Wednesday, February 3, 2010

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Φυσικά οι πολιτικοί δεν θα πληρώσουν την... ζημιά που οι πολιτικές των κομμάτων τους έχουν επιφέρει στη χώρα. Οι πολιτικοί άρχοντες απομακρύνονται από τον... τόπο του εγκλήματός τους, φροντίζοντας οι τσέπες τους να παραμένουν γεμάτες και λοιδορώντας όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες στους οποίους φορτώθηκε το βαρύ χρέος των πολιτικών και οικονομικών πειραματισμών τους.


Χωρίς φυσικά να ντρέπονται, οι πολιτικοί αυτής της χώρας, επιβεβαιώνουν τα όσα άσχημα ακούγονται από τα στόματα των πολιτών και που αφορούν το ήθος τους, την συνέπειά τους και τον σεβασμό τους προς την χώρα. Έτρεξαν να... εξαιρέσουν τους εαυτούς τους, από την μείωση των επιδομάτων, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα... έξοδα! Δεν "βγαίνουν" οι άνθρωποι...

"Με την μόλις κυκλοφορήσασα απόφαση ("κλικ" στην εικόνα για μεγέθυνση) του Υπουργού Οικονομικών (Αθήνα, 25 /1 2010, αριθ. πρωτ. 2/4431) αναγγέλλεται η περικοπή κατά 10% των πιστώσεων για όλους τους φορείς του δημοσίου, με εξαίρεση (...) των πιστώσεων:
- της Βουλής των Ελλήνων,
- της προεδρικής χορηγίας,
- των βουλευτικών αποζημιώσεων,
- των αμοιβών των πάσης φύσεως «πολιτικών» υπαλλήλων (όλων δηλαδή των «κολλητών» του πολιτικού συστήματος),
- των... αμοιβών των στρατιωτικών και αστυνομικών (τους οποίους το σύστημα θωπεύει για προφανείς λόγους), και
- των συντάξεων των δημοσίων «λειτουργών» (των υψηλόμισθων δηλαδή μεγαλομανδαρίνων του μικροελλαδικού κράτους).

Χωρίς αμφιβολία, η απόφαση αποτελεί συνταγή πρώτης τάξεως για λαϊκή εξέγερση κατά της «κυνοβουλευτικής» αυτής δημοκρατίας, με άγνωστες συνέπειες για την τύχη της χώρας μας.
Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι. Γιατί πως αλλοιώς θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς μια τέτοια ανάλγητή, προκλητική, και αδιάντροπη πράξη εξαιρέσεων σε βάρος του ελληνικού λαού;

Καθηγητής Χρίστος Γούδης
Πρόεδρος Ινστιτούτου
Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών
«Ίων Δραγούμης»"


Αναδημοσίευση απο http://kostasxan.blogspot.com




1 comment:

Anonymous said...

δεν εχει βαση η δημοσιευση,γιατι ειμαι στα σωματα ασφαλειας κ εχουν περικοψει μια χαρα το μισθο μου...αρα δεν εχουν κοψει οι υπουργοι,οι εργαζομενοι στη βουλη κ οι προσωποπαγεις θεσεις!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails