρό ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τους δικαστές της νέας Νυρεμβέργης τους ενδιαφέρει μόνο το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει για να συλλάβουν με κάθε τρόπο τους Σέρβους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες του πολέμου. Και φυσικά, να διασφαλίσουν ότι ο Κάρατζιτς θα πεθάνει και αυτός φυλακισμένος.
..
Θεωρητικά βέβαια, οι ηγέτες ενός κράτους, που εξαπολύουν μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επίθεση, που έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων, ή και χιλιάδων αμάχων πολιτών, στο όνομα της ανωτερότητας μιας συγκεκριμένης εθνότητας, σαφώς και πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, για να δώσουν λόγο για τα εγκλήματα τους. Επειδή λοιπόν είμαστε αιθεροβάμονες και πιστεύουμε στο Διεθνές Δίκαιο, αναμένουμε τους κύριους δικαστές της Χάγης να συλλάβουν και τους ηγέτες του Ισραήλ, Μπαράκ, Λίβνι και σία, να τους οδηγήσουν δεμένους χειροπόδαρα μπροστά τους και να τους ρίξουν 2.000 χρόνια φυλακή. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να γίνουν μερικά άλλα πράγματα. Να παγώσει η κόλαση, να έρθει ο Μεσσίας που, ακόμα περιμένουν οι εβραίοι και να σοβαρευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ δύσκολα και τα τρία…



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails