Tuesday, November 3, 2009

Ο εβραϊκής καταγωγής Σιωνιστής Αμπράμοβιτς χτίζει χωριό για πλούσιους στα κατεχόμενα

....είναι επίσης διαχειριστής χρημάτων των Ρόθτσιλντ....

Διαβάσαμε στη Ρωσική εφημερίδα «klerk» την είδηση που παρατίθεται κατωτέρω. Την παρουσιάζουμε μεταφρασμένη. Ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει πόσο βαθιά έχει διεισδύσει η Τουρκική διπλωματία και τα τουρκικά οικονομικά συμφέροντα. Η δική μας πολιτική ηγεσία - απλή καρπαζοεισπράκτορας - χρησιμοποιείται από τα αγγλοτουρκικά και εβραϊκά συμφέροντα για να νομιμοποιεί τα τετελεσμένα. Ο αναφερόμενος κατωτέρω ως Ρομάν Αμπράμοβιτς, εβραϊκής καταγωγής, είναι κλασσικός εκπρόσωπος σιωνιστικού διεθνούς κεφαλαίου και ιδρυτής του γνωστού πετρελαϊκού κολοσσού "Sibneft".






Ας το εμπεδώσει ο καθένας. Το Κυπριακό πρόβλημα αποτελεί προϊόν διεθνούς συνωμοσίας η οποία αποβλέπει να μετατρέψει την Κύπρο σε προκεχωρημένο φυλάκιο του ιμπεριαλισμού με ρόλο αβύθιστου αεροπλανοφόρου με τελικό προορισμό την Τουρκοποίηση της και σε απώτατο στάδιο την ενσωμάτωση της στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ ως ζωτικού του χώρου, όπως ακριβώς το οραματίσθηκαν στο πρώτο Σιωνιστικό συνέδριο της Βασιλείας το 1901, ο ιδρυτής του Ισραηλινού κράτους Θιόντορ Χέρτζελ και ο τότε υπουργός των αποικιών της Μεγάλης Βρετανίας Αρθουρ Μπάλφορ. Ο Χριστόφιας, ημιμαθής και μετριότατος μέχρι ανεπαρκής, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό το σχεδιασμό. Εξ΄ου και το γεγονός ότι είναι ο πλέον αγαπητός πρόεδρος, όλων των εποχών, σε κάθε λογής ανθέλληνα νατοϊκό ή μη.

"Το άρθρο από την «klerk»: "Χωριό με ονομασία "Τσέλσι'' θα αναγείρει ο Ρώσσος υπήκοος ονόματι Ρομάν Αμπράμοβιτς στα παράλια της Μεσογείου στο κατεχόμενο από την Τουρκία μέρος της Κύπρου. Το έργο θα έχει κόστος 30 εκατομμύρια δολάρια. Το μικρό αυτό χωριό θα έχει 225 επαύλεις οι οποίες, σύμφωνα με τα σχέδια του κεφαλαιοκράτη, θα αγοραστούν από πλούσιους Ρώσους. Η γη στην οποία προορίζεται να ανεγερθεί το έργο είχε αγοραστεί 3 χρόνια πριν με 5 εκατομμύρια δολάρια στην περιοχή Arapkoy. Πρέπει να σημειωθεί ότι η περιοχή αυτή βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Κύπρου, το οποίο από την διεθνή κοινότητα θεωρείται ότι είναι υπό κατοχή."

Η περιοχή "Arapkoy " αποτελεί μεταλλαγμένο ελληνικό τοπωνύμιο. Οι Μόγγολοι της Ανατολίας αποβλέποντας να αφελληνίσουν την Ελληνική Γη μεθοδευμένα έχουν αλλάξει όλα τα τοπωνύμια. Αφού μας βίασαν τις μανάδες και την περηφάνια, βιάζουν τώρα την ιστορία μας. Η πολιτική ηγεσία μας απλά χαριεντίζεται με τους κατακτητές. \

ΠΗΓΗ

1 comment:

Anonymous said...

και καλα μας κανουν, ολα τα χρονια ραγιαδες ειμαστε

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails