Wednesday, May 13, 2009

Η μεγάλη Σιωπή της Greenpeace ... (μέρος 1ο)

... και του ΟΗΕ...

Απο New World Order-Wake Up

Τρόμος

πίσω από το Ουράνιο Τόξο

Το θέμα - Chemtrails πρέπει να δημοσιοποιηθεί

Του Gabriel Stetter, Basel, Ελβετία
Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού

Η ιδέα: ο ψεκασμός μίας μίξης αλουμινίου στη στρατόσφαιρα, θα μας σώσει από την Καταστροφή του Κλίματος. Η υποτιθέμενη καλή πρόθεση ξεγελάει όπως και τα παιχνίδια της φύσης, για τα οποία αφελώς χαιρόμαστε εδώ και αρκετό καιρό.







Τα τόσο αγαπημένα Ουράνια Τόξα για παράδειγμα δημιουργούνται ιδιαίτερα καλά στις ζώνες-Chemtrail. Το Ουράνιο Τόξο είναι και το σύμβολο της Geenpeace, μια Οργάνωση, στην οποία πολύ άνθρωποι εναποθέτουν την τελευταία τους ελπίδα. Δυστυχώς σχετικά με το πρόβλημα των Chemtrail, διατηρεί μια πολύ σιωπηλή στάση.

O Gabriell Stetter, ο οποίος με το πρώτο του άρθρο για το θέμα στο raum+zeit Nr127, προκάλεσε χιονοστιβάδα από αντιδράσεις πολιτών, παρουσιάζει εδώ την επίκαιρη κατάσταση των πραγμάτων.

Χιλιάδες αναγνώστες έστειλαν γράμματα και τηλεφώνησαν από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το άρθρο «η Καταστροφή του Ουρανού» στο raum+zeit Nr127.
Ήταν σοκαρισμένοι από τις πολλές αποδείξεις για προγράμματα ψεκασμών, τα οποία διενεργούνται μυστικά σε όλο τον κόσμο κάτω, κατά πως φαίνεται, από την ομπρέλα του ΟΗΕ.
Οι αναγνώστες απευθύνθηκαν σε κάθε πιθανή δημόσια Υπηρεσία στη Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ελβετία. Ρώτησαν αναρίθμητους Ειδικούς όπως Κλιματολόγους, Υπάλληλους της Εναέριας Ασφάλειας, ακόμη και Μυστικούς πράκτορες.
Το αποτέλεσμα βγήκε γρήγορα: μολονότι τα στοιχεία για τον κάθε ένα κριτικό Παρατηρητή είναι ξεκάθαρα και επαληθεύονται με οριστικές και αντικειμενικές συναρτήσεις, ο ερευνητής των Chemtrails πέφτει πάνω σε ένα αδιαπέραστο τείχος σιωπής.

Η μεγάλη Σιωπή

Ανησυχία θα πρέπει να προκαλεί και το το γεγονός, ότι στη συζήτηση που ξεκίνησε μετά το 1o άρθρο, δεν μπόρεσε να αποδειχτεί ούτε ένα σοβαρό λάθος στο περιεχόμενο της θεωρίας των Chemtrails. Αυτό έγινε φανερό σ’εμένα μετά από τις άπειρες απαντητικές επιστολές που έλαβα από δημόσιες Υπηρεσίες. Όλες τις απαντητικές επιστολές ανεξαιρέτως τις προωθούσαν Τρίτοι σε εμένα. Τα δικά μου γράμματα σε κρατικές υπηρεσίες παραμένουν αναπάντητα.
Σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης για τα Chemtrails στο γερμανόφωνο χώρο, η οποία εν τω μεταξύ μετρά περισσότερο από ένα χρόνο, δεν βρέθηκε ούτε μία δημόσια Υπηρεσία, ούτε μία Ειδική Υπηρεσία ή Περιβαλλοντικός Οργανισμός – συμπεριλαμβανομένου και της Greenpeace- που να το θεωρήσει απαραίτητο να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.
Έτσι η επιστολή μου στην εκπρόσωπο τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος στο Βερολίνο, Dr. Claudia Maeder, από τις 21 Απριλίου 2004, αγνοήθηκε τελείως. Σε αυτή την επιστολή παρακαλούσα για μία επιβεβαίωση πως «δεν υπάρχουν πάνω από τη Γερμανία Chemtrails, σαν projekt κλιματολογικού ελέγχου». Το να ασχοληθεί με μία τέτοια απαίτηση, το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξεπερνούσε τα όρια: Εάν η μέχρι τώρα σιδηρά Σιωπή αυτής της δημόσιας Υπηρεσίας σχετίζεται, (σύμφωνα με ενημέρωση από έγκυρη πηγή) με το ότι ο προϊστάμενος της Dr. Maeder, Διευθυντής εισήγησης Δρ. Sartorius είναι υψηλόβαθμο μέλος της γερμανικής Επιτροπής IPCC, παραμένει προς το παρών αναπάντητο.

Το International Panel on Climate Change (IPCC) απέρριψε πριν από τρία χρόνια την Πατέντα Welsbach, που παρουσιάζει τη βάση για το projekt των chemtrails. Αυτή η διεθνής επιτροπή αποτελείται από αρκετές εκατοντάδες Ερευνητές του Κλίματος, οι οποίοι σε τακτικά διαστήματα συνεδριάζουν κάτω από την «ομπρέλα επικυριαρχίας» του ΟΗΕ. Λοιπόν, τολμώ σταδιακά αμφισβητώ αν η σιωπή των Υπηρεσιών μας μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία, . Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να εξηγηθεί με το ότι τα παρουσιαζόμενα επιχειρήματα μπορούν ίσως να θεωρηθούν γελοία ή μη επαληθευμένα.

Η Greenpeace σε δίλημμα;

Η Greenpeace της Ελβετίας μοιάζει αντιθέτως να είναι άλλης άποψης.

Έτσι γράφει ο υπεύθυνος τους για το Κλίμα και την Κυκλοφορία, Cyrill Studer, σε ένα εσωτερικό σημείωμα προς τους συνεργάτες του, στις 15 Μαρτίου 2004, το ακόλουθο:

«Άκουσα για το φαινόμενο Chemtrails.(...). H Greenpeace δεν θα ασχοληθεί με τα Chemtrails προς το παρόν. Η επιστημονική βάση δεν είναι δεδομένη σε επαρκή βαθμό. (...) Η Greenpeace δεν είναι η Οργάνωση που μπορεί να ενδιαφερθεί για την επαλήθευση ενός εικαζόμενου φαινομένου.

Από τη μία πλευρά δεν θα ήταν εγγυημένη η ανεξαρτησία και από την άλλη θα δεινοπαθούσαν οι δυνατότητες μας. (σημ. μτφ: σε χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό εννοείται). Αυτό σημαίνει πως θα έπασχαν πλέον σημαντικά τμήματα της καμπάνιας μας για το κλίμα, όπως η προώθηση της Ενεργειακής Αποδοτικότητας και των εναλλακτικών μέσων Παραγωγής Ενέργειας ή η ενεργή επιρροή μας στην παρούσα πολιτική.»

Το πως καταλήγει ο υπεύθυνος Κλίματος της Greenpeace, Studer, στην εντύπωση, πως οι παρατηρήσεις σχετικά με το κλίμα, δεκάδων χιλιάδων εν τω μεταξύ έντονα ενδιαφερομένων Ελβετών, Αυστριακών και Γερμανών βασίζονται σε απλές υποθέσεις, μένει αναπάντητο. Το να βγαίνει όμως το συμπέρασμα πως μια επιστημονική διερεύνηση του φαινομένου των chemtrails εντός της Greenpeace, θα έκλεβε την δυνατότητα επιρροής της παρούσας (περιβαλλοντικής-) πολιτικής, μοιάζει να εκπροσωπεί μια ιδιόμορφη λογική. Πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο?

Δεν μπορεί να μην υποψιαστεί κανείς πως η Greenpeace αφήνει εσκεμμένα κάποιες ασάφειες να αιωρούνται. Θα έπεφτε εντελώς νέο φως στη θέση αυτών των προστατών του περιβάλλοντος, εάν για αυτούς πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρχει, ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχει.

Δεν θέλουμε όμως να προτρέχουμε και ας δούμε τι δίνει επιπλέον στους ανήσυχους συμμαχόμενους του προς περισυλλογή ο Studer:

«Η Greenpeace επαφίεται στις αποφάσεις-διαγνώσεις της διάσκεψης για το Κλίμα που διενήργησε η Επιτροπή Μελέτης του Κλίματος του ΟΗΕ, δηλαδή το IPCC. Αυτό το πάνελ που αποτελείται από περίπου 2000 Επιστήμονες του Κλίματος είναι αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο. Τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα: Η αύξηση της θερμοκρασίας του Κλίματος αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ανθρωπότητα. Η εκτεταμένη χρήση των Chemtrails δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή από το IPCC.”

Η Greenpeace, βασίζεται λοιπόν, όπως λέει ο Studer, στα συμπεράσματα του IPCC, και κατά προέκταση του ΟΗΕ.

Έχει διαβάσει όμως το άρθρο για τα chemtrails από το περιοδικό raum+zeit και γνωρίζει κατά συνέπεια πως ειδικά το IPCC κατηγορείται, όχι μόνο πως συμμετέχει στη διατήρηση μυστικότητας για το, σε παγκόσμια κλίμακα πλέον, πρότζεκτ Ψεκασμών, αλλά επίσης, από του 2001 το αργότερο, έδωσε τη συγκατάθεση του στο παγκοσμίως μεγαλύτερο Μυστικό Πρόγραμμα από την εποχή του «Manhattan-Projekt» του Oppenheimer. Αυτό το γεγονός όμως δεν εμποδίζει τον Studer να επαφίεται με εμπιστοσύνη στο IPCC. Αν γνώριζε κάτι για τα Chemtrails η Επιτροπή, σίγουρα θα ενημέρωνε αμέσως την Greenpeace...

To Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν γνωρίζει τίποτε

Είναι σίγουρα παρήγορο για τον Studer και την ελβετική Greenpeace να ξέρουν πως και η Ελβετική Δημόσια Υπηρεσία για το Περιβάλλον, τα Δάση και τις Αγροτικές περιοχές (BUWAL) είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το, κατά πως φαίνεται, τελικό συμπέρασμα της Κλιματολογικής Επιτροπής του ΟΗΕ.
Έτσι απαντάει η Δημόσια Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Βέρνης στις 5 Μαρτίου 2004, στην ερώτηση του σοσιαλδημοκράτη βουλευτή Rudolf Rechtsteiner:

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες, για το πως θα μπορούσε να αντιδράσει κανείς, τουλάχιστον προσωρινά, απέναντι στην υπερθέρμανση του πλανήτη με τεχνικά μέσα. (...) Αλλά όλες αυτές οι σκέψεις (...) είναι καθαρά θεωρητικής φύσης. Σε εμάς δεν είναι γνωστές πρακτικές εφαρμογές τέτοιων μεθόδων, ούτε στο εσωτερικό, ούτε και στο εξωτερικό»
(φαίνεται δεν κοιτούν καν στον ουρανό..σημ. μτφ.)

Αλλά μετά γράφει:

«Στο κεφάλαιο 4.7 του τόμου ΙΙΙ της επίκαιρης Επιστημονικής Έκθεσης του IPCC περιλαμβάνονται και περιγράφονται με σύντομο σχολιασμό όλες αυτές οι εφαρμογές κάτω από τον όρο “Geo-engineering” (σύγκρ. με συνημμένα έγγραφα)»

Συνημμένο στο έγγραφο της BUWAL ήταν ένα μικρό απόσπασμα από το IPCC-Report “Climate Change 2001-Mitigation” («Κλιματολογικές Αλλαγές 2001-Περιορισμός των ζημιών) στην αγγλική γλώσσα. Απ’ ότι φαίνεται όμως ούτε ο Dr. Rechtsteiner, ο οποίος προώθησε αυτή την έκθεση σε εμένα – αισθητά ξαλαφρωμένος- , ούτε ο κύριος Studer από την Greenpeace διάβασαν καλά το έγγραφο. Στα γερμανικά υπάρχει αυτή η έκθεση μόνο σε μια πολύ σύντομη έκδοση (Κείμενο-IPCC: «για πολιτικούς φορείς αποφάσεων»).

Εκεί απουσιάζουν εντελώς συγκεκριμένες υποδείξεις για Geoengineering, που παρουσιάζονται όμως τόσο από τον Πληροφοριοδότη για τα Chemtrails “Deep Shield”, όσο και στην Έκθεση της Ακαδημίας των Επιστημών του 1991 και στην Πατέντα“Welsbach”. (σημ.1)

Ότι όμως εμφανώς διέφυγε από τους φορείς αποφάσεων της Greenpeace και της BUWAL, θέλω να παρουσιάσω εδώ -αποκλειστικά για τους αγνώστες του raum&zeit. (σημ. 2)

(κι εγώ με τη σειρά μου στους Αναγνώστες του Τοξότης... σημ. μτφ.)

Σημειώσεις:

1) «H Καταστροφή του Ουρανού», raum&zeit Nr127, Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2004.
2) «Climate Change 2001: Mitigation» -3rd Assessment Report of the Intergovermental Panel on Climate Change (IPCC/Accra, Ghana 1997). Chapter 4.7, Pages 333-334.
Πλήρη έκθεση στο: www.grida.no/climate/iccp_tar/wg3/index.htm


συνεχίζεται...

Μια παλαιότερη,αλλά πάντα επίκαιρη έρευνα της Τοξότισσας...

http://vickytoxotis.blogspot.com/search/label/chemtrails


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails