Wednesday, July 15, 2009

Οι καταστρεπτικές ιδέες του σιωνιστικού διεθνισμού

Το έναυσμα του διεθνισμού ξεκινάει από την Αμερική και από την Αυστραλία, από δύο φτιαχτά κράτη της σιωνιστικής κυβερνήσεως, η οποία σαν πρότυπα μοντέλα τα κατασκεύασε για να διαστρεβλώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς μαζί με τους Αφρικανικούς, τους αραβικούς και τους κίτρινους.

Στο ίδιο μοτίβο με τα δύο προηγούμενα πρότυπα από το 1945 και μετά και με σχεδιασμένο το ιστορικό της Builderberg και με τα προγράμματα και τα προγενέστερα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών τα οποία είναι διαφωτιστικά και δείχνουν τον πραγματικό δρόμο και ξεστραβώνουν τον κάθε ανίδεο και προοδευτικό κοπρίτη αν έχει θέληση βεβαίως να ξεστραβωθεί και να δει την πραγματική αλήθεια.

Ο διεθνισμός είναι μια εβραϊκή απειλή η οποία σπείρεται σε όλη την Ευρώπη όπως προανέφερα από τους Σιωνιστές οι οποίοι διαστρεβλώνουν όλες τις φυλές της Ευρώπης και ειδικά τους Έλληνες τους οποίους πραγματικά μισούν και θεωρούν ως μοναδικούς αντίπαλους επί το πλείστον.

Οι Εβραίοι ζούνε με το όνειρο και με τη ψευδαίσθηση να καταστρέψουν τον πολιτισμό και τη λαογραφία γενικά του αρχαιότερου, ιστορικότερου και Άριου πολιτισμού της Ανθρωπότητας. Ο διεθνισμός λοιπόν σαν κατάρα εξαπλώθηκε ευρέως από το 1955-57 και μετά και μετά και από τις αρχές του 1960 μεθοδικότερα, στην Αγγλία, στη Γαλλία στην Ολλανδία κ.λπ.





Αφού εξαπλώθηκε λοιπόν με ταχύτερους ρυθμούς οι Εβραίοι κατανόησαν ότι το σχέδιο για την ανάπτυξη της Αμερικής και Αυστραλίας για δήθεν νέες θέσεις εργασίας είναι εντελώς ψεύτικο, απλά είναι ένα σχέδιο για τη υποβάθμιση των λευκών άριων λαών μέσω επιμειξίας με υποδεέστερους λαούς. Ξέρω πολύ καλά ότι με τα λεγόμενά μου ορισμένοι θα με κοροϊδέψουν και ακόμα περισσότεροι θα με περιθωριοποιήσουν, αλλά η αλήθεια είναι πικρή. Ο διεθνισμός είναι εδώ και πολλά χρόνια προ των πυλών. Στην Ευρώπη έχει ήδη εισέλθει και μιλώ προ των πυλών για την Ελλάδα. Πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν έλληνες και σώφρονα άτομα τα οποία θα διαβάσουν αυτό το κείμενο και θα σκεφτούν με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι με τυφλή νόηση. Ακόμα πιστεύω ότι μέσα από έναν λευκό και αληθινό λαϊκό εθνικιστικό πυρήνα θα γεννηθεί η ανατροπή του υπάρχοντος σιωνιστικού ζυγού. Η νίκη είναι κοντά. Η πρόσμειξη των φυλών είναι αποτέλεσμα μόνο μπορεί να επιφέρει : την καταστροφή και είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο, γιατί χάνονται τα ήθη τα έθιμα και η γενικότερη κοσμογονική ταυτότητα του λαού.

Πηγή



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails