Tuesday, February 2, 2010

ΚΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΙΝΙ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:
Για τα σφαγιασμένα απο το Ισραήλ παιδιά της Παλαιστίνης όμως κανείς δεν κλαίει και κανείς δεν αντιδρά.
Για το γιγαντιαίο τείχος του Ισραήλ που φτιάχτηκε για να αποκλείσει τους Παλαιστίνιους, κανείς δεν λέει λέξη.
Για το γεγονός οτι το Ισραήλ δεν αφήνει τους Παλαιστινίους να έχουν πρόσβαση σε επαρκές νερό, λέξη δεν λένε οι ηγέτες της Ευρώπης.
Για τις μπουλντόζες του Ισραήλ που κατεδαφίζουν τα κτίρια των Παλαιστινίων δεν λένε τίποτα τόσο τα μεγάλα ΜΜΕ όσο και οι ηγέτες της Ευρώπης.
Για τους εβραίους έποικους στη Δυτική Οχθη που σκοτώνουν Παλαιστινίους και τους πατάνε ακόμη και με τα αυτοκίνητά τους, δεν λένε λέξη οι "ευαίσθητοι και ανθρωπιστές" ηγέτες της Ευρώπης.

Λέξη δεν λένε και οι ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες, την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Ελλάδας υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων έδωσαν συνεντεύξεις, έβγαλαν ανακοινώσεις, ο κ. Δρούτσας έβγαλε έναν "θερμότατο" λόγο λές και μιλούσε για τους προγόνους του.

Για αυτό το λόγο οι "Ευρωπαίοι" ηγέτες είναι συνένοχοι στο έγκλημα του Εβραϊκού κράτους του Ισραήλ. Μπορεί να μην πράττουν οι ίδιοι την γενοκτονία των Παλαιστινίων αλλά με τις πράξεις και τις θέσεις τους την επικροτούν.


ΑΙΣΧΟΣ!


BERLUSCONI: Israele appartiene all'Occidente (Μπερλουσκόνι: το Ισραήλ ανήκει στη Δύση)

Αυτό μας πληροφορεί ο καβαλιέρε, μεταξύ πολλών άλλων, με τη συνέντυξή του στην ισραηλινή "Haaretz".
Μάλιστα, ο νεοφασίστας Τζιανκάρλο Φίνι, πρόεδρος της ιταλικής βουλής, τον ξεπέρασε με το να επισκεφθεί πρώτος το Ισραήλ, να φορέσει το σκουφάκι και να κλάψει στον τοίχο των δακρύων...
Ευρωπαίος πολιτικός που να λέει την αλήθεια υπάρχει;
Για τα ναζιστικά εγκλήματα και την εθνοκάθαρση του χωροφύλακα των ΗΠΑ στην περιοχή, κανείς δεν τολμάει να ορθώσει αριστερό, προοδευτικό λόγο;
Προς τι η ταύτιση της ευρωπαϊκής "αριστεράς" με τη δεξιά και τους νεοφασίστες;
Εμπρός στο δρόμο που χαράζει ο Μπερλουσκόνι!

* Πηγή της συγκλονιστικής είδησης περί Ισραήλ, η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος του Μπερλουσκόνι:Il Popolo della Libertà (Ο Λαός της Ελευθερίας)


Αναδημοσίευση απο http://newworldorder-wakeup.blogspot.com




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails