Monday, March 9, 2009

Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Για άλλη μία φορά, οι εν Ελλάδι ευρισκόμενοι εβραίοι, προσέφυγαν στην προσφιλή τους μέθοδο, την παραχάραξη της ιστορικής πραγματικότητος.




Απο:Μακελιό




Αυτή η διαπίστωση εξάγεται από τα όσα διαδραματίσθηκαν προ ολίγων μηνών, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 1999, στα Χανιά της Κρήτης, με αφορμή την επαναλειτουργία της εκεί συναγωγής. Δοθείσης της ευκαιρίας, λοιπόν, οι εγχώριοι εβραίοι, δε δίστασαν να κάνουν λόγο για 2.500 περίπου χρόνια ιουδαϊκής παρουσίας στην Κρήτη. Προτού προβούμε στην παράθεση σχετικής ανακοινώσεως διαμαρτυρίας την οποία εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κινήσεως Πολιτών Χανίων με αφορμή το γεγονός αυτό, εφιστούμε την προσοχή του αναγνωστικού μας κοινού στο γεγονός ότι προ ετών εβραίος ονόματι Ραέλ είχε συστήσει και προπαγάνδιζε την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα, αναπτύσοντας σχετική ανθελληνική δραστηριότητα. Επιπροσθέτως, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες, εβραίος πράκτωρ, Περιβεβλημένος με την ιδιότητα του καθηγητή, ο Τζβη Ανκόρι, καταπόντιζε υδρίες στον βυθό της Κρήτης και ακολούθως διεξήγαγε θαλάσσιες αρχαιολογικές έρευνες, ανασύροντάς τις, προς δημιουργία της εντυπώσεως ότι οι σημίτες είχαν προαιώνια παρουσία στο νησί. Μάλιστα, ο ίδιος, εξέδωσε και σχετικό βιβλίο υπό τον προκλητικό τίτλο «Ιουδαϊκή Κρήτη», προς ενίσχυση της θεωρίας του…

Είναι προφανές λοιπόν, ότι το ενδιαφέρον των εβραίων για την Κρήτη ούτε από αγαθές προθέσεις εκκινεί, ούτε και τυχαίο είναι. Ας δούμε όμως την προκύρηξη την οποία εξέδωσαν οι κάτοικοι των Χανίων:

«Η Συναγωγή ΄Ετς Χαγίμ είναι σήμερα το μοναδικό μνημείο που μαρτυρεί την επί 2.300 χρόνια εβραϊκή παρουσία στην Κρήτη».

Ετσι πληροφορηθήκαμε με την ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλητικού Συμβουλίου σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τώρα πως ένα μνημείο 600 ετών (πέτρινο κτίριο του 14ου αιώνος) μαρτυρεί και αποδεικνύει ότι η εβραϊκή παρουσία στο νησί έχει διάρκεια 2.300 ετών, αυτό αδυνατούμε να το καταλάβουμε. Αλλά φαίνεται ότι η αδυναμία μας αυτή δεν επεκτείνεται στους πολιτικούς και δημοτικούς άρχοντες που αποδεχόμενοι (;) τους ισχυρισμούς του Κ.Ι.Σ. παρευρέθησαν στα εγκαίνια της συναγωγής. Αποδέχθησαν άραγε μόνο την παραπάνω ανακοίνωση ή και τα εξής: α) Την μη Ελληνική καταγωγή των Κρητών, β) Την Σερανεβοποίηση της πόλης μας, γ) την ύπαρξη κοινωνικής βίας στα Χανιά, δ) τον χαρακτηρισμό του άξεστου για όλους τους Χανιώτες. Τα παραπάνω αποτελούν απόψεις του κ. Νικόλα Σταυρουλάκη, του μοναδικού εβραίου κατοίκου της πόλης μας και εκπροσώπου του Κ.Ι.Σ. που για χάρη του θα λειτουργεί από εδώ και στο εξής η συναγωγή. Διότι δεν υπάρχει άλλος εβραίος στην πόλη μας, τουλάχιστον προς το παρόν. Βέβαια σύντομα θα διαπιστωθεί η ύπαρξη «πολυπληθούς» εβραϊκής κοινότητας η οποία θα καταστεί και «σημαίνων» ρυθμιστικός παράγοντας των Χανίων. Δεν θεώρησαν απαραίτητο να διαφοροποιήσουν τη θέση τους από τις ανακοινώσεις αυτές, τονίζοντας ότι η παρουσία τους εκεί αφορά μόνο απότιση φόρου τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας…

Την χαρά του εξέφρασε ευθαρσώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την επαναλειτουργία της συναγωγής των Χανίων, συγχαίροντας παράλληλα όλους όσους συνέβαλλαν σ΄ αυτό το έργο. Για τον Κ. Μητσοτάκη, τον πολιτικό εκείνο που μόλις ανήλθε στην εξουσία έσπευσε να αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ, η «συναγωγή αποτελεί κομμάτι της ιστορικής κληρονομιάς των Χανίων. Αποτελεί πολύτιμο μνημείο για την πόλη μας», δήλωσε επιγραμματικά ο κρητικός πολιτικός.

Στην ανωτέρω φωτογραφία, ο Κ. Μητσοτάκης, πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις επαναλειτουργίας της συναγωγής, πλαισιωμένος από τον Μητροπολίτη Ειρηναίο και τον πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. Κωνσταντίνη. Η εκκλησία της Ελλάδος (;) μπορεί να δίδει το παρόν της στα εγκαίνια εβραϊκών συναγωγών, όμως εάν επρόκειτο περί Επαναλειτουργίας Ελληνικού (Αρχαίου) Ναού, θα έριχνε ανάθεμα…

Ουδείς διαφωνεί με την τέλεση μνημοσύνου. Κανείς δεν αντέδρασε και κατά το παρελθόν όταν από το 1995 γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Η διαφορά και ο προβληματισμός προέκυψε από την στιγμή που το Κ.Ι.Σ. εμφανίσθηκε στο προσκήνιο με τους ανιστόρητους και αβάσιμους ισχυρισμούς του που είναι ουσιαστικά υϊοθέτηση ακραίων θέσεων εβραϊκού ρατσισμού. Και αυτό δεν είναι δική μας άποψη, αλλά του ΟΗΕ που με ανακοίνωσή του στις 10-11-1975 χαρακτηρίζει τον σιωνισμό ακραία μορφή ρατσισμού και ένοχο φυλετικών διακρίσεων. Την ίδια στιγμή δε κατηγορεί (μέσω του εκπροσώπου του, Σταυρουλάκης) τον χανιώτικο λαό για ρατσισμό και ξενοφοβία. Σημειώνουμε ότι το Κ.Ι.Σ. είναι σιτιζόμενο και από τον Ελληνικό λαό που αν δεν τον σέβεται τουλάχιστον ας μην τον προκαλεί. Δεν ξέρουμε αλλά το όλο «στήσιμο» μας θυμίζει την γνωστή παροιμία «Εβραίος έδερνε και φώναζε ότι τον δέρνουν».

Εξαίρεση και ταυτόχρονα παράδειγμα απετέλεσαν ο Νομάρχης Χανίων κ. Κατσανεβάκης και ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Ειρηναίος που προς τιμήν τους και προς τιμή των προγόνων μας τοποθετήθηκαν για λογαριασμό όλων μας. Είμαστε σίγουροι ότι η στάση τους έχει υποστηρικτές στο σύνολο του Χανιώτικου λαού.

Τελούμε εν αναμονή των οποιονδήποτε δράσεων-αντιδράσεων και καλούμε όλους τους πολιτικούς και τοπικούς φορείς να εγκαταλείψουν τη σιωπή.

Εκτός εάν συμφωνείτε με τους ισχυρισμούς του Κ.Ι.Σ. και του κ. Σταυρουλάκη, οπότε μπορείτε επίσης να πιστέψετε ότι «τα άλογα είναι πράσινα και τα γαϊδούρια πετάνε».

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ



2 comments:

Anonymous said...

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!!

ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ!!
ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΠΛΟΓΕΡ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙ "ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ" ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ "ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΛΠΟΓΚ!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!





Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη » ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!! από το ...10 Μαρ. 2009 ... ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!. Η προηγούμενη επερώτηση έγινε πολύ καιρό ...
www.xanthiblogs.gr/.../ΥΠΟΘΕΣΗ_ΑΣΠΑΙΤE_ΚΑΙ_ΑΠΕΙΛΕΣ

12 Μαρ 2009 4:20:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Centro de Medios Independientes | www.indymedia.org | ((( i )))28 Απρ. 2008 ... ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ... ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ...
https://www.indymedia.org/es/2008/04/905285.shtml - 25k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

12 Μαρ 2009 4:21:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ZHTEITAI.GR + Αγορά Εργασίας + ZHTEITAI.GR + Εκπαίδευση + ZHTEITAI ...Εύη Μπότσαρη και το Παραεκπαιδευτικό της Κύκλωμα): Χορός εκατομμυρίων ευρώ, ... Εύη Μπότσαρη μπορεί να διελευκανθεί μόνο από τον Ειδικό Λογαριασμό του ...
www.zhteitai.gr/index.php?option=com_fireboard&Itemid=70&func=view&catid... - 88k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

12 Μαρ 2009 4:22:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

ΚΑΙ ΤΟ ... ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΕΚΛΟΓΗΣ” ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, ...


fititakos.wordpress.com/2007/08/09/eimaste-telika-ratsistes/ - 33k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

11 Μαρ 2009 4:21:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Τρίτη, 10 Μάρτιος 2009
ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!
Κυρία ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ)
σας είχα μίλησει στην Αθηναίδα πριν την ομιλία Παπανδρέου, και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά,
για την Υπόθεση Ασπαιτε και σας παρακάλεσα να κάνετε μια επερώτηση για την Σχολή αυτή.
Από τότε ΄δεχομαι διαρκώς απειλές "ότι το φέρετρο είναι έτοιμο"!!
ΕΠEΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ "ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΣΚΑΝΔΑΛΟ)ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!.
Η προηγούμενη επερώτηση έγινε

πολύ καιρό πριν ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!
Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:
============

Κύριε Υπουργέ,
μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαικών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.
Σας παρακαλούμε
1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.
2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.
3. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

===============
Κυρία Διαμαντοπούλου,
πρεριμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).
Ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου έχει πεί "όλα στο φως"

Με Τιμή
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Β ΄ Αθήνας
6936369717


Αναρτήθηκε από laikoyra.blogspot.com στις Τρίτη, Μάρτιος 10, 2009
0 σχόλια:

11 Μαρ 2009 4:31:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
ΠΟΙΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ"?

Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" (ΓΕΛΙΑ) συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια ΚΛΠ....??
Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
Πιαστε θεσεις!!
Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
Καψαμπελη τι γνωριζεις?

ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ "ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ"!!
ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ!!
ΛΑΔΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ!!
EΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ κερδιζε + 3 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΙΣΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!
ΠΟΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΑΝ "ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ??

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ "ΕΜΗΔΙΣΑΝ"

ΠΑΣΟΚΟΙ

10 Μαρ 2009 11:52:00 πμ

11 Μαρ 2009 3:53:00 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Kapsameli kane link ayto
na doune oloi to skalndalo
"Το τεστ της αλήθειας..."

http://laikoyra.blogspot.com/2009/03/e.html

BLOGER

Anonymous said...

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails