Sunday, December 27, 2009

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ;



Με σκούρο χρώμα φαίνονται οι χώρες που χρωστάνε τα περισσότερα(η Ελλάδα είναι μέσα σε αυτές).Παρατηρήστε οτι οι λεγόμενες "βιομηχανικές" χώρες χρωστούν τα περισσότερα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σε ποιούς χρωστάνε οι οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη;

Η απάντηση είναι στους Διεθνείς Τραπεζίτες.Για αυτό και ονομάζονται Διεθνείς,γιατί δανείζουν σε όλα τα έθνη και όλα τα έθνη χρωστούν σε αυτούς.

Οι τραπεζίτες αυτοί προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Κυβέρνηση.Θέλουν να εξαθλιώσουν τα έθνη οικονομικά και την κατάλληλη στιγμή θα προτείνουν μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν,την δημιουργία Παγκόσμιας Κυβέρνησης με το πρόσχημα οτι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν την ανθρωπότητα απο την κρίση.

Ενα ενδιαφέρον σχετικό απόσπασμα απο τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

Αντιγράφουμε απο το Πρωτόκολλο XX:

"...Προεκαλέσαμεν παρα τους goyim(Σ.Α:τους μη Εβραίους όπως λέει και το Ταλμούδ),οικονομικάς κρίσεις επι τω μοναδικώ σκοπώ να αποσύρωμεν το χρήμα εκ της κυκλοφορίας.Τεράστια κεφάλαια έμενον στάσιμα αποσύροντα και το χρήμα των κρατών,άτινα υπεχρεούντο ούτω να απευθύνονται εις αυτά ταύτα τα κεφάλαια,όπως εξεύρωσι χρήματα.Τα δάνεια ταύτα επεβάρυνον τα οικονομικά των κρατών δια της πληρωμής τόκων.Υπεδούλωσαν αυτά εις το κεφάλαιον.
Τα δάνεια επικρέμανται ως δαμόκλειος σπάθη επι της κεφαλής των κυβερνώντων,οίτινες αντί να λαμβάνωσιν οτι αναγκαίο αυτοίς δια προσκαίρου φορολογίας παρα των υπηκόων των,έρχονται με τεταμένας τας χείρας να ζητώσιν ελεημοσύνην παρα των τραπεζιτών μας..."


Είναι αυτοί που δάνεισαν στην Γερμανία του Χίτλερ 30.000.000 δολάρια για να στήσει την τρομακτική πολεμική μηχανής της και πάνω απο 10.000.000 δολάρια στους Μπολσεβίκους μέσω της Τράπεζας της Αγγλίας για να πετύχουν την επανάσταση στη Ρωσία.

Τις οικογένειες αυτές των τραπεζιτών μπορείτε να τις δείτε με λεπτομέρειες στο ντοκυμαντέρ "Money Masters".Δείτε το στην διεύθυνση http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails