Monday, June 22, 2009

Τα "παίρνουν" απο τους Ελληνες για να λένε οτι καταγόμαστε απο τους Εβραίους

Δεν υπολογίζουν τίποτα τα "τσανάκια" του Εβραιοσιωνισμού...

Παρουσίασαν τους Μινωίτες ως… Εβραίους!



Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στην Κρήτη η τοποθέτηση δύο αρχαιολόγων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, εκ των οποίων η μία διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, επ' ονόματι Μεταξία Τσιποπούλου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αμφισβήτησαν την ελληνικότητα των Κρητών, εμφανίζοντάς τους ως... απογόνους των Εβραίων!




Όλα αυτά τα πρωτοφανή και προκλητικά εκτυλίχθηκαν στην παρουσίαση της έκδοσης «Κρητών Επιχειρείν», όπου καταγράφεται διαχρονικά η σχέση των Κρητών με το εμπόριο, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, όταν αντέδρασε το ακροατήριο, η Τσιποπούλου ζήτησε τη γνώμη για την καταγωγή των Μινωιτών, του επιμελητή της έκδοσης, αρχαιολόγου Κωστή Χριστάκη, ο οποίος ήταν στο πάνελ και δήλωσε ότι «είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής.

Τους πληρώνουμε για να υπονομεύουν!

«Τέτοιες καινοφανείς απόψεις μπορούν να καταστούν επικίνδυνες, καθώς συνειρμικά μας παραπέμπουν στην πολύ παλιά σιωνιστική προπαγάνδα ότι δήθεν η αρχαία Κρήτη ήταν εβραϊκή. Επίσης ρίχνουν νερό στον μύλο των σκοτεινών εκείνων κύκλων που κατά καιρούς εμφανίζονται και ομιλούν για δήθεν ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα», τονίζει σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το «Έθνος», ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαρρής και προσθέτει: «Λυπούμαι για τη δημοσιοποίηση τέτοιων θέσεων και απόψεων. Όταν μιλάμε για την Ιστορία θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, και ιδιαίτερα όταν κάποιος είναι ανώτερος κρατικός υπάλληλος».

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

2 comments:

Anonymous said...

Οποίος βρει καλύτερο αντίλογο από αυτόν (http://www.eamb.gr/new_text/krites.htm) εδώ είμαστε...

Anonymous said...

ΣΕ ΜΙΑΟΛΙΑ ΔΑ ΜΑΣΕ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ
ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΣΗ ΛΕΠΡΑΣ
ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails