Monday, October 26, 2009

Εις υγείαν των κορόιδων

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Νεοέλληνα κοίτα τα πρόσωπά αυτών των "αριστεροπροοδευτικών".Κοίτα πόσο πρησμένα είναι απο τα πλούσια γεύματα,τα ακριβά κρασιά.Κοίτα τους πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας έχοντας καταναλώσει άφθονο αλκοόλ και μεζέδες πρώτης ποιότητας.Ακούνε τα ηλίθια και δίχως νόημα τραγουδάκια τους τα οποία πληρώνεις εσύ.Και τα πληρώνεις για να κάθεσαι στον καναπέ σου μέσα στην μιζέρια σου,κουρασμένος απο το μεροκάμματο και να τους βλέπεις να γλεντάνε με τα λεφτά σου.Τα λεφτά που πληρώνεις "δημοκρατικά" στην ΕΡΤ,στην υποτιθέμενη εκπαιδευτική τηλεόραση.Αυτό κάνουν νεο-Ελληνα.Εκπαιδεύουν εσένα και τα παιδιά σου να σκέφτεσαι μόνο το πως θα περάσεις καλά και θα διασκεδάσεις.Σε μαθαίνουν να διασκεδάζεις βλέποντας αυτούς να διασκεδάζουν.
Ετσι ακριβώς σε θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.Να νομίζεις οτι είσαι ελεύθερος να κάνεις αυτό που θέλεις,ενω στην πραγματικότητα είσαι φυλακισμένος σε μια φυλακή της οποίας τα σίδερα και τις αλυσίδες δεν βλέπεις.





Ακολουθεί αναδημοσίευση απο ventetta blog
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και λιτότητας, ο "αγωνιστής της αριστεράς και του Πολυτεχνείου" Σπύρος Παπαδόπουλος αμείβεται με «μισθό»
20.000 ευρώ
ανά επεισόδιο για να τον βλέπουμε να τρώει, να πίνει και να λέει κάνα τραγουδάκι.





Εις υγείαν του κορόιδου θα έπρεπε να λέγεται και όχι «Στην υγειά μας» η σαββατιάτικη εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Αφού το κορόιδο, ο Ελληνας φορολογούμενος, μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ θα πληρώνει για την εκπομπή του κ. Σπύρου Παπαδόπουλου περίπου 65.000 ευρώ την εβδομάδα για έναν χρόνο!

Μάλιστα ο ηθοποιός διασφαλίζοντας τα κεκτημένα του εν όψει εκλογών και επειδή είχε λήξει η σύμβασή του με την ΕΡΤ,φρόντισε από νωρίς, προτού ακόμη το κλίμα μυρίσει εκλογές, να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Φυσικά χωρίς να αναπροσαρμοστεί στις οικονομικές συνθήκες της κρίσης, όπως θα αναγκαζόταν να πράξει στην περίπτωση που εργαζόταν στην ιδιωτική τηλεόραση.
Σοφά λοιπόν σκεπτόμενος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, επιδεικνύονταετοιμότητα, αλλά κυρίως αντανακλαστικά, πέτυχε τη συνεργασία του συστήματος του απερχόμενου προέδρου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι λίγο πριν από τις εκλογές, μια και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απαγορεύεται η οποιαδήποτε πρόσληψη ή ανανέωση.

Πόσο όμως θα κοστίσει το «Στην υγειά μας» στον Ελληνα φορολογούμενο;
Σύμφωνα με τη σύμβαση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, που ενέκρινε την ανανέωση της ανάθεσης στην εταιρεία παραγωγής «Cut Production» για 38 επεισόδια, εκ των οποίων τα 35 διάρκειας 180 λεπτών το καθένα, θα κοστίζει 65.022 ευρώ (πλέον
ΦΠΑ). Τα υπόλοιπα τρία επεισόδια θα είναι εορταστικά και θα προβληθούν τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα.

Τα συγκεκριμένα επεισόδια θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας και θα κοστίσουν επιπλέον το καθένα 6.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Με άλλα λόγια, το κόστος για κάθε εορταστικό επεισόδιο θα ανέρχεται στις 71.022 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Ετσι το συνολικό κόστος της εβδομαδιαίας εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου ανέρχεται στα 2.618.036,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Από αυτά το ποσό των 833.000 ευρώ θα βαρύνει τον τρέχοντα προϋπολογισμό της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης, ενώ το ποσό του 1.784.972,00 (πλέον ΦΠΑ) θα αφορά στον προϋπολογισμό του 2010.

Το θέμα δημοσίευσε η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

2 comments:

Anonymous said...

Το θεμα της τηλεοπτικης διασκεδασης μονο διασκεδαση δεν ειναι! Ο Παπαδοπουλος καλα ειναι πρωτα να μαθει να χορευει και μετα να βγαινει στην πιστα..Ειναι ενας απο τους πιο αρχαριους Ελληνες χορευτες!!!Το μονο που μπορει να κανει καλα, ειναι να τσεπωνει τον μισθο που αναφερετε παραπανω..Στην υγεια των κοροιδων λοιπον!

Unknown said...

"Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο.. "

Η παροιμια λεγόταν για να δείξει πως όταν δεν μπορούσες να αποκτήσεις κάτι, το χόρταινες με το μάτι..

Και διαφορετικά, οι Ρωμαίοι έλεγαν δώστε στο λαό "άρτον και θεάματα".. προφανώς ο "κύριος" αυτός, σκέφτηκε πως είναι περιττός πλέον και ο άρτος..

Για τέτοια αλητεία μιλάμε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails