Sunday, January 24, 2010

44 προφυλακίσεις στο βωμό του αντιρατσισμού


240110-dikasthriaΔεκάδες πατριώτες στη φυλακή, μεταξύ τους και δημοσιογράφος!

Καθεστωτική και σταλινική αλητεία της σάπιας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ! Με τη συνδρομή ενός ανακριτή για τα έργα και τις ημέρες του οποίου στην υπόθεση της Siemens έχουμε όλοι διαβάσει στον Τύπο, του Νίκου Ζαγοριανού (για να μην ξεχνιόμαστε: διώκεται ποινικά για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, κατόπιν μηνύσεων που είχαν κατατεθεί εις βάρος του από κατηγορούμενους της υπόθεσης Siemens, τους οποίους προφυλάκισε, χωρίς όμως να τους δώσει πλήρη αντίγραφα της δικογραφίας της απόφασης-την υπόθεση χειρίζεται ο εφέτης Χρήστος Χασιώτης), η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστρέψει τη ζωή 44 νεαρών, εκ των οποίων οι 12 είναι ανήλικοι, αλλά και των οικογενειών τους, για να στείλει μήνυμα ότι οι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο κατά του μεταναστευτικού, είναι «μάταιες». Προφυλάκιση λοιπόν όλων, ακόμη και ενός γονέα που έσπευσε να προστατεύσει το παιδί του από τη μανία των αναρχικών!

Φυσικά όλα αυτά και με τη συνδρομή «αυτόπτων μαρτύρων», δηλαδή ρουφιάνων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο, που προσήλθαν αυθόρμητα για «αναγνωρίσεις», προφυλάκισαν όλους όσους συνελήφθησαν στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ ατόμων που συμμετείχαν σε «αντιρατσιστικό συλλαλητήριο» και αντισυγκέντρωση σε διπλανό χώρο. Φυσικά, στη ΓΑΔΑ έσκασε μύτη για να «εποπτεύσει» και ο γνωστός Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ... «Επαγγελματικά» πράγματα... Όπως αντιλαμβάνεστε, ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες είναι από την «από δω μεριά». Η ΕΛΑΣ, στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Εδώ είμαστε όμως εμείς, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες για να συμπαρασταθούμε στους συναγωνιστές που διώκονται. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, μόλις ξεκίνησε. Κινηματικά, αυθόρμητα και αγωνιστικά! Όλοι στις επάλξεις, όλοι δίπλα στους διωκόμενους από το σαθρό «σύστημα» συναγωνιστές!

Σ.ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ: Ο ρόλος των αντιεξουσιαστών και κάποιων δήθεν προοδευτικών μας θυμίζει εκείνους που φορούσαν κουκούλες επι γερμανικής κατοχής...τους ρουφιάνους!

ΠΗΓΗ







1 comment:

Stavros said...

Αρτέμης Μάτσας
"...οι Γερμανοί, είναι φίλοι μας..."

Σταύρος Γ@μάτος
"...οι μπάτσοι, είναι φίλοι μας"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails