Thursday, May 6, 2010

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;

Αναδημοσιεύουμε απο τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ και περιμένουμε να γίνει έρευνα για να δούμε τελικά ποιοί κρύβονται πίσω απο το φρικτό αυτό έγκλημα που κανένα δεν ωφέλησεΑίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την τράπεζα. Ο κ. Χατζηιακώβου δήλωσε στο MEGA πως στόχος έγινε και ο Ιανός. "Έπεσαν τρεις μολότοφ μέσα στο βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν κλειστό. Πετάξαν μολότοφ και πάνω μας. Κάποιος κουκουλοφός μου είπε 'θα σε κάψω' με σπαστά ελληνικά και μου έδειξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Αμέσως μετά, πέταξαν δύο μολότοφ στην τράπεζα που έγινε αμέσως παρανάλωμα πυρός. Έτρεξα με πυροσβεστήρα" είπε.

Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο κ. Χατζηιακώβου ανέφερε: "Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10".




4 comments:

Anonymous said...

Είναι κοινό μυστικό ότι οι "αντιεξουσιαστές" από την Αλβανία είναι περισσότεροι από τούς εν Ελλάδι φελλούς και βολεμένους πρακτοράκους.

Anonymous said...

ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ..ΣΥΝΕΛΑΒΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ Τ Ω Ρ Α.....

Anonymous said...

Οταν θα πεινασουν οι Έλληνες και τα παιδιά τους τότε θα αρχίσουν να εκτιμούν την παρελθούσα κατάσταση προηγούμενων δεκαετιών, όταν αφήναμε τις πόρτες ανοικτές και κοιμόμασταν, όταν παίζαμε 6 χρονών παιδάκια στις γειτονιές χωρίς φόβο κτλ. Εύχομαι να μην ξεσπάσουν την οργή τους επάνω σε αθώους οικογενειάρχες μετανάστες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν και άδικο σε αυτήν την περίπτωση. Η παγκοσμοιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο.

Anonymous said...

Κο Γ. Παπανδρέου, Πρωθυπουργό, gpapandreou@parliament.gr
Κο Αντ. Σαμαρά, Πρόεδρο Ν.Δ., asamaras@parliament.gr
Κα Αλ. Παπαρήγα, Γ. Γ. Κ.Κ.Ε., mailbox@kke.gr
Κο Αλ. Τσίπρα, Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ, a.tsipras@parliament.gr
Κο Χ. Παπουτσή, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΠΑΣΟΚ, papoutsi@otenet.gr
Κο Π. Παναγιωτόπουλο, Κοινοβ. Εκπρόσωπο Ν.Δ., ppanagiotopoulos@parliament.gr
Κο Κ. Μαρκόπουλο, Αναπλ. Κοινοβ. Εκπρόσωπο Ν.Δ., k.markopoulos@parliament.gr
Κο Σ. Χαλβατζή, Κοινοβ. Εκπρόσωπο Κ.Κ.Ε., mailbox@kke.gr
Κο Π. Λαφαζάνη, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, lafazanis@syn.gr
Κο Φ. Κουβέλη, Κοινοβ. Εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, kouvelis@activenet.gr


ta mail ton ipourgon kante paidia parapona mhpos akousoun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails