Wednesday, March 31, 2010

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΛΑ,ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!!


Απαγόρευση της μαντίλας σε όλους τους δημόσιους χώρους θα εφαρμόσει το Βέλγιο

Σε αποφασιστικό στάδιο για την απαγόρευση της χρήσης της ισλαμικής μαντίλας στους "δημόσιους χώρους", συμπεριλαμβανομένων των δρόμων, βρίσκεται το Βέλγιο.
Η...επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής των Αντιπροσώπων αναμένεται να ψηφίσει αύριο (Τετάρτη) το μεσημέρι ένα νομοσχέδιο το οποίο θα απαγορεύει τη χρήση της μαντίλας σε δημόσιους χώρους και το οποίο κατατέθηκε από το κόμμα των Φιλελεύθερων για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα με το νόμο, τα άτομα που εμφανίζονται σε δημόσιο χώρο με ολόκληρο ή ένα μέρος του προσώπου τους καλυμμένο ή κρυμμένο από ένδυμα με τρόπο ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή ακόμη και με ποινή φυλάκισης από μία έως επτά ημέρες.Εξαιρέσεις θα γίνονται μόνο σε εορταστικές εκδηλώσεις, όπως το καρναβάλι, οι οποίες έχουν εγκριθεί με δημοτική απόφαση.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο στον όρο "δημόσιος χώρος" θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλοι οι δρόμοι, οι δημόσιοι κήποι, οι αθλητικές εγκαταστάσεις ή τα κτίρια δημόσιας χρήσης.

Η πρόταση έχει λάβει την υποστήριξη των πέντε κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού δήλωσε ένας εκπρόσωπος του φιλελεύθερου Μεταρρυθμιστικού Κινήματος (MR), συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Εσωτερικών και έπειτα πιθανότατα στις 22 Απριλίου από την Ολομέλεια της Βουλής.

Το Βέλγιο θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα απαγορεύσει τη χρήση της μαντίλας στο δρόμο.

http://greece-salonika.blogspot.com/2010/03/blog-post_5794.html

Το Βέλγιο αρνείται να αποκτήσει Αλβανική μειονότητα

Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Το Βέλγιο από τις αρχές Μαρτίου 2010 βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει …αλβανική μειονότητα! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες Αλβανοί υπήκοοι της Σερβίας και της ΦΥΡΟΜ εκμεταλλεύθηκαν την άρση της βίζας από τις χώρες τους προς την Ευρ. Ένωση και έσπευσαν στο Βέλγιο.
Εκεί ζήτησαν να παραμείνουν ως μόνιμοι κάτοικοι και ο Πρωθυπουργός του Βελγίου Υβ Λετέρμ τούς απήντησε πολύ απλά και ξεκάθαρα: «Απελαύνεσθε, δεν σας δίνουμε άδεια παραμονής»!

http://nationalpride.wordpress.com

«3.000 καλάσνικοφ στα χέρια Αλβανών στην Ελλάδα»...Αντάρτικο Αλβανών εν καιρώ πολέμου!!!

"Σε 3.000 υπολογίζονται από την Ελληνική Αστυνομία οι Αλβανοί που διαθέτουν παρανόμως όπλα τύπου καλάσνικοφ. Την εφιαλτική αυτή διαπίστωση αποκάλυψε στο «ΘΕΜΑ» «πηγή» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο δύσκολη είναι η αστυνόμευση στην Ελλάδα του 2010 και πόσο ραγδαία αναπτύσσεται το...οργανωμένο έγκλημα. Η έρευνα της Αστυνομίας βασίζεται σε εκτιμήσεις και στοιχεία που έχουν προκύψει από τις κατά καιρούς κατασχέσεις βαρέος οπλισμού, ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο αριθμός των σφαιρών που διαθέτουν οι κάτοχοι του οπλισμού είναι αδιευκρίνιστος. Αν και οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι τα όπλα έφτασαν στην Ελλάδα από τη γειτονική χώρα όταν πριν από μερικά χρόνια «άνοιξαν» οι αποθήκες του Στρατού και τα καλάσνικοφ πωλούνταν με το… κιλό, δεν μπορούν να δώσουν λογική εξήγηση γιατί ένας τόσο μεγάλος αριθμός Αλβανών έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο όπλο.


http://koukfamily.blogspot.com/2010/03/3000.html




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails