Monday, May 11, 2009

Οι μετανάστριες γεννούν διπλάσιο αριθμό παιδιών από τις Ελληνίδες

Απο ΑΡΜΑ ΕΛΛΑΣ

Το 20-35% του συνόλου των γεννήσεων στο ένα τρίτο των νομών της Ελλάδος, κατά τα έτη 2004-2005 προέρχονται από αλλοδαπές μητέρες, αποδεικνύει έρευνα του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Όπως δείχνει η έρευνα, το 6,3% του πληθυσμού των γυναικών που κατοικούν στην Ελλάδα είναι μετανάστριες. Το 75% από αυτές βρίσκεται σε αναπαραγωγική ηλικία, δηλαδή μεταξύ 15 και 49 ετών.





Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι μετανάστριες έχουν τον διπλάσιο δείκτη γεννητικότητoς από τις Ελληνίδες. Από τις 1.000 αλλοδαπές που διαμένουν στην χώρα μας, γεννούν οι 66, έναντι 33 γεννήσεων που πραγματοποιούν οι Ελληνίδες.
Έτσι, για τη διετία 2004-05 αντιστοιχούν 2,21 παιδιά ανά γυναίκα στις αλλοδαπές (2,54 για τις Αλβανίδες) και μόνο 1,20 παιδιά στις Ελληνίδες.

Η πραγματική κατάσταση βέβαια είναι πολύ χειρότερη, αφού στο 1,20 παιδιά ανά Ελληνίδα μητέρα, η έρευνα προσμετρά και τις γεννήσεις των γύφτων με μέσο όρο που υπερβαίνει τα 4 παιδιά ανά μητέρα και καταχωρούνται από τους στατιστικολόγους ως Έλληνες, ενώ δεν καταγράφονται όλες οι γεννήσεις από μετανάστες που δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια παραμονής.
Με την υπάρχουσα νομοθεσία, όλα τα παιδιά μεταναστών μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια μόλις συμπληρώσουν τα 18 έτη της ηλικίας τους, ενώ ασκούνται έντονες πιέσεις από ολόκληρο σχεδόν το φάσμα του πολιτικού συστήματος, να παρέχεται η Ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά μεταναστών άμεσα με τη γέννησή τους όπως και να δοθεί άμεσα η ιθαγένεια σε 200.000 παιδιά μεταναστών που κατοικούν στην Ελλάδα.
Τον Δεκέμβριο του 2008, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Λαμπρινίδης και Μαριλένα Κοππά, κατέθεσαν ερώτηση στην Ευρωβουλή, ζητώντας να παρέμβει η Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να δίνεται η Ελληνική ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά μεταναστών κατά την γέννησή τους, ακόμη και στις περιπτώσεις που κανένας από τους δύο γονείς δεν διαθέτει άδεια παραμονής! Η βασική αυτή προγραμματική θέση του ΠΑΣΟΚ, που είναι επίσης κεντρικό αίτημα των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, βρίσκει θερμούς υποστηρικτές στη Νέα Δημοκρατία, ενώ την υποστηρίζει ανοιχτά και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνοντας τα εξής:
H ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.
Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του.
Μια τέτοια νομοθετική ρύθμιση, είναι βέβαια αυτονόητο ότι θα πυροδοτήσει αύξηση του μαζικού κύματος λαθρομεταναστεύσεως τριτοκοσμικών προς την χώρα μας, που θα συνδυάζεται με την προσπάθεια τεκνοποιήσης εντός των συνόρων της , ούτως ώστε να αποκτήσουν άδεια επ’ αορίστου παραμονής στην Ελλάδα , ως γονείς ανηλίκου που διαθέτει την Ελληνική ιθαγένεια!

Ακόμη όμως και αν διατηρηθεί το σημερινό νομικό καθεστώς για την απόδοσης ιθαγενείας, μετά την πάροδο τριακονταετίας το ποσοστό των αλλοδαπών που θα διαθέτουν ή που θα δικαιούνται να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια και θα αναγνωρίζονται από το Ελληνικό κράτος ως Έλληνες, υπολογίζεται ότι θα υπερβαίνει το 15% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Είναι ιδιαίτερα θλιβερό το γεγονός ότι η παραπάνω έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παρουσιάστηκε και προβλήθηκε τόσο από το ίδιο το Πανεπιστήμιο όσο και από τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς φορείς ως ιδιαίτερα «ελπιδοφόρα» , διότι δείχνει ότι «η μαζική εισροή μεταναστών στην χώρα τονώνει σημαντικά την γεννητικότητα».
Μέσα σε αυτό το κλίμα, διαστρευλώνοντας το απόσπασμα του Ισοκράτους, προβάλλουν και επιβάλλουν ως κριτήριο “ιθαγενείας” την “ελληνική” παιδεία “τους” μετά της συγκατανευτικής κι ακόπου Γενοκτονίας-αυτοκτονίας των Ελλήνων, καθώς και όλων συλλήβδην των Λευκών Λαών και Εθνών… (σχετική παραπομπή στο http://www.armahellas.com/?p=929 )



2 comments:

Asriel said...

Άστες τις Αλβανίδες. Αυτό που θα έπρεπε να σε ανησυχεί είναι η Ισλαμικοί μετανάστες που έχουν ένα ποσοστό γέννησης του 8,1 παιδιά ανά οικογένεια.

Σε περίπου 10 με 20 χρόνια, η Ευρώπη θα αποτελείται από Ισλαμικά, Αραβικά κράτη. Εδώ: http://israelyesgr.blogspot.com/
υπάρχουν δύο τρομακτικά βίντεο!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Δεν εχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους μετανάστες.Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους αφήνουν να μπαίνουν στη χώρα.
Πάντως εσάς τους Εβραίους σας παραδεχόμαστε.Οχι μόνο δεν αφήνετε κανέναν μη Εβραίο να μπεί στο Ισραήλ,αλλά για να επιβεβαιώσετε οτι είναι Εβραίος φυλετικά τον υποβάλλετε και σε εξέταση DNA.Πράγματι "θωρακίζετε" πολύ καλά το κράτος και τη φυλή σας.
Ευγε...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails