Saturday, November 13, 2010

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

Είναι γνωστό σε όλους τους εθνικά σκεπτόμενους Ελληνες το γεγονός οτι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης που υποστηρίζεται απο την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει κάνει στο παρελθόν πληθώρα ανθελληνικών δηλώσεων.
Απο τι πιο κορυφαίες ανθελληνικές δηλώσεις του ήταν οτι "Η Θεσσαλονίκη είναι εβραϊκή πόλη", "Αλλο Πόντιοι άλλο Ελληνες" και "Να ονομαστεί η Αγίου Δημητρίου Κεμάλ Ατατούρκ"....

Θέλοντας λοιπόν ο κύριος Μπουτάρης να κάνει πράξη τα λεγόμενά του έβαλε στο ψηφοδέλτιό του μερικούς Εβραίους. Εκανε λοιπόν την αρχή για να γίνει η Θεσσαλονίκη εβραϊκή πόλη.

Οπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο οι Εβραίοι υποψήφιοι του κ. Μπουτάρη είναι οι:

Καπόν Χασδάϊ

Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Καββασιάδη-Καράσσο Ματθίλδη (Τίλντα)


Το κορυφαίο για όλους τους Θεσσαλονικείς είναι οτι και στον συνδυασμό του κ. Γκιουλέκα υπάρχουν Εβραίοι υποψήφιοι όπως έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα.


Ο Ηλίας Πεσσάχ θα είναι τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ. Γκιουλέκα.
 

Ο Ηλίας Πεσσάχ, για όσους πιθανόν δεν τον γνωρίζουν, είναι ιατρός και μέλος της ΔΑΠ αλλά και της ΟΝΝΕΔ. 

Ο Ηλίας Πασσάχ είναι και αντιπρόεδρος ομίλου Rotaract Ιωαννίνων και μέλος Ροταριανού ομίλου Ιωαννίνων ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων (2005-2008).  




Οπως καταλαβαίνετε Εβραίοι υπάρχουν σε πάρα πολλούς συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα. Ανήκουν λένε σε διαφορετικά κόμματα.
Μα όλοι γνωρίζουμε οτι πάνω απο όλα για αυτούς είναι το συμφέρον του εβραϊσμού και τίποτα άλλο.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ


9 comments:

Anonymous said...

http://www.originaldissent.com/forums/showthread.php?15052-Who-Controls-the-Council-on-Foreign-Relations

Who Controls the Council on Foreign Relations?

by kallistratos

Anonymous said...

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Για δείτε και εδώ.
ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ όλα τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη...
απίστευτα ντοκουμέντα

Anonymous said...

Το ονομα του είναι Ηλιας ή Ελαϊα;
Γιατι πολυ ελληνοφερνουν οι αιωνιοι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνισμου.
Εχουν φαγωθει να κανουν την Θεσσαλονικη "Μαρτυρικη" πολη.
Οχι μαρτυρικη για τους Ελληνες που μαρτυρησαν και πεθαναν να την απελευθερωσουν, αλλα "μαρτυρικη" για παρτυ τους.
Και μετα θα ξαναπανε στους Γερμανους για .....αποζημειωσεις.




Όμαδεον
Λωριδα της Γαζας
σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους
Παλαιστινη

Anonymous said...

Πολυ φατσα αυτος ο Καπον. Αποκοσμος σαν Αλ Καπονε.

Anonymous said...

Μα σήμερα είπε: "Δεν μπορώ να έχω έναν παπα στον Δήμο μου που να λέει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική!"
Τι ψάχνουμε :( !;

Anonymous said...

Μέλη τῆς Κυβερνήσεως δέν εἶναι Ἑβραῖοι ;Τί λέτε ;Γιά ψάξτε καί σίγουρα θά ἐκπλαγῆτε !!

Anonymous said...

Giati afto to menos gia tous evreous filoi mou? Mipos tous zilevoume? Gia psaxteto. Den tha thelame ke emeis na exoume gia arxigous liodaria anti gia karagiozides?

Anonymous said...

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς έχει απόλυτο δίκιο μέχρι εδώ Απο τι πιο κορυφαίες ανθελληνικές δηλώσεις του ήταν οτι "Η Θεσσαλονίκη είναι εβραϊκή πόλη", "Αλλο Πόντιοι άλλο Ελληνες"

Η Θεσσαλονίκη έχει ελληνικό όνομα ήταν στην αρχαιότητα η περιοχή της θερμής άλλα επι τουρκοκρατίας που ήταν στην σημερινή θέση, είχε μονο 2000 Ελληνες 15000 εβραίους και 80000 μουσουλμάνος ούτε η Αθήνα είχε περισσότερους Ελληνες τότε άλλα υπήρχαν πόλεις με περισσότερους Ελληνες κατοίκους στην τουρκοκρατία.

Οσο για τους πόντιους όντως δεν είναι Ελληνες άλλα σκύθες και μογγολοι όπως και οι μικρασιατες κλπ. Οι κύπριοι έχουν ήδη την δική τους χώρα και κράτος και είναι και αυτοί σαν τούς παραπάνω αναφερόμενους.
Με το ζόρι και με την βια να τούς κάνουμε όλους Ελληνες είναι ρατσιστικό. Οι βαλχοι παλι, για παράδειγμα είναι ρουμανοι οι αρβανιτες είναι τουρκαλβανοι ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, Η ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ

Anonymous said...

@ Anonymous October 23, 2015 at 5:48 PM
Μογγόλος είσαι και φαίνεσαι από τα γραπτά σου που δεν είναι καθόλου ειλικρινή αλλά κακοφτιαγμένη προπαγάνδα. Παρά τα 800 χρόνια σφαγών και βίαιων εξισλαμισμών από τους Μογγόλους όχι μόνο επέζησε η Ορθοδοξία στον Πόντο αλλά και η Ελληνική διάλεκτος που έχει Αρχαία Ελληνικά στοιχεία. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας. Οι πρόσφυγες που ήρθαν από εκεί έχουν περισσότερο Ελληνικό αίμα και πίστη στον Ελληνισμό από κάποια νόθα ψευτοπροοδευτικά γιουσουφάκια σαν και του λόγου σου. Μετά από τόσες σφαγές, βίαιους εξισλαμισμούς, αρπαγές Ελλήνων αγοριών για να τους κάνουν γενίτσαρους, το γεγονός ότι επέζησε ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και του Πόντου οφείλεται μόνο στην Ελληνική Ψυχή.

Η Θεσσαλονίκη είχε μόνο 2000 Έλληνες μετά τις σφαγές στην διάρκεια της Επανάστασης του 1821. Ήταν τόσο ολοκληρωτική η σφαγή και η δήμευση περιουσιών που όσοι γλύτωσαν και πρόλαβαν να φύγουν για να σωθούν δεν γύρισαν ποτέ πίσω. Η Θεσσαλονίκη άρχισε να ξανακατοικείται με Έλληνες από τις γύρω περιοχές μετά το 1885.

Αν η Θεσσαλονίκη δεν είχε Έλληνες κατοίκους στην πλειοψηφία για εκατοντάδες χρόνια τότε δεν είχε ποτέ ούτε Τούρκους ούτε Εβραίους. Σκοπιανοί θα ήταν.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails