Wednesday, March 10, 2010

Ιδού η νέα Ιερά Συμμαχία Ιουδαίων και Ντονμέδων Νέο-Οθωμανών!

Ας πάψουμε να ζητούμε προστάτες .

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΚΛΑΣ ΚΙΤΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΔ της 5ης Μαρτίου

"Εγκληματική και δοτή απόφαση! Η μελλοντική ιστορία του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και το Δικαίου θα γράψει ότι " το ΕΔΑΔ, στις 5 Μαρτίου 2010, αφού απέπεμψε 600.000 άκρως νομοταγείς πολίτες του και τους απαγόρευσε να διαβαίνουν το κατώφλι του, επεκύρωσε πανηγυρικά το πνεύμα του πιο άνομου καθεστώτος των νεώτερων χρόνων: του οθωμανικού!



ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ: ένας βασικός μοχλός συνέχισης του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και της δημοκρατικής παράδοσης, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αυτοκαταργήθηκε λόγω "φόρτου εργασίας"! αφού διαβρώθηκε, μάλλον ανεπανόρθωτα, από τους επελαύνοντες νεοοθωμανούς: τον Γκιούλ, τον Νταβούτογλου, τον Ερντογάν και από πίσω από τα συνεργαζόμενα με την CIA ισλαμικά τάγματα του Φεντουλλάχ Γκιουλέν ...

Δυστυχώς, σε μας, ένα μικρό λαό, έτυχε η ιστορική ευθύνη να αναζητήσουμε τις αληθινές δημοκρατικές και ελεύθερες φωνές της Ευρώπης των λαών και των εθνών και να αποκαλύψουμε τη μεγάλη συνωμοσία. Άς βγούμε από το καβούκι μας κι άς πάψουμε να ζητούμε προστάτες: άς στρατοπεδεύσουμε έξω από το Στρασβούργο και άς πούμε σε όλους: ιδού η νέα Ιερά Συμμαχία!"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟΙ ΚΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΦΙΡΜΑΝΙΑ!

Συντριπτικό πλήγμα κατά χιλιάδων Ελληνοκύπριοι προσφύγων κατέφερε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στις 5 Μαρτίου. Με μια προκλητική όσο και μοιραία για τον κυπριακό Ελληνισμό απόφαση, το δικαστήριο αυτό απέρριψε όλες τις προσφυγές Ελληνοκυπρίων που αφορούσαν περιουσίες τους στα Κατεχόμενα και υπέδειξε στους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες να προσφύγουν στην «Επιτροπή Αποζημιώσεων» των τουρκικών δυνάμεων κατοχής για να αποφασίσει ο «Αττίλας», όχι φυσικά αν θα τους επιστρέψει ποτέ τις περιουσίες τους, αλλά πόσα λεφτά θέλει να τους δώσει ως αποζημίωση!
Το δικαστήριο αυτό δηλαδή αποφάσισε ουσιαστικά να δώσει τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων στους Τούρκους κατακτητές και σφετεριστές είτε αυτοί είναι αιμοσταγείς έποικοι «κατσαπλιάδες» είτε Τουρκοκύπριοι!
Είναι η πρώτη φορά που κάποιος ευρωπαϊκός θεσμός αναγνωρίζει το δικαίωμα σε κάποιο κρατικό όργανο του παράνομου ψευδοκράτους να παίρνει αποφάσεις.
Αυτή η προτροπή του προς τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες ,συνιστά έμμεση αναγνώριση κρατικής υπόστασης στο κατοχικό καθεστώς. Δικαιολογημένα από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου χαρακτήρισε την προτροπή ως «γεγονός που έχει ιστορική σημασία».

Η απόφαση αυτή συνιστά πολιτική συντριβή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δικαίως πανηγυρίστηκε από την τουρκική πλευρά ως ο μεγαλύτερος πολιτικός θρίαμβος της Αγκυρας στο Κυπριακό από το 1974 μέχρι σήμερα, τον οποίον έσπευσαν να πανηγυρίσουν με δηλώσεις και ανακοινώσεις τους τόσο ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου προσωπικά όσο και το υπουργείο Εξωτερικών του «Αττίλα».

Η πολιτική πανωλεθρία της Λευκωσίας έγκειται στο ότι με την απόφαση του ΕΔΑΔ προκαθορίζεται κατ’ ουσίαν ότι σε οποιαδήποτε λύση του Κυπριακού δεν πρόκειται να επιστραφούν στους πρόσφυγες οι περιουσίες τους .

-Για να καλυφθεί ο θόρυβος από την απόφαση αυτή, επιστράφηκε η σωρός του Τάσου Παπαδόπουλου.

Σπύρος Χατζάρας

Αναδημοσίευση απο http://deltio11.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails