Monday, January 25, 2010

ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΞΟΔΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Μετά εμείς φταίμε αν πούμε οτι όσοι διοικούν την Ελλάδα είναι Ε....

Το ΥΠΕΘΑ κάνει περικοπές στις πτήσεις μεταφοράς του Αγίου Φωτός και το Υπουργείο Πολιτισμού θα κάνει ανακαίνιση στην εβραική συναγωγή των Χανίων Εtz Hayyim;;; Είπαμε οικονομία σε όλα!!! Oχι κόβουμε παρελάσεις και Άγιο Φως και από την άλλη να κάνουμε την εβραική συναγωγή των Χανίων καινούρια; Γιατί δεν την πληρώνει η Αμερικάνικη πρεσβεία;

Ακολουθεί δημοσίευση απο Ελευθεροτυπία

"Παράλληλα ο κ. Σταυρουλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δέσμευση του Υπουργείου Πολιτισμού να βοηθήσει στην αποκατάσταση των δύο κτιρίων της Συναγωγής που υπέστησαν ζημιές." Στον ανακριτή Χανίων οδηγούνται, σήμερα, οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς στην Εβραϊκή Συναγωγή. Πρόκειται για τους δύο Βρετανούς 32 και 22 χρόνων και ένανΈλληνα 23 χρόνων.Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ
«εγκέφαλος» θεωρείται ο 32χρόνος Βρετανός. Μόνο ο Έλληνας, ο οποίος ζει στα Χανιά, αλλά κατάγεται από το Ηράκλειο, ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι δύο Βρετανοί απλά φέρεται να δηλώνουν...αντισημίτες.

Στο μεταξύ αναζητούνται οι δύο Αμερικανοί που επίσης κατηγορούνται για τους εμπρησμούς.Ο διευθυντής της Εβραϊκής Συναγωγής Νίκος Χαναάν Σταυρουλάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "από μέσα μας βγαίνει ο Χριστιανισμός και θεωρούμε τους Χανιώτες αδέρφια μας. Αυτή η συμβίωση έπρεπε να έχει γίνει από πριν. Ευτυχώς μετά από ένα κακό, μια τραγωδία, έρχεται κάτι καλό. Αυτό συμβαίνει μετά τα δύο χτυπήματα στην Συναγωγή, γιατί οι Χανιώτες έχουν καταλάβει σοβαρά πλέον αρκετά πράγματα και βλέπουν την Εβραική παρουσία και την Συναγωγή, ως Χανιώτικη. Δεν είμαστε ξένοι εδώ".
Ο ίδιος σχολιάζοντας την εξιχνίαση της υπόθεσης των εμπρησμών της Εβραϊκής Συναγωγής με την σύλληψη ατόμων που κατηγορούνται από την Αστυνομία, επεσήμανε πως "η Αστυνομία των Χανίων έκανε πάρα πολύ καλά την δουλειά της σχετικά με την υπόθεση των εμπρησμών.
"Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δούλεψε και κατέβαλε πολλές προσπάθειες όπως και η Πυροσβεστική. Όσον αφορά τους συλληφθέντες δεν τους γνωρίζουμε, οι έρευνες συνεχίζονται".
Παράλληλα ο κ. Σταυρουλάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δέσμευση του Υπουργείου Πολιτισμού να βοηθήσει στην αποκατάσταση των δύο κτιρίων της Συναγωγής που υπέστησαν ζημιές."

ΠΗΓΗ







2 comments:

Anonymous said...

ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ.!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.!!!!!!
ΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ.

Anonymous said...

ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΑΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails