Wednesday, May 27, 2009

Το Ισραήλ πίσω απ΄ όλα...,Λίβανος: «To Iσραήλ πίσω από άρθρο του Der Spiegel»

Ο ηγέτης του λιβανέζικου σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα χαρακτήρισε χθες «πολύ, πάρα πολύ επικίνδυνο» άρθρο του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel, εκτιμώντας πως από πίσω κρύβεται το Ισραήλ.






«Το άρθρο του Der Spiegel είναι πολύ, πάρα πολύ επικίνδυνο. Δεν πρόκειται για μία απλή δημοσιογραφική πληροφορία που δεν θα σχολιάσουμε», τόνισε ο Νασράλα ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του σε νότιο προάστιο της Βηρυττού για την 9η επέτειο από την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τον νότιο Λίβανο έπειτα από 22 χρόνια στρατιωτικής κατοχής.

Σύμφωνα με τo περιοδικό, η διεθνής επιτροπή που ερευνά τις συνθήκες της δολοφονίας του πρώην Λιβανέζου πρωθυπουργού, Ραφίκ Χαρίρι, θα στρέψει την κατεύθυνση των ερευνών προς την πλευρά της Χεζμπολάχ.

«Το Ισραήλ έχει κατηγορήσει την Χεζμπολάχ και έχει προειδοποιήσει τη διεθνή κοινότητα πως εάν δεν αναλάβει δράση κατά της Χεζμπολάχ, είναι εκείνο που θα ασχοληθεί με την οργάνωση και τον αρχηγό της», τόνισε ο Νασράλα.
«Πρόκειται για μία ισραηλινή κατηγορία κατά της Χεζμπολάχ, και πρόκειται να τις αντιμετωπίσει έτσι ακριβώς», προειδοποίησε ο ίδιος, χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

http://greeknation.blogspot.com/2009/05/to-i-der-spiegel.html


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails