Tuesday, December 29, 2009

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ»--ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ


Εχουμε ξαναμιλήσει σε παλαιότερο άρθρο για το ότι κάποιοι διεκδικούν την ελληνικότητα. Την ώρα που αφελληνίζεται ο τόπος, θεωρούμε το θέμα αυτό πολύ σημαντικό και θα το επαναφέρουμε συνεχώς.

Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι εκτός από τις «ελληνοποιήσεις» των μεταναστών και την απαράδεκτη θέση του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της αριστεράς για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, είναι και μια ομάδα μερικών εκατοντάδων ή λίγων χιλιάδων ξένων, που εγκαθίστανται στην Ελλάδα, αλλάζουν με ταχύτατες διαδικασίες τα ονόματά τους, έχουν απεριόριστο πλούτο και ρευστότητα, αγοράζουν επιχειρήσεις και βίλες σε τουριστικά μέρη, ταυτόχρονα είναι μέλη σε τεκτονικές στοές και Ροταριανούς Συλλόγους(οι οποίοι επεκτείνονται και στις πιο μικρές επαρχιακές περιοχές της Ελλάδας).

Πριν από λίγους μήνες οι Σκοπιανοί ανακοίνωσαν ότι είναι αρχαίοι Μακεδόνες και ότι το γονίδιο των αρχαίων Μακεδόνων υπερίσχυσε του Σλαβικού. Ακούσατε ποτε διεθνείς παράγοντες να αμφισβητούν την «Μακεδονικότητα» των Σκοπιανών;

Απεναντίας τους τελευταίους 2-3 αιώνες, η μόνη αμφισβήτηση είναι για το αν εμείς είμαστε Ελληνες.

Δεν αμφισβητείται ουτε η «Κινεζικότητα» των Κινέζων, ουτε η «Γερμανικότητα» των Γερμανών, ουτε η «εβραϊκότητα» των Εβραίων..

Αυτό που αμφισβητείται έντονα είναι η ελληνικότητα των Ελλήνων. Για αυτό επινόησαν τις διάφορες «καθόδους» των «αρχαίων φυλών»(Δωριέων κτλ).

Τη σκυτάλη πήρε ο γνωστός Γερμανοεβραίος Φαλμεράϋερ, στη συνέχεια οι αριστεροί υποτακτικοί τους, παπαγαλίζουν σαν «ευαγγέλιο» αυτές τις θεωρίες. Επιστράτευσαν ακόμη και τον Ιώσηπο για να μας πείσουν ότι οι Σπαρτιάτες είναι Εβραίοι, ότι οι Μινωϊτες είναι Εβραίοι, η Θεσσαλονίκη είναι Εβραϊκή, οι Ελληνες της Μικράς Ασίας και οι Βυζαντινοί είναι Τούρκοι, οι Θράκες Βούλγαροι κ.λ.π.
Και οι Ελληνες πολιτικοί κοιμούνται.

Ταυτόχρονα όμως υπάρχει σε εξέλιξη μια μυστική επιχείρηση που αφορά τον προ κατακλυσμιαίο ελληνικό πολιτισμό.

Ολες οι εταιρείες που κάνουν διανοίξεις στοών, για μετρό, για μεγάλες οδικές αρτυρίες, φροντίζουν αυτές οι στοές να περάσουν κοντά από αρχαιολογικούς χώρους που γνωρίζουμε ότι είναι μεγαλιθικές και αναφέρονται ως αρχαίες ακόμη και από τον Ομηρο.

Ψάξαμε την μετοχική σύνθεση πολλών τέτοιων εταιρειών και τελικά όλες αυτές οι εταιρείες σχετίζονται με τους γνωστούς «μεγαλοτραπεζίτες» την καταγωγή των οποίων την γνωρίζετε.
Σε εμάς αφήνουν κολόνες και μάρμαρα και εξαφανίζουν αυτό που ονομάζεται «αρχαία τεχνολογία».

Τώρα ετοιμάζονται να ανοίξουν επιγόντως στοά κάτω από την Καληδόνα κοντά στο Ρίο. Η στοά περνάει κοντά, σχεδόν κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο για να συντομευθεί η διαδρομή. Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο είναι φυσικά από το εξωτερικό και έχει δώσει υπερεργολαβία το έργο σε κάποιες κατασκευαστικές ελληνικές εταιρείες. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έγινε τυχαία η επιλογή της διαδρομής, όπως έγινε και στο Μετρό της Αθήνας, όπου και έγιναν καταγγελίες ότι εξαφανίστηκαν σκελετοί, όπως έγινε στο ΦΙΞ και στον Κεραμικό, στον Υμηττό και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις.

Μην περιμένετε βέβαια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και η Κυβέρνηση να αντιδράσουν. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ότι σε όλους αυτούς τους χώρους υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ελληνικά ονόματα και παρουσιάζονται σαν Ελληνες αλλά δεν είναι Ελληνες στην καταγωγή.

Διαβάστε το βιβλίο του στρατηγού Αϋφαντή «Αφύπνισις» της σειράς «Ανθρωπος και Επιστήμη». Διαβάστε ακόμη από το blog "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ" το άρθρο για το ινστιτούτο Σμιθσόνιαν(Smithsonian) το οποίο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαφάνιση τέτοιων αποδεικτικών στοιχείων. Επίσης εκδόθηκε στα ελληνικά το βιβλίο «Το χρονικό του Ακακόρ», που εκδόθηκε πρώτη φορά το 1976.

Το αναφέρουμε εδώ γιατι ασχολείται με αρχαία τεχνολογία. Ο συγγραφέας του, Κάρλ Μπρούγκερ, δολοφονήθηκε.







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails