Wednesday, October 28, 2009

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ" ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΤΟ 1948


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 750.000 ΑΡΑΒΕΣ ΤΟ 1948
ΑΛΛΑ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

Το Ισραηλινό Υπουργείο Παιδείας σχεδιάζει να διαγράψει ένα απόσπασμα
απο τα βιβλία ιστορίας του που λέει την ιστορία της εκδίωξης των Παλαιστινίων
απο τους Εβραίους το 1948(Σ.Σ:Αλήθεια αυτό το γεγονός γιατί οι "προοδευτικοί"
δεν το προβάλλουν ποτέ σαν "σωβινιστικό" και "ιμπεριαλιστικό" πόλεμο;)
Το υπουργείο ανήγγειλλε οτι έχει αποφασίσει να επανεκδόσει το βιβλίο ιστορίας,όπως
αναφέρθηκε στα ΜΜΕ την Κυριακή.


Τα ΜΜΕ ανέφεραν για το απόσπασμα:"Οι Παλαιστίνιοι και οι Αραβικές χώρες
ισχυρίστηκαν οτι οι περισσότεροι απο τους πρόσφυγες ήταν πολίτες που τους επιτέθηκαν και τους έδιωξαν απο τα σπίτια τους,οπλισμένες εβραϊκές δυνάμεις,οι οποίες ακολούθησαν μια πολιτική "εθνικής εκαθάρρισης".


Το Ισραήλ πάντοτε ισχυριζόταν οτι οι Παλαιστίνιοι δεν υποχρεώθηκαν να μετακινηθούν απο τα σπίτια τους.

Την Κυριακή,ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έκανε ρατσιστικές
αναφορές παρόμοιες με τα σλόγκαν των πραγματικών Σιωνιστών,που εξόρισαν
750.000 ντόπιους Παλαιστίνιους Αραβες απο την πατρίδα τους το 1948.
"Το Ισραήλ δεν είναι ένα "bi-national" κράτος",δήλωσε και συμπλήρωσε,"είναι η πατρίδα του κάθε εβραίου."

Παρ'όλα αυτά οι περισσότεροι Ισραηλινοί αρνούνται να δεχτούν οτι το Σιωνιστικό
καθεστώς καθιερώθηκε μέσα απο εθνικές εκκαθαρίσεις,ελάχιστοι τις δέχονται.
Ο Ισραηλινός ιστορικός Ilan Pappe έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο
"Η εθνική εκκαθάριση της Παλαιστίνης".Το βιβλίο του,το οποίο έχει δεχθεί
δριμύτατη κριτική στο Ισραήλ,βασίζεται σε ντοκουμέντα που έχει βρεί
απο έρευνές του στα αρχεία του Ισραηλινού Υπουργείου Αμύνης.

Στο βιβλίο του αναφέρει οτι οι Σιωνιστές σχεδίασαν την ίδρυση του Ισραήλ
στην γή που κατοικούνταν απο ένα Παλαιστικιακό πληθυσμό και εφοδιάζει με
λεπτομέρειες για τα σχέδια που δημιούργησαν οι ηγέτες του Σιωνισμού
για το πως θα ξεφορτώνονταν τον υπάρχοντα Παλαιστινιακό πληθυσμό.

ΠΗΓΗ



4 comments:

Anonymous said...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.......................................

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ: ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΕΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ". ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΣ.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ",ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.......................................

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ. Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΩΣ...ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ! ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΡΟΥΜΠΙ. ΚΙ Ο ΓΚΑΖΜΕΤ Ο ΚΑΠΛΑΝΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ...ΣΑΒΒΑΤΟ.

Anonymous said...

Δεν χρειάζονται και πολλά στοιχεία για να καταλάβει κανείς τον ρόλο των "αριστερο-προοδευτικών". Το ΚΚΕ ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1909 σαν "Φεντερασιόν" απο τον Εβραίο Μπεναρόγια με την υποστήριξη του Ίσραελ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ (Αλεξάντερ Πάρβους),τον άνθρωπο κλειδί των Εβραίων για όλη την Ευρώπη, την Ρωσία (ΚΚΣΕ), και την Τουρκία.
Στο ΚΚΕ, μετά την Φεντερασιόν, βρήκαν καταφύγιο πολλοί σιωνιστές πράκτορες, όπως η κα Δαμανάκη. Αναφορικά με τις διώξεις των κομμουνιστών στην Ελλάδα, όλες έγιναν απο πατριώτες σαν τον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο για την προδοτική τους δράση σε όλη την ιστορία μας. Οι άλλοι ηγέτες δεν κυνήγησαν πραγματικά τους κομμουνιστές. Απλώς έπρεπε να μειώσουν τον αριθμό τους για να είναι περίπου στο 10% όπως καθορίστηκε με την συμφωνία της Γιάλτας. Δεν σας φαίνεται παράξενο που το ΚΚΕ στην Ελλάδα μόλις ξεπεράσει το 10% εφευρίσκει δικαιολογίες για να διασπαστεί; Απλώς δεν είναι αποδεκτό πια απο την κοινωνία μας το σφάξιμο η οι εξορίες, τι να κάνουν οι άνθρωποι;
Ο ρόλος ενός μικρού αριστερού κόμματος ποιός είναι; Να συγκεντρώνει την αντίδραση και να την κατευνάζει με καμμιά πορεία η διαδήλωση. Μέχρι εκεί. τα τελευταία 35 χρόνια εκτός απο αυτό, βοήθησαν τον Α. Παπανδρέου στην αποβιομηχάνιση της χώρας και την υπέρμετρη διόγκωση του δημοσίου, μέσω τού συνδικαλισμού. Καλό εργαλείο στα χέρια των σιωνιστών. Δεν σας έκανε εντύπωση γιατί οι εργαζόμενοι (πρόβατα) προσπαθούσαν τόσο πολύ να κλείσουν τις βιομηχανίες που δούλευαν; Και φυσικά οι εργατοπατέρες πάντα βολεύονταν στο δημόσιο.
Κάτι ακόμα. Πώς βλέπετε τον διεθνισμό; Σαν κόκκινο η σαν σιωνιστικό; Πρακτικά είναι το ίδιο.
Παρατηρείστε την δράση των αριστερο-προοδευτικών και θα καταλάβετε για ποιούς δουλεύουν. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Εβραίοι. Οι Εβραίοι είναι το 0,5% του Παγκόσμιου πληθυσμού. Θα μπορούσαν να στελεχώσουν αυτήν την τεράστια επιχείρηση παγκοσμιοποίησης; Οχι βέβαια, δεν επαρκούν. Αγοράζουν λοιπόν συνειδήσεις.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails