Tuesday, March 30, 2010

ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ - ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ - ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ - ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Πυρπόλησαν εκκλησία στην Εύβοια

Αυτή τη φορά το παράκαναν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που εισβάλλουν σε εκκλησίες και κλέβουν το παγκάρι και τα ιερά κειμήλια, είτε για να εξοικονομήσουν τη δόση τους ή για να τα διαθέσουν σε συλλέκτες. Έφτασαν στο σημείο ακόμη και να βάλουν φωτιά σε ένα ναό στην Εύβοια, καταστρέφοντάς τον για να σβήσουν τα ίχνη τους!
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, άγνωστοι μπήκαν στον ναό του Αγίου Νικολάου στην παραλία Ασμηνίου Ευβοίας. Προφανώς, ο στόχος τους ήταν να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν στην εκκλησία και κυρίως χρήματα. Φεύγοντας, όμως, έβαλαν φωτιά!

Περαστικοί που είδαν τις φλόγες να ξεπηδούν μέσα από το ναό, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιστιαίας, οι άντρες της οποίας έφτασαν αμέσως και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Όμως, το εσωτερικό της εκκλησίας καταστράφηκε στο μεγαλύτερο μέρος του και οι ζημιές ξεπερνούν τα 50 χιλιάδες ευρώ!

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_8121.html

Κοσσυφοπέδιο: Αλβανοί κάψανε ελληνικες σημαιες



Χθες βράδυ, ομάδα νεαρών Αλβανών στην πόλη Γκιλάν (Gjilan) του ανατολικού Κοσσυφοπεδίου, συγκεντρώθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο ‘Πλάτων’ της πόλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας, όπως σημειώνεται από την αλβανική εφημερίδα ‘Μπαλκάν’ , και έκαψαν ελληνικές σημαίες.
Η καύση του ελληνικού εθνικού συμβόλου επιβεβαιώθηκε και από την τοπική αστυνομία της Γκιλάνε.Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου, αντιστράτηγος Ισμέτ Χασανί δήλωσε πως το γεγονός έλαβε χώρα χθες βράδυ, όπου 15 νεαρά άτομα συμμετείχαν με βετεράνους του UCK σε κάψιμο πολλών ελληνικών σημαιών.Η Χασανί δήλωσε πως δεν υπήρξαν επεισόδια ή εξύβριση άλλων ελληνικών εθνικών συμβόλων. (σ.σ. η δήλωση τονίζεται γιατί πρόκειται για αλβανούς μουσουλμάνους).
Οι διαμαρτυρίες, όπως σημειώνει η εφημερίδα, είναι συνέχεια των διαμαρτυριών της προηγούμενης ημέρας στα Τίρανα, όπου μαθητές των Τιράνων, του Αυλώνα και της Σκόδρας διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στην ελληνική πρεσβεία για τα ‘αντι-αλβανικά’ συνθήματα του ελληνικού στρατού στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/03/blog-post_626.html

Παρέμβαση Γιώργου για τη 10χρονη Αφγανή-Εντολή στη Μαριλίζα να γίνει ό,τι είναι αναγκαίο

Μέσα σε 20 λεπτά και μετά την πρωτοβουλία-έκκληση που πήρε το ΘΕΜΑ, ο πρωθυπουργός ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε με την υπουργό Υγείας στην οποία έδωσε εντολή να συγκληθεί άμεσα ιατρικό συμβούλιο για να εκτιμήσει την κατάσταση της άτυχης μικρής Αφγανής.

Ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε από τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα ειδικοί χειρουργοί οφθαλμίατροι για να βοηθήσουν τους έλληνες συναδέλφους τους και εφόσον οι έλληνες γιατροί το κρίνουν απαραίτητο, το κοριτσάκι να μεταφερθεί άμεσα σε ειδικό οφθαλμολογικό κέντρο του εξωτερικού. Όλα τα έξοδα νοσηλείας που θα απαιτηθούν θα καλυφθούν από το ελληνικό δημόσιο.

Τέλος, ο πρωθυπουργός συνεχάρη το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 9,89 για την κίνησή τους να βοηθήσουν τη μικρή Αφγανή.

Νωρίτερα, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΕΜΑ 9,89 είχαν αναλάβει πρωτοβουλία και είχαν στείλει επιστολή προς την υπουργό Υγείας με την οποία αναλάμβαναν όλα τα έξοδα νοσηλείας και διαμονής στο εξωτερικό με σκοπό να σωθεί η όραση του κοριτσιού.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή προς την υπουργό Υγείας:

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/10_30.html

Ούτε την Ακρόπολη δεν μπορείς να φυλάξεις Χρυσοχοϊδη..Ληστείες τουριστών από λαθρομετανάστες μαχαιροβγάλτες στην Ακρόπολη



Οι πολυσύχναστοι δρόμοι γύρω απ' τον ιερό βράχο της Ακρόπολης φαίνεται ότι είναι ιδανικό σημείο για τους ληστές του δρόμου.
Τουλάχιστον τέσσερις τουρίστες έχουν πέσει θύματα ληστείας την τελευταία βδομάδα από λαθρομετανάστες, ενώ δύο ακόμη άνθρωποι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μαχαίρια χθες σε διάστημα μερικών μόνο λεπτών.
Πρώτο θύμα ένας άνδρας στη συμβολή Σοφοκλέους και Σωκράτους. Επτά ληστές έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν.
Ο άνδρας προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ένας από τους ληστές τον απείλησε με μαχαίρι και τον ανάγκασε να τους παραδώσει 3.000 ευρώ που είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο.
Λίγη ώρα αργότερα στην οδό Αριστογείτονος μια ακόμη ομάδα ληστών επιτέθηκε σε έναν άνδρα. Οι τέσσερις ληστές έριξαν κάτω το θύμα και του άρπαξαν την τσάντα με το κινητό και το πορτοφόλι του.

http://www.greekalert.com/2010/03/blog-post_3959.html



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails