Saturday, May 2, 2009

Βρέθηκε νανοθερμίτης στις στάχτες του WTC!

Απο "Καθρέπτης της παγκόσμιας σκηνής"


Αρχίζει και σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκε μια επιστημονική εργασία από μια ομάδα ερευνητών γύρω από τον γνωστό καθηγητή Steven E. Jones, που αποδεικνύει χωρίς πια καμία αμφιβολία ότι στις στάχτες των κτηρίων "World Trade Center" υπήρχε θερμίτης (Thermite/Thermate), ένα high-tech εκρηκτικό που χρησιμοποιείται από εταιρίες στις κατεδαφίσεις κτηρίων.







Το είδος του θερμίτη αφήνει να φανεί και από που κατασκευάστηκε, αφού πρόκειται για ειδικό νανοθερμίτη (Nanothermit/Superthermit) που χρησιμοποιείται από τον στρατό.Ο καθηγητής Steven E. Jones σχολίασε τα αποτελέσματα των ερευνών με τον εξής τρόπο: "Το σιγουρέψαμε πια.Πρόκειται για υψηλής ενέργειας high-tech εκρηκτικό.Αυτό το εύρημα δεν είναι μόνο το καπνίζοντα πιστόλι, αλλά το γεμάτο όπλο στα χέρια του δράστη.Πρόκειται για υψηλής εκρηκτικότητας υλικό!"

Μια πιο λεπτομερείς περίληψη των αποτελεσμάτων της έρευνας μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα GlobalResearch.
Η επιστημονική μελέτη που αποτελείται από 25 σελίδες με φωτογραφίες και πλήρη ανάλυση μπορεί να γίνει download από εδώ.

Ο χημικός Dr.Niels H. Harrit που συνεργάστηκε με τον Steven E. Jones επάνω στις έρευνες έδωσε συνέντευξη επί αυτού στην δανέζικη τηλεόραση TV2:








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails