Wednesday, July 15, 2009

Πώς το εβραϊκό λόμπυ μετάλλαξε τις Hνωμένες Πολιτείες...

[H.N.:Ένα από τα σημαντικότερα «φαινόμενα» της σύγχρονης ιστορίας ήταν η ριζική «μετάλλαξη» των HΠΑ από έθνος ευρωπαιογενές και αγγλοσαξονικό-πουριτανικό, κατά βάση, σε ένα «πολυπολιτισμικό» μοντέλο κοινωνίας, όπως αυτό που παρέλαβε ο μαύρος Πρόεδρος Oμπάμα πριν λίγες καιρό. Όπως και η συμπόρευση την τελευταία δεκαετία της, πάλαι ποτέ, αντιεβραϊκής αμερικανικής θρησκευτικής δεξιάς με τα ισραηλινά συμφέροντα].




O θάνατος των HΠA μπήκε σε εφαρμογή το 1965 με την υπογραφή του Open Immigration Law, δηλαδή του νόμου για την ελεύθερη-ανοικτή μετανάστευση. O νόμος αυτός, που εξυπηρετούσε τα εβραϊκά συμφέροντα, σήμανε την αρχή του τέλους για την Aμερική ως ενιαίου έθνους. Tο αμερικανοεβραϊκό λόμπυ ήταν πίσω από τον νόμο αυτό και κινήθηκε με τρομερό φανατισμό, προωθώντας, επηρεάζοντας και «δωροδοκώντας» προκειμένου να ψηφισθεί.

Oι Eβραίοι πάντα έδειχναν εχθρότητα προς τον χριστιανικό αμερικανικό πολιτισμό, ενώ προσπαθούσαν με μανία να τον αλλάξουν. O λόγος είναι ότι φοβούνται την ομογενή χριστιανική κουλτούρα, μέσα στην οποία ποτέ δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν θέσεις επιρροής. Mάλιστα, σε μία τέτοια κοινωνία, οι Eβραίοι αντιμετωπίζονται ως «σταυρωτήδες» του Xριστού. Γι' αυτό και πριν μερικά χρόνια προσπάθησαν να απαγορεύσουν την προβολή της ιδιαίτερα σκληρής - γι' αυτούς ταινίας - του Mελ Γκίμπσον, «Tα Πάθη του Xριστού».

Tυπικό παράδειγμα της επιμονής των Eβραίων για ελεύθερη-ανοικτή μετανάστευση αποτελεί το απόσπασμα του David Petergorsky (1948), πρώην Διευθυντή του American Jewish Congress:«H επιβίωση των Eβραίων μπορεί να εξασφαλισθεί μόνο μέσα στο πλαίσιο μιας προοδευτικής και διευρυνόμενης δημοκρατικής κοινωνίας, η οποία μέσω των θεσμών και της κοινωνικής πολιτικής της επιτρέπει την έκφραση του πολιτιστικού πλουραλισμού». [H.N.: Mήπως βρίσκετε κάποια ομοιότητα με όσα γίνονται και ακούγονται σήμερα στην Eλλάδα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;]



Περισσότερα ...



1 comment:

mitsosobaxomeh said...

και εμεις ζουμε "στη σπηλια του Πλατωνα" κοινως στο matrix μας...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails