Sunday, May 9, 2010

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ MEGA ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS!

Σημερα στο MEGA Σαββατοκυριακο, ο Καθηγητης Κατσαρος εδωσε μαχη για την ενημερωση του κοσμου περι των χημικων αεροψεκασμων, εν μεσω χλευασμων του Χασαποπουλου και του ετερου

ΕΥΓΕ και ΜΠΡΑΒΟ στον καθηγητη που δινει αγωνα σκληρο

Προτείνω φίλοι μου όλοι να στείλουμε ΆΜΕΣΑ επιστολές διαμαρτυρίας για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους, τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ τους, και την ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ τους στον καθημερινό μας βομβαρδισμό απο τα χημικά δηλητήριαπου μας ψεκάζουν!!!


Επίσης έχουμε ηθικό χρέος και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε με το να εκφράσουμε την εκτίμησή & συμπαράστασή μας υπερ του αξιολογότατου επιστήμονα και ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ,που πρωτοστατεί και αγωνίζεται άοκνα για την ενημέρωση όλων και την προστασία μας!!!!

Αναδημοσίευση απο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ
πηγή


Ακολουθούν αποσπάσματα των εισηγήσεων που έγιναν από τούς : Καθηγητή Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του " Δημόκριτου" και του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη Καθηγητή Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της ημερίδας που έγινε την Κυριακή 7/3/2010 στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας για το θέμα των αεροψεκασμών.






4 comments:

Anonymous said...

Πρός Χασαπόπουλο, έτερο και όλους όσους μιλάνε γιά συνομωσιολογίες και οι οποίοι εκφράζουν μόνο την πίστη τους και δεν έχουν ούτε μιά απορία γιά το τι γίνεται τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια πάνω από τα κεφάλια τους, όλοι μπουκωμένοι με πολλές χιλιάδες ευρά το μήνα έχω να πω τούτο:
Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Anonymous said...

Φωτογραφίες (Chemtrails) από την ευρύτερη περιοχή της Βούλας-Βουλιαγμενης

http://thenetwar.com/2010/05/chemtrails-08052010/

Anonymous said...

στην Λαμια, την Παρασκευη 7/5/2010 οι αεροψεκασμοι ξεκινησαν το πρωι και σταματησαν το βραδυ! μιλαμε για χαλι μαυρο!! ειναι ολοι στο κολπο απο τα ΜΜΕ και οποιος τολμαει να μιλησει τον φιμωνουν..

Ένας Κανένας said...

φωτογραφίες 9/5/2010


http://blah-blasphemy.blogspot.com/2010/05/blog-post_874.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails