Wednesday, March 10, 2010

Οταν μιλάνε οι Εβραίοι τα ποντίκια μπαίνουν στις τρύπες τους!

Ο Ιουδαίος πρόεδρος της BundesBank (BuBa), Αξελ. Βέμπερ, είπε όχι στη σύσταση Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου


Η ίδρυση ενός ευρωπαϊκού νομισματικού ταμείου, που θα βοηθά, χώρες με οικονομικά προβλήματα, είναι μια, «αντιπαραγωγική» ιδέα, που, «είναι αντίθετη με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Γερμανικής Τράπεζας και ουσιαστικό αφεντικό του Τρισέ, Αξελ Βέμπερ



«Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για σχέδια διάσωσης είναι εντελώς αντιπαραγωγική, η Ελλάδα πρέπει να επικεντρωθεί στην υλοποίηση των δημοσιονομικών της στόχων», τόνισε.

Η υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, κα Λακράντ, μετά από αυτό, μάζεψε τις δηλώσεις Σαρκοζύ και διευκρίνησε, πως δεν είναι άμεσης προτεραιότητας η ίδρυση του Ταμείου. Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έχει δηλώσει και αυτή πως δεν αποκλείει (στο μέλλον) την ίδρυση ενός τέτοιου Ταμείου.

Ο Ιουδαίος Αξελ. Βέμπερ δεν απέκλεισε τη χαλάρωση των κανόνων της ΕΚΤ, σχετικά με τα εχέγγυα (collateral) που απαιτούνται από τις τράπεζες, προκειμένου αυτές να δανεισθούν. Επεσήμανε, όμως, ότι αυτό θα συνοδευθεί με υψηλότερο κόστος δανεισμού για όσους καταθέτουν τίτλους χαμηλότερης αξιοπιστίας.

(Δηλαδή θα αυξηθούν τα επιτόκια δανεισμού των ελληνικών τραπεζών που δανείζονται με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου των οποίων την αξιοπιστία μείωσαν η S&P, η Moody’s, και η Fitch, των κερδοσκόπων της Goldman Sahs).

Πίσω από τους Ιουδαίους κερδοσκόπους βρίσκεται δηλαδή ένας ακόμα Ιουδαίος. Ο άρχων της Γερμανίας Αξελ. Αυτός βρίσκεται πίσω από την ανθελληνική εκστρατεία του Γερμανικού Τύπου.

Σπύρος Χατζάρας

http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_4023.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails