Sunday, April 11, 2010

Ιταλός blogger φυλακίστηκε γιατί αποκάλυψε το μεγαλύτερο λόμπι στα ιταλικά πανεπιστήμια!

Δικαστήριο της Ρώμης κατεδίκασε σε 6 μήνες φυλάκιση Ιταλό blogger γιατί δημοσίευσε στο blog του λίστα με 162 ονόματα Εβραίων και φιλοεβραίων καθηγητών, που εργάζονται σε ιταλικά πανεπιστήμια.
Ο blogger κατήγγειλε ακόμη στην ανάρτησή του οτι οι Εβραίοι καθηγητές προωθούσαν τα συμφέροντα του εβραϊσμού και του Ισραήλ μέσω των θέσεων στα πανεπιστήμια που εργάζονταν.



Η αλήθεια είναι οτι οι Εβραίοι κατέχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά σε έδρες πανεπιστημίων σε όλο το κόσμο σε σχέση με το ποσοστό τους στο συνολικό πληθυσμό.

Οι ίδιοι έχουν δηλώσει κατα καιρούς οτι είναι ανώτεροι φυλετικά και οτι το DNA τους έχει εξελιχθεί εξαιτίας των διωγμών που έχουν υποστεί.

Οσοι όμως ερευνούν την δράση τους γνωρίζουν οτι πετυχαίνουν να καταλαμβάνουν τα καίρια πόστα σε όλους τους τομείς με την τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Διαιρείς δηλαδή τους μη-Εβραίους και τους βάζεις να τσακώνονται και εσύ προωθείς μόνο Εβραίους στην διοίκηση.

Οποιος έχει την λίστα παρακαλείτε να την στείλει....

Αναδημοσίευση απο http://thisiszionism.blogspot.com



3 comments:

Anonymous said...

Παιδιά, καινούργιο: Οι ίδιοι οι Εβραίοι παραδέχονται πλέον ότι ο Αρχιραββίνος Κόρετς και οι λοιποί δοσίλογοι Εβραίοι κατέδωσαν τους Σεφαραδίτες της Θεσσαλονίκης στους Ναζί. Μπείτε
http://www.youtube.com/watch?v=HZcNyQXtXus

να δείτε τί είπε το Σάββατο στην ΕΤ-3 στον Βασίλη Βασιλικό η Εβραία πανεπιστημιακός Οντέτ Βαρόν - Βασάρ και θα τρελαθείτε. Αναρτήστε το παρακαλώ, για να ξεστραβωθούν οι Έλληνες, δεδομένου ότι σήμερα 11 Απρίλη είναι η Επέτειος για την Εξολόθρευση των Ελλήνων Εβραίων επί Κατοχής. Μόνο εσείς έχετε τα αρχίδια να το αναρτήσετε!

Anonymous said...

Τυχαία ανακάλυψα την σελίδα σας. Οι εβραίοι εδώ στην Γαλλία είναι ομάδες στα πανεπιστήμια(κάτι σαν λόμπυ)και για να πετύχεις σπουδαίες σπουδές όχι απλά θέματα πρέπει να είσαι ή εβραίος ή να τα έχεις καλά μαζί τους. Το έμαθα από μια φίλη μου πού είχε σπουδάσει ιατρική. Επίσης στα ΜΜΕ ο ένας προωθεί τα παιδιά του άλλου και είναι πάντα οι ίδιοι στις θέσεις.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας έστειλες φίλε μου.Μπορείς να στείλεις και μερικά στοιχεία να τα δημοσιεύσουμε;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails