Saturday, July 4, 2009

31 έφηβοι νεκροί από τελετή περιτομής

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Διαψεύδονται πάλι τα μεγάλα ΜΜΕ και οι οργανώσεις όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα σε όλο το κόσμο.
Διαβάστε εδω πως προωθούν τα μεγάλα ΜΜΕ και οι Διεθνείς Οργανισμοί την περιτομή.



Τριάντα ένας έφηβοι πέθαναν στη Νότια Αφρική από επιπλοκές που προκλήθηκαν από την παραδοσιακή πρακτική της περιτομής-που τους κάνει να εισέρχονται στον κόσμο των ενηλίκων-έγινε σήμερα γνωστό από επίσημες πηγές.







«Από τις αρχές Ιουνίου, δυο θάνατοι καταγράφονται σχεδόν κάθε ημέρα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου, ο Σίζουε Κουπέλο.«Είναι μια απαίσια κατάσταση που θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο και το υπουργείο Υγείας χρειάστηκε να σώσει εκατοντάδες αγόρια από κέντρα που διοικούνται από αδίστακτους χειρουργούς», τόνισε.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, τα βασικά αίτια θανάτου από την πρακτική αυτή, που επικεντρώνεται στην περιοχή του Τρανσκέι, είναι η αφυδάτωση, η υποθερμία και η υπερβολική αιμορραγία των νεαρών που έχουν υποβληθεί σε περιτομή, οι οποίοι συχνά υποβάλλονται σε νοσηλεία πολύ αργά.

Πηγή: http://malakistan.blogspot.com/2009/07/31-video.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails