Monday, March 16, 2009

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Οι Ρώσοι κυβερνώντες κατα καιρούς λένε την αλήθεια μέσω των δηλώσεών τους.Λένε αυτό που όλοι όσοι είναι καλά πληροφορημένοι γνωρίζουν.Οτι δηλαδή τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στο πλανήτη και πως μια μικρή ομάδα ανθρώπων έχει φέρει την ανθρωπότητα στις πιο δύσκολες στιγμές της γνωστής ιστορίας της.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Μεντβέντεφ είπε οτι στην πραγματικότητα η κρίση είναι τεχνητή και έχει δημιουργηθεί από τα παγκόσμια οικονομικά ιδρύματα όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η λειτουργία των οποίων, κάθε άλλο παρά ιδανική είναι.
Στις 2 Απριλίου που θα συνεδριάσει η G20, ο Μεντβέντεφ θα βάλει στο τραπέζι ολοκληρωμένο οικονομικό σχέδιο το οποίο θα ανατρέπει όλο το οικονομικό κατεστημένο που καταδυναστεύει τους λαούς εδώ και 100 περίπου χρόνια.



Αν η ηγεσία της Ρωσίας είναι πράγματι ανεξάρτητοι απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες και προσπαθήσει να περάσει το δικό της τραπεζικό σύστημα,τοτε οι Αργυραμοιβοί θα απαντήσουν με τον γνωστό τρόπο τους.Μια τεράστια μείωση του χρήματος στην κυκλοφορία,για τις χώρες που εξαρτώνται απο τους Παγκόσμιους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.


Το ποιοί ελέγχουν την Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπορεί να το δεί κανείς ξεκάθαρα μέσα απο το ντοκυμαντέρ "Money Masters".


















No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails