Friday, February 12, 2010

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΗΘΕΙΑ",ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΟΙ...

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι άνθρωποι που επιτηρούν την οικονομία μας δεν είναι ούτε Γερμανοί, ούτε Γάλλοι όπως λένε τα διάφορα δημοσιεύματα....Είναι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες!!! Και για όσους δεν πιστεύουν ας δούν το μέρος απο το Money Masters που αναφέρει το ποιοί και γιατί δημιούργησαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ο Ακερμαν της Deutche Bank είναι 100% Εβραίος Σιωνιστής!

Σχόλιο του Marc Beise στην σημερινή έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της «SUEDDEUTSCHE ZEITUNG» (http://www.sueddeutsche.de/finanzen/908/502146/text/)









«Δεν βοηθά να επικαλούμαστε τον συγκριτικά ασήμαντο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στην παραπέρα πορεία της Ευρωζώνης , στης οποίας την οικονομική ανάπτυξη συμμετέχει μόνο με ένα τρία τοις εκατό. Οι οικονομικές συγχωνεύσεις-αλληλό -εξαρτήσεις μέσα στην Ε.Ε. είναι τόσο έντονες , ώστε ακόμα και η μικρή Ελλάδα να μπορεί να θέση σε κίνδυνο το όλο μεγάλο σύστημα της Ένωσης.

Τα γνωστά επιχειρήματα που ακούγονται – τα οποία εκφέρονται σχεδόν γαστριμαργικά δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάστασης. Ναι οι Έλληνες θα έπρεπε να λύσουν τα προβλήματα τους μόνοι τους. Ναι το καλλίτερο θα ήταν να τους πετάξουν έξω από την Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη. Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Από νομική άποψη ( οι Ευρωπαϊκές Συνθήκες είναι αρκετά περίπλοκες προς αυτή την κατεύθυνση ) , από πολιτική άποψη επίσης ( η Ελλάδα αποτελεί μέρος της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας ) και από οικονομική : Επειδή μια μικρή έκρηξη σίγουρα θα την ακολουθήσει μια μεγάλη.

Συνεπώς θα πρέπει να προσφερθεί βοήθεια – η οποία θα συνοδεύεται βέβαια με τα όσο πιο βάναυσα μέτρα νομικής κατοχύρωσης. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε ήδη στο πρώτο βήμα . Έθεσε την χώρα υπό επιτήρηση , επί της ουσίας της στέρησε την εθνική της κυριαρχία. Πρόκειται για την πιο αυστηρή ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί σ΄ ένα έθνος , αλλά αποτελεί την συνέπεια όταν θέλεις ανήκεις σε μια Κοινότητα. Σε περίοδο κρίσης μπορεί να διαπιστώσει κανείς τις αντοχές ενός συστήματος. Το Ευρωπαϊκό σύστημα διαθέτει πολλές δυνατότητες διεξόδου , ακόμα και εάν είναι οδυνηρές»

Και το επιμύθιο , για να καταλάβουμε τι σημαίνει ιμπεριαλιστική πολιτική «μαστίγιου και καρότου»: Αυριανή: «Τους λαδώσαμε και ησυχάσαμε»

ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ Για το σχέδιο διάσωσης Η ΑΓΟΡΑ 6 ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 30 “EUROFIGTHER” ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κατά τα άλλα το εμετικό σχόλιο της εφημερίδας του γνωστού μεταπράτη συνηγορεί υπέρ των εκβιασμών και των λαδωμάτων των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών επειδή «τους κλέβαμε» τόσα χρόνια …και τις κλεψιές ο Γ. Κουρής δεν τις αντέχει…

«ΝΤΑΝΤΟΝ»

Αναδημοσίευση απο

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails