Thursday, July 30, 2009

Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ανθελληνικός ρόλος των εβραίων κατά τα χρόνια του βυζαντινού Μεσαίωνα, διοχετεύθηκε έντεχνα επίσης μέσω των Σταυροφοριών. Οι Σταυροφορίες, υπήρξαν το δολιότερο εφεύρημα του εβραϊσμού, προκειμένου να καταλύσει κάθε έννοια Ελληνικότητας που απέμενε στο Βυζάντιο. Με πρόσχημα δήθεν, την «απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τον οθωμανικό κατακτητή», διοργανώθηκαν οκτώ σταυροφορίες με σημείο εκκινήσεως την κεντρική Ευρώπη, οι οποίες στο σύνολο τους έπληξαν ανεπανόρθωτα τον Ελληνισμό, παρεκκλίνοντας καθ' ολοκληρία από τον υποτιθέμενο αντικειμενικό σκοπό τους.





Η αρχή έγινε από τον εβραϊκής καταγωγής Πέτρο Ερημίτη, ο οποίος το 1096 ισχυρίσθηκε ότι είδε σε όραμα τη μορφή του Ιησού, ο οποίος του ζήτησε δήθεν, να ξεκινήσει μία εκστρατεία εναντίον των απίστων οθωμανών. Αυτή ήταν η αφορμή για τη διοργάνωση της Πρώτης Σταυροφορίας, η οποία επέφερε την επί τριακονταετία λεηλασία του Βυζαντίου, αντί του «πολέμου κατά των απίστων». Μόνο το 1099 οι σταυροφόροι κατέλαβαν για τα προσχήματα την Ιερουσαλήμ, δικαιολογώντας την παρουσία τους. Στα πλαίσια της δεύτερης κατά σειράν σταυροφορίας, η οποία ξεκίνησε το 1117, δεινοπάθησαν στην κυριολεξία Ελληνικές πόλεις, όπως το Ικόνιο, η Δαμασκός και η Ασκαλώνα, χωρίς ποτέ οι σταυροφόροι να επιδιώξουν να φθάσουν στην Ιερουσαλήμ.

Μέσω αυτών των κατ' επίφαση «σταυροφοριών», οι οποίες θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν το επικάλυμμα οικονομικών, στρατιωτικών αλλά και πολιτικών δολοπλοκιών, που συμπίπτουν με την οικονομική διείσδυση των εβραίων και των Δυτικών Ευρωπαίων στην τρωτή και αιμορραγούσα πλέον βυζαντινή αυτοκρατορία, κτυπήθηκε αλύπητα η Ελληνική φιλοσοφία, το Ελληνικό πνεύμα και οι Ελληνικοί πληθυσμοί των περιοχών, τις οποίες λεηλατούσαν οι κατ' επίφαση σταυροφόροι.

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης σταυροφορίας, οι εβραϊκής καταγωγής ηγήτορές της, ο Βαλδουίνος και ο Ερρίκος Δάνδαλος, επετέθησαν ευθέως κατά της Κωνσταντινουπόλεως, την οποία αφού κατέλαβαν, εν συνεχεία επιδόθηκαν ανενόχλητοι στην καταστροφή ολόκληρης της αυτοκρατορίας, έχοντας εγκαταλείψει πλέον τα προσχήματα. Οι δύο αυτοί κατακτητές, αφού διαμέλισαν την Ελλάδα σε δύο τμήματα, συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο, έως ότου σκοτώθηκαν από κατοίκους της Θράκης, κατά τη διάρκεια των μαχών.

Οι Σταυροφορίες συνεπώς οδήγησαν στην κατάλυση της βυζαντινής αυτοκρατορίας το 1204 μ.Χ., ένα πλήγμα το οποίο προλείανε το έδαφος για την μετέπειτα κατάκτηση από τους οθωμανούς το 1453. Ας εξετάσουμε όμως τις παρασκηνιακές συνθήκες οι οποίες τις προκάλεσαν.

Ο 8ος και 9ος αιώνας αποδείχθηκαν εξαιρετικά προσοδοφόροι για τους εβραίους. Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την απαγόρευση του δανεισμού χρηματικών ποσών με τόκο, απαγόρευση την οποία η καθολική εκκλησία είχε επιβάλλει στους χριστιανούς, αναγορεύοντας τον δανεισμό σε «αντιχριστιανική πράξη», οι εβραίοι κυριάρχησαν απόλυτα στον συγκεκριμένο τομέα. Αναδείχθηκαν σε κυρίαρχους της νοσηρής τοκογλυφίας, αφ' ενός θησαυρίζοντας και αφ' ετέρου υποδουλώνοντας στη δουλεία των τόκων ολόκληρη την Ευρώπη.

Αρχικά η επαίσχυντη δραστηριότητα της εβραϊκής τοκογλυφίας διεξαγόταν στους δρόμους, όπου οι εβραίοι έστηναν τους πάγκους τους, τις επονομαζόμενες μπάνκες (εξ' ου και το μπανκ = τράπεζα). Η κατοχή όμως του μονοπωλίου από το βυζάντιο σε τομείς με ιδιαίτερη σημασία για το εμπόριο και την οικονομία (πορφύρα, μετάξι κ.ά.) δεν ήταν δυνατόν να αφήσει τους εβραίους κεφαλαιοκράτες αδιάφορους. Μετά τον 9ο αιώνα, οι σκοποί των εβραίων έγιναν ιδιαίτερα ορατοί.

Κυρίαρχοι του πλούτου πλέον οι σιωνιστές, υπέβαλλαν στους Βενετούς και Γενοβέζους την ιδέα, ότι το Βυζάντιο έλεγχε το μονοπώλιο των συναλλαγών και του εμπορίου μεταξύ Δύσεως και Ανατολής, φαινόμενο το οποίο θα έπρεπε, επ' ωφελεία τους, να σταματήσει. Οι εβραίοι αρχικά επιδόθηκαν στην αποκοπή του βυζαντίου από την Ιταλία, κλείνοντας όλες τις αγορές για τα βυζαντινά προϊόντα.

Η σταδιακή εξασθένηση του βυζαντίου από τους αδιάκοπους πολέμους και τον ασφυκτικό οικονομικό-εμπορικό αποκλεισμό, προώθησε τα σχέδια των σιωνιστών, στο έπακρο. Σε πρώτο στάδιο οι απελπισμένοι βυζαντινοί, δέχθηκαν την εισροή των εβραϊκών κεφαλαίων υπό μορφή εξωτερικού δανεισμού, επιτρέποντας παράλληλα την εγκατάσταση γενοβέζων, εβραίων και βενετών μεγαλεμπόρων στην Κωνσταντινούπολη. Επρόκειτο για την αρχή του τέλους. Οι σιωνιστές έθεσαν υπό τον ασφυκτικό έλεγχό τους την ετοιμοθάνατη οικονομία του βυζαντίου και σε αντάλλαγμα των δυσβάστακτων δανείων που είχαν συνάψει, αξίωσαν και έλαβαν προνόμια και στη συνέχεια ολόκληρες εδαφικές εκτάσεις στην Ελλάδα.

Έχοντας περιέλθει η Βυζαντινή Αυτοκρατορία στο έσχατο αυτό σημείο καταπτώσεως, ήταν πλέον εύκολη λεία για τα νύχια του σιωνισμού. Όταν η οικονομική κατάρρευση του βυζαντίου, η οποία συνεπαγόταν μεταξύ των άλλων διοικητική και στρατιωτική εξασθένηση, έγινε ιδιαίτερα εμφανής, οι σιωνιστές επιδόθηκαν στην προσπάθεια κατευθύνσεως των δυτικών ευρωπαίων και ιδίως των βενετών, κατά της αποσυντιθέμενης από την συνεχή εξωτερική και εσωτερική υπονόμευση αυτοκρατορίας. Επικαλούμενοι θρησκευτικά προσχήματα, οι δυτικοί ευρωπαίοι, επέβαλλαν τελικά την θέληση των εβραίων αφεντικών τους, οι τραπεζίτες των οποίων χρηματοδοτούσαν αφειδώς το... θεάρεστο έργο των σταυροφοριών. Επί τετρακόσια και περισσότερα χρόνια, οι εβραίοι αφαίμαξαν το βυζάντιο, προτού το υπονομεύσουν ολοκληρωτικά.

Καταλήγοντας θα θυμίσουμε ότι, η «ξεχασμένη» πύλη στα τείχη, η Κερκόπορτα, βρισκόταν στην εβραϊκή συνοικία της Κωνσταντινουπόλεως...

Καθ' όλη την κρίσιμη περίοδο της πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως, ολόκληρος ο ανεφοδιασμός του Μωάμεθ διεξήχθη από εβραίους εμπόρους, εγκατεστημένους στη Θεσσαλονίκη και την Ανδριανούπολη. Ο κατασκευαστής της «μπομπάρδας», του κανονιού με το οποίο οι Τούρκοι προξένησαν ρήγματα στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως, ήταν ο ουγγροεβραίος Ουρβανός.

Το χρονικό του εβραίου Φραντζή, περιέχει σημαντικές λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατούσε στην Πόλη, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας. Εβραίοι από κοινού με εξωμότες, γύριζαν απ' άκρου εις άκρον της Κωνσταντινουπόλεως και επιχειρούσαν να κάμψουν το ηθικό των υπερασπιστών της, ισχυριζόμενοι ότι «ήταν θέλημα Θεού η Πόλις να τουρκέψει».

Αμέσως μετά την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως, οι εβραίοι θα εκδηλώσουν τις αληθινές προθέσεις τους εναντίον του γένους μας, συμμετέχοντας στις βιαιοπραγίες και στις λεηλασίες των κατακτητών. Μόλις ολοκληρώθηκε η κατάληψη της Πόλεως, 60.000 νέοι και νέες πουλήθηκαν ως σκλάβοι. Το σκλαβοπάζαρο των εβραίων λειτουργούσε στη συνοικία που βρίσκεται πλησίον του Γαλατά, κοντά στο Βαλούμ Παζάρ και απέφερε στους δουλεμπόρους τεράστια κέρδη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αμέσως μετά την 'Αλωση της Πόλης, οι Τούρκοι επιδόθηκαν στον αφελληνισμό της, καταφεύγοντας, μεταξύ των άλλων και στο μέτρο του εποικισμού. Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι αμέσως μετά την άλωση του 1453, ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Β', διέταξε τον εποικισμό της Κωνσταντινουπόλεως και για τον σκοπό αυτό μεταφέρθηκαν εκατοντάδες οικογένειες εβραίων από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επ' αυτού ο άγγλος τουρκολόγος Lowry, αναφέρει ότι ολόκληρος ο εβραϊκός πληθυσμός της Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε και εγκαταστάθηκε, οριστικά, με την υπόδειξη των τουρκικών αρχών, στην πρωτεύουσα της Οθωμανικής πλέον Αυτοκρατορίας, συγκροτώντας μάλιστα ιδιαίτερη συνοικία (Cemaat). Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι ο Μωάμεθ είχε υπουργοποιήσει τους εβραίους Χακίμ και Γιακούμπ, μέλη της ανθελληνικής ομάδας «Γκαρέμπια».

Καθ' όλη τη διάρκεια της τουρκοκρατίας οι εβραίοι θησαύριζαν εισπράττοντας φόρους από τον Ελληνισμό, ελέγχοντας το εμπόριο και κατάσχοντας Ελληνικές περιουσίες.

Οι τούρκοι τους παραχώρησαν τεράστιες αγροτικές εκτάσεις και πολλοί εβραίοι έγιναν μεγαλογαιοκτήμονες. Στα χωράφια τους εργάζονταν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες -μέχρι φυσικής εξοντώσεως- Έλληνες ακτήμονες, οι οποίοι αμείβονταν με πενιχρότατα ποσά. Στο διάστημα των τεσσάρων περίπου αιώνων τουρκικής δουλείας, οι εβραίοι θα μεταβληθούν σε αληθινούς δήμιους του Ελληνισμού. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Διονυσίου, επισκόπου Τρικάλων, ο οποίος τον 17ο αιώνα γδάρθηκε ζωντανός από τους εβραίους στη Λίμνη των Ιωαννίνων, γιατί είχε το θάρρος να επιχειρήσει την επαναστατική αφύπνιση του υπόδουλου έθνους. Εξ' ίσου τραγικό είναι το παράδειγμα του Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος μαρτύρησε συνεπαρμένος από τα οράματα της ανεξάρτητης Ελλάδας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, αποκεφαλιζόμενος από τους εβραίους συγκατακτητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοσμάς γκρέμιζε ακόμη και εκκλησίες, προκειμένου να κτίσει σχολεία και να μεταλαμπαδεύσει το φως της Ελληνικής γνώσεως στο σκλαβωμένο γένος, οι δε εβραίοι πέτυχαν την εξόντωσή του μετερχόμενοι τον ακόλουθο δόλο: Γνωρίζοντας ότι ο Κοσμάς δίδασκε ακόμη και στα χωράφια τους εργαζόμενους 'Έλληνες, την ώρα της δουλειάς τους, τον κατηγόρησαν στις τουρκικές αρχές ότι ξεσηκώνει τους εργάτες και τους αποσπά από την παραγωγή, με αποτέλεσμα να πετύχουν τελικά τον άθλιο σκοπό τους, την θανάτωση του εξέχοντος αυτού κήρυκα του Ελληνικού λόγου...

Κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας, οι εβραίοι ουσιαστικά υπήρξαν οι πλέον ωφελημένοι. Ευνοήθηκαν αφάνταστα, μεταξύ των άλλων και στον τομέα του εμπορίου, υφιστάμενοι μία προνομιακή μεταχείριση από τον σουλτάνο που θα την εποφθαλμιούσαν και οι ίδιοι οι τούρκοι... Η επιρροή των ιουδαίων στους τούρκους ήταν τέτοια, ώστε οι εβραίοι υφαντουργοί, πέραν του απολύτου ελέγχου του εμπορικού τομέα τον οποίον είχαν διασφαλίσει από το 1515, κατασκεύαζαν ακόμη και τις στολές του τουρκικού στρατού...

Εξ' άλλου μέσα από την πληθώρα αναφορών, προκύπτει ότι οι εβραίοι εμφανίζονται περισσότερο αιμοδιψείς και από αυτούς ακόμη τους τούρκους. Δεν είναι καθόλου άσχετη η διαπίστωση αυτή προς την ομολογία του εβραίου Ιώσηππου, ο οποίος παραδέχεται ότι οι ομοεθνείς του υπήρξαν οι εμπνευστές των τελετουργικών φόνων. Ενώ ακόμη δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι τούρκοι είχαν αναθέσει σε εβραίους την επιλογή Ελληνοπαίδων για να συγκροτήσουν τα σώματα των γενιτσάρων.

ΠΗΓΗ

Ο έλεγχος της ανθρωπότητας μέσω των πολυεθνικών

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Οι πολυεθνικές που σημειώνονται παρακάτω είναι όλες εβραϊκών συμφερόντων.Επίσης αυτοί που ελέγχουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα είναι εβραϊκής καταγωγής.Το έχουμε αποδείξει σε παλαιότερα άρθρα.

Δείτε σχετικά με την ανάμειξη Εβραίων στην υπόθεση "Ενρόν" τα παρακάτω:

http://www.stormfront.org/forum/sitemap/index.php/t-13301.html

http://www.jewishjournal.com/world/article/enron_fallout_in_houston_20020118/

Δ.Ν.Τ./Δ.Τ./ENRON/ΜΠΟΥΣ-Η μεγάλη κλοπή

Alex Jones Radio Show,Δευτέρα πρωί της 4 του Μάρτη 2002



Α.J.:η παγκόσμια κατάσταση έχει τα χάλια της. Μπορείς να μας αναλύσεις το φαινόμενο και να μας πεις τι έκαναν οι οικονομολόγοι;

G.P.:θα σας πω δυο πράγματα. Το πρώτο, μίλησα με τον πρώην κορυφαίο οικονομολόγο Joe Stiglitz που απολύθηκε από την Διεθνή Τράπεζα. Πήγα στο BBC και στην εφημερίδα Guardian και κάθισα για λίγο ζητώντας τους πληροφορίες. Η κατάσταση θύμιζε την ταινία Mission Impossible όπου υπήρχε ένας τύπος που έρχεται από το αντίπαλο στρατόπεδο κι εσύ κάθεσαι επί ώρες και του ζητάς πληροφορίες. Έτσι, πήρα μια εικόνα για το τι συνέβαινε στην Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτός δεν μου έδωσε καμιά πληροφορία αλλά εγώ έχω άλλες πήγες. Δεν μου έδωσε κανένα έγγραφο εσωτερικής χρήσης, άλλοι όμως μου έδωσαν πληθώρα μυστικών εγγράφων της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.



A.J.:κάποιος άλλος λοιπον, για να προστατεύσει τον εαυτό του το έκανε.

G.P.:δεν το νομίζω. Δεν τον ενδιέφερε αυτό αλλά ήλθε στα χέρια μου ένας μεγάλος αριθμός εγγράφων από πηγές τελείως ανεξάρτητες.



A.J.:όπως ακριβώς πήρες και το W199I,από τους ίδιους που το πήραμε κι εμείς.


G.P.:κι έτσι λοιπον ένα από τα πράγματα που συνέβησαν είναι ότι θα έπρεπε να βγω στο CNN μαζί με τον διοικητή της Διεθνούς Τράπεζας Jim Wolfensohn κι αυτός τους είπε οτι δεν θα έβγαινε στο CNN ακόμη κι αν με ε έβγαζαν μόνο μου. Κι έτσι το CNN έκανε το πιο ηλίθιο πράγμα και δεν με έβγαλε καθόλου



A.J.:οπότε τώρα σε απειλούν με πλήρη αποκλεισμό.


G.P.:ακριβώς, δες τι ανακάλυψα. Βρήκαμε αυτά τα έγγραφα που βασικά ζητούν από τα κράτη να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες με τις οποίες αποδέχονται την πώληση επιχειρήσεων κλειδιά στην οικονομία τους[ΣτΜ εννοεί κρατικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας],αποδέχονται την λήψη οικονομικών μέτρων που στην πραγματικότητα θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για τις εμπλεκόμενες χώρες και αν αυτές δεν συμφωνήσουν να πάρουν αυτά τα μέτρα, τότε, υπάρχουν, για κάθε χώρα κι άλλα εκατόν έντεκα παραρτήματα της σύμβασης που αυτές θα πρέπει να υπογράψουν. Κι αν δεν συμφωνούσαν με αυτή την ιστορία τότε τους πέταγαν έξω από όλα τα διεθνή δάνεια. Δεν μπορείτε να δανειστείτε λεφτά στις διεθνείς αγορές. Κανείς δεν μπορεί να επιζήσει αν δεν δανειστεί, είτε μεμονωμένος άνθρωπος, είτε επιχείρηση, είτε χώρα, αν δεν δανειστεί λεφτά κι αν…



A.J.:λόγω της πληθωριστικής παγίδας από χρέη που δημιούργησαν.


G.P.:ναι σωστά, κοίτα, ένα από αυτά που συνέβησαν είναι οτι πρόσφατα έφτασαν στα χέρια μου μυστικά έγγραφα από την Αργεντινή, δηλαδή το απόρρητο σχέδιο Αργεντινή. Υπογράφεται από τον Jim Wolfensohn,τον πρόεδρο της Διεθνούς Τράπεζας. Με την ευκαιρία να πω, μόλις τώρα το μαθαίνετε, ότι είναι πολύ ενοχλημένοι που έχω στην κατοχή μου τα έγγραφα, αλλά δεν αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των εγγράφων. Παλιά το έκαναν. Παλιά ισχυριζόντουσαν ότι αυτά τα έγγραφα ήσαν ανύπαρκτα. Εγώ τα έδειξα στην τηλεόραση. Και ορισμένα από αυτά στο διαδίκτυο, έχω ορισμένα αντίγραφα…



A.J.:στην Greg Palast.com;


G.P.:ναι στην gregpalast.com.Έτσι λοιπον αυτοί το επιβεβαίωσαν και είπαν, ναι αυτά τα έγραφα είναι γνήσια αλλά δεν θα το συζητήσουμε μαζί σου και πάντως θα σε κρατήσουμε μακριά από την ΤV.Αυτό συνέβη. Αλλά αυτό που λέγανε είναι, πάρε για παράδειγμα μια χώρα σαν την Αργεντινή η οποία όπως γνωρίζεις, τώρα φλέγεται. Και έβγαλε πέντε προέδρους σε πέντε εβδομάδες επειδή η οικονομία της είναι τελείως κατεστραμμένη.



A.J.:αυτός δεν είναι ο έκτος πρόεδρος;


G.P.:ναι, ανεβάζουν ένα πρόεδρο την εβδομάδα επειδή η χώρα είναι διαλυμένη. Κι αυτό συνέβη γιατί στα τέλη της δεκαετίας του 1980,ακολουθωντας τις εντολές του ΔΝΤ και της ΔΤ, άρχισαν να ξεπουλούν όλες τις επιχειρήσεις του δημόσιου τομεα. Θέλω να πω πράγματα που ούτε καν θα πέρναγε από το μυαλό μας να το κάνουμε στις ΗΠΑ, όπως π.χ. να ξεπουλούν το σύστημα ύδρευσης τους.



A.J.:έτσι ρίχνουν τα βάρη στο λαό. Δημιουργούν μεγάλους κυβερνητικούς οργανισμούς κι αυτοί περνούν όλες τις επιχειρήσεις του δημόσιου στους ιδιώτες ΔΝΤ και ΔΤ. Και μετα το διάλειμμα θέλω να επιστρέψουμε στο σημείο όπου εξηγείς με τρόπο γλαφυρό ότι στην πραγματικότητα γιαυτές τις αλλαγές ιδιοκτησίας αυτοί πληρώνουν στους πολιτικούς δισεκατομμύρια στους λογαριασμούς τους στην Ελβετία.


G.P.: ακριβώς.



A.J.:αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές ιστορίες που έχω ακούσει ποτέ. Με συγχωρείς, συνέχισε.


G.P.:αυτό συμβαίνει και μάλιστα είναι μόνο ένα μέρος του.. Και με την ευκαιρία να πω ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε. Το σύστημα ύδρευσης του Μπουένος Άυρες ξεπουλήθηκε για πενταροδεκάρες σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron. Ξεπουλήθηκε σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron ένας αγωγός που συνδέει την Αργεντινή με τη Χιλή.




A.J.:οπότε οι παγκοσμιοποιητές τινάζουν στον αέρα την Enron αφού έχουν φροντίσει πρώτα να μεταφέρουν τα περιουσιακά της στοιχεία σε μια άλλη εταιρεία φάντασμα κι έτσι εξαφανίζουν τη λεία τους.


G.P.:ακριβώς έτσι. Κι εσύ γνωρίζεις πως όταν μεταβιβάζουν τον αγωγό στην Enron είναι επειδή πρώτα έχουν δεχτεί ένα τηλεφώνημα από κάποιον George W.Bush το 1988.



A.J.:είναι απίστευτο. Περιμένετε εδώ για λίγο. Θα ξαναμιλήσουμε με τον Γρεγκ Πάλαστ.




Διάλειμμα





A.J.:μιλάμε με τον Γρεγκ Πάλαστ. Είναι ένας γνωστός αμερικανός δημοσιογράφος που δούλεψε στο BBC,στην Guardian του Λονδίνου και σε πολλές άλλες θέσεις, ένας δημοσιογράφος που έριξε μια βόμβα μεγατόνων στους παγκοσμιοποιητές και την εγκληματική τους δραστηριότητα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να το πούμε αυτό. Μέσω της infowars.com μπορείτε να συνδεθείτε με το σάιτ του-gregpalast.com η με όλα τα σημαντικά άρθρα που έχει γράψει μέχρι τώρα. Τώρα έχει στην κυριότητα του αυτά τα μυστικά έγγραφα. Είδαμε την δραστηριότητα του ΔΝΤ/ΔΤ επί χρόνια. Αυτοί έρχονται, πληρώνουν τους πολιτικούς για να μεταβιβάσουν τα συστήματα ύδρευσης, τους σιδηρόδρομους, τις τηλεφωνικές εταιρείες, τις κρατικοποιημένες εταιρείες πετρελαίου, τις κρατικές εταιρίες φωταέριου, που στη συνέχεια τις αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί. Οι παγκοσμιοποιητές τους πληρώνουν τον καθένα από αυτούς με δισεκατομμύρια σε λογαριασμούς στην Ελβετία. Και το σχέδιο στοχεύει στην απόλυτη υποδούλωση του ντόπιου πληθυσμού. Φυσικά, όπως σας είπαμε μιλώντας και με άλλους δημοσιογράφους, η Enron ήταν μια εταιρεία φάντασμα για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λεφτά από ναρκωτικά κλπ. Είναι ένα πράγμα τεράστιο και απίστευτο. Κι όμως αυτό συμβαίνει. Ο Greg Palast διέδωσε τώρα αυτή την ιστορία σε όλο τον κόσμο. Έτσι πήρε συνέντευξη από τον πρώην κορυφαίο οικονομολόγο της Δ.Τ.. Να συνεχίσουμε να εξετάζουμε αυτά τα γεγονότα. Θέλω να μου πεις με απλό τρόπο για να το καταλάβει κι ο μέσος ακροατής, ποιο είναι το σύστημα που φέρνεις στο φως;


G.P.:αποκαλύπτουμε οτι αυτοί κάνουν συστηματικά, κομμάτια ολόκληρα έθνη, είτε λέγονται Ισημερινός είτε λέγονται Αργεντινή. Το πρόβλημα είναι ότι ορισμένες από αυτές τις ιδέες χειρίστου είδους, επανέρχονται για να εφαρμοστούν στις ΗΠΑ. Με άλλα λόγια, εξάντλησαν τις θέσεις απ’ όπου ρουφούσαν αίμα. Και το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα λέει κορυφαίος οικονομολόγος κι όχι κάποιος τυχαίος. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι αφού απολύθηκε και περίπου δυο μήνες πριν, του εδόθη το βραβείο Νόμπελ για την οικονομία. Συνεπώς δεν πρόκειται για κάποιον ηλίθιο. Μου είπε ότι στις χώρες που συζητούσαν να ιδιωτικοποιήσουν και να ξεπουλήσουν αυτές τις εταιρείες πήγαινε ο ίδιος εκεί. Και κατά βάθος γνώριζαν [ΣτΜ τι συνέβαινε] και γύριζαν το κεφάλι τους από την άλλη πλευρά όταν αντιλαμβανόντουσαν ότι οι ηγέτες αυτών των χωρών και οι πρωθυπουργοί θα έβαζαν στην άκρη εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.



A.J.:αυτή όμως, δεν λέγεται ούτε καν ιδιωτικοποίηση. Απλά κλέβουν τον κόσμο και τα δίνουν στο ΔΝΤ και στη ΔΤ.


G.P.:αυτοί γενικά, διοχετεύουν τη λεία τους στους υπηρέτες τους, π.χ. την Citibank που ήταν πολύ ισχυρή και άρπαξε τις μισές τράπεζες της Αργεντινής. Είναι ακόμη η British Petroleum που πήρε τους πετρελαιαγωγούς του Ισημερινού. Ανέφερα την Enron που πήρε παντού τα συστήματα ύδρευσης. Και το πρόβλημα είναι επίσης ότι αυτά τα συστήματα τα καταστρέφουν. Στο Μπουένος Άυρες δεν μπορείς πια να βρεις πόσιμο νερό. Θέλω να πω ότι δεν πρόκειται μόνο για κλεψιά. Δεν μπορείς καν ν’ανοίξεις το ρουμπινέτο της βρύσης. Είναι κάτι παραπάνω από το να πλουτίζει κάποιος από το δημόσιο χρήμα.



A.J.:και μόλις πρόσφατα το ΔΝΤ πήρε και την περιοχή των Μεγάλων Λημνών. Τώρα, μόνο αυτοί ελέγχουν το σύστημα τροφοδοσίας του νερού. Γράφτηκε στην Chicago Tribune.


G.P.:κοίταξε, το πρόβλημα που έχουμε είναι οτι το 51% του ΔΝΤ και της ΔΤ το κατέχει το Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ. Έτσι το ζήτημα είναι τι παίρνουμε σαν αντάλλαγμα για τα λεφτά που βάζουμε μέσα; Και φαίνεται ότι το αντάλλαγμα είναι η σφαγή ορισμένων χωρών. Η Ινδονησία φλέγεται. Μου έλεγε ο κορυφαίος οικονομολόγος Stiglitz ότι είχε αντιρρήσεις για όσα συνέβαιναν. Ξέρετε, κάθε φορά που πηγαίνουμε σε κάθε χώρα και χώνουμε μέσα τη μύτη μας καταστρέφουμε την οικονομία τους και αυτές καταλήγουν στις φλόγες. Κι αυτός ήταν αντίθετος με αυτή την πρακτική γιαυτό και τον απέλυσαν. Έλεγε όμως ότι έχουν ακόμη και σχέδιο για τις ταραχές. Αυτοί γνωρίζουν πως όταν ξεζουμίσουν μια χώρα και καταστρέψουν την οικονομία της το αποτέλεσμα θα είναι να ξεσπάσουν ταραχές στους δρόμους. Λένε μάλιστα, ωραία, αυτή τα επεισόδια είναι τα επεισόδια του ΔΝΤ. Με άλλα λόγια, αν ξεσπάσουν ταραχές, έχασες. Όλα τα κεφάλαια θα καταφύγουν στο εξωτερικό κι αυτό δίνει την δυνατότητα στο ΔΝΤ να προσθέσει κι άλλους όρους.



A.J.:κι αυτό φέρνει ακόμη μεγαλύτερη απελπισία. Πρόκειται για ένα πόλεμο τύπου αυτοκρατορικής οικονομίας για να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις χώρες και τώρα το κάνουν εδώ με την Enron. Έχουν γίνει τόσο άπληστοι που τώρα το ετοιμάζουν [ΣτΜ το σχέδιο] γιαυτήν την χώρα.


G.P.:μόλις εχτές μίλησα με την Καλιφόρνια και το Παρίσι με αυτούς που διεξάγουν την έρευνα από πλευράς της Πολιτείας της Καλιφόρνια για την υπόθεση Enron. Αυτοί μου διηγήθηκαν ορισμένα παιχνίδια που κάνουν αυτοί οι τύποι. Κάτι το οποίο κανείς δεν προσέχει. Δεν είναι μόνο ότι έκλεψαν τους μετόχους της εταιρείας. Αυτοί ρούφηξαν εκατομμύρια, δισεκατομμύρια δολάρια από το Δημόσιο στο Τέξας και ειδικά στην Καλιφόρνια.



A.J.:που βρίσκονται τα περιουσιακά στοιχεία ;Κοίταξε, όλοι λένε ότι δεν βρίσκονται πουθενά περιουσιακά στοιχεία-επειδή η Enron ήταν μια εταιρεία φάντασμα-αυτό το είπαν οι ειδικοί με τους οποίους μίλησα-και αυτοί μετέφεραν όλες τις δραστηριότητες σε άλλες εταιρείες και τράπεζες.


G.P.:έτσι λοιπον αυτή η ιστορία κατέληξε όπως καταλήγει και το παιχνίδι του παπατζή. Θέλω να θυμηθείτε ότι στη βάση βρίσκεται το χρήμα. Σύμφωνα με την έρευνα, οι λογαριασμοί που πληρώνατε για το ηλεκτρικό ρεύμα στην Καλιφόρνια ήταν αδικαιολόγητα φουσκωμένοι κατά 9-12 δισεκατομμύρια δολάρια. Και τώρα δεν γνωρίζω ποιος θα τους τα επιστρέψει.



A.J.:καλά, ανακάλυψαν οτι ο Κυβερνήτης πλήρωνε το ηλεκτρικό ρευμα,137 δολάρια το μεγαβάτ και το μεταπουλούσε στην Enron προς 1 δολάριο το μεγαβάτ και αυτό επαναλήφθηκε άπειρες φορές.


G.P.:ναι το σύστημα βγήκε εντελώς εκτός έλεγχου κι αυτοί οι τύποι γνώριζαν ακριβώς όσα συνέβαιναν. Πρέπει να καταλάβετε ότι κάποιοι από αυτούς που σχεδίασαν το σύστημα απορύθμισης της Καλιφόρνια, αφού έκαναν αυτό, πήγαν να εργαστούν στην Enron. Και τώρα βρίσκονται εδώ ακριβώς, στο Λονδίνο και οι βρετανοί έχουν κάποια ευθύνη. Ο τύπος που ήταν στην Επιτροπή Ακροάσεων της Enron, ο Λόρδος Wakeham.Κι αυτός ο τύπος είναι πράγματι ένα φαινόμενο, δεν υπάρχει ούτε μια αντιπαράθεση συμφερόντων που να μην είναι μπλεγμένος και αυτός.



A.J.:και αυτός είναι και το νούμερο ένα της NM Rothschild.


G.P.:Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βάλλει μέσα τα χέρια του. Βρίσκεται σε περίπου πενήντα διοικητικά συμβούλια εταιρειών. Και ένα από τα προβλήματα, υποθέτουν ότι ήταν επικεφαλής της επιτροπής που έλεγχε τους λογαριασμούς της Enron. Κι έτσι τον πλήρωναν για τις συμβουλές του. Ήταν στην κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ και ήταν αυτός που ενέκρινε την είσοδο της Enron στη Μεγάλη Βρετανία και την αγορά από αυτή σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Και είχαν στην κυριότητα τους και ένα σύστημα ύδρευσης στην κεντρική Αγγλία. Αυτό ενέκρινε ο τύπος κι αυτοί του ανέθεσαν μια υπεύθυνη θέση στο δ.σ. Και επιπλέον και ένα συμβόλαιο με τεράστιες αποδοχές για τις συμβουλές του. Συνεπώς, ξέρετε, αυτός ο τύπος ήταν υπεύθυνος της επιτροπής για να ελέγχει την διαχείριση των χρημάτων.




AJ: ε, ναι, είναι και επικεφαλής της επιτροπής που ρυθμίζει τα ΜΜΕ.

GP: ναι, είναι, διότι έχω μπλέξει με πραγματικά προβλήματα, καθώς ελέγχει κι μένα.


AJ: προσπαθούν, επιπλέον, να περάσουν στην Αγγλία νόμους, όπου [ακόμα κι] αν έχεις σε δική σου έκταση ένα πηγάδι 800 χρόνων ή σε μερικές περιπτώσεις και 2000 χρόνων, που το είχαν φτιάξει οι Ρωμαίοι, θα σου πουν ότι πρέπει να του βάλουν ένα μετρητή. Δεν [θα] μπορείς να έχεις δικό σου νερό.

GP: α, ναι, είναι ο λόρδος Wakeham. Δηλαδή, αυτός ο τύπος από την Enron. Είναι αληθινός μάστορας. Δεν μπορεί [κανείς] να τον αγγίξει, επειδή –όπως λέω- στην ουσία ρυθμίζει τη λειτουργία των ΜΜΕ. Έτσι, αν παραπονεθείς, σου βάζει χέρι στην πένα σου.


AJ: αν σκάψεις στη NM Rothschild θα τα βρεις όλα. Δες αυτά τα τέσσερα σημεία. Θέλω να πω ότι έχεις τα ντοκουμέντα Την διείσδυση [implode: προκαλώ εσωτερική κατάρρευση] του ΔΝΤ/Παγκόσμιας Τράπεζας σε τέσσερα σημεία, πώς κατεδαφίζουν μια χώρα και καταστρέφουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των λαών.

GP: Ακριβώς. Πρώτα ανοίγεις τις αγορές κεφαλαίων. Δηλαδή, πουλάς τις τοπικές σου τράπεζες σε ξένες τράπεζες. Μετά προχωράς στην αποκαλούμενη τιμολόγηση με βάση την αγορά. Αυτό γίνεται, όπως στην Καλιφόρνια, όπου τα πάντα είναι ελεύθερη αγορά και καταλήγεις με λογαριασμούς νερού – δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε ότι θα ξεπουληθούν οι εταιρείες ύδρευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αλλά σκέψου να κατείχε το νερό σου μια ιδιωτική εταιρεία σαν την Enron. Οι τιμές θα τρύπαγαν το ταβάνι. Ύστερα άνοιξε τα σύνορά σου στις συμφωνίες εμπορίου – την απόλυτα ελεύθερη αγορά [ΣτΜ Then open up your borders to trade - complete free marketeering.] Και ο Stiglitz, που ήταν ο κορυφαίος οικονομολόγος –θυμήσου ότι αυτός διοικούσε αυτό το σύστημα- ήταν ο άνθρωπός τους επί των αριθμών και δήλωνε ότι η κατάσταση ήταν σαν τους πόλεμους του οπίου [ΣτΜ, όπου η βρετανική Αυτοκρατορία βοήθησε να διαδοθεί η χρήση του οποίου στην αυτοκρατορική Κίνα και μετά διεξήγαγε πόλεμο για να μονοπωλήσει την εισαγωγή και εμπορία του οπίου!]. Λέει ότι αυτό δεν είναι ελεύθερο εμπόριο αλλά εξαναγκαστικό εμπόριο. Είναι πόλεμος. Με τέτοιες τακτικές διαλύουν [εθνικές] οικονομίες.


AJ: Λοιπόν, κοίτα: η Κίνα φορολογεί με 40% εμάς [στΜ εννοεί τις ΗΠΑ] κι εμείς τους φορολογούμε με 2%. Αυτό δεν είναι ελεύθερο και δίκαιο εμπόριο. Εξωθεί όλη τη βιομηχανία σε μια χώρα που βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των πρωταγωνιστών της παγκοσμιοποίησης [globalists].

GP: Την Walmart την ξέρεις, βέβαια. [ΣτΜ τεράστια αλυσίδα φτηνών υπεραγορών, που παράγει και διαθέτει η ίδια χιλιάδες προϊόντα, με έντονο αμερικάνικο προφίλ]. Έκανα ένα ρεπορτάζ γι’ αυτήν, αν διαβάσεις το βιβλίο μου. Να αναφέρω, εδώ, ότι έχω εκδώσει ένα βιβλίο «The Best Democracy Money Can Buy» [«Η καλύτερη δημοκρατία που μπορείς ν’ αγοράσεις»] γύρω από το πώς –δυστυχώς- η Αμερική έχει διατεθεί προς πώληση.
Το «The Best Democracy Money Can Buy» θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα. Εκεί μέσα, υπάρχει ένα ρεπορτάζ για το ότι η Walmart έχει 700 εργοστάσια στην Κίνα. Σε όποιο κατάστημα Walmart –παρά τους αϊτούς στους τοίχους- δεν θα βρεις σχεδόν τίποτα που να προέρχεται από τις ΗΠΑ.


AJ: ακριβώς όπως στο «1984», έχουν μεγάλα λάβαρα που γράφουν «Αγοράστε αμερικάνικα» και στην ουσία δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα [αμερικάνικο] – είναι Οργουελιανή διπλή σκέψη!

GP: ακόμα χειρότερο είναι το ότι θα νοικιάζουν ένα εργοστάσιο [ΣτΜ στην Κίνα] κι ακριβώς δίπλα σ’ αυτό, θα βρίσκεται το αδελφό του εργοστάσιο, μέσα σε μια φυλακή. Μπορείς να φανταστείς τις συνθήκες, υπό τις οποίες αυτοί οι εργάτες παράγουν όλα αυτά τα αξιαγάπητα πραγματάκια του Walmart. Είναι στ’ αλήθεια…


AJ: κι άμα κανένα μέλος της ελίτ χρειαστεί ένα συκώτι, απλώς κάνουν ένα τηλεφώνημα [ΣτΜ υπονοεί το παράνομο κι ανεξέλεγκτο εμπόριο οργάνων της Κίνας]

GP: (γέλια…) είναι θλιβερό, ξέρεις. Μίλησα με έναν τύπο, Harry Wu λέγεται, που ξαναμπήκε ηθελημένα σε φυλακή. Ήταν σε κινέζικη φυλακή για 19 χρόνια. Κανένας δεν πίστευε τις φρικιαστικές του ιστορίες. Έτσι, ξαναμπήκε [χωρίς να τον καταλάβουν] στην φυλακή με μια φωτογραφική μηχανή μαζί του και φωτογράφισε τις συνθήκες των εργοστασίων απ’ όπου παίρνει τα εμπορεύματά του το Walmart και είναι όλο …


AJ: με απείλησαν να με διώξουν από την τηλεόραση, εδώ στο Όστιν, όταν μετέδωσα ένα βίντεο με τετράχρονα κοριτσάκια να πεθαίνουν, αλυσοδεμένα στις θέσεις τους, πιο αδύνατα κι από εβραίους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και με απείλησαν «αν το αναμεταδόσεις, θα συλληφθείς».

GP: είναι τρομακτικά όλα αυτά, δυστυχώς. Κι εμένα με «παραδώσανε» και ο Stiglitz, ήταν πολύ θαρραλέο εκ μέρος του να βγει δημόσια και να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Όπως είπα, δεν μου έδωσε και τα [σχετικά] ντοκουμέντα. Τα ντοκουμέντα επισφράγιζαν [τις αποκαλύψεις] επειδή έλεγαν τι πραγματικά συνέβη. Στην πραγματικότητα λένε [ΣτΜ οι υπεύθυνοι της συμφωνίας σε κάθε εκπρόσωπο κράτους] «υπόγραψε εδώ στη γραμμούλα, και συμφωνείς με 111 όρους για κάθε έθνος». Και το κοινό δεν έχει λόγο, δεν ξέρουν τι στο διάβολο τους συμβαίνει. Το μόνο που ξέρουν….


AJ: ας γυρίσουμε στις ιδιωτικοποιήσεις. Ολοκλήρωσε με εκείνα τα τέσσερα σημεία. Αυτά είναι το κλειδί. Στέλνουν δισεκατομμύρια στους πολιτικούς, για να τα παραδώσουν όλα.

GP: α, ναι, τις αποκάλεσε «λαδω-τικοποιήσεις»[ΣτΜ «briberization» εκ του bribe: δωροδοκώ και privatization: ιδιωτικοποίηση], το οποίον σημαίνει ότι ξεπουλάς την εταιρεία ύδρευσης που αξίζει για μια δεκαετία –ας πούμε ότι αξίζει πέντε δις. δολάρια- το 10% του οποίου είναι 500 εκατομμύρια, μπορείς να φανταστείς πώς δουλεύει… Για την ακρίβεια, πριν δύο εβδομάδες μίλησα με ένα γερουσιαστή από την Αργεντινή. Τον έχω βιντεοσκοπήσει. Μου είπε ότι το 1988 δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον George W. Bush, που του είπε να δώσει στην Enron τον αργεντίνικο αγωγό αερίου. Μιλάμε για τον τωρινό μας πρόεδρο. Μου είπε [ο γερουσιαστής] ότι αυτό που βρήκε ιδιαίτερα αηδιαστικό ήταν πως η Enron επρόκειτο να πληρώσει το ένα πέμπτο από την τιμή της παγκόσμιας αγοράς για το αέριό τους και τους ρώτησε «πώς μπορείτε να κάνετε τέτοια προσφορά;»
Και του απάντησαν –όχι ο George W. αλλά ένας εταίρος στη συμφωνία- «ε, καλά, αν εμείς πληρώσουμε μόνο το 1/5 αλλά αυτό αφήνει κάτι και για σένα, στον ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό σου». Έτσι γίνονται οι δουλειές.


AJ: αυτό είναι το ....

GP: έχω το φιλμ. Ο τύπος είναι πολύ συντηρητικός. Γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια Bush. Ήταν διαχειριστής δημοσίων έργων στην Αργεντινή και μου είπε «ναι, το έλαβα αυτό το τηλεφώνημα». Τον ρώτησα «από τον George W. Bush;» και μου απάντησε «ναι, το Νοέμβριο του 1998», τότε ο τύπος του τηλεφώνησε και ότι είπε «δώστε έναν αγωγό φυσικού αερίου στην Enron». Μιλάμε για τον ίδιο George W. Bush που είπε ότι δεν είχε γνωρίσει μέχρι το 1994 τον Ken Lay [ΣτΜ πρόεδρο της Enron στο Τέξας και χρηματοδότη του Μπους τόσο στις εκστρατείες του ως κυβερνήτη της πολιτείας όσο και για πρόεδρος των ΗΠΑ]. Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν.....


AJ: τώρα, λοιπόν, έχουν αυτές τις ακροάσεις του ξεπλύματος [στΜ η ραδιοφωνική συνέντευξη έχει ληφθεί όσο διαρκούσε το σκάνδαλο Enron και προτού διαλυθεί ο κολοσσός]. Ξέρεις, ήμουν χτες στην Enron στο Χιούστον, γιατί σήμερα είμαι εδώ στο Όστιν. Ήμασταν καμιά δεκαριά μέτρα από την είσοδο της επιχείρησης, πάνω στο πεζοδρόμιο, και το έχω σε βίντεο: ήρθαν οι γορίλες και είπαν «δεν μπορείς να βιντεοσκοπήσεις». Τους λέω κι εγώ «εντάξει, λοιπόν, συλλάβετέ με». Και μιλάμε ότι ήμουν στο πεζοδρόμιο Γκρέγκ.

GP: ήμουν κι εγώ εκεί το Μάιο, ξέρεις, κι έλεγα στους Βρετανούς «δεν έχετε ακουστά την Enron αλλά...» Και είναι αυτοί οι τύποι που επινόησαν πώς να [δεν ακούγεται καλά κατά την απομαγνητοφώνηση] την κυβέρνηση. Για την ακρίβεια, είδαμε μερικά ενδιαφέροντα ντοκουμέντα ένα μήνα πριν αναλάβει ο Μπους την προεδρία, όταν ο Μπιλ Κλίντον (νομίζω για να στριμώξει το μέγα δωρητή του Μπους) έκοψε την Enron από την ενεργειακή αγορά της Καλιφόρνια. Έβαλε ένα ανώτατο όριο στις τιμές που μπορούσαν να χρεώσουν. Δεν επιτρεπόταν να χρεώσουν πάνω από το εκατονταπλάσιο της κανονικής τιμής του ηλεκτρικού. Αυτό την αναστάτωσε την Enron. Έτσι, ο Ken Lay έγραψε προσωπικά ένα σημείωμα στον Dick Cheney [ΣτΜ, που λίγο πριν γίνει αντιπρόεδρος ήταν κι αυτός μεγαλοστέλεχος της εταιρείας Χαλιμπάρτον, που επίσης αντιμετώπισε σκάνδαλα] λέγοντάς του «ξεφορτωθείτε το όριο του Κλίντον επί των τιμών». Εντός 48 ωρών από τη στιγμή που ο George W. Bush μπήκε στο Οβάλ Γραφείο, το Yπουργείο Eνέργειας έλυσε τα χέρια της Enron. OK, πόσο τους κοστίζει κάτι τέτοιο αυτών; Ξέρεις ότι πρέπει να αξίζει γιατί μέσα σε μια βδομάδα ξεπλήρωσε όλες τις δωρεές [ΣτΜ κατά τις προεκλογικές εκστρατείες του ρεπουμπλικανικού κόμματος].


AJ: άκου τις βόμβες που ρίχνεις. Παίρνεις συνεντεύξεις απ’ αυτούς τους υπουργούς, τον πρώην επικεφαλής οικονομολόγο του ΔΝΤ/Παγκόσμιας Τράπεζας – όλα αυτά, έχεις τα ντοκουμέντα, που πληρώνονται οι ελβετικοί λογαριασμοί αυτών των ανθρώπων, όλα αυτά συμβαίνουν. Και μετά έχεις το «Μέρος Δεύτερον», τι κάνουν μετά, αφού αρχίσουν την εσωτερική κατάρρευση;

GP: λοιπόν, ύστερα σου λένε να αρχίζεις να περικόπτεις τους προϋπολογισμούς σου. Το 1/5 του πληθυσμού της Αργεντινής είναι άνεργοι και αυτοί σου λένε «κόψε δραστικά τα επιδόματα ανεργίας, μάζεψε τα συνταξιοδοτικά προγράμματα, μείωσε τα εκπαιδευτικά κονδύλια», τρομερά πράγματα, σου λέω. Τώρα εάν περικόψεις την οικονομία στη μέση μιας κρίσης, που δημιουργήθηκε από αυτούς τους τύπους, πρόκειται να κατεδαφίσεις απόλυτα το έθνος. Μετά την επίθεση, που δεχτήκαμε την 11η Σεπτέμβρη, βγήκε ο Bush και είπε ότι πρόκειται να ξοδέψουμε 50 με 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να σώσουμε την οικονομία μας. Δεν αρχίζεις να κόβεις τον προϋπολογισμό, αρχίζεις προσπαθώντας να σώσεις αυτή την οικονομία. Αλλά σ’ αυτές τις χώρες λένε «πρέπει να κόψετε και να κόψετε και να κόψετε!». Κι αυτό –σύμφωνα με εσωτερικά ντοκουμέντα- προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε πληρωμές σε ξένες τράπεζες – οι ξένες τράπεζες παίρνουν τόκο 21% με 70%. Αυτό είναι αισχροκέρδεια [ΣτΜ χρησιμοποιεί την ωραία έκφραση «καρχαριοδάνεια» loan-sharking!] . Για την ακρίβεια, η κατάσταση ήταν τόσο κακή που απαίτησαν από την Αργεντινή να ξεφορτωθεί τους νόμους κατά της τοκογλυφίας. Διότι σύμφωνα με τον αργεντίνικο νόμο, κάθε τράπεζα θα μπορούσε να θεωρηθεί τοκογλύφος!


AJ: αλλά, Γκρεγκ, το ‘πες μόνο σου και το δείχνουν και τα ντοκουμέντα. Προκειμένου να δημιουργήσουν αυτή την ατμόσφαιρα, πρώτα εξωθούν σε εσωτερική κατάρρευση την οικονομία. Δημιουργούν ολόκληρο το κλίμα, από το οποίο θα προκύψει αυτό το φαινόμενο.

GP: αμέ! Και μετά λένε «χμ, γκουχ… κοίτα να δεις, δεν μπορούμε να σου δανείσουμε άλλο παρά μόνο με τέτοιους τόκους, τοκογλυφικούς!» Στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιτρέπουμε στον κόσμο να χρεώνει 75% τόκο. Είναι τοκογλυφία!


AJ: «Μέρος Τρίτον»και «Μέρος Τέταρτον». Τι κάνουν παρακάτω; [αφού σε βάλουν να τα κάνεις αυτά;]

GP: όπως είπα, ανοίγεις τα σύνορά σου στο [ΣτΜ «ελεύθερο»] εμπόριο, κι αυτό είναι οι νέοι πόλεμοι του οπίου. Και άπαξ κι έχεις καταστρέψει μια οικονομία που δεν μπορεί να παράγει τίποτε, ένα από τα πιο φοβερά πράγματα [ΣτΜ που κάνουν οι νεοφιλελεύθεροι «παγκοσμιοποιητές»] είναι ότι υποχρεώνουν τα έθνη [ΣτΜ, όπως εμείς λέμε «λαούς»] να πληρώνουν κολοσσιαία ποσά για φάρμακα – νόμιμα φάρμακα [ΣτΜ χρησιμοποιεί τη λέξη «drugs» που σημαίνει και ναρκωτικά]. Κι επί τη ευκαιρία κάπως έτσι καταλήγεις με το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών, το μόνο που έχει μείνει για να επιζήσουν εκτός από το να μας πουλάνε ηρωϊνη και κρακ και να πώς…


AJ: και η ίδια η δικτατορία εθνικής ασφάλειας, η CIA, έχει συλληφθεί να στέλνει καραβιές πίσω στις ΗΠΑ.

GP: ε, ξέρεις, απλώς βοηθάμε τους συμμάχους μας.


AJ: είναι να σου φεύγει το κεφάλι. Κι έτσι, οδηγείς σε κατάρρευση ολόκληρο τον κόσμο, ανατινάζεις τις οικονομίες τους και μετά αγοράζεις τα περισσεύματα για φραγκοδίφραγκα. Ποιό είναι το «Μέρος Τέταρτον» του σχεδίου του ΔΝΤ/ Παγκόσμιας Τράπεζας;

GP: λοιπόν, στο «Μέρος Τέταρτον», καταλήγεις με τη διάλυση της κυβέρνησης. Κι επί τη ευκαιρία, το πραγματικό «Μέρος Τέταρτον» είναι το πραξικόπημα. Αυτό δεν πρόκειται να στο πούνε. Και μόλις το ανακαλύπτω στη Βενεζουέλα [ΣτΜ, να υπενθυμίσω ότι αυτά λέγονται στις 4 Μαρτίου 2002!] Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας.


AJ: κι εγκαθιστούν τη δική τους κυβέρνηση με στελέχη επιχειρήσεων.

GP: αυτό που είπαν [ΣτΜ στη Βενεζουέλα] ήταν εδώ έχετε έναν εκλεγμένο πρόεδρο και το ΔΝΤ έχει αναγγείλει –δώσε βάση σ’ αυτό- ότι θα υποστήριζαν μια μεταβατική κυβέρνηση εάν απομακρυνόταν ο πρόεδρος.
Δεν λένε ότι πρόκειται να αναμειχθούν στην πολιτική – μόνο ότι θα υποστήριζαν μια μεταβατική κυβέρνηση. Αυτό που λένε, στην ουσία, είναι ότι θα πληρώσουν για το πραξικόπημα, αν ο στρατός ανατρέψει τον νυν πρόεδρο, επειδή ο νυν πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε «όχι» στο ΔΝΤ [ΣτΜ και λίγο μετά από αυτή τη συνέντευξη έγινε το πραξικόπημα των 12 στρατηγών που ακυρώθηκε από τις λαϊκές διαδηλώσεις και τους αλεξιπτωτιστές κι επανέφερε μετά δύο μέρες τον Τσάβες]. Είπε σ’ αυτούς τους τύπους να πάνε να μαζέψουν τα μπαγκάζια τους. Είχανε φέρει τις ομάδες τους [απ΄ το ΔΝΤ] κι έλεγαν «πρέπει να κάνεις ετούτο κι εκείνο». Κι ο Τσάβες τους είπε «δεν πρέπει να κάνω τίποτε!». Είπε «να τι πρόκειται να κάνω: θα διπλασιάσω τη φορολογία των επιχειρήσεων πετρελαίου διότι στη Βενεζουέλα έχουμε ένα κάρο πετρέλαιο. Θα διπλασιάσω τους φόρους στις επιχειρήσεις πετρελαίου και τότε θα έχω όλα τα λεφτά που χρειάζομαι για τα κοινωνικά προγράμματα και την κυβέρνηση – και θα είμαστε ένα πάρα πολύ πλούσιο έθνος. Μόλις, λοιπόν, το ‘κανε αυτό, άρχισαν [το ΔΝΤ/ΠΤ] να υποθάλπουν φασαρίες στο στρατό και σας το λέω να το προσέξετε: μέσα σε τρεις μήνες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας θα βρεθεί εκτός του προεδρικού μεγάρου ή θα πεθάνει από καμιά σφαίρα. Δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να αυξήσει τη φορολογία των πετρελαϊκών εταιρειών [ΣτΜ Ο Γκρέγκ Πάλαστ όχι μόνο δικαιώθηκε άμεσα, αλλά και έμμεσα: μετά το σύντομο πραξικόπημα ακόμα και αμερικανικά έντυπα παραδέχτηκαν την παρουσία αμερικανού συνταγματάρχη στο αρχηγείο των 12 στρατηγών – η τωρινή απεργία-λοκ άουτ έχει ως επίκεντρο μια πλατεία ακριβής γειτονιάς του Καράκας, που μερικοί από εκείνους τους 12 στρατηγούς έχουν κηρύξει ως «απελευθερωμένη». Εκεί πέφτουν και πυροβολισμοί συχνά-πυκνά].


AJ: Γκρέγκ Πάλαστ, αυτό είναι το πρόβλημα. Το είπες μόλις πρωτοβγήκες. Έχει ανοίξει η όρεξή τους, και τώρα κάνουν το ίδιο πράγμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Enron, απ’ όλα τα στοιχεία που έχω δει, ήταν μια βιτρίνα, ένας κράχτης, θα έκλεβαν κεφάλαια από το ενεργητικό της και θα τα μετέφεραν ε άλλες παλιότερες παγκόσμιες εταιρείες, ύστερα θα την έριχναν έξω και θα έκλεβαν τα συνταξιοδοτικά κεφάλαια. Τώρα μας λένε ότι έρχεται η τρομοκρατία, όπου να ‘ναι. Και θα συμβεί [μας λένε] εάν δεν εγκαταλείψετε τα δικαιώματά σας. Ο Μπους δεν ανέμειξε το Κογκρέσο και τους υπόλοιπους [θεσμούς] που εμπλέκονται στην εξουσία, στο ερώτημα τι θα γίνει στην περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην μυστική κυβέρνηση. Η Washington Post γράφει «Δεν ζητήθηκε η συμβουλή του Κογκρέσου για Σκιώδη Κυβέρνηση» ("Congress Not Advised of Shadow Government."). Στον πρόεδρο της Βουλής δεν είπαν τίποτα. Αυτό εδώ μοιάζει με πραξικόπημα. Καλύτερα να το πούμε και να το φωνάξουμε τώρα αλλιώς αυτά τα άπληστα πλάσματα θα συνεχίσουν μέχρι τέλους.

GP: για ένα πράγμα είναι που λυπάμαι πολύ. Γράφω γι’ αυτά τα θέματα στον κυρίαρχο Τύπο της Βρετανίας. Είμαι στο BBC παρά το λόρδο Wakeham. Ξέρω ότι δεν του αρέσει που είμαι εκεί. Είμαι στο BBC, είμαι σε μεγάλη ημερήσια εφημερίδα, που είναι το αντίστοιχο των New York Times ή κάτι τέτοιο και δημοσιοποιούμε τις πληροφορίες. Και απλώς λυπάμαι που πρέπει να έχουμε εναλλακτικό Τύπο και εναλλακτικά ραδιοφωνικά δίκτυα και οτιδήποτε άλλο για να βγάλουμε τις πληροφορίες που έχουν κάποια ουσία. Θέλω να πω ότι αυτές οι πληροφορίες θα έπρεπε να φτάνουν σε κάθε αμερικανό. Εννοώ ότι στο κάτω-κάτω, πρόκειται για την δική μας κυβέρνηση.



Tuesday, July 28, 2009

ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

Οι μαρτυρίες προέρχονται απο την οργάνωση των Βετεράνων Ισραηλινών Στρατιωτών “Breaking the silence” που μαζεύει ανώνυμες μαρτυρίες απο στρατιώτες οι οποίοι υπηρέτησαν στις κατεχόμενες περιοχές της Γάζας κατα την δεύτερη “Ιντιφάντα”.



Μαρτυρία 1 - Ανθρώπινη ασπίδα


Οι άνθρωποι ονομάζονται “Τζόνι”. Είναι Παλαιστίνιοι πολίτες στις γειτονιές της Γάζας. Κατα τη διάρκεια του ελέγχου στα σπίτια, “στέλνουμε τον γείτονα μέσα,τον “Τζόνι” και αν υπάρχουν οπλισμένοι άνδρες μέσα, χρησιμοποιούμε διαδικασία 'pressure cooker' για να τους βγάλουμε έξω ζωντανούς...για να συλλάβουμε τους οπλισμένους άνδρες. “Οταν είναι απαραίτητο καλούμε τα πολεμικά ελικόπτερα για να ρίξουν αντιαρματικές ρουκέτες στα σπίτια των αμάχων, Στην συνέχεια στέλνουμε ένα “Τζόνι” για να ψάξει για νεκρούς και τραυματίες.

Σε ένα σπίτι,δύο ήταν νεκροί και ένας άλλος τραυματίας,όταν τεράστιες μπουλντόζες Caterpillar D-9 ξεκίνησαν “να κατεδαφίζουν το σπίτι πάνω του μέχρι που μπήκε ο γείτονας μέσα και τον έβγαλε έξω”.
Οι ανθρωποι-ασπίδες χρησιμοποιήθηκαν για να ελέγξουν παγίδες με εκρηκτικά και για να προσφέρουν άλλες υπηρεσίες. "Μερικές φορές η μονάδα θα έμπαινε ενά είχε ακουμπησμένες τις κάνες της στην πλάτη ενός αμάχου,θα προωθούνταν μέσα στο σπίτι και θα το χρησιμοποιούσαν σαν ανθρώπινη ασπίδα. Οι διοικητές έλεγαν οτι αυτές είναι οι εντολές και έπρεπε να τις ακολουθήσουμε."


Μαρτυρία 2 – Κατεδαφίσεις σπιτιών




"Κατοικημένα κτίρια σε στρατηγικά σημεία καταλαμβάνοταν με την βία. Οι γειτονιές περιγράφοταν σαν γεμάτες απο κατεστραμμένα σπίτια...συντρίμια...ακόμη περισσότερα συντρίμια,ακόμη και τα σπίτι που έμειναν όρθια οι κάτοικοί τους είχαν ξεσπιτωθεί....Αλλα σπίτια είχαν τιναχτεί στον αέρα με εκρηκτικά."

Οι “επιχειρησιακές ανάγκες” μερικές φορές απαιτούσαν να καταστραφεί μια ολόκληρη γειτονιά ώστε να μην “κινδυνεύουν οι Ισραηλινοί στρατιώτες και την επόμενη μέρα”, στην ουσία αυτό σήμαινε να αποσυντονίσουν τη ζωή στη Γάζα όσο το δυνατόν περισσότερο και να μείνει έτσι όταν οι στρατιωτικές δυνάμεις θα αποσύρονταν.

Μαρτυρία 3 - “Ατμόσφαιρα”



“Τι με ενόχλησε; Πολλά πράγματα....όλοι αυτή η καταστροφή. Ολοι αυτοί οι πυροβολισμοί αθώων. Το σόκ της συνειδητοποίησης του ποιός είναι μαζί μου σε αυτό....στο μίσος και στην ευχαρίστηση να σκοτώνεις....Σκότωσα ένα τρομοκράτη....ανατίναξα τα μυαλά του στον αέρα....Δεν υπάρχει τίποτα που να σε σταματά. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΑΒΕΣ!

Δείτε εδω συνολικά άλλες 50 μαρτυρίες Ισραηλινών στρατιωτών.








Sunday, July 26, 2009

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Aaron Rousso για το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ένα από τα πιο σοκαριστικά ντοκουμέντα για τους σκοτεινούς ανθρώπους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δουλεύουν συστηματικά στο παρασκήνιο, για την εκπλήρωση του «οράματός» τους και την τελική επιβολή της Παγκόσμιας Τυραννίας.

Το βίντεο παρουσιάζει μία αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Ααρόν Ρούσσο στον γνωστό αμερικάνο δημοσιογράφο και πολέμιο της Νέας Τάξης, Alex Jones.








Το πιο συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του είναι το “America: Freedom to Fascism”- «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό» που σκηνοθέτησε το 2006, ένα χρόνο πριν πεθάνει και στο οποίο αποκαλύπτεται η παράνομη είσπραξη των φόρων από την Federal Reserve, το σχέδιο της επιβαλλόμενης παγκοσμιοποίησης, η ανάδυση του κράτους του Μεγάλου Αδελφού, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και το επερχόμενο «τσιπάρισμα»/μαρκάρισμα με τσιπ RFID όλων των πολιτών του κόσμου.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ



Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ρούσσω αποκαλύπτει στον Jones τα όσα συζήτησε κάποια στιγμή με τον Νίκ Ροκφέλερ.



Ο Nicholas Rockefeller, της γνωστής δυναστείας Ροκφέλερ, είναι μεγαλοδικηγόρος, έχει αναπτύξει εμπορικές δραστηριότητες στην Κίνα και μάλιστα εγκαινίασε το 2001, στην Κίνα, (δες το βίντεο ) την έκθεση GlobalAgora, η οποία προωθεί την πληρωμή, σε διάφορες συναλλαγές και αγορές, μέσω κινητού τηλεφώνου WAP, (wireless shopping), απελευθερώνοντας έτσι τον πολίτη από το «ενοχλητικό βάρος» μετρητών και πορτοφολιού, ένα ακόμα βήμα δηλαδή, προς την αχρήματη κοινωνία (cashless society). Ο Νικ Ροκφέλερ εκτός των άλλων ιδιοτήτων του είναι και μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων- Council on Foreign Relations Council on Foreign Relations ή κοινώς CFR, άλλης μίας «κλειστής» Λέσχης της διεθνούς ελίτ.

Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε στον Ρούσσω ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι να ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων μέσω εμφυτεύσιμου μικροτσίπ, στο οποίο θα αποθηκεύονται όλα τα στοιχεία του και ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως «πορτοφόλι», που σημαίνει ότι χωρίς αυτό ο άνθρωπος θα είναι εντελώς ανήμπορος να αγοράσει ή να πουλήσει, ενώ όποιος χαρακτηρισθεί «ανεπιθύμητος» για το σύστημα, θα απενεργοποιείται αυτόματα το τσιπ του και ο άνθρωπος θα μένει «ξεκρέμαστος»!

Επίσης σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι ο πόλεμος «για την τρομοκρατία» είναι μια φάρσα, μία απάτη, καθώς ο Ροκφέλερ είπε στον Ρούσσω, 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου, ότι πρόκειται να λάβει χώρα κάποιο «γεγονός» που θα οδηγούσε σε εισβολή των αμερικάνικων στρατευμάτων στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν!

Επί λέξει λέει ο Ρουσσώ: "He’s the one (N.Rockfeller) that told me 11 months before 9/11 ever happened that there was going to be an event, never told me what the event was going to be, and out of that event we were going to invade Afganistan to run pipelines from the Caspian Sea, we were going to invade Iraq to take over the oil fields and establish a base in the middle east and make it all part of the new world order and we’d go after Chavez in Venezuela.”

Δηλαδή «Αυτός ήταν (ο Ν. Ροκφέλερ) που μου είπε 11 μήνες πριν συμβεί η 9/11 ότι επρόκειτο να συμβεί ένα γεγονός - ποτέ δεν μου είπε τι θα ήταν αυτό - και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρόκειται να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν για να δρομολογήσουμε αγωγούς από την Κασπία Θάλασσα, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαταστήσουμε μία βάση στη μέση ανατολή και να τα κάνουμε όλα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μετά θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα» (Υπάρχει λάθος στην μετάφραση και ο Τσάβεζ έγινε Σουβέζ…).

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσω ότι τα ιδρύματα της δυναστείας Ροκφέλερ δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την κυβέρνηση.


Ο Ρούσσω, εβραϊκής καταγωγής, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Στην αρχή ασχολήθηκε με την Ροκ μουσική σκηνή και είχε δικό του κλαμπ όπου εμφανίστηκαν διάσημα ονόματα της ροκ μουσικής της δεκαετίας του ‘ 70, όπως Zeppelin, The Who, Janis Joplin κ.α.

Μετά το γύρισμα του βίντεο “Mad as Hell” το 1996-97, όπου κατέκρινε τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» της κυβέρνησης, τη νέα ταυτότητα και τη NAFTA ( «North American Free Trade Agreement» - «Βορειοαμερικάνικη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου» η οποία αποτελεί την τριμερή εμπορική συμφωνία στην Βόρειο Αμερική, που δημιουργήθηκε από τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικό και του Καναδά. Η NAFTA, για πολλούς αποβλέπει στην δημιουργία της «ΒορειοΑμερικανικής Ένωσης», στο πρότυπο της Ε.Ε. με ένα κοινό νόμισμα, το Amero.

Το 1998 ο Ρούσσω ξεκίνησε την εκστρατεία του για να γίνει Κυβερνήτης της Νεβάδα, όπου τελικά ήρθε δεύτερος κερδίζοντας το 26% των ψήφων. Εκείνο το διάστημα γνωρίστηκε, μέσω μιας δικηγόρου, με τον Νικ Ροκφέλερ, τον οποίον ο Ρούσσω χαρακτηρίζει έναν «πολύ έξυπνο άνθρωπο».

Στις συζητήσεις που είχαν, για διάφορα θέματα, κάποια στιγμή ο Ροκφέλερ ρώτησε τον Ρούσσο εάν ενδιαφερόταν να ενταχθεί κι αυτός στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (C.F.R.), (εδώ υπάρχει κι άλλο λάθος στην μετάφραση, καθώς γράφεται ότι ο Ροκφέλερ έκανε πρόταση στον Ρούσσω να συμμετάσχει στο «συμβούλιο της εταιρίας του»!…).

Ο Ρούσσω αρνήθηκε. «Δεν πιστεύω στην υποδούλωση των ανθρώπων» του απάντησε.

Ο Ροκφέλερ κατόπιν κυνικά και ψυχρά τον ρώτησε «γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο για αυτούς τους ανθρώπους; Κοίτα μόνο τον εαυτό σου και την οικογένεια σου και μην ενδιαφέρεσαι για τους υπόλοιπους. Είναι μόνο υπηρέτες, μόνο μάζα»!...

«Συνήθιζα να του λέω, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών;;» λέει ο Ρούσσο, «έχεις όλα τα λεφτά που χρειάζεσαι στον κόσμο, έχεις όλη την εξουσία που χρειάζεσαι, ποιο είναι το νόημα, ποιος είναι ο τελικός σκοπός;;;”

Σε αυτό το ερώτημα ο Ροκφέλερ κυνικά απάντησε ως εξής.. «Ο τελικός σκοπός είναι να βάλουμε σε όλους τους ανθρώπους ένα τσιπ, να ελέγξουμε όλη την κοινωνία, να ελέγξουμε όλο τον κόσμο μέσω των τραπεζιτών και της ελίτ!»

O Ρούσσο καταθέτει επίσης ότι ο Ροκφέλερ του είπε 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου ότι θα συμβεί ένα «γεγονός»(δεν του διευκρίνισε τι ακριβώς θα είναι αυτό το γεγονός), και εξαιτίας αυτού του «γεγονότος» θα δοθεί η αφορμή για να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν και να δρομολογήσουμε τους αγωγούς από την Κασπία, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιράκ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να ιδρύσουμε μια βάση στην Μ. Ανατολή, κατόπιν θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα. (Τα 2 πρώτα τα πέτυχαν, το 3ο τρίτο όχι ακόμα)

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι μετά από αυτά τα γεγονότα θα αρχίσει να βλέπει στρατιώτες να «ψάχνουν σπήλαια στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν, ψάχνοντας για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν» και ότι θα έλθει ένας «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που δεν θα τελειώνει ποτέ, όπου δεν θα υπάρχει ένας αληθινός εχθρός, και το όλο πράγμα θα είναι μια μεγάλη απάτη, έτσι ώστε «η κυβέρνηση να μπορέσει να ελέγξει τον Αμερικανικό λαό». Σύμφωνα με την κατάθεση του Ρούσσο, ο οποίος ανάφερε επίσης ότι ο Ροκφέλερ γελούσε και αστειεύονταν κυνικά καθώς του έκανε αυτές τις καταπληκτικές «προβλέψεις».

Σε μια άλλη συζήτηση, ο Ροκφέλερ ρώτησε το Ρούσσο τι πιστεύει για το κίνημα για την γυναικεία απελευθέρωση. Η απάντηση του Ρούσσο ήταν ότι πιστεύει ότι πρόκειται για το δικαίωμα στην εργασία και το δικαίωμα της απόκτησης του ίδιου μισθού με τους άνδρες, όπως ακριβώς κέρδισαν και το δικαίωμα για να ψηφίσουν!

Η απάντηση του Ρούσσο προκάλεσε στον Ροκφέλερ γέλιο και του ανταπάντησε λέγοντας: «Είσαι ηλίθιος! Εγώ θα σου πω περί τίνος πρόκειται. Eμείς οι Ροκφέλερ το χρηματοδοτήσαμε, χρηματοδοτήσαμε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση, εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε όλες τις εφημερίδες και την τηλεόραση, - Το ίδρυμα Ροκφέλερ.»

Ο Ροκφέλερ ανάφερε επίσης στο Ρούσσω για τους δύο κύριους λόγους για τους οποίους η «ελίτ» χρηματοδότησε το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση.

Ο πρώτος λόγος ήταν ότι πριν από το κίνημα οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να φορολογήσουν τον μισό πληθυσμό, και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το κίνημα τους επέτρεψε να βάλουν τα παιδιά στα σχολεία από μικρότερη ηλικία, έτσι ώστε να τα κατηχήσουν ώστε να αποδεχθούν το κράτος ως την κύρια τους «οικογένεια», διασπώντας το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο. (κοινωνική μηχανολογία).

Πηγή:http://redskywarning.blogspot.com/2009/07/aaron-rousso.html

Sunday, July 19, 2009

Βρέθηκαν αρχαίες πόλεις και μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας στη Σελήνη

Η ΝΑΣΑ απέκρυβε σαράντα χρόνια τα σεληνιακά ευρήματα

Ο πρώην διευθυντής του τμήματος ελέγχου δεδομένων και φωτογραφιών, στο εργαστήριο επεξεργασίας σεληνιακών φωτογραφιών της ΝΑΣΑ, Κεν Τζόνστον, που ήταν υπεύθυνος στη διάρκεια του επανδρωμένου σεληνιακού προγράμματος Απόλλων, έχει αποκαλύψει αρκετά συγκλονιστικά πράγματα τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.




Ο εξειδικευμένος αυτός επιστήμονας αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες βρήκαν απαρχαιωμένα μηχανήματα άγνωστης προέλευσης στο έδαφος της Σελήνης.
Εντόπισαν ακόμη κάποιο μηχάνημα τεχνολογίας ελέγχου της βαρύτητας.
Και δεν ήταν μόνον αυτά που βρήκαν όταν προσεληνώθηκαν.
Οι αστροναύτες φωτογράφισαν τα αντικείμενα αλλά η ΝΑΣΑ διέταξε τον Τζόνστον να καταστρέψει αμέσως τις φωτογραφίες. Ο Τζόστον όμως δεν ακολούθησε τις οδηγίες.
Στα δημοσιεύματά του ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως η Αμερικανική Κυβέρνηση κρατούσε τις πληροφορίες αυτές μυστικές για σαράντα χρόνια.
Οι αποκαλύψεις αυτές του Τζόνστον που αρχίζουν από την εποχή του προγράμματος Απόλλων, παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε ένα νέο βιβλίο που τιτλοφορείται «Σκοτεινή Αποστολή: η μυστική ιστορία της ΝΑΣΑ», ("Dark Mission: the Secret History of NASA" ). Το βιβλίο αυτό συνυπογράφεται και από τον πρώην σύμβουλο της ΝΑΣΑ Ρίτζαρντ Χώγκλαντ καθώς και τον Μάικ Μπάρα που είναι σύμβουλος αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής.
Όπως έγινε γνωστό ο διευθυντής του διαστημικού προγράμματος Κέι Φερράρι, (JPL Director of the SSA Program) έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον Τζόνστον, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο διαστημικό πρόγραμμα. Ο λόγος ήταν ότι επικρινόταν η ΝΑΣΑ.
Ο Τζόνστον αρνήθηκε να παραιτηθεί και δήλωσε πως προστατεύεται από το νόμο για την ελευθερία του λόγου. Παρόλα αυτά ο Φερράρι τον έβγαλε, αυτήν την εβδομάδα, από το διαστημικό πρόγραμμα της ΝΑΣΑ, δίχως να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή.
Πάντως, οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες που περιέχονται στο αναφερόμενο βιβλίο απεικονίζουν καταστραμμένα κτίρια με τεράστιους θόλους κατασκευασμένα από ύαλο καθώς λίθινοι πύργοι που φαίνονται να ‘κάθονται’ στον αέρα.

«Δεν έχω τίποτε πια να χάσω. Είμαι σε διένεξη με τη ΝΑΣΑ και βρίσκομαι εν θερμώ» είπε ο Κεν Τζόνστον.

Η ΝΑΣΑ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός που βρέθηκε στη Σελήνη δεν είναι σοβαρός.
Πάντως οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, που προώθησε τη διαστημική προσέγγιση με τη Σοβιετική Ένωση σκόπευε, πραγματικά, να μοιραστεί τις εξωγήινες τεχνολογίες με τη Μόσχα.

Μάλιστα σε μια ομιλία του στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το Σεπτέμβριο του 1963, ο Κέννεντυ έκανε μια πρόταση στην ΕΣΣΔ να οργανώσουν κοινή αποστολή στο φεγγάρι.
Ο Ρίτσαρντ Χώγκλαντ δήλωσε ότι το ενδιαφέρον, τελευταία, της Ουάσιγκτον για την εξερεύνηση του Φεγγαριού, είναι βασισμένο στα σεληνιακά συμπεράσματα που αξιολογούνται εδώ και σαράντα χρόνια.

Εξάλλου, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, ακόμη και η Ινδία έχουν δηλώσει δημόσια τα σχέδιά τους να εργαστούν για την εξερεύνηση της Σελήνης.
Αυτός είναι και ο λόγος της βιασύνης των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ο Χώγκλαντ, να είναι οι πρώτοι που θα αξιολογήσουν τις αρχαιότητες της Σελήνης.

ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ












Wednesday, July 15, 2009

Οι καταστρεπτικές ιδέες του σιωνιστικού διεθνισμού

Το έναυσμα του διεθνισμού ξεκινάει από την Αμερική και από την Αυστραλία, από δύο φτιαχτά κράτη της σιωνιστικής κυβερνήσεως, η οποία σαν πρότυπα μοντέλα τα κατασκεύασε για να διαστρεβλώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς μαζί με τους Αφρικανικούς, τους αραβικούς και τους κίτρινους.

Στο ίδιο μοτίβο με τα δύο προηγούμενα πρότυπα από το 1945 και μετά και με σχεδιασμένο το ιστορικό της Builderberg και με τα προγράμματα και τα προγενέστερα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών τα οποία είναι διαφωτιστικά και δείχνουν τον πραγματικό δρόμο και ξεστραβώνουν τον κάθε ανίδεο και προοδευτικό κοπρίτη αν έχει θέληση βεβαίως να ξεστραβωθεί και να δει την πραγματική αλήθεια.

Ο διεθνισμός είναι μια εβραϊκή απειλή η οποία σπείρεται σε όλη την Ευρώπη όπως προανέφερα από τους Σιωνιστές οι οποίοι διαστρεβλώνουν όλες τις φυλές της Ευρώπης και ειδικά τους Έλληνες τους οποίους πραγματικά μισούν και θεωρούν ως μοναδικούς αντίπαλους επί το πλείστον.

Οι Εβραίοι ζούνε με το όνειρο και με τη ψευδαίσθηση να καταστρέψουν τον πολιτισμό και τη λαογραφία γενικά του αρχαιότερου, ιστορικότερου και Άριου πολιτισμού της Ανθρωπότητας. Ο διεθνισμός λοιπόν σαν κατάρα εξαπλώθηκε ευρέως από το 1955-57 και μετά και μετά και από τις αρχές του 1960 μεθοδικότερα, στην Αγγλία, στη Γαλλία στην Ολλανδία κ.λπ.





Αφού εξαπλώθηκε λοιπόν με ταχύτερους ρυθμούς οι Εβραίοι κατανόησαν ότι το σχέδιο για την ανάπτυξη της Αμερικής και Αυστραλίας για δήθεν νέες θέσεις εργασίας είναι εντελώς ψεύτικο, απλά είναι ένα σχέδιο για τη υποβάθμιση των λευκών άριων λαών μέσω επιμειξίας με υποδεέστερους λαούς. Ξέρω πολύ καλά ότι με τα λεγόμενά μου ορισμένοι θα με κοροϊδέψουν και ακόμα περισσότεροι θα με περιθωριοποιήσουν, αλλά η αλήθεια είναι πικρή. Ο διεθνισμός είναι εδώ και πολλά χρόνια προ των πυλών. Στην Ευρώπη έχει ήδη εισέλθει και μιλώ προ των πυλών για την Ελλάδα. Πιστεύω ότι ακόμα υπάρχουν έλληνες και σώφρονα άτομα τα οποία θα διαβάσουν αυτό το κείμενο και θα σκεφτούν με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι με τυφλή νόηση. Ακόμα πιστεύω ότι μέσα από έναν λευκό και αληθινό λαϊκό εθνικιστικό πυρήνα θα γεννηθεί η ανατροπή του υπάρχοντος σιωνιστικού ζυγού. Η νίκη είναι κοντά. Η πρόσμειξη των φυλών είναι αποτέλεσμα μόνο μπορεί να επιφέρει : την καταστροφή και είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο, γιατί χάνονται τα ήθη τα έθιμα και η γενικότερη κοσμογονική ταυτότητα του λαού.

Πηγή



Εβραϊκή προπαγάνδα στην Αρχαία Επίδαυρο

Έγινε ή μάλλον θέλουν να γίνει και αυτό. Στην ιερότερη θεατρική σκηνή του κόσμου, στην Αρχαία Επίδαυρο, κάποιοι στις 24 και 25 Ιουλίου 2009 "Ο πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους". Το έργο βασίζεται στην ιστορία του Ιουδαϊκού πολέμου του Εβραίου Φλάβιου Ιώσηπου (1ος μ.Χ), μέλους της θρησκευτικής παράταξης των Φαρισαίων, καθώς και εκφραστή διαφόρων σχολών του Ιουδαϊσμού, στις οποίες και εφοίτησε. Όπως δε αναγράφεται επί λέξει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών 2009 «...στρατιωτικό εγχειρίδιο και ταυτόχρονα προφητεία σύγκρουσης του καλού με το κακό...».






Αναρωτηθήκαμε μήπως κάνουμε κάποιο λάθος και δεν διαβάσαμε σωστά ότι το συγκεκριμένο έργο θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο. Ψάξαμε μήπως ο χώρος παρουσίασης ήταν κοντά στην εβραϊκή συναγωγή των Αθηνών, όπου και θα ήταν πολύ δικαιολογημένη η παρουσίαση του εν λόγω έργου, αλλά τελικά διαβάσαμε καλά: ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ!!! Δηλαδή αν δεν το καταλάβατε καλά στην Επίδαυρο στις 24 και 25 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε μάθημα Εβραϊκής ιστορίας και θρησκείας, για να εμπεδώσουμε τα γεγονότα της κατάκτησης της Ιερουσαλήμ το 70μ.Χ από τους κακούς Ρωμαίους, τους φορείς του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, που τελικά στην μεγάλη του βάση είναι Ελληνικός. Και να δούμε, μέσα από τον πάπυρο της Νεκράς θάλασσας, πως αυτό το Εβραϊκό στρατιωτικό εγχειρίδιο προφητεύει την σύγκρουση του καλού με το κακό, όπου βέβαια τελικά οι καλοί και υιοί του φωτός Ισραηλίτες θριαμβεύουν απέναντι στον κακό Ελληνορωμαϊκό κόσμο. Τόσο ωραία, τόσο απλά, τόσο καλά...

Θέατρο κατά τα άλλα, τέχνη!

Βρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Δεν υπάρχει φιλότιμο σ' αυτήν την χώρα; Τόσο πολύ αποχαυνώθηκαν οι Έλληνες ή μήπως κάποια μειωμένης Ελληνικής συνείδησης πιόνια, απλά παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι τους; Πριν πολύ λίγο καιρό κυλούσε την Παλαιστίνη το αίμα των παιδιών ποτάμι στους δρόμους, από τα παιδιά του «φωτός» και έρχονται με νωπές ακόμα τις μνήμες να προκαλέσουν στην Επίδαυρο και να μας δώσουν το τάχα ιστορικό υπόβαθρο της εκλεκτικότητας τους, ως προστατευόμενος λαός του Γιαχβέ και επομένως «υιοί του φωτός»;

Θα πάνε Έλληνες να παρακολουθήσουν ένα τέτοιο μισαλλόδοξο κήρυγμα αισχρού ρατσισμού και βίας που αναζητά μάλιστα και ιστορικό υπόβαθρο και δικαίωση; Γιατί αυτό που αποκαλούν ιερό βιβλίο τους, είναι αυτό ακριβώς που θεμελιώνει τον φυλετισμό-ρατσισμό και ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε εκλεκτούς και υπάνθρωπους. Επιτέλους μπορούμε να δούμε πέρα από την μύτη μας;

Ο κύριος Γκιτάι έρχεται να κάνει θέατρο ή προπαγάνδα; Γιατί και ο Χίτλερ οργάνωνε θεατρικές παραστάσεις και τις ονόμαζε τέχνη. Κι αυτός μιλούσε για περιούσιο λαό, μόνο πoυ αυτός ήταν ο Γερμανικός λαός και οι Άριοι. Και τι διαφορά έχει εντέλει ο εκλεκτός λαός του Γιαχβέ από τον εκλεκτό λαό του Χίτλερ; Και όμως έχουν. Ο πρώτος, ο Εβραϊκός, στο όνομα του Γιαχβέ (εξ ου και θεόπνευστος), καταστρέφει και διαχωρίζει την ανθρωπότητα σε γκόιμ (εβραϊκά ζώα-υπάνθρωποι), ενώ ο δεύτερος πράττει ό,τι πράττει στο όνομα ενός κοινού θνητού (Χίτλερ). Ο δεύτερος άντεξε κυριαρχικά περίπου δύο δεκαετίες, ενώ ο πρώτος, ο Εβραϊκός, όχι μόνο αντέχει για περισσότερες από τρεις χιλιετίες, αλλά εξακολουθεί να ποτίζει με το ρατσιστικό του δηλητήριο μέχρι και σήμερα τα έθνη της υφηλίου και να εξουσιάζει μέσω των σιωνιστικών εξουσιαστικών μηχανισμών του τις τύχες του πλανήτη. Αυτά με λίγα λόγια θέλει να μας παρουσιάσει σε μορφή τέχνης ο κύριος Γκιτάι στην ιερή Επίδαυρο. Τον θρίαμβο δηλαδή της Σιών απέναντι στους υπολοίπους λαούς του κόσμου.

Πώς τα δικά τους κατάμαυρα σκοτάδια θέλουν να σκεπάσουν τον λαμπρό και ζωοδότη ήλιο του Ελληνικού πολιτισμού και σκέψης;

Και για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι. Ο Φλάβιος Ιώσηπος ή Γιοσέφ μπεν Μαθιά, στου οποίου το έργο βασίζεται η παράσταση που θέλει να δώσει στην Επίδαυρο ο Αμώς Γκιτάι, γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ το 37μ.Χ από ιερατική Εβραϊκή και βασιλική γενιά, όπως ο ίδιος καταγράφει στα έργα του, «αλλ εξ ιερέων άνωθεν καταβεβηκός» και «υπάρχω δε και του βασιλικού γένους από μητρός». Ήταν δηλαδή από τα γεννοφάσκια του ο απόλυτος φορέας της εβραϊκής κοσμικής και θρησκευτικής εξουσίας και προπαγάνδας. Σε ηλικία 19 χρονών εισχωρεί στους Φαρισαίους και στην συνέχεια περνά από τις σχολές των Σαδδουκαίων και Εσσαίων. Στα 26 του τον στέλνει το Ιουδαϊκό συνέδριο της Ιερουσαλήμ στην Ρώμη για να διευθετήσει υποθέσεις του και στην συνέχεια σε πολλές άλλες αποστολές. Στα βιβλία του ο διακαής του πόθος είναι να υπερασπιστεί την παναρχαιότητα των Ιουδαίων και να τονίζει την υπεροχή τους έναντι όλων των άλλων λαών, καθώς και το μεγαλείο του Γιαχβέ και της Εβραϊκής θρησκείας έναντι και πάλι όλων των άλλων θρησκειών. Με λίγα λόγια προσπαθεί με μανία να κάνει το άσπρο μαύρο. Κατ' αυτόν οι Εβραίοι είναι οι φωτοδότες του πολιτισμού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι λαοί τους έκλεψαν την σοφία με πρώτους τους Έλληνες, που την παρουσίαζαν ως δήθεν δική τους. Ο ανθελληνισμός του έντονος και συνεχής. Δεν χάνει αφορμή για να κατηγορήσει οτιδήποτε είναι Ελληνικό. Μέχρι και τους Σκύθες παρουσιάζει καλύτερους από τους Έλληνες, «Οι Σκύθες όμως που ευχαριστούνται να σκοτώνουν ανθρώπους κι έχουν λίγη διαφορά από τα θηρία, τα έθιμα τους εννοούν με όλα ταύτα να προστατεύουν και τον Ανάχαρσι, που ήταν ξακουστός και μέσα στην Ελλάδα για την σοφία του, τον σκότωσαν άμα γύρισε στον τόπο τους, γιατί τους φάνηκε πως ήρθε καταμεμολυσμένος από τα Ελληνικά έθιμα. Και μέσα στους Πέρσες θα βρει πολλούς που τιμωρήθηκαν για τον ίδιο λόγο» (Ιώσηπος, Κατά Απίωνος Βιβλίο Β παρ. 269). Δηλαδή οι Έλληνες ήταν χειρότεροι από τους δολοφόνους ανθρώπων Σκύθες που λίγη διαφορά έχουν με τα ζώα. Οι Έλληνες δηλαδή ήταν χειρότεροι και απ' τα ζώα κατα τον Ιώσηπο!!

Και αλλού αναφέρει, «Ο Πλάτων μιμήθηκε τον δικό μας νομοθέτη (Μωυσή) και στο ότι συστήνει, πως καμία άλλη απασχόληση για τους πολίτες δεν είναι τόσο σπουδαία, όσο η υποχρεωτική και λεπτομερειακή απ όλους μελέτη των νόμων...» (Ιωσηπος, Κατά Απίωνος, Βιβλίο Β παρ. 257). Ευτυχώς που ο Πλάτωνας δηλαδή διάβαζε την Βίβλο και άνοιξε τα στραβά του και τους αντέγραψε!!!

Σε άλλο χωρίο μας αναφέρει, «Γιατί κι ο Πυθαγόρας κι ο Αναξαγόρας και ο Πλάτων και οι μεταγενέστεροι τους φιλόσοφοι της Στοάς, σχεδόν όλοι τα ίδια πρεσβεύουν για την φύση του θεού (Γιαχβέ). Αυτοί όμως καθώς ασκούσαν την φιλοσοφία σε κύκλο μικρό, δεν τόλμησαν να πουν φανερά στα πλήθη που ήταν γεμάτα προλήψεις, την αλήθεια της γνώμης τους. Ενώ ο δικός μας νομοθέτης (Μωυσής), φροντίζοντας ώστε οι πράξεις του να είναι πάντα σύμφωνες με τα λόγια του, όχι μονάχα τους συγχρόνους του έπεισε, παρά και στις μέλλουσες γενιές έκανε ώστε η πίστη στον θεό(Γιαχβέ) να ριζώσει ασάλευτη μέσα τους» (Ιώσηπος, Κατά Απίωνος, Βιβλίο Β παρ. 168-169).

Απίστευτα πράγματα!! Ο Πυθαγόρας δηλαδή ο Αναξαγόρας και ο Πλάτων, κατά βάθος πίστευαν στον Γιαχβέ, αλλά ντρεπόνταν να το πούνε...Κι αλλού «Εγώ λοιπόν επιμένω πως ο δικός μας νομοθέτης (Μωυσής) όλους τους όπου γης νομοθέτες τους ξεπερνάει στην αρχαιότητα. Γιατί οι Λυκούργοι και οι Σόλωνες κι ο Ζάλευκος ο νομοθέτης των Λοκρών κι όλοι όσοι θαυμάζονται ανάμεσα στους Έλληνες, μπροστά σ' εκείνον μοιάζουν σαν χτεσινοί και προχθεσινοί, αφού στην αρχαιότητα ούτε καν η λέξη νόμος ήταν γνωστή στους Έλληνες»

Βρε Λυκούργε, Σόλωνα και Ζάλευκε και όλοι οι υπόλοιποι, όλοι σας την Βίβλο διαβάζατε; Γιατί δεν αναφέρατε ότι τα κλέψατε όλοι σας από τον μέγα νομοθέτη Μωυσή; Και συ βρε Μίνωα που κάθε εννέα χρόνια ανέβαινες στο ιερό όρος της Κρήτης για να πάρεις τους νόμους από τον Δία, μήπως κι εσένα στο σφύριξε το μέγα μυστικό ο Μωυσάκος που παρεμπιπτόντως έκανε ταξίδια στον χρόνο, αφού γεννήθηκε, αν γεννήθηκε, κάπου 800 χρόνια μετά από εσένα; Τα πρώτα μεγάλα Μινωικά ανάκτορα στην Κρήτη τοποθετούνται γύρω στο 2000 π.Χ.

Αυτά που αναφέραμε ήταν μόνο ενδεικτικά αποσπάσματα από την απύθμενη βλακεία, αγραμματοσύνη, υπερβολή και μένος κατά των Ελλήνων που ο Ιώσηπος εκφράζει μέσα στα έργα του. Τα πράγματα όμως είναι ακόμα χειρότερα, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές που σήμερα ειδικά η πατρίδα μας διέρχεται και τις κάθε είδους ανθελληνικές προκλήσεις που βιώνουμε σαν έθνος και πολιτισμός, με κορυφαίο βέβαια θέμα τις Σκοπιανές διεκδικήσεις.

Και θα αναρωτηθείτε βέβαια τι σχέση μπορεί να έχει ο Ιώσηπος με το Σκοπιανό.

Τόσο μεγάλη όσο δεν φαντάζεστε, γιατί ουσιαστικά αυτός είναι που πρώτος μέσα από τα κείμενα του κάνει λόγο για διαχωρισμό Ελλήνων και Μακεδόνων, αυτός που κουβαλάει νερό στον μύλο των Σκοπιανών αναφορικά με το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, που σφετερίζονται οι απόγονοι των Σλάβων σήμερα. Πως το κάνει; Διαβάζουμε και πάλι από το βιβλίο Β Κατά Απίωνος, παρ 69 «Το βέβαιο είναι πως όσο κατέχανε την πολιτεία ετούτη, οι Έλληνες και οι Μακεδόνες...» Και παρακάτω «Αυτοί λοιπόν στάθηκαν οι πρώτοι αίτιοι του κακού, γιατί είχε λείψει πια από τον λαό η σταθερότητα εκείνη των Μακεδόνων και των Ελλήνων» (Βιβλίο Β παρ. 70) και στο ίδιο βιβλίο παρ. 138 «Γιατί δεν θα στεναχωριόταν βέβαια αν ήταν Έλληνας η Μακεδόνας».

Και πάνω σ' αυτό ακριβώς το έργο του μισέλληνα και επικίνδυνου για τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα Ιώσηπου στήριξε το έργο που θέλει να παρουσιάσει στην Επίδαυρο ο κύριος Γκιτάι.

Τα ξέρατε όλα αυτά κύριοι και κυρίες υπεύθυνοι; Ξέρατε τι αισχρό ανθελληνικό παιχνίδι παίζει ο κύριος Γκιτάι πίσω από τις πλάτες σας; Ή μήπως πιστεύετε ακόμα ότι αυτό είναι τέχνη και όχι του αισχίστου είδους προπαγάνδα; Θέλουν να δουν πόσο αντέχουμε; Θέλουν να δοκιμάσουν πόσο πολύ μπορούν να προχωρήσουν, για να προετοιμάσουν τα επόμενα τους βήματα; Θα υποδεχθούμε λοιπόν τον κύριο Γκιτάι μετά βαΐων και κλάδων;
φιλοδοξούν να μας «επιμορφώσουν» με το έργο του Ισραηλινού σκηνοθέτη Αμώς Γκιτάι που έχει τον τίτλο « (Ιωσηπος, Κατά Απίωνος, Βιβλίο Β παρ.154).

Πηγή



Πώς το εβραϊκό λόμπυ μετάλλαξε τις Hνωμένες Πολιτείες...

[H.N.:Ένα από τα σημαντικότερα «φαινόμενα» της σύγχρονης ιστορίας ήταν η ριζική «μετάλλαξη» των HΠΑ από έθνος ευρωπαιογενές και αγγλοσαξονικό-πουριτανικό, κατά βάση, σε ένα «πολυπολιτισμικό» μοντέλο κοινωνίας, όπως αυτό που παρέλαβε ο μαύρος Πρόεδρος Oμπάμα πριν λίγες καιρό. Όπως και η συμπόρευση την τελευταία δεκαετία της, πάλαι ποτέ, αντιεβραϊκής αμερικανικής θρησκευτικής δεξιάς με τα ισραηλινά συμφέροντα].




O θάνατος των HΠA μπήκε σε εφαρμογή το 1965 με την υπογραφή του Open Immigration Law, δηλαδή του νόμου για την ελεύθερη-ανοικτή μετανάστευση. O νόμος αυτός, που εξυπηρετούσε τα εβραϊκά συμφέροντα, σήμανε την αρχή του τέλους για την Aμερική ως ενιαίου έθνους. Tο αμερικανοεβραϊκό λόμπυ ήταν πίσω από τον νόμο αυτό και κινήθηκε με τρομερό φανατισμό, προωθώντας, επηρεάζοντας και «δωροδοκώντας» προκειμένου να ψηφισθεί.

Oι Eβραίοι πάντα έδειχναν εχθρότητα προς τον χριστιανικό αμερικανικό πολιτισμό, ενώ προσπαθούσαν με μανία να τον αλλάξουν. O λόγος είναι ότι φοβούνται την ομογενή χριστιανική κουλτούρα, μέσα στην οποία ποτέ δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν θέσεις επιρροής. Mάλιστα, σε μία τέτοια κοινωνία, οι Eβραίοι αντιμετωπίζονται ως «σταυρωτήδες» του Xριστού. Γι' αυτό και πριν μερικά χρόνια προσπάθησαν να απαγορεύσουν την προβολή της ιδιαίτερα σκληρής - γι' αυτούς ταινίας - του Mελ Γκίμπσον, «Tα Πάθη του Xριστού».

Tυπικό παράδειγμα της επιμονής των Eβραίων για ελεύθερη-ανοικτή μετανάστευση αποτελεί το απόσπασμα του David Petergorsky (1948), πρώην Διευθυντή του American Jewish Congress:«H επιβίωση των Eβραίων μπορεί να εξασφαλισθεί μόνο μέσα στο πλαίσιο μιας προοδευτικής και διευρυνόμενης δημοκρατικής κοινωνίας, η οποία μέσω των θεσμών και της κοινωνικής πολιτικής της επιτρέπει την έκφραση του πολιτιστικού πλουραλισμού». [H.N.: Mήπως βρίσκετε κάποια ομοιότητα με όσα γίνονται και ακούγονται σήμερα στην Eλλάδα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;]



Περισσότερα ...



Friday, July 10, 2009

ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ - ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

Σημείωση "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ":Το άρθρο αυτό του κυρίου Πηλιούνη είναι καταπληκτικό και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε για τον Ισαάκ Νεύτωνα.Τις πληροφορίες αυτές δεν θα τις μάθετε ούτε στο σχολείο,ούτε στο Λύκειο,ούτε ακόμη και αν σπουδάσετε Φυσική.
Θεωρούμε οτι είναι πολυ σημαντικό να το διαβάσουν όλοι οι φυσικοί,οι μαθηματικοί,διοτι είναι καιρός να αντιληφθούμε οτι η γνώση και η επιστήμη ελέγχεται απο Μυστικές Εταιρείες.Δεν υπάρχει πραγματική ελεύθερη έρευνα.
Οσοι διαβάσουν το άρθρο και έχουν γνωστούς καθηγητές,ας το προωθήσουν.













Tuesday, July 7, 2009

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης...ούτε γι' αστείο!

Την ημέρα που επισκέπτεται την Ελλάδα ο αρχηγός του στρατού ξηράς της Τουρκίας Ισίκ Κοσανέρ, ο οποίος, σημειωτέον, είναι ο επικεφαλής των δυνάμεων κατοχής στην Κύπρο και μέχρι πρότινος ήταν αρχηγός της στρατοχωροφυλακής, η οποία συντονίζει το ...έργο της συστηματικής διακίνησης λαθρομεταναστών στη χώρα μας, ανακαλύφθηκε στην πόλη Βαν ομαδικός τάφος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε άτομα που έχασαν τη ζωή τους το 1915, όταν οι Τούρκοι διέπραξαν τη Γενοκτονία των Αρμενίων.









Η επίσκεψη του τούρκου στρατηγού γίνεται στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, που εμπνεύστηκαν τα πιο ανιστόρητα και άθλια μιαλά από πλευράς της Ελλάδος, και σε ανταπόδοση επίσκεψης του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ στην Άγκυρα, η οποία διανθίστηκε με την "απαραίτητη" για το κύρος της Τουρκικής Δημοκρατίας επίσκεψη και κατάθεση στεφάνου στο μαυσωλείο του σφαγέα των ελλήνων, Μουσταφά Κεμάλ.

Μια μέρα πριν την επίσκεψη του τούρκου στρατηγού στην Ελλάδα, 16 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παρεβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας, ενώ φυσικά συνεχίζεται η κατοχή της Κύπρου και ενώ είναι εν ισχύ το casus belli εναντίον της χώρας μας.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ενώ ο έλληνας στρατηγός αποτίει φόρο τιμής στο σφαγέα του ελληνισμού, ο τούρκος στρατηγός ζήτησε να επισκεφθεί το τουρκικό στρατιωτικό νεκροταφείο στου Ρέντη, για να αποτίσει φόρο τιμής στους τούρκους νεκρούς που πέθαναν για το σουλτάνο, πολεμώντας σε μια χώρα που είχαν σκλαβωμένη επί αιώνες.

Αν σε όλη αυτή την ιστορία βρίσκει κανείς λογική και πολιτική σκοπιμότητα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδος, ας μας το πει και μας, να το μάθουμε και να το αναρτήσουμε στο ιστολόγιό μας.

Εμείς πάντως, προς το παρόν αναρτούμε τα οστά του ομαδικού τάφου, για να αναδείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας, που συνεχίζει να ασκεί ακριβώς τις ίδιες πολιτικές, ακόμα και μέσα από τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, που ανοήτως υιοθετήσαμε και εφαρμόζουμε τόσα χρόνια, εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2009/07/blog-post_1111.html

Saturday, July 4, 2009

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

Νίκος Δήμου στους New York Times:
"...Δεν υπήρχαν Έλληνες υπήρχαν «ρωμαίοι», που μιλούσαν... αλβανικά!"

Αντώνης Λιάκος στους New York Times: "...Αυτόν τον μύθο τον δημιούργησαν οι ανασκαφείς της Ακρόπολης κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, θέλοντας να σβήσουν τα οθωμανικά ίχνη και να καθαρίσουν τον χώρο, σαν την "χοάνη» του κλασικισμού. Το Ερεχθείο υπήρξε ένα χαρέμι και ο Παρθενώνας τζαμί. "Αλλά η ελληνική αρχαιολογία ήταν πάντοτε ένα είδος της φαντασίας..."

Είπε ακόμη στου NYT ο διδάκτωρ του ανθελληνισμού Νίκος Δήμου: "Στο λάθος ενός Γερμανού,βασίζεται η ελληνική υπερηφάνεια σε αυτό το θέμα. Ήταν ο Johann Winckelmann, τον 18ο αιώνα, γερμανός ιστορικός της τέχνης, του οποίου το όραμα ήταν μια αρχαία Ελλάδα "που εκατοικείτο από όμορφους, ψηλούς, ξανθούς και σοφούς ανθρώπους, που αντιπροσώπευαν την τελειότητα». Όπως το έθεσε ο κ. Δήμου, ήταν μία έννοια που επιβλήθηκε στην χώρα στην σύγχρονη ελληνική ταυτότητα».

"Συνηθίζαμε να μιλάμε αλβανικά και να λεγόμαστε Ρωμαίοι, αλλά στη συνέχεια ο Winckelmann. ο Goethe, ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Ντελακρουά, όλοι τους μας είπαν "Όχι, είστε Έλληνες, απευθείας απόγονοι του Πλάτωνα και Σωκράτη» με ότι αυτό σήμαινε. Εάν ένα μικρό, φτωχό έθνος έχει μια τέτοια επιβάρυνση στους ώμους του. τότε ποτέ δεν θα ανακάμψει...".

Ο "κορυφαίος Έλληνας ιστορικός" σύμφωνα με την εφημερίδα Λιάκος είπε ακόμη:

"Είναι πολύ «ελληνικό»(ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΔΥΣΚΟΛΟ-ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ) να απαντήσω στην ερώτηση. Σε ποιόν ανήκει η ιστορία; Αυτό είναι ένα μέρος της δικής μας εθνικιστικής επιχειρηματολογίας. Η Ακρόπολη είναι το εμπορικό μας σήμα...»!"

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη των καθηγητών του ανθελληνισμού στην ιστοσελίδα των "New York Times"...





Την είδηση πρωτοδιαβάσαμε στην εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" της 2/7/2009



31 έφηβοι νεκροί από τελετή περιτομής

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Διαψεύδονται πάλι τα μεγάλα ΜΜΕ και οι οργανώσεις όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα σε όλο το κόσμο.
Διαβάστε εδω πως προωθούν τα μεγάλα ΜΜΕ και οι Διεθνείς Οργανισμοί την περιτομή.



Τριάντα ένας έφηβοι πέθαναν στη Νότια Αφρική από επιπλοκές που προκλήθηκαν από την παραδοσιακή πρακτική της περιτομής-που τους κάνει να εισέρχονται στον κόσμο των ενηλίκων-έγινε σήμερα γνωστό από επίσημες πηγές.







«Από τις αρχές Ιουνίου, δυο θάνατοι καταγράφονται σχεδόν κάθε ημέρα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου, ο Σίζουε Κουπέλο.«Είναι μια απαίσια κατάσταση που θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο και το υπουργείο Υγείας χρειάστηκε να σώσει εκατοντάδες αγόρια από κέντρα που διοικούνται από αδίστακτους χειρουργούς», τόνισε.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, τα βασικά αίτια θανάτου από την πρακτική αυτή, που επικεντρώνεται στην περιοχή του Τρανσκέι, είναι η αφυδάτωση, η υποθερμία και η υπερβολική αιμορραγία των νεαρών που έχουν υποβληθεί σε περιτομή, οι οποίοι συχνά υποβάλλονται σε νοσηλεία πολύ αργά.

Πηγή: http://malakistan.blogspot.com/2009/07/31-video.html

Friday, July 3, 2009

Εκλεισαν τα καζίνα στη Ρωσία

Για να μη χάνουν οι πολίτες τα χρήματά τους, τονίζουν οι ρωσικές αρχές

ΜΟΣΧΑ

Είκοσι χρόνια μετά τη νομιμοποίηση του τζόγου στη Ρωσία έκλεισαν με προεδρικό διάταγμα, από 1ης Ιουλίου, όλα τα καζίνα, εκτός από τέσσερα που βρίσκονται πολύ μακριά από τη Μόσχα, στις ανατολικές ακτές της Σιβηρίας και στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

Σύμφωνα με ορισμένους, η απόφαση στρέφεται εναντίον της κοινότητας των γεωργιανών μεταναστών που δραστηριοποιούνται έντονα στον χώρο. Επισήμως ο λόγος για τον οποίον ετέθη σε εφαρμογή ο νόμος είναι για να περιορίσει την απειλή που αποτελεί ο τζόγος για τους ρώσους πολίτες, πολλοί από τους οποίους παίζουν τα χρήματά τους μανιωδώς, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο τζόγος στη Ρωσία δεν έχει και τις καλύτερες επιδόσεις ως προς τη διαφάνεια με την οποία διεξάγεται. Επιπλέον 400.000 άνθρωποι αναμένεται ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά μετά την εξάλειψη του τομέα, και μάλιστα σε μια εποχή που η Παγκόσμια Τράπεζα προβλέπει αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης 7,9% για τη Ρωσία. Η βιομηχανία του τζόγου απέφερε στην κυβέρνηση έσοδα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε φόρους κάθε χρόνο. Το πιθανότερο είναι ότι οι Ρώσοι θα επιστρέψουν στις σοβιετικές συνήθειες παίζοντας σε παράνομα καζίνα.

ΤΟ ΒΗΜΑ



Πηγή: http://egersis.blogspot.com/2009/07/blog-post_5999.html?zx=67f19cb9c07c9f8d


ΗΠΑ: Εχθροί του μέλλοντος οι τρομοκράτες και οι οργανωμένοι πολίτες


Αλλάζει το στρατιωτικό δόγμα των ΗΠΑ

Νέο στρατηγικό δόγμα θα υιοθετήσει το Πεντάγωνο, που για πρώτη φορά δίνει εντολή στον στρατό να προετοιμάζεται για περίπλοκο μείγμα συμβατικών πολέμων και μαχών, αλλά και εκστρατειών εναντίον καλά κρυμμένων τρομοκρατών και εξεγερμένων πολιτών.





Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2009/07/blog-post_2542.html

Η μεταβολή αυτή αποσκοπεί να εξασφαλίσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ θα είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν ευρύ φάσμα πιθανών απειλών, που περιλαμβάνουν επιθέσεις μέσω του κυβερνοχώρου, απόπειρες παρεμβολής σε δορυφόρους εντοπισμού γεωγραφικού στίγματος, πλήγματα με πυραύλους ακριβείας και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, καθώς και προπαγανδιστικές καμπάνιες μέσω τηλεόρασης και Διαδικτύου. Η νέα στρατηγική θα επηρεάσει καθοριστικά τις μεθόδους εκπαίδευσης και ανάπτυξης στρατευμάτων, την αγορά οπλικών συστημάτων και κάθε έκφανση του στρατιωτικού σχεδιασμού.
Με την επίσημη υιοθέτηση στρατηγικών για διεξαγωγή «υβριδικού πολέμου», το Πεντάγωνο αντικαθιστά έναν από τους πυλώνες του μακροχρόνιου στρατηγικού του σχεδιασμού: ότι το αμερικανικό έθνος αρκεί να είναι προετοιμασμένο για διεξαγωγή πολέμου ταυτόχρονα σε δύο και μόνο σημαντικά μέτωπα.
Τις εξελίξεις αυτές επέσπευσαν τα διδάγματα που άντλησαν οι Αμερικανοί επιτελείς ύστερα από έξι χρόνια πολέμου σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν τώρα να ενισχύσουν την ετοιμότητά τους, ώστε να είναι εφικτή η πραγματοποίηση μεγάλων επιχειρήσεων εναντίον νέων αντιπάλων, όπως το Ιράν, η Βόρεια Κορέα ή ακόμη και η Ρωσία ή η Κίνα. Ισχυρές ομάδες πίεσης στον στρατό και το Κογκρέσο, όμως, συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι ο επόμενος πόλεμος δεν θα θυμίζει σε τίποτε το Ιράκ και το Αφγανιστάν, κατηγορώντας τη μεγάλη έμφαση που δίνουν οι ένοπλες δυνάμεις στις τακτικές καταπολέμησης εξεγέρσεων και την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τις προερχόμενες από έθνη-κράτη επιβουλές.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γκέιτς είπε για τη νέα στρατηγική: «Πηγάζει από την πεποίθησή μου ότι δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τις έννοιες του ασύμμετρου και του συμβατικού πολέμου. Οι συγκρούσεις του μέλλοντος θα εμπεριέχουν στοιχεία και των δύο ειδών σύρραξης». Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η παρουσίαση της σχετικής μελέτης περί νέας στρατηγικής, πολλά δαπανηρά αμυντικά προγράμματα έχουν ήδη ακυρωθεί. Ο κ. Γκέιτς πρότεινε έτσι την κατάργηση του προγράμματος κατασκευής του πανάκριβου μαχητικού-βομβαρδιστικού αεροσκάφους F-22, υποστηρίζοντας ότι τα κεφάλαια αυτά πρέπει να δαπανηθούν σε αεροσκάφη, ικανά να αναλαμβάνουν ευρύτερο φάσμα αποστολών. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός ζητά την αναβολή προγράμματος κόστους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για το θωρακισμένο όχημα επόμενης γενιάς του αμερικανικού στρατού, λέγοντας ότι το επίπεδο σχήμα του σασί στο κάτω μέρος του οχήματος αγνοεί τα διδάγματα, που έδειξαν ότι τα κωνικά σασί είναι ικανά να αντέξουν ισχυρές εκρήξεις ναρκών και αυτοσχέδιων μηχανισμών.
Οι Αμερικανοί επιτελείς κατέληξαν στα παραπάνω συμπεράσματα αφού μελέτησαν εξονυχιστικά τον πόλεμο του Ισραήλ στον Λίβανο το 2006, όταν η σιιτική ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ χρησιμοποίησε προηγμένα οπλικά συστήματα, όπως πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Αντίστοιχα, όταν μία μεγάλη στρατιωτική δύναμη όπως η Ρωσία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μικρό κράτος, όπως τη Γεωργία πέρυσι το καλοκαίρι, συστηματικές επιθέσεις μέσω του Ίντερνετ προηγήθηκαν των επιχειρήσεων από εδάφους και αέρος.
«Όταν διατάζω την ανάπτυξη αμερικανικού στόλου, που περιλαμβάνει εκτός των αεροπλανοφόρων και αμφίβιες δυνάμεις πεζοναυτών, δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα κάνουν ακριβώς στο πεδίο της μάχης. Γι’ αυτό τον λόγο, η εκπαίδευσή μας και οι επιχειρησιακές μας ικανότητες πρέπει να είναι ικανές να αντεπεξέλθουν σε μεγάλο εύρος επιχειρησιακών σεναρίων», λέει ο ναύαρχος Γκάρι Ράφχεντ, επικεφαλής ναυτικών επιχειρήσεων του Πενταγώνου.
Ο ναύαρχος μνημονεύει την εμπειρία του στο αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν», που έπλεε προς το Ιράκ για να στηρίξει τα εκεί αμερικανικά στρατεύματα, όταν διατάχθηκε να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί στην περιοχή της Νότιας Ασίας για να προσφέρει βοήθεια στα θύματα του τσουνάμι το 2004. Για τον στρατό ξηράς, ο στόχος αφορά την ικανότητα ταυτόχρονης ανάπτυξης μέχρι και δέκα μάχιμων ταξιαρχιών σε χώρες του εξωτερικού. Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε στα μάχιμα στρατεύματα των ΗΠΑ να περνούν τρία χρόνια στις ΗΠΑ, για κάθε χρόνο επιχειρήσεων στο εξωτερικό.


Οι «Ρεπούσηδες» εισβάλλουν και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων


Την περασμeνη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, το εκπαιδευτικό συμβούλιο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων εξέλεξε καθηγητή έδρας Ιστορίας αυτόν για τον οποίο η εφημερίδα μας είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τα επιβαρυντικά στοιχεία που υπήρχαν, στο φύλλο της 7ης Ιουνίου.






Πηγή: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/07/blog-post_912.html

Το εκπαιδευτικό συμβούλιο της Σχολής Δοκίμων, παρά τις πολλές επιφυλάξεις που υπήρχαν, ψήφισε, με δέκα ψήφους υπέρ και μία κατά, υπέρ της αναγόρευσης του υποψηφίου σε τακτικό καθηγητή της Σχολής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε δοθεί εντολή από πάρα πολύ ψηλά για την πρόσληψή του. Ο προστάτης του είναι μεγάλος καθηγητής, με δυνατή θέση και τον είχε βοηθό του.

Τον είχε μάλιστα διαβεβαιώσει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για τις καταγγελίες που είχαν γίνει, διότι δεν θα επηρεάζαν κανέναν, αφού ήδη είχαν δοθεί οδηγίες.

Από τους έντεκα λοιπόν οι δέκα πειθάρχησαν στις εντολές και ο ένας καταψήφισε τον υποψήφιο, έχοντας προφανώς το θάρρος της γνώμης του για την ακαταλληλότητά του. Είναι πραγματικά σπάνιο γεγονός στη δημόσια ζωή του τόπου ένας άνθρωπος να αναλαμβάνει ευθύνες ενώπιον της εξουσίας, όταν κάτι δεν ανταποκρίνεται στη συνείδησή του και στον όρκο του.

Οι νεωτερικοί ιστορικοί λοιπόν, μετά το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο, άρχισαν τη διείσδυσή τους και στης ανώτατες στρατιωτικές σχολές.

Σε λίγο οι αξιωματικοί μας του Πολεμικού Ναυτικού θα έχουν μια διαφορετική άποψη για τον Μιαούλη, τον Κανάρη και τον Τομπάζη.

Ίσως ο συνωστισμός στην παραλία της Σμύρνης μεταφερθεί και στα Ψαρά, στην ολοκληρωτική σφαγή του πληθυσμού.

Ίσως τότε ακυρωθούν και οι στίχοι του εθνικού μας ποιητή «Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη περπατώντας η δόξα μονάχη…».

Ακόμα και ο Ντελακρουά στη «Σφαγή της Χίου» θα ήταν επηρεασμένος από τους… Ελληναράδες και ζωγράφιζε αδικώντας τους καλούς Οθωμανούς.

Ο κατήφορος της παιδείας του τόπου μας δεν έχει τελειωμό. Δυστυχώς στο τέλος θα μας συμπαρασύρει όλους στον Καιάδα.



Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο .Το 90,3% ζητάει μέτρα για τη λαθρομετανάστευση


Σε δημοσκόπηση που δημοσίευσε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», (πραγματοποιήθηκε από 22 έως και 26 Ιούνη, τηλεφωνικά, σε δείγμα 2.001 συνεντεύξεων, σταθμισμένο) το συντριπτικό ποσοστό 90,3% ,θεωρεί επιτακτική την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει απ' την είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα.






Πηγή: http://deltio11.blogspot.com/2009/06/903.html

Αυτό το συντριπτικό ποσοστό διαπερνά οριζόντια όλο το πολιτικό φάσμα, αφού με κάποιες διαφοροποιήσεις σε όλα τα κόμματα είναι περίπου το ίδιο, με μεγαλύτερα ποσοστά σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλά και σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, που διαφοροποιούνται, τα αντίστοιχα ποσοστά (υπέρ της λήψης άμεσων μέτρων) είναι 82,4% και 88,3% αντίστοιχα.Βέβαια, οι όπαδοι του Σύριζα και του ΚΚΕ αλλά και μέρος των οπαδών του ΠΑΣΟΚ εννούν λύσεις τακτοποίησης και ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών.

Το 59,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι για την αύξηση της εγκληματικότητας ευθύνονται οι μετανάστες, έναντι του 40% που διαφωνεί με αυτήν την άποψη,διότι έχει επηρεαστεί από την προπαγάνδα των χουντοκάναλων,

Η έρευνα φυσικά ρωτάει άσχετα πράγματα. (Το 62,9% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι οι μετανάστες έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια. Την αντίθετη άποψη έχει το 29,4%).

Δέν ρωτούν τον κόσμο άν συμφωνεί να καλύπτει ο έλληνας φορολογούμενος το κόστος της δωρεάν περίθαλψης των λαθρομεταναστών.Δεν ρωτούν αν συμφωνεί ο ελληνικός λαός με την παροχή δωρεάν παιδείας στά παιδια των λαθρομεταναστών.Δεν ρωτούν αν συμφωνεί ο ελληνικός λαός με την “στέγαση των λαθρομεταναστών “ με δαπάνες του ελληνικού προϋπολογισμού.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής απορρίφθηκε πρόταση να αναλάβουν τον έλεγχο των παραμεθόριων περιοχών στην περιοχή του Αιγαίου πολεμικά του Πολεμικού Ναυτικού αντί του Λιμενικού, ώστε ο έλεγχος να καταστεί πιο αποτελεσματικός,διότι η πολιτική δεν είναι η “αναχαίτηση” αλλά ο γρήγορος εντοπισμός και η γρήγορη υποδοχή.

Η Frontex ειναι υπηρεσία διάσωσης λαθρομεταναστών.

Το θέατρο πάντως συνεχίζεται.Εκτός από τους 55 που στάλθηκαν στο Πακιστάν από την συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής έχουν μπεί στην χώρα τουλάχιστον 1500 φρέσκοι λαθρομετανάστες.

Στην Αυστραλία , που έχουν πάρει το πράγμα πιό “ζεστά”, το πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε πλεούμενο με σχεδόν 200 επίδοξους μετανάστες την Κυριακή στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της χώρας, όπως ανακοίνωσε, ο υπουργός Εσωτερικών Μπρένταν Ο'Κόνορ. Πρόκειται για το 15ο σκάφος με μετανάστες που αναχαιτίζεται πριν φθάσει στα παράλια της Αυστραλίας από τις αρχές του έτους.

Σύμφωνα με τον Ο'Κόνορ, σκάφος του πολεμικού ναυτικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε το σκάφος με 194 επιβαίνοντες στα ανοικτά των Νήσων των Χριστουγέννων, περίπου 2.600 χλμ. από την ηπειρωτική Αυστραλία.

"Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι δεσμευμένη στη σθεναρή φύλαξη των συνόρων και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με τον αποτελεσματικότερο και προσήκοντα τρόπο τους λαθρέμπορους ανθρώπων", είπε.

«Η Τουρκία δε θα γίνει ο μεγαλύτερος καταυλισμός προσφύγων του κόσμου» ,(ενώ η Ελλάδα;) ,δήλωσε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς και τόνισε , ότι η χώρα του δε θα εφαρμόσει το πρωτόκολλο επανεισδοχής μεταναστών από την Ελλάδα, όσο αρνούνται να υπογράψουν αντίστοιχες συμφωνίες το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και οι άλλες χώρες της αρχικής τους προέλευσης. Κάλεσε επίσης τους έλληνες πολιτικούς να αναλογισθούν αν θέλουν την Τουρκία πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή μια χώρα με... δυσκολίες που μπορεί να τις μεταδώσει στην ευρύτερη περιοχή (!).

Όλα αυτά βεβαίως τα ειπε, όταν όλοι γνωρίζουν πως η Τουρκία ήταν και είναι ένας από τους σημαντικότερους διακομιστικούς σταθμούς λαθρομεταναστών από τη Μ. Ανατολή, την Κ. Ασία και την Ασία, προς την Ευρώπη.

Μέσω της Τουρκίας περνούν στη χώρα μας, ήδη από το μέσον της δεκαετίας του 1990, λαθρομετανάστες από Ινδία, Πακιστάν, Κασμίρ, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Κίνα, Ιράν, Ιράκ, Αίγυπτο, Παλαιστίνη και Καύκασο. Το κύμα αυτό επηρεάστηκε τα τελευταία χρόνια από τους πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Κασμίρ και τη Σομαλία, καθώς και από φυσικές καταστροφές, όπως το τσουνάμι στη Νοτιοανατολική Ασία και σεισμοί στο Πακιστάν.

Σε αντίθεση με τους βαλκάνιους μετανάστες, για τους οποίους η Ελλάδα είναι χώρα τελικού προορισμού, η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως χώρα διέλευσης, προκειμένου να φτάσουν στην Ιταλία και σε άλλες χώρες της ΕΕ, κυρίως μέσω των λιμανιών Πατρών και Ηγουμενίτσας. Σε πολλές περιπτώσεις, προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη, μέσω της Βουλγαρίας, των Σκοπίων και της Αλβανίας. Κύρια κέντρα συγκέντρωσης των προσφύγων στην Τουρκία είναι η Κωνσταντινούπολη και στο δυτικό τμήμα της χώρας το Αϊβασίκ, το Αϊβαλί και η Σμύρνη. Εκεί, υπάρχουν ολόκληρες συνοικίες που έχουν διαμορφωθεί σε στρατόπεδα-χώρους προσωρινής υποδοχής.

Οι διακινητές λαθρομεταναστών είναι κυρίως Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι, Γεωργιανοί, Ιρακινοί και Αιγύπτιοι. Ωστόσο, σημαντικότατο ρόλο παίζουν οι Έλληνες λαθροδιακινητές, οι οποίοι δρουν σε σχεδόν όλα τα κυκλώματα. Στα κυκλώματα έχει επίσης διεισδύσει και τα χρησιμοποιεί η τουρκική μυστική υπηρεσία, η ΜΙΤ.

Στην Ελλάδα (http://taxalia.blogspot.com/2009/06/blog-post_28.htm) έχουν βρεθεί άτομα, συνήθως με μακρά παραμονή στη χώρα μας, να χρησιμοποιούν πολιτιστικούς συλλόγους ή χώρους συγκέντρωσης μεταναστών, ως κέντρα «εξυπηρέτησης» λαθρομεταναστών. Τους αποσπούν από 1.000 έως 5.000 ευρώ για να τους πάνε στη Δύση. Συνηθισμένη πρακτική τους είναι να κρατούν ομήρους μέλη των οικογενειών τους έως ότου εισπράξουν τα λεφτά.

Τι συμβαίνει στα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ;

Αληθεύει πως «μετακομίζουν» τους λαθρομετανάστες στα εγκαταλελειμμένα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ;
Συγκεκριμένα, απέναντι από το γήπεδο του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ» στην Αλεξάνδρας.Αληθεύει πως έχουν παράνομες παροχές νερού και ηλεκτρικού από κολώνες της λεωφόρου;Αληθεύει πως τα μέχρι τώρα άδεια διαμερίσματα των πολυκατοικιών που θα έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί γεμίζουν με τους άλλοτε του «ΕΦΕΤΕΙΟΥ»; Αληθεύει πως στην επιχείρηση μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών στα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» συμμετέχει "γνωστός" που πρωτοστάτησε στο να διατηρηθούν τα ερείπια που θα έπρεπε από χρόνια να είχαν κατεδαφιστεί;Αληθεύει πως τους λαθρομετανάστες ενισχύουν και τροφοδοτούν ομάδες αναρχικών που μπαινοβγαίνουν διακριτικά και οργανώνουν μέσα στους ανεξέλεγκτους χώρους τους τις δικές τους γιάφκες;

Αληθεύει πως έχουν δημιουργηθεί ομάδες περιφρούρησης των αναρχικών που κινούνται όλες τις ώρες διακριτικά γύρω απ΄αυτά, ενώ τις βραδυνές ώρες η περιφρούρηση των λαθρομεταναστών ενισχύεται και με διάφορους "περίεργους" που κάθονται στα κάγκελλα της υπόγειας διάβασης που εξυπηρετεί τα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» οδηγώντας κάτω από την Αλεξάνδρας προς το απέναντι πεζοδρόμιο του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ»;
και τέλος...

Τι σχέση έχουν αυτές οι κινήσεις με τις προσπάθειες ακύρωσης της διπλής ανάπλασης;
Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον γνωστό πολιτικό χώρο που λόγω πολιτικών αγκυλώσεων κάνει το παν για να μιζεριάσει την ήδη γεμάτη προβλήματα ζωή των Αθηναίων πολιτών;
http://adiakritos.blogspot.com/2009/06/blog-post_9630.html
δελτίο των 11



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails