Sunday, August 15, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΠΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Μια κυνική ομολογία του Σιμόν Πέρες του Προέδρου του Ισραήλ μετά την συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο "μαριονέτα" Μπαράκ Ομπάμα.
Πολλά απο τα δεινά που περνάει η ανθρωπότητα οφείλονται στο γεγονός οτι οι Εβραίοι της Αμερικής που αποτελούν το 2% του Αμερικανικού πληθυσμού έχουν καταφέρει να χειραγωγήσουν πλήρως μέσω των διαφόρων λόμπι την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο απο την τσέπη του Αμερικανικού λαού ξοδεύονται για την ασφάλεια του Ισραήλ, το οποίο κατασφαγιάζει τους Παλαιστινίους. Οι Αμερικανοί πολίτες δεν γνωρίζουν την αλήθεια για το τι κάνουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ για αυτό και το θεωρούν σύμμαχο....




Δείτε και αυτό το λογοκριμένο απο τους Εβραίους στο Youtube βίντεο για το πως το Ισραήλ μέσω του Εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ ελέγχει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και περνάει τελείως διαφορετική εικόνα για το Ισραήλ στους Αμερικανούς....

3 comments:

Anonymous said...

Ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Ομπαμα ήταν ο Τζώρτζ Σόρος. Παρέμεινε μυστικός μέχρι την εκλογή του.
How George Soros Financed Obama
http://howbarackobamagotelected.blogspot.com/2008/11/how-george-soros-financed-obama.html

Οι μεγάλες εβραΪκές τράπεζες σημαντικός χρηματοδότης του Ομπάμα.
http://www.opensecrets.org/pres08/contrib.php?cycle=2008&cid=n00009638

Αυτό το μαύρο ανθρωπάκι είναι απλά μια μαριονέτα. Οπως και οι λοιποί πολιτικοί. Αλλοι ηγούνται.

Anonymous said...

Αθήνα, Ελλάδα 16/08/2010 17:28 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ο ΛΑΟΣ για την επίσκεψη Νετανιάχου στην Αθήνα

Υπέρ της ανάπτυξης των διμερών σχέσεων Ελλάδος-Ισραήλ τάσσεται ο ΛΑΟΣ, ο οποίος, με ανακοίνωσή του, επιτίθεται εναντίον εκείνων που διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για προσπάθεια υπαγόρευσης της εξωτερικής πολιτικής.

Ο ΛΑΟΣ σημειώνει ότι «οι λεπτές ισορροπίες της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, δεν μπορούν να εκβιάζονται και να υπαγορεύονται από ακραία στοιχεία με στείρες αγκυλώσεις» και προσθέτει ότι οι παραδοσιακά καλές σχέσεις της χώρας μας με τα αραβικά κράτη, δεν εμποδίζουν την ανάπτυξη σχέσεων με το Ισραήλ.

«Ο διαχρονικός προσανατολισμός της Ελλάδος με τον Αραβικό κόσμο δεν απαγορεύει την ανάπτυξη διμερών σχέσεων με το Ισραήλ, ιδίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή», σημειώνει ο ΛΑΟΣ και καλεί την κυβέρνηση «να αφουγκραστεί τις νέες διόδους που της προσφέρονται και να διορθωθούν παραλήψεις του παρελθόντος».

Anonymous said...

ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ-ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!
Φίλος αναγνώστης του ιστολογίου και Παριανός,μας έστειλε την παρακάτω πληροφορία:

"Παιδιά γράψτε κάτι για το κράξιμο που έφαγε ο Παπανδρέου στην Πάρο λίγες μέρες πριν,γιατί έχω γυρίσει όλα τα σάιτς και μπλογκς,τό'χω στείλει παντού αλλά κανείς δεν το βάζει!

Είμασταν παρόντες με τη γυναίκα μου σε ταβέρνα του νησιού ένα βράδυ,όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος με τη γυναίκα του,την ασφάλειά του και μερικούς τοπικούς παράγοντες της Πάρου.

Μόλις τον αντιλήφθηκε ο κόσμος-στην πλειοψηφία του νεολαία-άρχισε ένα παρατεταμένο "ΟΥΟΥΟΥ" εν χορώ,ενώ εκτοξεύονταν απίστευτες βρισιές που ούτε λέγονται ούτε γράφονται!

Κάποιοι πήγαν να τον πλησιάσουν,αλλά τον φυγάδευσαν αμέσως οι άνδρες ασφαλείας του κι έφυγαν άρον-άρον!

Το περιστατικό είναι 100% αληθινό και συζητιέται πάρα πολύ στην Πάρο,με την έκδηλη και οργισμένη απορία "γιατί κανείς δεν μιλάει" γι'αυτό!

Γράψτε λοιπόν σας παρακαλώ,για να μάθει ο κόσμος πως εμείς οι Παριανοί ούτε μπάνια κάναμε μαζί με τον Παπανδρέου,ούτε τον καλωσορίζαμε όπως λένε στα κανάλια.Αντίθετα,τα άκουσε για τα καλά!"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails