Monday, August 2, 2010

ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Σ.Α: Δεν γνωρίζουμε μετα βεβαιότητος την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, αφού τα κατεστημένα ΜΜΕ που παίρνουν εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεων απο το κράτος δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτα για την δολοφονική επίθεση.

Η είδηση αποκρύφτηκε για ακόμη μια φορά απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αφού οι μαχαιρωμένοι ήταν Ελληνόπουλα και όχι αλλοδαποί.

Στην περίπτωση που γίνοταν το αντίθετο τα ανθελληνικά κατεστημένα ΜΜΕ της τηλεόρασης και του διαδικτύου θα το έπαιζαν δυο και τρείς φορές την ημέρα στα πρώτα θέματα.

Πρέπει όμως να τους αναγνωρίσουμε την ικανότητα που έχουν να αποκρύπτουν ειδήσεις. Ειδικά τις ειδήσεις που δείχνουν οτι "πολυπολιτισμικός παράδεισος" δεν υπάρχει και οτι προσπαθούν να μας τον επιβάλλουν με ψέμμα και προπαγάνδα.

Διαδώστε την είδηση....

Απο http://egersis2.blogspot.com

Τρείς από τους Αλβανούς δράστες συνελήφησαν (οι δύο είναι αδέλφια) και σε βάρος τους εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης από το 2001, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και επιπλέον για τον έναν εξ αυτών μια καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με άλλους δύο που συνελήφθησαν προχθές, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμπλοκής, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοφορία. Η Αστυνομία αναζητεί τρία ακόμη άτομα, που συμμετείχαν στο επεισόδιο.


Οι υπεύθυνοι δεν δίνουν πλέον καμιά πληροφορία για την υγεία τους. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην ανακοινώνουν τίποτα δυσάρεστο με εντολές της αστυνομίας προσπαθώντας να καθησυχάσουν τα πνεύματα στη περιοχή αλλά και σε όλη την Ελλάδα.


Δημοσιεύουμε και άλλη μια λεπτομερή περιγραφή που βρήκαμε στο διαδίκτυο για το γεγονός:


Αλβανοί μαχαίρωσαν Ελληνόπουλα στο Διαβατό Ημαθίας

http://stavrospaisiadis.blogspot.com

 Ούτε τελευταία είδηση δεν φαίνεται να παίζει στα τηλεκανάλια του συστήματος η σφαγή τεσσάρων Ελληνόπουλων από ενήλικους Αλβανούς στο Διαβατό της Βέροιας. 

«Πρόκειται για επαγγελματικό χτύπημα… Δε μαχαίρωσε απλά, αλλά έστριψε και το όπλο…». Η ανατριχιαστική αυτή λεπτομέρεια δείχνει το βαθμό της αγριότητας αυτών που επιτέθηκαν στην παρέα των ανηλίκων και προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης στον Διαβατό Ημαθίας. 

Η κατάσταση του 17χρονου Β.Β. παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή και το διάστημα, μέχρι αύριο θα είναι κρίσιμο. Άλλοι τρεις νεαροί νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα, αλλά εκτός κινδύνου.

Σε ένα στενό ανάμεσα στην εκκλησία του χωριού και το σχολείο (όπως ακριβως βλέπετες στην φωτογραφία) ήταν συγκεντρωμένοι λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι νεαρές παρέες του χωριού όπως και κάθε μέρα. Μεταξύ τους και δυό ανήλικοι Αλβανοί. Σε έναν από τους Αλβανούς δεν άρεσε ο τρόπος που οδηγούσε το ποδήλατο του ο 17χρονος Μ.Κ. Ακολούθησε κάποιος έντονος διάλογος και το «επεισόδιο» φάνηκε να τελειώνει εκεί, όταν ο νεαρός Αλβανός, σύμφωνα και με αυτόπτη μάρτυρα, ακούστηκε να λέει: «Τώρα θα δείτε τι θα γίνει» κι έφυγε…
 
Πριν περάσουν πέντε λεπτά της ώρας εμφανίστηκαν στο σημείο 7-8 άτομα, συγγενείς του ανήλικου Αλβανού και χωρίς δεύτερη κουβέντα επιτέθηκαν αδιακρίτως εναντίον των νεαρών, χτυπώντας τους ενώ κάποιοι χρησιμοποίησαν και μαχαίρια!!! Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν τέσσερις νεαροί Έλληνες. 
 
Ο 19χρονος Κ.Σ. και ο 17χρονος Μ.Κ οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο δεύτερος φέρει μώλωπες και εκδορές σε όλο του το πρόσωπο από χτυπήματα που δέχτηκε. Ο πρώτος φέρει τραύματα από μαχαίρι στο δεξί πλευρό, ανάμεσα στα πόδια και στο κεφάλι…Ο 15χρονος Τ.Κ. νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην ΟΡΛ Κλινική του νοσοκομείου Βέροιας με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. 
 
Ιδιαίτερα σοβαρή είναι η κατάσταση του 17χρονου Β.Β. ο οποίος είναι τραυματισμένος στην κοιλιά. Εικάζεται ότι ο δράστης τον μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο ή κάποιο ξιφολόγχη, δεδομένου ότι η λάμα διαπέρασε πέρα για πέρα το σώμα του 17χρονου. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι γιατροί, ο δράστης δεν κάρφωσε απλά, αλλά στη συνέχεια έστριψε μέσα στο σώμα του 17χρονου το μαχαίρι…. 
 
Ενδεικτικό των «τυφλών» χτυπημάτων είναι το γεγονός ότι ο 17χρονος δεν είχε καμιά συμμετοχή στην διένεξη από την οποία ξεκίνησε το επεισόδιο και απλά ήταν στην παρέα των παιδιών.Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο νεαρός Αλβανός που προκάλεσε το επεισόδιο και στη συνέχεια κάλεσε σε…ενισχύσεις…
 
Από τους δράστες συνελήφθη ένας 22χρονος Αλβανός ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας. Δεν εξακριβώθηκε αν είναι αυτός που τραυμάτισε σοβαρά τον 17χρονο. Συμμετείχε όμως στην επίθεση κάνοντας χρήση μαχαιριού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν νεαροί. Οι άλλοι εξαφανίστηκαν και αναζητούνται.
 
Υπάρχει μίσος των Αλβανών και όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το κρύψουν δεν μπορεί να κρυφτεί.... και τρώνε και πλουτίζουν και μισούνε αυτόν τον τόπο.
 
Την ίδια στιγμή οι Αλβανοί δείχνουν το πόσο μας αγαπούν:

 Ξυλοδαρμός Έλληνα δημοσιογράφου του «Ηπειρωτικού Αγώνα» από Αλβανό τραμπούκο αστυνομικό και τον αδερφό του !!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5fSBctSDMz2GR0Thyphenhyphenmw8yC94VDMO7a7rq6p1UMWeSAehof2AOYygr01vXF032OV0LPLE0-oPh98J3GWt2jBcbHKbdW9xVmFjY1PYWIPQaIBQmoFv8hL9lF4OcjjqX-rR2-JzFBJ6-jhs/s320/%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%97+%CE%9E%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%94%CE%91%CE%A1%CE%9C%CE%9F%CE%A3.jpgΞυλοδαρμός του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Μπρέγαση  του «Ηπειρωτικού Αγώνα» έγινε χθες στην Αλβανία κοντά στο Φιέρι, από έναν τραμπούκο αστυνομικό και τον αδερφό του. Ο γκάγκστερ αστυνομικός Bledar Meta μαζί με τον αδερφό του, χτυπήσανε χωρίς λόγο τον δημοσιογράφο και τον πατέρα του, που πήγαιναν στην Αλβανία σε έναν γάμο...Ο αστυνομικός παράτησε τον δημοσιογράφο στο δρόμο γεμάτο αίματα. Μέχρι τώρα δεν ...υπάρχουν αντιδράσεις από την ηγεσία και την δικαιοσύνη της Αλβανίας. Αυτό είναι το πρόσωπο που δείχνει η Αλβανία, το πρόσωπο της βίας και του τραμπουκισμού, που καμία σχέση δεν έχει με την Αλβανία που θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση
http://epirusgate.blogspot.com\


Οφελούν και τον τουρισμό οι Αλβανοί:

Συμπλοκές Αλβανών με τουρίστες στη Ρόδο


"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑΠΟΥ ΔΕΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ ΚΑΠΟΥ 17 -18 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ 10 ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΈΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΎΣΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΚΙ ΦΙΓΓΕΡΣ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΤΡΕΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΥΠΌΨΙΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΊΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΊΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!!!!!"
 
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
http://paraponarodos.blogspot.com
 
http://eglimatikotita.blogspot.com

 

 

1 comment:

Anonymous said...

http://www.katobs.se/nyh_satanism.htm?ID=117620

Leif Pagrotsky with the satanic pentalpha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails