Friday, February 5, 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ Χ.Ο ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


"Νέες αστυνομικές ταυτότητες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, όμοιες με αυτές που υπάρχουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αναμένεται να αποκτήσουν και οι Έλληνες πολίτες σε διάστημα δύο - τριών ετών. "

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΡΙ







Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, στις ταυτότητες αυτές, που θα κατασκευαστούν με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, για να μην μπορούν να πλαστογραφηθούν, θα περιέχονται όλα τα στοιχεία του κατόχου.

Μέγεθος πιστωτικής κάρτας έχουν και τα νέα διπλώματα οδήγησης.

Παράλληλα, μελετάται το ενδεχόμενο η Διεύθυνση Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας να μπορεί να συνάψει συμφωνίες με πανεπιστήμια για την έκδοση τίτλων σπουδών με προδιαγραφές ανάλογες με αυτές των αστυνομικών ταυτοτήτων, προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της πλαστογράφησης πτυχίων που δίνουν οι πανεπιστημιακές σχολές.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αναλάβει την έκδοση και των αδειών παραμονής - εργασίας των αλλοδαπών που μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει ιδιωτικές εκτυπωτικές εταιρείες. (πηγή)

Η ΦΑΚΑ

Όσοι τυχαίνει να έχετε τις παλιές ταυτότητες με την αναγραφή του θρησκεύματος Χ.Ο (Χριστανός Ορθόδοξος) θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ να τις αλλάξετε.

Βέβαια θα μου πείτε πως και οι καινούριες που έβγαζε κανείς πάλι δεν είχαν την αναγραφή αλλά μια χαρά κάνατε όλες τις συναλλαγές σας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να τις αλλάξετε.

Είχε παγειωθεί το θέμα για τις παλιές ταυτότητες και μόνο οι νέοι καθώς και όσοι την έχαναν αναγκάζονταν να πάρουν καινούριες. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ.

ΕΤΣΙ ΤΖΕΦΡΥ;

Απο http://hellenicrevenge.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails