Saturday, March 7, 2009

" Εμείς ελέγχουμε την Αμερική"

"Ασφυκτικός κλοιός του Ισραήλ γύρω από την

αμερικανική πολιτική."



Μετάφραση από το άρθρο "We control America" - Israel’s stranglehold over US politics...

του Paul J. Balles

Απο http://redskywarning.blogspot.com







Ο Paul J. Balles, (φωτο) εξετάζει το πώς η απεριόριστη αμερικανική υποστήριξη προς το Ισραήλ, που κατασκευάζεται μέσω του Σιωνιστικού ασφυκτικού κλοιού στο Αμερικανικό πολιτικό γίγνεσθαι, έχει επιτρέψει στο Ισραήλ να διαπράξει εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα, απολαμβάνοντας την ατιμωρησία.



"Οι Ισραηλινοί ελέγχουν την πολιτική στο Κογκρέσο και τη Γερουσία." (Γερουσιαστής James W. Fullbright, 1905 - 1995, έδρα της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας - φωτο).



Τι είδους σκεπτικό εξηγεί το γιατί είναι τόσο εύκολο για τους Ισραηλινούς να θανατώσουν 3.500 πολίτες στη Γάζα, 40 τοις εκατό των οποίων ήταν παιδιά;

Οι ισραηλινοί δολοφόνοι γνώριζαν πλήρως τους ασύγκριτα ισχυρότερους εξοπλισμούς τους.

Εξαπέλυσαν τουλάχιστον 2.500 αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα, ρίχνοντας περισσότερους από 1.000 τόνους εκρηκτικών υλών, συμπεριλαμβανομένων των βομβών φωσφόρου, ενάντια σε έναν σχετικά αβοήθητο πληθυσμό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP, το Yesh DIN, (Volunteers for Human Rights) μια ισραηλινή ομάδα υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, είπε ότι ο επικεφαλής ραβίνος του στρατού του Ισραήλ διένειμε φυλλάδια στους στρατιώτες «προτρέποντάς τους να μην δείξουν κανένα έλεος στους εχθρούς τους» (στον πληθυσμό της Γάζας)!



Το Yesh DIN είπε ότι το φυλλάδιο κινείται στα όρια "της υποκίνησης και ενθάρρυνσης σε ρατσιστική συμπεριφορά ενάντια στο παλαιστινιακό λαό". Η ομάδα υπέρ των δικαιωμάτων είπε επίσης ότι "αυτά τα μηνύματα μπορούν να ερμηνευθούν ως προτροπή για να ενεργήσουν έξω από τα όρια των διεθνών νόμων για τον πόλεμο".

Δεν είναι μόνο ένας ραβίνος ή ένας ανώτερος υπάλληλος που υποστηρίζει τη γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων.

Η πλύση εγκεφάλου από τους κορυφαίους ισραηλινούς διανοούμενους έχει αποτελέσει προτροπή για την πιο παράφρονη αυτοδικαίωση και εκλογίκευση για τις αγριότητες που διαπράττονται ενάντια στα αθώα θύματα στη Γάζα.

Οι ισραηλινοί εκπαιδευτικοί, οι διανοούμενοι και οι πολιτικοί υποστηρίζουν ανοιχτά την εξολόθρευση όλων των Παλαιστινίων.

Ο Δρ Nachum Rakover, (φωτο) ένας νομικός μελετητής, θεώρησε ότι "Ψήφισαν τους δολοφόνους και τους έστειλαν για να μας σκοτώσουν. Το να αποκαλεί κανείς τους [πολίτες] αθώους είναι μια τραγική κωμωδία… οι πολίτες είναι συνεργάτες των δολοφόνων."



Πολλοί άλλοι πολιτικοί έκαναν έκκληση για την ανάγκη να "εξαφανιστεί η Γάζα από το πρόσωπο της γης" , και να "εξολοθρευτεί οτιδήποτε κινείται εκεί."

Ο Ισραηλινός πολιτικός της δεξιάς πτέρυγας, Avigdor Lieberman, πρότεινε την επίθεση με πυρηνικά στη Γάζα, σύμφωνα με το Αμερικανικό παράδειγμα όταν έριξαν την ατομική βόμβα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

"Όλοι οι Παλαιστίνιοι πρέπει να σκοτωθούν άνδρες, γυναίκες, νήπια και ακόμη και τα ζώα τους", φωνάζει ο ραβίνος Yisrael Rosen, διευθυντής του από παλιά καθιερωμένου θρησκευτικού ιδρύματος Tsomet Religious Institute.

Οι Σιωνιστές δεν έχουν πολλές επιφυλάξεις για την έκφραση της περιφρόνησής τους για τους Παλαιστίνιους, είτε εάν είναι στη Γάζα ή τη Δυτική Όχθη.

Κατά ένα μεγάλο μέρος, η απροκάλυπτη περιφρόνησή τους προέρχεται από αυτό που ο James Petras αναφέρει ως «έλεγχος της Αμερικανικής πολιτικής μέσω της Σιωνιστικής Δυναμικής Διαμόρφωσης» (“Zionist Power Configuration ” - ZPC).

Στο πιο πρόσφατο βιβλίο του, «Σιωνισμός, μιλιταρισμός και η πτώση της αμερικανικής δύναμης», ο Petras σημειώνει: «Η δύναμη του ZPC ασκείται άμεσα στους πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και πολιτιστικούς ιθύνοντες για να εξασφαλιστεί ότι οι πολιτικές τους υποστηρίζουν τα Ισραηλινά και Σιωνιστικά συμφέροντα».

Σύμφωνα με τον Petras, ένας από τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για να ασκήσουν την έμμεση δύναμη είναι:

Άσκηση επιρροής μέσω μιας μικρής ομάδας μελών του Κογκρέσου, σε μια μεγάλη πλειοψηφία.

Παραδείγματος χάριν, η AIPAC [Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων] συνέταξε το νόμο που παρουσιάστηκε από το γερουσιαστή Lieberman και συνυπογράφηκε από το γερουσιαστή Kyl, που ονομάζει την Ιρανική Επαναστατική φρουρά ως «τρομοκράτες», προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Μπους να εξαπολύσει μια επίθεση. Ο νόμος πέρασε με πλειοψηφία του Κογκρέσου άνω του 80 τοις εκατό.

Με αυτό το είδος ελέγχου των ιθυνόντων στην Αμερική, τα γεράκια του Ισραήλ παρουσιάζουν λίγη - αν όχι καθόλου- συστολή όταν έρχεται η ώρα της σφαγής των Παλαιστινίων.

Όπως είπε ο William A Cook:

Το Ισραήλ συστηματικά σχεδίασε την εκτέλεση περισσότερων από 1.300 ανθρώπων και τραυμάτισε ή σακάτεψε εφ’ όρου ζωής περισσότερους από 5.000, οι οποίοι ήταν «κλειδωμένοι» μέσα σε ένα κλουβί, ανίκανοι να προστατευτούν ή ακόμη και να γλυτώσουν τρέχοντας μακριά, γιατί δεν υπήρχε κανένα μέρος που οι ισραηλινοί στρατιωτικοί δεν θα μπορούσαν να δουν ή να καταστρέψουν.

Πράγματι, η υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Tzipi Livni, (φωτο) απλά κατηγοριοποίησε τους κατοίκους της Γάζας ως «μαχητές» και τις πόλεις και τα χωριά τους «στρατιωτικές βάσεις», επιτρέποντας κατά συνέπεια στο IDF [«αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ»] να συνεχίσουν την, χωρίς διάκριση, σφαγή τους.



Προφανώς, λίγα μπορούν να γίνουν για να πείσουν τους σαδιστές Ισραηλίτες ότι οι Παλαιστίνιοι είναι οτιδήποτε περισσότερο από αναλώσιμους ‘goyim’ (εθνικούς)...

[Σ.Σ.: η λέξη ‘goyim’ είναι ο πληθυντικός της λέξης ‘goy’ που σημαίνει ‘έθνος’ και χρησιμοποιείται στην Πεντάτευχο για αναφορά είτε στο λαό Ισραήλ (πχ. Γένεση 12:2) , είτε στα άλλα έθνη (πχ. Γένεση 10:5). Η σύγχρονη χρήση της λέξης ‘goyim’, πάντως, αναφέρεται στους ‘εθνικούς’, δηλ. στους μη -εβραίους].

Οι αξιοπρεπείς Αμερικανοί πάντως, πρέπει να επανεξετάσουν την πρόθυμη υποστήριξή τους στους νοσηρούς Ισραηλινούς δολοφόνους του αυτήν την περίοδο ελέγχουν την Αμερική.


Ο Paul J. Balles είναι συνταξιούχος Αμερικανός καθηγητής Πανεπιστημίου και ανεξάρτητος συγγραφέας που έχει ζήσει στη Μέση Ανατολή για πολλά χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το http://www.pballes.com/.





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails