Saturday, February 6, 2010

Πολυπολιτισμική κοινωνία και "γκετοποίηση" των γηγενών πληθυσμών! Βίντεο με ζωντανό παράδειγμα απο την Νορβηγία!


Ακολουθούν αποσπάσματα από εκπομπή Νορβηγικού καναλιού όπου παρουσιάζεται η περίπτωση του οχτάχρονου Εlias που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο εξ αιτίας του ρατσισμού που βίωνε από Μουσουλμάνους συμμαθητές του.

Αναρωτήθηκε κανείς τις επιπτώσεις στη ψυχική υγεία αυτού του παιδιού;

Αναρωτήθηκε κανείς πως μπορεί να συμβιώσει με τα άλλα παιδιά όταν αποτετελεί συντριπτική μειοψηφία στο σχολείο του;

Αποσπάσματα απο το βίντεο που ξεχώρισε η "ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ":


Ο Elias δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρεί φίλους στο σχολείο και για το λόγο αυτό δεν είναι χαρούμενος όταν πηγαίνει.Είναι δύσκολο λέει να βρεί φίλους γιατί οι Μουσουλμάνοι είναι πάρα πολλοί.

Στην πόλη Οσλο και στον τομέα Gronland, το 45% του πληθυσμού είναι μετανάστες!

Σε αυτόν τον τομέα της πόλης οι "εθνικά Νορβηγοί" που πάνε σχολείο είναι λίγοι(Είναι δηλαδή μειονότητα στην ίδια τους την χώρα)!

Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες απομονώνουν τον μικρό Elias γιατί "τρώει γουρούνι, άρα θα πάει στην Κόλαση" και "δεν είναι Μουσουλμάνος".

Οι φίλοι των γονέων του ρωτούν την μητέρα του "αλήθεια στέλνεις το παιδί σου σε αυτό το σχολείο όπου το 97% μιλάει ξένες γλώσσες;"

Οι γονείς του λένε οτι ήθελαν το παιδί τους να έχει φίλους μετά το σχολείο, να τους φέρνει σπίτι και να μάθει να ζεί σε μια πολυ-εθνική και πολυπολιτισμική κοινωνία. Ξαφνιάστηκαν όμως όταν είδαν οτι αυτό ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.

Η μητέρα του λέει ότι όλες τις οι γνώσεις για την πολυπολιτισμικότητα είναι ακαδημαϊκές(σ.σ: οτι γίνεται και στην Ελλάδα δηλαδή όπου οι "θολοκουλτουριάρηδες" καθηγητές προσπαθούν να πείσουν τους Ελληνες και τα παιδιά τους για τα οφέλη της πολυλπολιτισμικής κοινωνίας. Βέβαια η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική)και οτι παρόλο που ζεί σε αυτόν τον τομέα της πόλης του Οσλο, δεν έρχεται σε πραγματική επαφή με την κοινωνία αυτή.

Ο Elias δεν δυσκολεύεται μόνο στο σχολείο να βρεί φίλους. Στην πίσω αυλή όταν προσπάθησε να παίξει με τα άλλα παιδιά "απλώς τον ΚΤΥΠΗΣΑΝ" λέει. Πολλές φορές που προσπάθησε να παίξει με τα άλλα παιδιά των μουσουλμάνων "γύρισε σπίτι κλαίγοντας".

Ο Elias είναι ψηλός και ξανθός με αποτέλεσμα να διαφέρει απο τα περισσότερα άλλα παιδιά. Το πιάσατε; Στο Οσλο αν είσαι ψηλός και ξανθός διαφέρεις απο την πλειοψηφία.

Ενα πράγμα που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην μητέρα του είναι οτι ο Elias σταμάτησε άμεσα να αυτοπροσδιορίζεται ως Χριστιανός.Γιατί;Μας διηγείται ένα περιστατικό όπου συνόδευσε τον γιό της στην αυλή να παίξει με τα άλλα παιδιά. Μόλις τους είδαν τα παιδιά των Μουσουλμάνων μαζεύτηκαν γύρω τους και άρχισαν να τους κάνουν ερωτήσεις. Κάποια στιγμή τους ρώτησαν "Αν είναι Μουσουλμάνοι". ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Δεν τους ρώτησαν ποιά είναι η θρησκεία τους, αλλά αν είναι Μουσουλμάνοι!
Η μητέρα και το παιδί απάντησαν οτι "δεν ανήκουμε σε κάποια θρησκεία, δεν πιστεύουμε σε κάτι", προσποιούμενοι οτι είναι άθεοι. Μιλάμε δηλαδή για ψυχολογική πίεση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Η μητέρα κοίταξε τον Elias και αυτός απάντησε "Είμαστε Χριστιανοί"!
Δεν αντέδρασε κάποιο απο τα υπόλοιπα παιδιά άσχημα εκείνη την στιγμή. Αλλά στην συνέχεια τα μουσουλμανόπαιδα κατάλαβαν οτι ο Elias και η μητέρα του ανήκουν σε "αυτούς που τρώνε γουρούνια, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα". Μέγα λάθος λοιπόν που αποκάλυψαν οτι είναι Χριστιανοί!!!
Οι Μουσουλμάνοι ήξεραν τώρα πια ποιοί "τι είναι" ο Elias και οι γονείς του.

Η μητέρα λέει οτι είναι πολύ περίεργο για έναν Νορβηγό ενήλικα να αυτοπροσδιορίζεται ως "άθεος". "Η θρησκεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα", λέει.

Τα μουσουλμανόπαιδα λένε στο Elias οτι "είναι κακός και οτι θα πάει στην Κόλαση επειδή είναι κακός στην ζωή"(σ.σ: Θα πάει στην Κόλαση επειδή δεν είναι Μουσουλμάνος).

Η μητέρα του επισημαίνει οτι ο Elias ποτέ δεν αναφέρεται ρατσιστικά για τους αλλοδαπούς. Δεν λέει "έχουν διαφορετικό χρώμα" κτλ. Λέει "Εμείς είμαστε Νορβηγοί, αυτοί είναι Μουσουλμάνοι".

Τελικά ο Elias άλλαξε σχολείο και πήγε σε ένα που οι περισσότεροι είναι Νορβηγοί και τα υπόλοιπα παιδιά δεν θα τον κτυπούν επειδή "τρώει γουρούνια" και "είναι Χριστιανός"!

Εμείς σαν "ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" έχουμε πεί πολλές οτι οι δήθεν "προοδευτικοί" που προωθούν συνειδητά ή ασυνείδητα τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μια μέρα θα χαρακτηριστούν "εχθροί της Ανθρωπότητας"...






Η περίπτωση του μικρού Εlias δεν είναι η εξαίρεση.

Το φαινόμενο αυτό υπάρχει και δεν αποτελεί όνειρο επιστημονικής φαντασίας.
Είναι η θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες Ελληνόπουλα στα γκέτο των μεγάλων ελληνικών πόλεων.

Αλλά γι αυτά τα παιδιά κανένας από τους επαγγελματίες ''αντιρατσιστές'' δε θα βγει να φωνάξει.

ΠΗΓΗ



1 comment:

Anonymous said...

Υπαρχει ομως μια διαφορα. Εκει παιζουν το βιντεο στην κρατικη τηλεοραση, ενω εδω κινδυνευεις να χαρακτηριστεις ακροδεξιος αν τολμησεις να αντιδρασεις. Για τη Νορβηγια υπαρχει ελπιδα, για'μας οχι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails