Saturday, June 20, 2009

ΠΕΡΑΣΑΝ...ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!


"Διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στην Ά, ΄Β και ΄Γ τάξη του Γυμνασίου!!










Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, ΦΕΚ-3.pdf, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.)
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!)
Από της δημοσιεύσεως στην Εφ. της Κυβερνήσεως... Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική....
(Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)
Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν επί έναν και πλέον χρόνο. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά... ΓΙΑΤΙ;
Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση... Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον;

Στην Δημοκρατία μας όλοι συμμετέχουμε, και έχουμε ευθύνη συλλογικά, αλλά και ατομικά, με ότι πράττουμε αλλά και με ότι δεν πράττουμε, και αδιαφορούμε...

Σχόλιο ιστολογίου μας:
Σας παραθέτουμε την πρώτη και τη δεύτερη σελίδα του συγκεκριμένου ΦΕΚ στο οποίο όντως δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση ούτε για τις περιοχές στις οποίες θα εφαρμόζεται η διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας ούτε ότι η εκμάθηση της θα είναι προαιρετική...!
Και αναρωτιόμαστε.....κάποιοι προοδευτικοί έχουν λυσάξει στο παρελθόν, για να γίνουν τα θρησκευτικά, για παράδειγμα, μάθημα προαιρετικό.....!
Σε αυτή την περίπτωση...τί γίνεται;;! Αν πραγματικά τα πράγματα είναι έτσι όπως δείχνουν να είναι, πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την πολιτική την οποία ακολουθούμε ως χώρα...και η οποία μας επιβάλλεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό την Παγκοσμιοποίηση των πάντων....! Τροφή για σκέψη...!"



Πηγή:http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_7213.html


2 comments:

Anonymous said...

moutzoxte tous!!!!

Anonymous said...

Αφου το υπογράφει Κάλος τι περιμένεις.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails