Friday, February 26, 2010

"Ευρωκράτες" - Ενα ακόμη βήμα προς την Παγκόσμια μη δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση

Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ πρόεδρος του Eurogroup ώς το 2012(σ.σ: κάτι σαν Υπουργός Οικονομικών της ΕΕ), σε μια σπάνια επίδειξη ειλικρίνειας είχε δηλώσει:

"Αποφασίζουμε για κάτι, το αφήνουμε να αιωρείται και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Αν δεν προκληθεί κανενός είδους φασαρία, αφου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς αποφασίστηκε, συνεχίζουμε βήμα προς βήμα, μέχρις ότου δεν υπάρχει επιστροφή"!


Απο αυτή την δήλωση και μόνο φαίνεται πόσο αναγκαία είναι η παρέμβαση των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα, ειδικά στις ημέρες μας, που οι περισσότεροι πολιτικοί είναι "μαριονέτες" σκοτεινών συμφερόντων.



Εχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για τον εντελώς αδιαφανή τρόπο και φυσικά μη δημοκρατικό, που εκλέχθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΕΕ.
Λίγες μόλις ημέρες πριν απο την εκλογή του ως Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ενωσης,ο Βέλγος Πρωθυπουργός κ. Βαν Ρομπούι,απλός υποψήφιος ακόμα,παρουσίασε τις θέσεις του για την μελλοντική πορεία της Ευρώπης,σε μυστικό δείπνο που έλαβε χώρα σε παλιό μοναστήρι έξω απο τις Βρυξέλλες.Ποιός λέτε να ήταν ο οργανωτής του δείπνου;

Μα φυσικά η λέσχη Bilderberg!!!

Συνδαιτυμόνες του Ρομπούι,ο Πρόεδρος της Λέσχης,Ε.Νταβινιόν,οικονομικοί παράγοντες(βιομήχανοι και τραπεζίτες)ευρωπαϊκών χωρών και,βέβαια,ο Χένρι Κίσινγκερ.
Είναι προφανές,λοιπόν,οτι η λέσχη ήταν εκείνη που ουσιαστικά εξέλεξε τον Πρόεδρο της Ευρώπης,και σίγουρα όχι οι Ευρωπαίοι πολίτες...

Το χαρακτηριστικό του Ρομπέϊ και της πλειοψηφίας των Βέλγων είναι οτι δεν έχουν ισχυρούς πατριωτικούς δεσμούς με την χώρα τους γιατί ο πληθυσμός της χώρας αποτελείται απο 6 εκατ. Ολλανδούς που ζούν στην Φλάνδρα και 4 εκατ. Γάλλους που ζούν στην Βαλωνία. Οι Βέλγοι-Ολλανδοί(Φλαμανδοί) θα προτιμούσαν να ζούν στην Ολλανδία ή στη Γαλλία, υποχρεώθηκαν όμως να ζήσουν μαζί σε ένα ενιαίο κράτος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να στερούνται της όποιας βελγικής εθνικής συνείδησης και να είναι εντελώς αντίθετοι στην ιδέα του να αγωνιστούν για κάποια "πατρίδα".

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ


Οπως καταλαβαίνετε είναι κατάλληλο πρόσωπο για να προωθήσει την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Τα χαρακτηριστικά τόσο του Ρομπέϊ όσο και των υπολοίπων μη εκλεγμένων δημοκρατικά "ευρωκρατών" είναι οτι αποτελούν "διαχειριστές" της Ε.Ε και όχι "ηγέτες" με ιδεολογία και θέσεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των Παγκοσμιοποιητών που προωθοούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Το τρίτο πρόσωπο που θα ασχοληθούμε είναι η Υπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, κάτι σαν αντίστοιχο Υπουργείο Εξωτερικών της ΕΕ.



Για τη θέση αυτή επελέγη η Βρετανίδα Βαρόνη Κάθριν Αστον, η οποία δεν έχει εκλεγεί ποτέ με τη λαϊκή ψήφο σε κάποιο αξίωμα. Μέχρι τον διορισμό της ήταν Επίτροπος Εμπορίου.







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails