Wednesday, November 11, 2009

ΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Υπουργός Παιδείας η Διαμαντιπούλου,η οποία συμμετέχει στα συνέδρια της Σιωνιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Υφυπουργός η Κάλερ που είναι εβραϊκής καταγωγής(δεν έχει διαψευσθεί μέχρι τώρα).

Γενική Γραμματέας Παιδείας η Θάλεια Δραγώνα,που είναι στέλεχος της ομάδας Ρεπούση,υπέρ της Νέας Τάξης,υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και όλα τα σχετικά Νεοταξικά.

Στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο υπάρχουν πολλοί Μασώνοι σύμφωνα με ομολογία των ίδιων στον Μεταλληνό.

Στο Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας είναι πρόεδρος ο Νεοταξικός και υπέρ της Παγκοσμιοποίησης Θάνος Βερέμης,με ανθελληνικές θέσεις.

Πως γίνεται όμως σε μια χώρα που ο λαός πιστεύει στην πατρίδα,στην θρησκεία σε ποσοστό 90%,σε όλα τα καίρια πόστα να είναι ανθέλληνες;Και ειδικά στο Υπουργείο Παιδείας να βρίσκονται αποκλειστικά ανθέλληνες;
Μοιάζουν όλα αυτά να έγιναν χωρίς συνωμοσίες και εξαπάτηση του ελληνικού λαού;

Παρ'όλο που τυπικά είστε εκλεγμένοι,εμείς γνωρίζουμε οτι δεν σας εξέλεξε ο ελληνικός λαός αλλά τα ΜΜΕ.





Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Πως γίνεται να συμμετέχει η κ. Δραγώνα στην σχεδίαση του Πανεπιστημίου τη στιγμή που δεν έχει ουτε καν πτυχίο πανεπιστημίου(το ίδιο έγινε και με την κ. Ρεπούση η οποία δεν είναι ιστορικός και παρ'όλα αυτά την διόρισαν Γ.Γ του Υπουργείου Παιδείας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΔΡΑΓΩΝΑ

Θάλεια Δραγώνα Νέα Γ. Γ. του Υπ. Παιδείας. Πολυπολιτισμική, παγκοσμιοποιημένη, υπέρ του κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν και στέλεχος της ομάδας Ρεπούση!

10 Νοεμβρίου 2009

http://koukfamily.blogspot.com/2009/11/blog-post_6352.html

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009

Την προστάτιδα των μουσουλμάνων τής Θράκης , την Θάλεια Δραγώνα , διόρισε ο Τζέφρυ γ.γ. τού υπουργείου Παιδείας !.. - Πανηγυρίζουν οι αντιρατσιστές
Αθήνα, Ελλάδα 09/11/2009 16:44 (ΑΠΕ)

Νέοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς σε υπουργεία - Βιογραφικά

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, και του αρμοδίου υπουργού αντιστοίχως, ορίζονται οι ακόλουθοι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

* Ειδική Γραμματεία Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων

Δραγώνα Θάλεια, Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών



Τα βιογραφικά των γενικών και ειδικών γραμματέων έχουν ως εξής:

Θάλεια Δραγώνα

Γεννήθηκε το 1955, είναι Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει έντονη συμμετοχή στη διοίκηση του πανεπιστημίου και εξελέγη πολλές φορές Πρόεδρος στο Τμήμα της. Τα ερευνητικά της αντικείμενα αφορούν την εκπαίδευση παιδιών με...

διαφορετικές εθνοπολιτισμικές ταυτότητες, την ψυχοκοινωνική πρόληψη, τη λειτουργία της οικογένειας. Έχει δημοσιεύσει εκτενώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστημονικά άρθρα και βιβλία. Συνδιηύθυνε πρόγραμμα του ΥΠΕΠΘ για την ένταξη στην εκπαίδευση της μειονότητας στη Θράκη. Είναι ανάμεσα στους σχεδιαστές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και μετείχε στη Διοικούσα Επιτροπή του (1997-2004). Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και εμπειρογνώμων στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Υπήρξε βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (2007-09), μέλος των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κοινοβουλίου και ασχολήθηκε κυρίως με θέματα εκπαίδευσης, δικαιωμάτων και μετανάστευσης.


Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας , Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων διόρισε ο Πρωθυπουργός και η Διαμαντοπούλου την Θάλεια Δραγώνα.
Συγκεκριμένα ανέλαβε Γενική Γραμματέας της Ειδική Γραμματείας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων!

Ας δούμε λίγα πράγματα από το βιογραφικό της και τις μέχρι τώρα θέσεις και ενέργειές της που δείχνουν το ευρύτερο σκεπτικό της τοποθετήσεώς της. Να δούμε τι θα ωφελήσει τα Ελληνόπουλα....

Γεννήθηκε το 1955, είναι Καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει έντονη συμμετοχή στη διοίκηση του πανεπιστημίου και εξελέγη πολλές φορές Πρόεδρος στο Τμήμα της. Τα ερευνητικά της αντικείμενα αφορούν την εκπαίδευση παιδιών με διαφορετικές εθνοπολιτισμικές ταυτότητες (πολυπολιτισμική παιδεία....), την ψυχοκοινωνική πρόληψη, τη λειτουργία της οικογένειας. Έχει δημοσιεύσει εκτενώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιστημονικά άρθρα και βιβλία.

Συνδιήυθυνε πρόγραμμα του ΥΠΕΠΘ για την ένταξη στην εκπαίδευση της μειονότητας στην Θράκη. Είναι ανάμεσα στους σχεδιαστές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και μετείχε στη Διοικούσα Επιτροπή του (1997-2004). Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και εμπειρογνώμων στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Υπήρξε βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ (2007-09), μέλος των Επιτροπών Μορφωτικών Υποθέσεων και Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κοινοβουλίου και ασχολήθηκε κυρίως με θέματα εκπαίδευσης, δικαιωμάτων και μετανάστευσης.

Είναι ανάμεσα σε αυτούς που υπέγραψαν υπέρ του ανθελληνικού Σχεδίου Αναν που κατεψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία ο Κυπριακός Ελληνισμός το 2004. (Δείτε ΕΔΩ)

Η παγκοσμιοποιημένη κυρία Δραγώνα ανήκει στην ομάδα Ρεπούση (ήταν στις επιτροπές έκδοσης) με το γνωστό πλεόν σε όλους βιβλίο της ΣΤ Δημοτικού που μιλούσε μεταξύ άλλων προδοτικών θέσεων για τον "συνωστισμό των Ελλήνων στην προκυμαία της Σμύρνης", σε μια προσπάθεια να αλλαχθεί η ελληνική ιστορία έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι "γείτονές" μας, κατ΄επιταγήν των Αμερικάνων. (Δείτε ΕΔΩ)

Οπως λοιπόν βλέπουμε οι εθνικοί μειοδότες και επίορκοι καταφέρνουν σιγά - σιγά και επανέρχονται σε καίρια πόστα των Υπουργείων και μάλιστα του Υπουργείου που υποτίθεται ότι θα αναλάβει την εκπαίδευση των ελληνόπουλων!!!!!

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη να φύγει το "Εθνικής" από την ονομασία του Υπουργείου;


"Γενική Γραμματέας Παιδείας χωρίς πτυχίο"
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_1264.html

"Ας προσγειωθούμε. Καλές οι ευχές και οι προσδοκίες, αλλά στην Ελλάδα δεν ζουν πολύ. Έτσι και ο κ. Παπανδρέου σιγά-σιγά φαίνεται να μην μπορεί να ξεφύγει από παλιές (σκανδαλώδεις) φιλίες που όμως κρύβουν και επικίνδυνες προεκτάσεις. όλοι μάθαμε ότι η κα Θάλεια Δραγώνα έγινε ΓΓ στο Υπουργείο Παιδείας. Δεν ξέρω όμως πόσοι ξέρετε την ιστορία της...

Ο Γ. Παπανδρέου διατηρεί στενές σχέσεις με παλαιούς συμμαθητές του στο Κολέγιο (ήταν μέλος της περίφημης τάξης του ΅71, αν και ο ίδιος δεν αποφοίτησε λόγω δικτατορίας, εξορίας κ.λπ.). Ένας από αυτούς είναι ο εκδότης Γιώργος Δραγώνας, σύζυγός της κα Θάλεια Δραγώνα. ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
Όμως:
Η κυρία Δραγώνα είναι η μόνη τακτική Καθηγήτρια εν Ελλάδι που δεν έχει πτυχίο! Το μόνο που διαθέτει είναι κάποιο πτυχίο του Κολεγίου Deree, ενός παραρτήματος αμερικανικού πανεπιστημίου που λειτουργούσε στην εδώ& αμερικανική βάση, πριν κλείσει. Για όποιον δεν πιστεύει ας δει το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της όπου λέει επιμελώς κρύβοντας την αλήθεια ότι "σπούδασα Ψυχολογία στην Ελλάδα". Που και πότε άγνωστο.

Το μεμπτό είναι ότι αναγνωρίσθηκε το διδακτορικό της και έγινε μέλος ΔΕΠ με διασταλτική ερμηνεία του νόμου. Με άλλα λόγια "κατ'εξαίρεση". Μήπως ο κ. Παπανδρέου είχε παίξει (έμμεσα ή άμεσα) τον ρόλο του σε αυτό ως τότε Υπουργός Παιδείας?

Και αν σε κάποιους τα παραπάνω δεν λένε τίποτα, ρωτάω: Μήπως έμμεσα με τον ορισμό της κα Δραγώνα ως ΓΓ στο Υπουργείο Παιδείας νομιμοποιεί τα ιδιωτικά κολέγια? Μήπως είναι ένα ευκρινές στίγμα των προθέσεων του κ. Πρωθυπουργού;"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails