Saturday, June 5, 2010

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ THINK TANK ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ "MAVI MARMARA"

Οι δημιουργοί του βίντεο είναι υπερ-συντηριτικοί Σιωνιστές απο τις ΗΠΑ. Το σατυρικό site Latma έφτιαξε ένα αστείο βίντεο για την σφαγή ανθρωπιστών μεταξύ των οποίων και ένας Αμερικανός πολίτης απο κομάντος του Ισραήλ. Ο συγκεκριμένος κομάντο πρόκειται να παρασημοφορηθεί μάλιστα σύμφωνα με Ισραηλινές πηγές γιατί "έσωσε" έναν συμπολεμιστή του. 
Η συντάκτρια του Latma είναι η Caroline Glick. Είναι διευθύνων σύμβουλος στην Jerusalem Post.
Το πιο σημαντικό. Είναι ανώτερη ακόλουθος Μέσης Ανατολής για το Κέντρο Ασφαλείας.

Το Κέντρο Ασφαλείας είναι ένα ακροδεξιό think tank που ιδρύθηκε απο τον Ρίγκαν την εποχή που ήταν στο Υπουργείο Αμυνας και οι περισσότεροι εκ των ιδρυτών είναι υπερ-συντηρητικοί Σιωνιστές απο τις ΗΠΑ.

Σατυρίζουν παίζοντας υποτίθεται τους ακτιβιστές:

"Είμαστε ειρηνικοί ταξιδιώτες, κρατάμε τα μαχαίρια μας, η αλήθεια ποτε δεν θα ειπωθεί στην τηλεόρασή σου"(Τώρα διαμαρτύρονται και οι Εβραίοι για παραπληροφόρηση!!!Το είδαμε και αυτό)

"Εξαπατούμε τους ανθρώπους, τους κάνουμε να πιστεύουν οτι ο Ισραηλινός Στρατός είναι ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης"(Σ.Σ: Παρεπιπτόντως γνωρίζετε οτι έγινε έρευνα απο τα αρχεία της Αγγλικής αστυνομίας και έγινε και εκπομπή που δείχνει οτι ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης ήταν Εβραίος;;;; Σύμπτωση; Ισως. Και ο Κλέμπολτ ο ένας απο τους δύο που έκαναν την σφαγή στο Κόλουμπάϊν ήταν εβραίος)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails