Friday, July 23, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

 Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε το ρεπορτάζ του "RUSSIA TODAY" στο Ισραήλ, για την πρόσφατη καταδίκη που επιβλήθηκε σε Αραβα που είπε σε μια Εβραιοπούλα ότι ήταν Εβραίος και έκανε σέξ μαζί της. Η καταδίκη για τον Αραβα είναι 18 μήνες φυλάκιση.

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τα ειδικά γραφεία καταγγελιών που έχουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ, στα οποία οι συγγενείς των γυναικών που βγαίνουν ραντεβού με Αραβες και γενικά μη Εβραίους, μπορούν να κάνουν καταγγελίες 24 ώρες το 24ωρο για να τιμωρούνται απο το κρράτος οι μη Εβραίοι σύντροφοι της Εβραίας γυναίκας.
Η κατηγορία για τον Αραβα είναι "βιασμός με απάτη".


Βέβαια οι Εβραίες δεν συμφωνούν με τα μέτρα των σοφών Ραββίνων όπως βλέπουμε στο τέλος του βίντεο και τα θεωρούν υπερβολικά. 


Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε και στην Ελλάδα να φυλακίζουμε όποιον Αλβανό ή αλλοδαπό το "παίζει" Ελληνας για να "ρίξει" τις τουρίστριες. Αλλά αν το κάναμε αυτό τότε ο Δημητράς και οι λοιποί "αντιρατσιστές" θα μας κατείγγειλαν σε όλα τα δικαστήρια του πλανήτη για ρατσισμό.

Βέβαια δεν είδαμε ποτέ και κανέναν επίδοξο αντιρατσιστή να καταγγέλει το Ισραήλ για ρατσισμό.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε...

4 comments:

Anonymous said...

Αγαπητή Αντιπληροφόρησι, έχεις την είδηση μπροστά σου και δεν τόχεις πάρει χαμπάρι: Οι ραββίνοι είναι απείρως πιό πατριώτες από τους δικούς μας τους μισέλληνες παπάδες που χαίρονται όταν ένας νέγρος παντρεύεται Ελληνίδα. Ο ιουδαϊσμός είναι εθνική θρησκεία, ενώ ο χριστιανισμός διεθνιστική με άπειρο μίσος προς κάθε τι πατριωτικό. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για εμάς τους Έλληνες: Έχουμε προδοτική θρησκεία και δεν τολμάμε να το πούμε ανοιχτά

Anonymous said...

εγω παντως οσους παπαδες ξερω και δεν ειναι λιγοι, ειναι πολυ πατριωτες. πρεπει να εκχριστιανιστει ο πλανητης γιατι ο Χριστος μας ειναι αγαπη και μονο με αυτον θα σωθουμε. οχι ομως και να μπασταρδεψουμε το Εθνος μας!!! βεβαιως να γινει ορθοδοξος ο νεγρος για να παρει χαμπαρι το νοημα της ζωης, αλλα να παντρευτει με νεγρα γιατι και αυτοι εχουν τα δικα τους σαν φυλη. πιο ξεκαθαρη θρησκεια απο τη δικη μας ΔΕΝ υπαρχει. μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

kimon said...

ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ..ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΣΚΕΨΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥΡΚΟΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΙΣΥΔΑΙΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

Anonymous said...

Αν μου επιτρέπετε να εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη, δεν έχουμε μουχλιασμένη Θρησκεία. Εχουμε αδιάφορη εκκλησία. Θα έλεγα, με επιφυλάξεις βέβαια, Εκκλησία με πουλημένη ηγεσία. Είναι πολλά τα κακώς κείμενα εντός της Εκκλησίας και τοσον οφθαλμοφανή που μόνον η πρόθεσις τα διακιολογεί. Οι εχθροί της έχουν κατορθώσει να διαμελίσουν την Ορθοδοξία σε άπειρα κομμάτια. Και συνεχώς με πληρωμένους πράκτορες η αφελείς κληρικούς δεν επιτρέπουν καμμία ενέργεια συγκεντρωσης της τρομερής ισχύος της Ορθόδοξης Εκκλησίας κατω απο το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ποιοί είναι οι εχθροί της; Το Βατικανό και ο Ιουδαισμός.
Οσον για την Θρησκεία μας διαβάστε λίγο περισσότερον τους Αποστόλους και τα κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας και θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι αφελείς διεθνιστές. Αυτή η προπαγάνδα προέρχεται απο τους εχθρούς μας που δεν επιθυμούν την συγχώνευση του αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και του Χριστιανικού. Μην είστε ευκολόπιστοι καταναλωτές ιδεών. Σκεφθείτε, συζητήστε και προ πάντων διαβάστε. Κλείστε αυτά τα άθλια χαζοκούτια που ακριβοπληρώσατε και αποκαταστήστε την Παιδεία που δεν μας προσφέρει το κατεχόμενο Ελληνικό Κράτος. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κατάλληλα βιβλία σας προτείνω την Ελληνική Διαδυκτιακή Βιβλιοθήκη.
Ισως αναρωτηθείτε, σας απαντώ λοιπόν: Οχι δεν είμαι κληρικός, ούτε καν καλός Χριστιανός δεν θα έλεγα ότι είμαι.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails