Monday, February 8, 2010

«Τεμπελχανείο» η χώρα μας κατά τους Γερμανούς, «Δούλοι» για τους Αγγλους, «Ζητιάνοι» κατα τους Αμερικανούς...

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι πολιτικάντηδες που διουκούν την χώρα εδω και 30 χρόνια κατάφεραν οι ανα τον κόσμο εβραϊκοί τραπεζικοί οίκοι να μας διασύρουν και να μας απειλούν σαν έθνος.
Η αλήθεια είναι οτι η σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι τραγική. Δεν φταίει όμως ο ελληνικός λαός για την κατάσταση αυτή. Φταίνε όσοι διοικούν τον τόπο αυτό τα τελευταία 30 χρόνια. Φταίνε και οι διανοούμενοι που ενώ γνώριζαν και γνωρίζουν ποιοί ευθύνονται για την κατάσταση αυτή δεν βγαίνουν να πούν την αλήθεια στον ελληνικό λαό για το ποιοί τον διοικούν.
Οσο για τους Διεθνείς Τραπεζίτες; Ας μας πούν πως κατάφεραν να αποκτήσουν τόσο πλούτο που μπορούν και δανείζουν σε όλα τα έθνη. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες της ανθρωπότητας. Δείτε το ντοκυμαντέρ "Money Masters" και θα καταλάβετε......

Του Γιώργου Δελαστίκ

Γροθιά στο στομάχι ήταν ο χαιρέκακος, μοχθηρός τίτλος κύριου άρθρου των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου την Πέμπτη: «Οι Ελληνες υποδουλώθηκαν»! Η βρετανική εφημερίδα χαρακτήριζε «σκλαβιά» για τη χώρα μας το πρόγραμμα σταθερότητας που υποχρεώθηκε να υποβάλει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Ανάλογο πνεύμα ταπείνωσης της χώρας μας διαπερνούσε και τον τίτλο του κεντρικού πρωτοσέλιδου θέματος της γερμανικής «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» την ίδια μέρα:

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails