Wednesday, June 30, 2010

ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;

  • Δεν υπάρχουν πλέον ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
  • Σε τσιπάκι βάζουν όλες τις πληροφορίες
  • Μας έμειναν μόνο 6 μήνες ελευθερίας μέχρι την εφαρμογή του μέτρου!!!

Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 6 μήνες ελευθερίας!!! Ξέχασε όλα όσα ήξερες…


Πολύ σύντομα, η ταυτότητά σου θα μοιάζει με την πιστωτική σου, καθώς σ’ ένα «έξυπνο» τσιπ θα ενσωματώνει όλα τα στοιχεία σου, όπως αριθμό δημοτολογίου, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κ.ά.

Πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη πως η Κάρτα του Πολίτη, η νέα «ηλεκτρονική ταυτότητα» αναμένεται να μπει στη ζωή μας το πρώτο εξάμηνο του 2011. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τα προσεχή χρόνια να αντικαταστήσει εντελώς ακόμη και την κλασική αστυνομική ταυτότητα που όλοι έχουμε. Δεν είναι αυτός ένας λόγος για να αισιοδοξείς ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη;

Η νέα «ταυτότητα» θα έχει σχήμα πιστωτικής και θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ που θα ενσωματώνει τον αριθμό δημοτολογίου σου, το ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου), τον αριθμό ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), ενώ θα έχει φυσικά φωτογραφία, αλλά και το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Επιπλέον, θα αποτελεί ένα «διαβατήριο» που θα σε βάλει σε μία νέα εποχή ψηφιακών υπηρεσιών, καθώς, εισάγοντας τον αριθμό της και έναν κωδικό πρόσβασης, θα μπορείς μέσω Διαδικτύου να έχεις πρόσβαση στον ιατρικό σου φάκελο και σε πολλά ακόμη στοιχεία.

Έτσι, πολύ σύντομα, με μία μόνο κάρτα, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας την ως κάρτα δημότη, ασφαλισμένου, ασθενούς, νέου κ.ο.κ.

Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε δηλώσεις της πριν λίγες μέρες μάλιστα, τη χαρακτήρισε ως «κάρτα ηλεκτρονικού ΚΕΠ» και πρόσθεσε ότι θα περιέχει «όλα εκείνα τα στοιχεία για να εξυπηρετείται πολύ γρήγορα ο πολίτης όταν πηγαίνει στο δημόσιο νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας όταν ολοκληρωθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να μην προβληματίζεται από τη γραφειοκρατία».

Ήδη, στις αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες ώστε, μέχρι τα τέλη του έτους, να έχουν μπει οι προϋποθέσεις, για να μπει η κάρτα πολίτη στη ζωή μας μέσα στο 2011, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, θα εκδοθεί αντίστοιχη κάρτα Πολίτη τόσο για άτομα ηλικίας 12 έως 18 ετών, όσο και για τους μετανάστες (σύμφωνα με σχετική ευρωπαϊκή οδηγία).

http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/blog-post_8545.html

6 comments:

Anonymous said...

Εμάς μας μένει μονάχα μια επιλογή να μετανοήσουμε ή όχι.Αυτή είναι η πραγματική ελευθερία του ανθρώπου.
Συνεχίστε την "αντιπληροφόρησή" σας.

I.Skouroliakos said...

Φίλε αντιπληροφορηση, σαν γνώστης ορισμένων θεμάτων και παρατηρητής γεγονότων, θα σου μεταφέρω κάτι που είναι μυστικό για την ώρα. Ειδικοί συνάδερφοι μου στις τράπεζες γνωρίζουν ήδη για το αχρηματο σύστημα. Όποιος έχει διαφωνίες ας απαντήσει από κάτω, και να είσαι σίγουρος ότι θα μπει στην θέση του.
θα ήθελα να σου πω ότι ακόμη και τα μηχανήματα που έχουν μπει για αυτόματη πληρωμή, έχουν τους λογούς τους.

Πραγματοποιούνται σκέψεις για το σύστημα pay only with personal banking card.
Ο κόσμος το έχει τούμπανο, και εμείς κρυφό καμάρι.
Όπως και τα προγράμματα των κινητών που έχουν πρόσβαση μέσω online banking, δεν είναι τυχαία. Όμως ο κόσμος που κάνει χρήση είναι ήδη αρκετός συμφώνα με της αρχικές προβλέψεις. Οπότε είναι σαν να έχουν δεχτεί αυτά τα νέου τύπου σχεδία που είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν.


http://issuu.com/lifomagr/docs/208?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fdark%2Flayout.xml&showFlipBtn=true
ψαξε στο lifo να δεις τι δηλώνει η μικαελα κουμουλλη της εμπορικής τράπεζας.
Η συνάδερφος τραπεζικος δολοφονος που περνάει νοήματα στον κόσμο. Θα δεις την επιγραφή «ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» θυμησου την λεξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ.

Έχει ήδη καταταχθεί στον κόσμο του τραπεζικού συναλλάγματος pay only with personal banking card & online banking. Όπως κατάλαβες, δια μέσου αυτών των υποταγμένων ανθρώπων περνάει η bilderberg όλες της αποφάσεις.

Θα σου πω και άλλα, αργότερα όμως για να έχει σασπένς το θέμα.
Μέχρι τότε όμως, θα συνεχίσουμε να αναρτούμε αυτά που πρέπει να γνωρίζουν οι αναγνώστες.

Y.Γ: όσο για όσους απορήσουν τι θα κάνω εγώ, θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα με αποδείξεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
J.S
Banking Advisor

Anonymous said...

ΣΕ ΠΕΡΙΠΡΟΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΣ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ???
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? (ΟΥΤΙΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΝ ΕΙΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΕΟΥΣΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ-ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΕ ΑΛΒΑΝΟΣ Η "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ")
ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ.
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΗΖΟΝΤΑΙ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ
ΣΥΝΕΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ.

Anonymous said...

Σε περιπτωση που αρνηθεις δε θα γινει τιποτα, απλα για οτιδηποτε χρειαζεσαι θα σε στελνουν απο τον εναν στον αλλον και θα σε αναγκαζουν να μετακινησε συνεχως λεγοντας σου "αν ειχες την καρτα θα γλιτωνες ολη αυτη την ταλαιπωρια και την γραφειοκρατια" ολα φιλοι μου ειναι μελετημενα χρονια τωρα! ολα εχουν τον σκοπο τους! Αντισταθειτε..ειναι το πρωτο και το τελευταιο που μας απομενει να κανουμε! Για κανενα λογο μην υποταχθειτε!

Γιαννης Χ. - Θεσσαλονικη

Anonymous said...

Συμφωνώ με όσα λές για τον "νἐο"συστημα. Σίγουρα ο ψυχικός εξαναγκασμός μέσω ταλαιπωρίας είναι παγια τακτική τους.Ας καταλάβει ο κόσμος ΄ότι τον δουλεύουν με όλα αυτἀ.
Το οικονιμικό σὐστημα (και οτι πλασσαραν περι αυτου ιδεολογιες θεωρίαε και αλλα κουραφἐξαλα) ειναι μια απάτη.Απάτη που κρατά το πνευμα φυλακισμένο.
Μαθετε τι είναι μαχη και μαθετε τον εαυτό σας και τροπους μάχης. Βασίζονται μονο στον εκφοβισμο και μολις φανε τις πρωτες ψιλές θα αρχίσουν να υποχωρούν.
Δαιμονοποιούν όσα φοβουνται η προσπαθουν να τα υποβιβάσουν. π.χ. μαχαίρια. ;) Δεν μπορώ να γραψω άλλα ..ο νοών νοείτω.

Anonymous said...

Εχετε υπ᾽οψιν μερικες ημερομηνίες

6/6/2013 (666)

15/6/2013 (666)

24/6/2013 (666)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails