Wednesday, May 26, 2010

ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!

Απίστευτο δεν ακούγεται; Να εμπορεύεσαι τα αντικείμενα των προγόνων σου που "μαρτύρησαν" στα Ναζιστικά Στρατόπεδα "Θανάτου"; Τόσο πολύ σέβονται τα 6.000.000 νεκρούς;;;


ΠΗΓΗ

14 comments:

Anonymous said...

τουλαχιστον βαλτε την πηγη.
Δηλ. του AVRAGIOZ το blog

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Οχι φίλε η πηγή μου δεν είναι ο AVRAGIOZ είναι το http://judicial-inc.biz.
Αν το είχα αναδημοσιεύσει απο τον AVRAGIOZ θα έγραφα και όσα γράφει ο AVRAGIOZ.
Ούτε το είχα δει οτι το είχε δημοσιεύσει.

Anonymous said...

Μα δεν υπαρχει στο http://judicial-inc.biz.
Η τουλαχιστον δεν υπηρχε πριν απο 10 ωρες.

Ωρα ΗΠΑ 7:13 μμ

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αριστερά στην μέση της σελίδας λέει "Holocaust memorabilia auction".
Και έχει μια φωτογραφία με μια γυναίκα...

Anonymous said...

Η....ΤΑΚΤΙΚΗ....ΠΟΥΡΙΜ....ΣΕ....ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

Anonymous said...

sorry re magkes tis antipliroforisis alla apo pou eksagete to symperasma oti autos pou poula ta antikeimena apo ta stratopeda sygkentrosis einai evraios o idios?

i "pigi" tou en logw dimosieumatos einai mia istoselida onomati Judicial Inc, i opoia sto link "about" autoprosdiorizetai os ena "Pro-Christian/Muslim Website".

kai to kyriotero: sas "sokarei" oti kapoios i kapoioi poulane auta ta makavria ekthemata gia na vgaloun fragkitos, kai den sas sokarei oti kapoioi tha thelisoun na ta agorasoun (na ta kanoun ti akrivos??)

thanks gia ti filoksenia

Anonymous said...

a kai kati akomi, arketa endiaferon: ta pros polisi "antikeimena" apo ta nazistika stratopeda haraktirizontai apo ton politi os "jewish"... na gelaso tora i argotera? ti apodeiknyei oti einai evraikes oi dyo paidikes koukles i ta zevgaria botinia parakalo???
kai to KYRIOTERO: plasaretai os evraiko to pano meros tis stolis ergasias eno fainetai KSEKATHARA sti fotografia oti ferei KOKKINO trigono... pragma pou simainei oti o dysmoiros pou to forouse katelikse sto stratopedo os koumouni ki ohi os evraios (stin opoia periptosi to sakaki tou tha efere DYO antestramena metaksy tous trigona KITRINOU hromatos).

i paratiritikotita sou re antipliroforisi alla kai ton anagnoston sou pou bainoun ston kopo na sholiasoun spaei kokkala :)

Anonymous said...

kai kati teleutaio file antipliroforiake :) gia na mi nomizeis oti oloi oi ellines einai toso zoa oso theleis na diadideis kai na kalliergeis:

ston ypotitlo sou eheis valei tis leksis martyrisan + thanatou se eisagogika, profanestata giati amfisviteis tous apodidomenous orous perigrafeis auton ton stratopedon. os edo kala :)

istorika omos esy kai oi omoideates sou amfisviteis kai ta 6.000.000 ton evraikon thymaton os mythevmata zionistikis propagandas.

alla den vlepo na eheis valei to noumero se eisagogika. to ksehases?

i tora apla se volevei gia logous entyposeon kai makavriotitas tis polisis ton "progonon tous" na yiothetiseis peristasiaka tin zionistiki propaganda?

(eimai periergos na do, tha anevaseis auta ta tria posts pou sou ekana i tha ta faei i marmagka? se kathe periptosi tha prokeitai peri katharas symptoseos, eimai apolytos sigouros)

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Το ειρωνικό σου ύφος δεν είναι αποδεκτό εδω πέρα.
Είναι επίσης πολύ ύποπτο το ότι προσπαθείς να διακωμωδήσεις όλο το blog και εμάς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
Τέλος πάντων.Εψαξες εσυ και βρήκες οτι δεν πουλάνε οι Εβραίοι τα αντικείμενα αυτά;
Για τα 6.000.000 νεκρούς Εβραίους του Ολοκαυτώματος σε παραπέμπω στο ντοκυμαντέρ στο κανάλι μας στο youtube.Είναι 4 ώρες και μπορείς να βρείς επιπλέον στοιχεία στο blog.
Αν οι Εβραίοι δεν ήθελαν να πωλούνται αυτά τα αντικείμενα τα οποία θεωρούν "ιερά" θα έβαζαν τις πανίσχυρες οργανώσεις τους να τα κλείσουν.
Για την εμπορευματοποίηση του Ολοκαυτώματος απο τους Εβραίους που μας δουλεύουν "ψιλό-γαζί" και εκμεταλλεύονται οτι είμαστε πονόψυχοι,δεν έχεις παρα να δείς πόσες ταινίες για το Ολοκαύτωμα έχει φτιάξει ο Σπίλμπεργκ και πόσα έχει κερδίσει απο αυτές.
Για αυτό το ειρωνικό σου στύλ,είναι ύποπτο....

Anonymous said...

Ουπς σε λαθος ποστ εγραψα το σχολιο..Συγγνωμη φιλε, αν μπορεις να το μεταφερεις εδω..

Φιλικους χαιρετισμους απο Βρυξελλες

Anonymous said...

1 Το ειρωνικό σου ύφος δεν είναι αποδεκτό εδω πέρα.
2 Είναι επίσης πολύ ύποπτο το ότι προσπαθείς να διακωμωδήσεις όλο το blog και εμάς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
Τέλος πάντων. 3 Εψαξες εσυ και βρήκες οτι δεν πουλάνε οι Εβραίοι τα αντικείμενα αυτά;
4 Για τα 6.000.000 νεκρούς Εβραίους του Ολοκαυτώματος σε παραπέμπω στο ντοκυμαντέρ στο κανάλι μας στο youtube.Είναι 4 ώρες και μπορείς να βρείς επιπλέον στοιχεία στο blog.
5 Αν οι Εβραίοι δεν ήθελαν να πωλούνται αυτά τα αντικείμενα τα οποία θεωρούν "ιερά" θα έβαζαν τις πανίσχυρες οργανώσεις τους να τα κλείσουν.
6 Για την εμπορευματοποίηση του Ολοκαυτώματος απο τους Εβραίους που μας δουλεύουν "ψιλό-γαζί" και εκμεταλλεύονται οτι είμαστε πονόψυχοι,δεν έχεις παρα να δείς πόσες ταινίες για το Ολοκαύτωμα έχει φτιάξει ο Σπίλμπεργκ και πόσα έχει κερδίσει απο αυτές.
7 Για αυτό το ειρωνικό σου στύλ,είναι ύποπτο....

Φίλε αντιπληροφοριακέ. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να μη χαθούμε στο δρόμο και δεν συναντηθούμε ποτέ. Για το σκοπό αυτό έχω χωρίσει την απάντησή σου σε 7 προτάσεις στις οποίες θα απαντήσω μία προς μία.
Λοιπόν, σημείο 1. Ειρωνεύομαι σημαίνει λέω άλλα κι εννοώ άλλα. Όντως ειρωνεύτηκα, αλλά σε ένα και μόνο σημείο, στην παρένθεση όπου είπα ότι αν δεν ανεβάσεις τα ποστς μου θα είναι σίγουρα καθαρή σύπτωση. Και όντως εννοούσα το ακριβώς αντίθετο. Το έκανα αυτό για να σε τσιγκλίσω να ανεβάσεις αυτά που έγραψα. Ήμουν περίεργος να δω τί θα κάνεις. Επειδή όμως όχι μόνο τα ανέβασες, παρότι θεώρησες ότι ήμουν ειρωνικός και σε σημεία που δεν ήμουν και παρότι η ειρωνεία δεν είναι αποδεκτή στο σάιτ σου και επιπλέον μου απάντησες, σου το αναγνωρίζω και στο πιστώνω και ξεκινώ μ αυτή την παραδοχή.
.

Anonymous said...

Σημείο 2. Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν καταλαβαίνω πού είδες ότι προσπαθώ να διακωμωδήσω το ΟΛΟ μπλογκ σου και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα. Πρώτον ποτέ δεν διακωμωδείς κάτι με επιχειρήματα απλά το διακωμωδείς και δεύτερον δεν δήλωσα κάτι συγκεκριμένο για να χρειαστεί να παραθέσω επιχειρήματα (αυτό το τελευταίο ας το βαφτίσουμε σημείο α, γιατί θα επανέλθω).
Σημείο 3. Με ρωτάς εάν έψαξα να βρώ εάν τα προς πώληση εκθέματα όντως δεν τα πουλάνε εβραίοι. Θα μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω κάτω με το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις, και που είναι βασική αρχή της αρχαίας μας γραμματείας: το βάρος της απόδειξης των ισχυρισμών το φέρει αυτός που που προβαίνει στον εν λόγω ισχυρισμό. Οπότε δεν έχω εγώ πρωτίστως την υποχρέωση να αποδείξω ότι ο τύπος που πουλά αυτά τα αντικείμενα –αν υποθέσουμε ότι είναι αυθεντικά κι όχι μαιμούδες- δεν είναι εβραίος, αλλά εσύ που στον υπότιτλο αυτής της συγκεκριμένης ανάρτησης γράφεις «...να εμπορεύεσαι τα αντικείμενα των προγόνων σου » να αποδείξεις ότι είναι!
Σημείο 4. Ως προς τον ακριβή αριθμό των εβραίων λίγο με ενδιαφέρει, άλλωστε το βάρος της επισύμανσής μου δεν ήταν στον αριθμό αλλά στα εισαγωγικά και ήμουν πολύ πολύ σαφής: ενώ φαίνεσαι να αμφισβητείς το ότι κάποιοι μαρτύρησαν στα στρατόπεδα του θανάτου βάζοντας αυτές τις δύο λέξεις σε εισαγωγικά, παρέλειψες να το κάνεις και στον αριθμό των θυμάτων. Εγώ στη θέση σου, αν και εφόσον αμφισβητούσα αυτό το νούμερο θα έβαζα κι εκεί εισαγωγικά για να είμαι συνεπής με τις πεποιθήσεις μου. Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί δεν το έκανες... μήπως το ξέχασες; Όχι, το ερώτημα δεν ήταν ειρωνικό, γιαυτό άλλωστε και σκέφτηκα και έγραψα και την άλλη ερμηνεία, ότι δηλαδή αυτό το νούμερο που αμφισβητείς εν γένει –και δικαίωμά σου στην τελική- τον υιοθετείς επί τούτου για να καταστήσεις πιο ειδεχθή την ιεροσυλία της πώλησης αυτών των αντικειμένων από εβραίους – πράγμα που μένει να αποδείξεις (βλέπε σημείο 3).

Anonymous said...

Σημείο 5. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν κάποια ξυλοπάπουτσα, κούκλες και στολές κομμουνιστών εγκλείστων ναζιστικών στρατοπέδων θεωρούνται από τους εβραίους ιερά αντικείμενα όπως λες. Επίσης εγώ προσωπικά αδυνατώ να ελέγξω εάν τα προς πώληση αντικείμενα είναι αυθεντικά καν, ούτε ποιος τα διακινεί ούτε σε τίνος τις τσέπες θα καταλήξουν τα χιλιάδες δολλάρια στα οποία έχουν τιμολογηθεί αυτά τα αντικείμενα, αν υποθέσουμε ότι πουληθούν.
Σημείο 6. Συγνώμη αλλά αυτό αποτελεί άλλη μια παρανόηση εκ μέρους σου: δεν σχολίασα την όποια εμπορευματοποίηση και εκμετάλλευση του ολοκαυτώματος από εβραίους και μη. Το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος για τον οποίο σχολίασα στο μπλογκ σου, είναι προφανές.
Σημείο 7. Για το σημείο αυτό βλέπε πρωτίστως σημείο 1. Από κει και πέρα, βρίσκω σοφιστικό τρικ να με χαρακτηρίζεις ύποπτο, κάτι που στην απάντησή σου αναφέρεις δυο φορές. Ας σου πω τί βρίσκω ύποπτο εγώ! Είμαι πατριώτης και αγαπώ πολύ τη χώρα μου που δυστυχώς είναι στα όρια του οικονομικού γκρεμού. Όχι μόνο αυτό, αλλά ζούμε και σε μια γειτονιά με πολύ έντοντους εθνικισμούς και πάνω και κάτω και δεξιά κι αριστερά. Για την εξαιρετικά δύσκολή μας ιστορική συγκυρία σήμερα, φταίνε πολλοί και πολύ, μέσα και έξω από τη χώρα, και η τρέχουσα πολιτικοοικονομική ελίτ δεν κάνει τίποτε άλλο από να μας ρίχνει μονίμως στάχτη στα μάτια με τη βοήθεια των μμε. Γιαυτό και πολλοί από μας στρεφόμαστε στα μπλογκς για να βρούμε τις ψηφίδες που μας λείπουν ώστε να δούμε καθαρά την εικόνα.
Το δικό σου μπλογκ έχει μια ιδιαιτερότητα, έχεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους εβραίους. Πράγμα που θεωρώ ότι είναι συνταγματικό σου δικαίωμα στο τέλος τέλος. Θα μπορούσες να ασχολείσαι με την καρέτα-καρέτα ή με τις αιρέσεις –όχι δεν είμαι ειρωνικός, κυριολεκτώ.
Αλλά να, με προβληματίζει που σερβίρεις την ίδια εξήγηση για πλείστα όσα διάφορα. Να το θέσω διαφορετικά. Ας πούμε ότι είμαι άρρωστος και πάω στο γιατρό. Νιώθω πραγματικά άσχημα. Εσύ ως γιατρός διαπιστώνεις ότι έχω καρκίνο, αλλά για λόγους και για συμφέροντα που δεν κατέχω μου λες ότι πάσχω από φυματίωση και μου γράφεις αγωγή γι αυτή την ασθένεια. Δεν μπορείς να με κοροιδέψεις ότι είμαι καλά μπορείς όμως να με κοροιδέψεις ότι έχω φυματίωση – καθότι δεν είμαι γιατρός να κρίνω ο ίδιος.
Κάποιοι –χωρίς εισαγωγικά η λέξη- θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε εμείς οι έλληνες ότι για όλα τα δεινά που τρώμε στο κεφάλι μας φταίνε οι εβραίοι.... πολύ βολικό βέβαια. Αν την σνιφάρουμε λοιπόν αυτή την εβραική φούντα δεν θα καταλάβουμε ποιοι ΟΝΤΩΣ φταίνε και ποιους πρέπει ΟΝΤΩΣ να καταπολεμήσουμε. Δεν θα καταλάβουμε τα λαμόγια που μας έχουν φάει δισεκατομμύρια, τα πιράνχας που μας αφελληνίζουν, τους νταβατζήδες που τάχατες μας πουλάνε προστασία ενώ είναι αυτοί που μας σκάβουν το λάκο. Έχω μια Τουρκία να αλωνίζει από Θράκη μέχρι Αλβανία, με στόλους, μουφτήδες, εκπαιδευτικά βιβλία, φρεγάτες, εξοπλισμένα μαχητικά, έχω μια ελληνική κυβέρνηση ανδρεικέλων που δήλωσε και δεν διέψευσε ποτέ ότι επιθυμεί ειρήνη και γιαυτό είναι έτοιμη να θυσιάσει μερικά στρέμματα ελληνικής γης –αλήθεια πόσα στρέμματα ακριβώς- κι έχω και το δικό σου μπλογκ με εξτένσιον .ΤΚ να μου λες ότι με π...δάει ο εβραίος κι όχι ο τούρκος και αναρωτιέμαι, ποιός είναι ο κύριος αντιπληροφόρηση και τί παιγνίδια παίζει;
Και για να είμαι απόλυτα σωστός απέναντι και σε σένα, αλλά στους αναγνώστες σου που ίσως διαβάσουν την ανταλλαγή των μηνυμάτων μας, θα αποκαλύψω και κάτι επιπλέον, είμαι έλληνας ιθαγενής και εβραίος στο θρήσκευμα και δεν βρίσκω καμία μα καμία αντινομία σ αυτό.
Λοιπόν σου έγραψα με ανοιχτά χαρτιά, περιμένω να το ανεβάσεις ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη για το μέγεθος της μακροσκελούς απάντησης.

ΙΧΘΥΣ said...

Ολλανδικό ντοκιμαντέρ για την επιρροή του Ισραηλινού λόμπι στην εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α. (Αγγλικοί υπότιτλοι):

http://www.youtube.com/watch?v=N294FMDok98

1/8 της συνέντευξης του Jeff Rense με τον συγγραφέα Michael Hoffman για την φύση του Ιουδαϊσμού (Αγγλικά):

http://www.youtube.com/watch?v=8Zn4uZDrxiU

Ο Καζαντζίδης για την κυριαρχία των Εβραίων στην ελληνική μουσική βιομηχανία (Ελληνικά):

http://www.youtube.com/watch?v=2QCKL8ej_dA

O Sir Evelyn De Rothschild (Στο BBC) προτείνει ότι οι συναλλαγές του κόσμου πρέπει να επιβλέπονται και να αποφασίζουν οι επιβλέποντες πιός μπορεί να χρησιμοποϊησει τα χρήματά του και πιός όχι.(Αγγλικά):

http://www.youtube.com/watch?v=v4kZd4Roies

Η άποψη του Marlon Brando για το εβραϊκό Hollywood. (Αγγλικά - γερμανικοί υπότιτλοι):

http://www.youtube.com/watch?v=9yxWeBJnCBI

H Lady Michèle Renouf σε συνέντευξη στην ιρανική τηλεόραση αποκαλύπτει το πώς λειτουργεί το ισραηλινό λόμπι στη Βρετανία, μέρος 1/3.(Ιρανικά - αγγλικοί υπότιτλοι):

http://www.youtube.com/watch#!v=dTS2JOUWMpk&feature=related

Εβραία μαρτυρά τελετουργικές ανθρωποθυσίες στην Oprah Whimphrey.(Αγγλικά - ελληνικοί υπότιτλοι):

http://www.youtube.com/watch?v=-rdtBizYkI4

Εβραία υπουργός ξεσκεπάζει την εβραϊκή προπαγάνδα. (Αγγλικά - ελληνικοί υπότιτλοι):

http://www.youtube.com/watch#!v=NVr34UdLoC0&feature=related

O David Duke μιλάει για τον εβραϊκό έλεγχο των ΜΜΕ. (Αγγλικά):

http://www.youtube.com/watch?v=CVmiAR5nvJE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails