Wednesday, June 30, 2010

ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;

  • Δεν υπάρχουν πλέον ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
  • Σε τσιπάκι βάζουν όλες τις πληροφορίες
  • Μας έμειναν μόνο 6 μήνες ελευθερίας μέχρι την εφαρμογή του μέτρου!!!

Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 6 μήνες ελευθερίας!!! Ξέχασε όλα όσα ήξερες…

ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

Σ.Α: Είναι ξεκάθαρο οτι η Ελλάδα δεν κυβερνάται απο Ελληνες. Στα υπουργεία έχουν μπεί άνθρωποι που κινούν τα νήματα απο το παρασκήνιο και μας οδηγούν στην "προλεταριοποίηση". Αυτός είναι και ο στόχος της Νεάς Τάξης Πραγμάτων. Ολοι θα είμαστε ίσοι εκτός απο αυτούς που θα κυβερνούν. Οταν θα τους αμφισβητούν κάποιοι, οι αντιδράσεις τους θα καταστέλλονται άμεσα απο την Παγκόσμια Αστυνομία και τον Παγκόσμιο Στρατό....


Σας το παραθέτω από το Ρουφιάνος:

Άκουσα καλά; Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα φέρει αλλοδαπούς αστυνομικούς, υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα;

Ρε Έλληνες ξεσηκωθείτε ρεεεεεεεεεε....


Θα φέρουν του Γερμαναράδες - Ιταλούς - Ολλανδούς αστυνομικούς εδώ;
Θα έχουμε νέα δικτατορία; Γιατί αυτό; Μήπως φοβούνται, ότι σε λίγο καιρό (και όταν λέω λίγο, εννοώ ΛΙΓΟ) θα βγούνε στους δρόμους ΚΑΙ οι αστυνομικοί και δεν θα έχουν κάποιο σώμα ασφαλείας να τους προστατεύει;

Απευθύνομαι προς ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες:

Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

Σ.Α: Η απόφαση που πήρε η ιταλική κυβέρνηση εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα των Διεθνών Τραπεζιτών. Αυτές οι οικογένειες που ελέγχουν το παγκόσμιο πλούτο εκ μέρους του ιουδαϊκού ιερατείου προωθούν την απελευθέρωση της αγοράς γής σε όλα τα κράτη που χρωστούν. Θα δώσουν λοιπόν στους Ιταλούς χαρτιά(σ.σ.: Αυτό που λέμε χρήμα) και θα πάρουν την ιταλική γή. Με τίτλους ιδιοκτησίας. 

Αυτός είναι και ο στόχος των Παγκοσμιοποιητών. Να μας πείσουν οτι τα εθνη απέτυχαν στο να διαχειριστούν τον πλούτο τους και πρέπει η γη και γενικά ο πλούτος να περάσει στα χέρια ιδιωτών που είναι "απολύτως επιτυχημένοι επιχειρηματίες". 

Μας εξαπάτησαν λοιπόν με το τραπεζικό και γενικά οικονομικό σύστημα που με ατέλειωτες απάτες μας επέβαλαν στηριζόμενοι στους "χρήσιμους ηλίθιους" και σε όσους βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω απο το συλλογικό.

Ετσι προωθούν την μη δημοκρατικά εκλεγμένη Παγκόσμια Κυβέρνηση.


Το ιταλικό δημόσιο μεταβιβάζει περιουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση



Με ιδιαίτερα έμφαση αναφέρεται σήμερα Δευτέρα (28/6) ο ιταλικός Tύπος στην είδηση της μεταβίβασης 19.005 ακινήτων και εκτάσεων από το ιταλικό δημόσιο (υπουργεία και προεδρία της κυβέρνησης) στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι δήμοι της χώρας,

Tuesday, June 29, 2010

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου!!!


  • Την ώρα που η Ελλάδα αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης ή επαναδιαπραγμάτευσης όλου ή τμήματος του χρέους της και ενώ η πιθανότητα αυτό να συμβεί ή όχι απασχολεί καθημερινά εδώ και μήνες τα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ, παρέχοντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους διεθνείς κερδοσκόπους για παιχνίδια εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ στην πλάτη της χώρας, μοιάζει να έχει ξεφύγει της προσοχής των ΜΜΕ αλλά όχι και των συμμετεχόντων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, ότι η επίσημη αναδιαπραγμάτευση του ελληνικούς χρέους έχει, ήδη, ξεκινήσει στο εσωτερικό της χώρας, στις 15 Ιουνίου

Ένα κράτος μπορεί να οδηγηθεί σε αναδιάρθρωση του χρέους του όταν αδυνατεί να ανταποκριθεί εις ολόκληρο και στην ώρα του στις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι σε έναν ή περισσότερους από τους πιστωτές του. Σε αυτήν την περίπτωση το κράτος προχωρά σε παύση πληρωμών προς το συγκεκριμένο πιστωτή και αμέσως σε συζητήσεις μαζί του με την ελπίδα για την κατάληξη σε μία νέα συμφωνία, η οποία θα του επιτρέψει να αρχίσει ξανά την αποπληρωμή του χρέους του.
Η νέα αυτή συμφωνία περιέχει ευνοϊκότερους, απ’ ότι η αρχική, όρους για το κράτος και δυσμενέστερους για το δανειστή, τουλάχιστον ως προς το σύνολο του πληρωτέου κεφαλαίου και το χρόνο εξόφλησης του. Κατά κανόνα, μειώνεται κατά ένα ποσοστό το ύψος του οφειλομένου κεφαλαίου και παρέχεται παράταση στο χρόνο αποπληρωμής του, ενώ μπορεί να γίνει συμφωνία και για αύξηση του αριθμού των δόσεων και μείωση του ύψους τους ή ακόμη και για μείωση του επιτοκίου που καταβάλλει το κράτος στον πιστωτή, με παράλληλη, συχνά, εξασφάλιση του και με άλλους τρόπους πληρωμής ή και με εμπράγματη ασφάλεια στην περιουσία του κράτους.
Ένας από τους σημαντικότερους πιστωτές του ελληνικού δημοσίου είναι οι προμηθευτές των ελληνικών νοσοκομείων, στους οποίους και χρωστά 7 δις ευρώ, με συσσωρευμένα χρέη που ξεκινούν από το 2005 και φτάνουν μέχρι το σήμερα. Το ελληνικό δημόσιο δήλωσε, επίσημα, την αδυναμία αποπληρωμής του συγκεκριμένου χρέους του εις ολόκληρο και στην στην ώρα του και ξεκίνησε συζητήσεις με τους πιστωτές για την αναδιάρθρωσή του, το πρώτο στάδιο των οποίων και κατέληξε σε συμφωνία στις 15 Ιουνίου.
Η συμφωνία ορίζει πως τα χρέη των ετών 2005 και 2006 θα πληρωθούν τοις μετρητοίς ενώ για τα χρέη του 2007 θα δοθούν άτοκα ομόλογα 1 έτους, ύψους 1,1 δις ευρώ, για το 2008 άτοκα 2ετή ομόλογα ύψους 2,2 δις ευρώ και για το 2009 θα δοθούν άτοκα ομόλογα 3ετούς διάρκειας, ύψους 2,05 δις ευρώ.
Τα ομόλογα αυτά θα δοθούν με μεσοσταθμική «έκπτωση» της τάξης του 15% και οι προμηθευτές θα μπορούν να τα προεξοφλήσουν άμεσα από τις τράπεζες οι οποίες με τη σειρά τους θα τα ενεχυριάζουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), για να αντλούν ρευστότητα.
Έτσι, η νέα συμφωνία επιτυγχάνει τόσο α) τη οριστική απάλειψη κάθε νόμιμου τόκου στο χρέος του ελληνικού δημοσίου προς τους συγκεκριμένους πιστωτές του όσο και β) τη μεταφορά της πληρωμής του σε μεταγενέστερη ημερομηνία αλλά και το κυριότερο γ) τη μείωση του χρέους, καθώς οι δανειστές θα λάβουν, περίπου, 6 δις ευρώ έναντι 7 δις που είναι πραγματική οφειλή. Το αποτέλεσμα είναι να πληρείται η ‘αντικειμενική υπόσταση’ της πράξης της αναδιάρθρωσης χρέους, ασχέτως του τρόπου με τον οποίο αυτή η εξέλιξη παρουσιάστηκε προς τα ΜΜΕ.
Η πρώτη, αυτή, πράξη αναδιάρθρωσης, αποτελεί και έναν από τους βασικούς λόγους που οι τιμές των ασφαλίστρων ελληνικού χρέους από το ενδεχόμενο πτώχευσης της Ελλάδας μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (CDS), έχουν καταγράψει το ισχυρότερο ράλι στην ιστορία τους μέσα στον Ιούνιο, ξεπερνώντας, για πρώτη, φορά τις 1000 μονάδες βάσης, καθώς οι συμμετέχοντες στη διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά έλαβαν το πρώτο, σαφές, μήνυμα ότι μετά το πακέτο στήριξης και τη λήψη των πρώτων μέτρων μείωσης του ελλείμματος, ο κύβος για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ερρίφθη.

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Ιράν μέσω Καυκάσου

 ΜΑΝΑΜΑ: Το Ισραήλ συγκεντρώνει μαζικά βομβαρδιστικά στον Καύκασο για να επιτεθεί στο Ιράν. Η αποκάλυψη έγινε εχθές.

Στρατιωτικές πηγές μιλούν για επίθεση απο Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία.



Το Ισραήλ εκπαίδευε πιλότους στην Τουρκία για να ξεκινήσει επίθεση.

Η Τουρκία αγνοούσε  την πρόθεση του Ισραήλ για μεταφορά αεροπλάνων στην Γεωργία.


Η αναπάντεχη κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ έβγαλε το Ισραήλ απο τους σχεδιασμούς του.

Μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, δουλεύουν καμουφλαρισμένοι ως τεχνικοί, εκπαιδευτές και σύμβουλοι στο Αζερμπαϊτζάν και κάνουν τις προετοιμασίες.
Στρατιωτικός εξοπλισμός, στο μεγαλύτερο μέρος του απο τις ΗΠΑ έχει μεταφερθεί σε ένα Γεωργιανό λιμάνι στην Μαύρη θάλασσα. Η Γεωργιανή ακτοφυλακή και ισραηλινοί συνεργάζονται ωστε να κρύψουν τις προετοιμασίες απο τους Ρώσους.

Το Ισραήλ υποστηρίζει οτι δεν είναι δυνατό να γίνει μια επίθεση ενάντια στο Ιράν χωρίς να χρησιμοποιηθούν βάσεις στην Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν εξαιτίας των περιορισμένων δυνατοτήτων στα πυρηνικά υποβρύχια τους, στις ιρανικές ακτές.


Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν οτι μεγάλες σε αριθμό Αμερικανικές δυνάμεις εδάφους έχουν μαζευτεί στο Αζερμπαϊτζάν, ενω το ανεξάρτητα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.

ΠΗΓΗ

Monday, June 28, 2010

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΕΝΤΟΥΠΟΛΕΙΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ

 Αυτές είναι οι σκηνές που τα κανάλια δεν μας δείχνουν ποτέ για να παραμένουμε κοιμισμένοι. Αποκρύπτουν την εξαθλίωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη...

WAIPAHU » Ο πάστορας Joe Hunkin επισκέφθηκε μια περιοχή με σκουριασμένα αυτοκίνητα και άλλα ερείπια, που οι άνθρωποι κοιμούνται και μαγειρεύουν πίσω απο το Γυμνάσιο του Waipahu.
Αστεγοι άνθρωποι ζούν σε σκηνές δημιουργώντας ακόμη μια τεράστια "τεντουπόλη", όπως έχουμε παλαιότερα δημοσιεύσει για πολλές άλλες περιοχές της Αμερικής. Η περιοχή είναι περίπου 50 στρέμματα.

Καταδίκη της Goldman Sachs για ολιγωρία σε απάτη!!!! Η Χρεοκοπία της Ελλάδας και η Goldman Sachs… Πως η συγκεκριμένη τράπεζα κάλυψε με απάτη και την Ελλάδα...

Η αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs καταδικάστηκε να καταβάλει σχεδόν 20,6 εκατομμύρια δολάρια σε πιστωτές ενός ομίλου επενδύσεων, που χρεοκόπησε, οι οποίοι την κατηγορούν ότι έκλεισε τα μάτια στην απάτη του ομίλου αυτού, αναφέρει η αμερικανική Ρυθμιστική Αρχή για τον Χρηματοοικονομικό Τομέα (FINRA) στην ιστοσελίδα της.

Η απόφαση αυτή της FINRA δικαιώνει μια ομάδα πιστωτών που εξαπατήθηκαν και επλήγησαν από την χρεοκοπία του Bayou Group το 2005.

Sunday, June 27, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΕΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ;

"ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ"
Mossad 
Logo
"By way of deception, thou shalt do war"
Motto of the Mossad 

 Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, το Ισραηλινό Likud συνεργάστηκε με την CIA για να κατεβάσουν έναν Αμερικανό πρόεδρο απο την εξουσία.

Παντοδύναμα συμφέροντα(ποια είναι αυτά άραγε;) δεν θέλουν οι Αμερικανοί να αποδεχθούν την πιθανότητα οι μυστικές υπηρεσίες τις χώρας να συνεργάζονται με ξένες υπηρεσίες και να παρεμβαίνουν στην επιλογή των προσώπων που εκλέγονται απο το λαό.

Μάλιστα ο Τζόρτζ Ουάσινγκτον φοβόταν αυτές της "διαπλεκόμενες συμμαχίες" και είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που κρύβουν, ενω ο Χάρυ Τρούμαν οτι η CIA  έμοιαζε με "Αμερικανική Γκεστάπο".

Φαντάζει απίστευτο για τους περισσότερους Αμερικανούς, οτι το Ισραηλινό κόμμα Λικούντ, ανεξαρτήτως τις διαφορές του με την πολιτική των ΗΠΑ, θα προσπαθούσε να υπονομεύσει έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αλλά τα στοιχεία δείχνουν αυτήν ακριβώς την υπονόμευση. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το κυβερνών Λικούντ του Ισραήλ και η CIA ήθελαν να χάσει τις εκλογές το 1980 ο Τζίμυ Κάρτερ.

Οπως αναφέρεται και στην εκπληκτική περίπτωση του Οκτώβρη του 1980, νέες αποκαλύψεις δείχνουν οτι στοιχεία-κλειδιά αποκρύφτηκαν απο τους ερευνητές του Κογκρέσου. Κορυφαία στελέχη του Λικούντ και της CIA συνεργάστηκαν για να απομακρύνουν τον Κάρτερ απο τον Λευκό Οίκο.



Ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Μεναχέμ Μπεγκίν, ήταν έξαλλος με την πολιτική του Κάρτερ που πίεζε το Ισραήλ να κάνει υποχωρήσεις με την Αίγυπτο και τους Παλαιστίνιους για να προωθήσουν την ειρήνη στην Μεση Ανατολή. Φοβόταν επίσης οτι ο Κάρτερ θα εκβίαζε το Ισραήλ να δεχθεί ένα Παλαιστινιακό κράτος στην Δυτική Οχθη.


Ο πρώην πράκτορας της Μοσάντ και αξιωματικός του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ David Kimche, περιγράφει την στάση του Μπεγκίν στο βιβλίο του, Η Τελευταία Επιλογή, λέγοντας οτι ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι ο Κάρτερ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Anwar Sadat "να πιέσει το Ισραήλ να παραιτηθεί απο τα εδάφη που είχε κατακτήσει στον πόλεμο του 1967, ακόμη και της Ιερουσαλήμ και να συμφωνήσει στην ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους".

Πορεία χιλιάδων Ισραηλινών προς την Ιερουσαλήμ υπέρ της απελευθέρωσης του Γκιλάντ Σαλίτ

 Σ.Α: Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι η αλληλεγγύη. Στην πράξη όχι στην θεωρία. "Ενας για όλους και όλοι για έναν."

Χιλιάδες Ισραηλινοί ξεκίνησαν από νωρίς την Κυριακή πορεία από τα βόρεια της χώρας προς την Ιερουσαλήμ, προκειμένου να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων με τη Χαμάς, με στόχο την απελευθέρωση του επί τέσσερα έτη όμηρου στρατιώτη Γκιλάντ Σαλίτ.


Με σημείο εκκίνησης την...

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο Εβραίος πασίγνωστος "γκουρού" των διαφόρων fund, Τζόρτζ Σόρος τους τελευταίους μήνες έχει κάνει δηλώσεις στις οποίες έλεγε οτι η Κίνα πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας εγκαθίδρυσης μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Η αλήθεια είναι οτι ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για το τι παίζεται στο παρασκήνιο. Στο μέλλον θα δημοσιεύσουμε άρθρα σχετικά με το πως οι "Επικυρίαρχοι" διείσδυσαν στην Κίνα....



Σε μια άκρως συμβολική στιγμή κατά τη σύνοδο της G8 στην L’Aquila της Ιταλίας (Ιούλιος 2009), ο Ρώσος Πρόεδρος Dmitry Medvedev παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα νόμισμα που αντιπροσωπεύει το "νόμισμα του μελλοντικού ενωμένου κόσμου".
"Συζητάμε για την χρήση των δύο άλλων εθνικών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ρούβλιου, ως αποθεματικό νόμισμα, όπως και την χρήση υπερεθνικού νομίσματος," είπε ο
Ρώσος ηγέτης σε συνέντευξη τύπου.
Ο Medvedev με σαφήνεια δήλωσε ότι το νέο νόμισμα θα "χρησιμοποιείται για τις πληρωμές" από τους πολίτες ως το "νόμισμα ενός μελλοντικού νομίσματος".

Νέα επίθεση με εμβόλια;

Σύμφωνα με μια είδηση που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ "Έσχατη Γραμμή ανασχέσεως" το υπουργείο Υγείας μέσω του Υπουργείου παιδείας μας ετοιμάζει μια νέα εμΒΟΛΙΑστική καμπάνια, αυτή τη φορά με πρόφαση τη νέα "φυματίωση". Το περίεργο στην ιστορία είναι πως καλούνται να εμβολιαστούν πρώτοι οι εκπαιδευτικοί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ... και μάλιστα τώρα το καλοκαίρι... 

"Δικαιολογίες" υπάρχουν πολλές για να ελέγχουν την υγεία μας και να καταπατούν το δικαίωμα μας να επιλέγουμε μόνοι μας τα μέτρα και τις προφυλάξεις που θεωρούμε κατάλληλες για τον εαυτό μας, όσο εμείς δεν γνωρίζουμε τους μηχανισμούς της νόσου και πως αυτή καταλήγει να εμφανίζεται στο σώμα, αφού πρώτα α-σθενήσει η ψυχή και το πνεύμα μας... Ο φόβος είναι ένας μηχανισμός που χρησιμοποιεί το κατεστημένο με ιδιαίτερη προτίμηση, καθώς τούτος εξασθενεί πράγματι τον οργανισμό.

Όσο λοιπόν επιτρέπουμε να μας μεταχειρίζονται σαν μηχανήματα που χρειάζονται "επισκευή" και ανταλλακτικά - σαν βιορομπότ που δεν διαθέτουν πνεύμα και ψυχή- πολλές τέτοιες απόπειρες θα γίνονται για να πουλούν φαρμάκια "για το καλό μας"...

Δείτε τι λέει η σχετική ανάρτηση...

Friday, June 25, 2010

Ο Bill Gates προωθεί τα εμβόλια για την μείωση του πληθυσμού

 Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει φτιάξει μια εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμυρία μέσω του (εκτός του φόρου) Bill & Melinda Gates οργανισμού , για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της ελλείψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

O Iδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, μια οργάνωση η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά αποβλήτα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλιώς γνωστή ως ευγονική για την επίλυση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Τον Ιανουάριο του 2010, στο Νταβός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Bill Gates ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα του θα δώσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου € 7,5 δις ευρώ) κατά την επόμενη δεκαετία στην ανάπτυξη και υλοποίηση νέων εμβολίων για τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδεν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθει σε 9 δισεκατομύρια, ο Gates είπε, "Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό."

Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτος αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρωπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκου Οίκου John P. 1977 Holdren ,Ecoscience, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της αποστείρωσης.

Για όσους μπερδεύτηκαν, εν ολίγοις, ήταν ένα πείραμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ,μια δοκιμή ενός εμβολίου κατά της κύησης.

Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης στο εν λόγω συνέδριο που περιλαμβάνε τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, "Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν."

Αργότερα, κατά την παρουσίαση, ο Gates αναφέρει ότι η χρήση εμβολίων,θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO2.

 
Απο http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=110&t=6266

Κρυφές πτήσεις Ισραήλ προς Σ. Αραβία;

 Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Συνδέστε την παρακάτω είδηση με το άρθρο μας για την καταγωγή των "Σαούντ" που διοικούν την Σαουδική Αραβία!
"Οι ρίζες της ηγετικής Σαουδικής οικογένειας"
 
Israeli__Herclargeτου Γαβριήλ Χαρίτου -

Ισραηλινά αεροπλάνα πραγματοποίησαν πτήσεις προς την Σαουδική Αραβία μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό, σύμφωνα με το ημιεπίσημο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Σύμφωνα με το πρακτορείο

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

"Κατευθείαν απόγονοι του Αυνάν οι σημερινοί Εβραίοι"

Ενώ στην χώρα των μαζοχιστών που ονομάζεται Ελλάς, απαγορεύονται διά ροπάλου οι φυλετικές έρευνες DNA, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν όντως είμαστε απευθείας απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, στο Ισραήλ οι Εβραίοι χρηματοδοτούν πλουσιοπάροχα τις φυλετικές έρευνες. 


Η τελευταία από αυτές δημοσιεύθηκε στις αρχές Ιουνίου και – σύμφωνα με όλες τις κορυφαίες εφημερίδες του Ισραήλ που την πρόβαλαν πρωτοσέλιδα με πανηγυρικούς τίτλους – οι σημερινοί Εβραίοι είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ, του Αυνάν και του Ιησού του Ναυή κι όχι απόγονοι των εξιουδαιοποιηθέντων Χαζάρων, όπως ισχυρίζονται εδώ και 70 χρόνια οι Αντισημίτες. 

Η έρευνα, υπό τον γενετιστή Χάρι Όστρερ της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με συναδέλφους του από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό γενετικής "American Journal of Human Genetics", σύμφωνα με τα "Science" και "Nature". Η μελέτη έκανε ανάλυση του γονιδιώματος 237 ατόμων από επτά ιουδαϊκές κοινότητες στην Ελλάδα, την Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιταλία, τη Συρία και την ανατολική Ευρώπη.


Εδώ και τουλάχιστον ένα αιώνα, οι ιστορικοί, γλωσσολόγοι και άλλοι ερευνητές διαφωνούν για το αν οι Ιουδαίοι (γύρω στα 13 εκατ. ανά τον κόσμο) αποτελούν μια ενιαία φυλετική ομάδα, έχουν απλώς μια κοινή θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα ή κάτι άλλο. Οι ερευνητές σύγκριναν το γενετικό "προφίλ" των Εβραίων με μη Εβραίους κατοίκους των ίδιων χωρών, με βάση στοιχεία DNA από το Πρόγραμμα Ποικιλίας Ανθρωπίνου Γονιδιώματος, μια βάση δεδομένων με γενετικές πληροφορίες από όλο τον κόσμο. 


Κάθε ομάδα Ιουδαίων σε κάθε χώρα είναι γενετικά διακριτή, όμως όλες οι ιουδαϊκές ομάδες, σύμφωνα με τους επιστήμονες, συνδέονται από κοινά στοιχεία που συνιστούν ένα "γενετικό νήμα", το οποίο πάει πίσω στον χρόνο πάνω από 2.000 χρόνια, παρά τις πάμπολλες μεταναστεύσεις και επιμειξίες. Σύμφωνα με τον Όρστερ, φαίνεται να υπάρχει όντως μια κοινή γενετική βάση μεταξύ των ανά τον κόσμο Ιουδαίων, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες μικρότερου εύρους έρευνες που είχαν εστιαστεί σε μικρότερες ομάδες ιουδαϊκών πληθυσμών. 


Η νέα έρευνα φαίνεται να καταρρίπτει την θεωρία (που είχε υποστηρίξει και ο Εβραίος συγγραφέας Άρθουρ Καίσλερ στο βιβλίο του «Η 13η φυλή») ότι πολλοί Εβραίοι της Ευρώπης κατάγονται από την τουρκική φυλή των Χαζάρων της Κεντρικής Ασίας, οι οποίοι είχαν ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό τον 8ο αιώνα».

Ο Σιωνισμός κρύβεται πίσω απο το σκηνικό Ισραήλ - Τουρκίας!!!

Εικόνα

Δεν θα ζητήσω συγνώμη από την Τουρκία για την επίθεση", ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ στις 4 Ιουνίου 2010.

"Το αίτημα για συγνώμη στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν ήρθε από πρέσβη της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον, και όχι από τον ίδιο τον Ερντογάν, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μας," παρατήρησαν ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Wednesday, June 23, 2010

Σουηδία: Στους 1000 μαθητές οι 2 είναι Σουηδοί

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Φαίνεται οτι κάποιοι έχουν "υπνωτίσει" με εξαιρετικά έντεχνο τρόπο την ανθρωπότητα και δεν αντιδρά στα δεινά που την υποβάλλουν. 
Οι Σουηδοί δεν αντιδρούν στον εποικισμό της πατρίδας τους γιατί τους έχουν πείσει οτι φταίμε εμείς οι "Δυτικοί" για τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν στις ανατολικές και αφρικανικές χώρες.
Η αλήθεια όμως είναι οτι μόνον η ελίτ που κυβερνά την ανθρωπότητα ευθύνεται για την κατάσταση στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική.
Θυμηθείτε το άρθρο μας "Ποιοί ήταν οι πραγματικοί δουλέμποροι των Λαών(2);".
Αυτοί οι άνθρωποι μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ έχουν καταφέρει να αισθανόμαστε εμείς ενοχές για τα δικά τους εγκλήματα.

Το Μάλμε, η τρίτη σε μέγεθος πόλη της Σουηδίας, έχει γίνει μια από τις πιο διαιρεμένες φυλετικά πόλεις της Ευρώπη


Το Ισλαμικό Κέντρο δέχθηκε βροχή από βόμβες μολότοφ τα μεσάνυχτα. Το τζαμί υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το γειτονικό σχολείο καταστράφηκε. Κανείς δεν γνωρίζει τους δράστες, αλλά ο κατάλογος των υπόπτων είναι μακρύς. Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να επισκευαστούν οι ζημιές. Κι όταν το συγκρότημα άνοιξε ξανά, δέχθηκε δύο επιθέσεις μέσα σε ένα μήνα. Ο κόσμος μιλά για ένα κλίμα φόβου και την κατάρρευση του κοινωνικού ιστού.
Να βρισκόμαστε στη Βαγδάτη, στο Κάιρο, στο Καράτσι; Καμιά σχέση. Οι παραπάνω σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μάλμε, την τρίτη σε μέγεθος πόλη της Σουηδίας. Για πολλές δεκαετίες, η πόλη αυτή θεωρούνταν ένα καταφύγιο από τα προβλήματα του κόσμου. Αλλά η Σουηδία άλλαξε, και το Μάλμε έγινε μια από τις πιο διαιρεμένες φυλετικά πόλεις της Ευρώπης. Το 37% των κατοίκων είτε έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό είτε οι γονείς τους έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό (στα παιδιά, το ποσοστό αυτό φτάνει το 50%). 

Με το άνοιγμα της γέφυρας που συνδέει την πόλη με την Κοπεγχάγη, έχουν μεταναστεύσει στην πόλη και πολλοί Δανοί.

Σήμερα, ο πληθυσμός του Μάλμε (συνολικά 278.000 άνθρωποι) είναι κατά 25% μουσουλμάνοι. Και το ποσοστό αυτό αυξάνεται ταχύτατα λόγω της συνεχιζόμενης μετανάστευσης και των υψηλών ρυθμών γεννήσεων. Οι αρχές αναγνωρίζουν ότι σε μια δεκαετία οι περισσότεροι κάτοικοι θα έχουν μη σουηδική καταγωγή και ότι λίγο αργότερα οι μουσουλμάνοι θα γίνουν πλειοψηφία. 

Αν μάλιστα γίνει «κατακλυσμός» στη Μέση Ανατολή (πόλεμος στο Ιράν ή αποσύνθεση του Ιράκ), το κύμα των προσφύγων θα επισπεύσει αυτή την εξέλιξη.

Οι πολιτικοί προσπαθούν να ανταποκριθούν και να απαντήσουν σε αυτές τις αλλαγές. Κατά γενική ομολογία όμως, το «σουηδικό μοντέλο» (γενναίες κοινωνικές παροχές, σε συνδυασμό με μια ανοιχτή πολιτική απέναντι στη μετανάστευση) έχει φτάσει στα όριά του. Κάτω από την καθαρή και ήσυχη εικόνα του, το Μάλμε κρύβει μια εκρηκτική καθημερινότητα. Στη συνοικία Χεργκάρτεν, όπου κατοικούν οι νεότεροι μετανάστες, η ανεργία μεταξύ των ανδρών φτάνει το 82%.  

«Εδώ, όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα, τον βοηθάμε», λέει στον απεσταλμένο των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς ο Νιχάντ, που είναι τουρκικής καταγωγής. «Οι Σουηδοί είναι ψυχροί άνθρωποι. Σφίγγουν απλώς τα χέρια. Εμείς φιλιόμαστε. Οχι σαν τους γκέι, σαν αδελφοί».

Τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε, το Ισλαμικό Κέντρο έχει γίνει ακόμη πιο ανοιχτό στους επισκέπτες. «Εδώ έρχεται όποιος θέλει, μουσουλμάνος, εβραίος, χριστιανός», λέει ο διευθυντής του κέντρου Μπεζάτ Μπεσίροφ, που κατάγεται από την FYROM. 

Και στο δημοτικό σχολείο του κέντρου, οι 11χρονοι δίνουν τη δική τους εκδοχή για τη Σουηδία. Μια εκδοχή (ακόμη) θετική. «Εχουμε καθαρό νερό!», λέει ο Ράιαν, από τη Σομαλία. «Και γλυκά!», συμπληρώνει ο συμπατριώτης του Χουσεϊν. «Και ωραία αυτοκίνητα!», λέει ο Ομάρ, από το Λίβανο.

Η θετική αυτή στάση χαρακτηρίζει και πολλούς αξιωματούχους. «Πριν από είκοσι χρόνια, το Μάλμε ήταν μια πολύ βαρετή πόλη», λέει η Τζούλια Τζάνιεκ, σύμβουλος της σοσιαλδημοκρατικής δημοτικής αρχής. «Δεν είχαμε ούτε εστιατόρια ούτε μπαρ ούτε θέατρο ούτε πανεπιστήμιο ούτε νέους ούτε τίποτα. Τώρα έχουμε μια δυναμική πολυπολιτισμική πόλη».

Αλλά η Σουηδία δεν αλλάζει κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το 2006 εξελέγη ένας κεντροδεξιός συνασπισμός με επικεφαλής τον Φρέντρικ Ράινφελντ. Ενα νέο κόμμα κατά των μεταναστών, οι Σουηδοί Δημοκράτες, θέλει να μιμηθεί τις επιτυχίες άλλων ακροδεξιών κομμάτων της βόρειας Ευρώπης. 

Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι θα ξεπεράσει το όριο του 4% στις εκλογές του 2010, ενώ μια δημοσκόπηση έδειξε ότι στο Μάλμε το κόμμα αυτό έχει 11%. «Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη μετανάστευση», λέει ο τοπικός ηγέτης του κόμματος Στεν Αντερσον. «Αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε δουλειές σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ούτε να τους βρούμε στέγη».
Αλλες χώρες έχουν το αντίστροφο πρόβλημα. 

Ο σοσιαλδημοκράτης αντιδήμαρχος του Μάλμε Κεντ Αντερσον επέστρεψε πρόσφατα από ένα συνέδριο στη Μελβούρνη, όπου άκουσε έκπληκτος τους δημάρχους της Μελβούρνης και του Τορόντο να του λένε ότι δεν έχουν αρκετούς μετανάστες. 

Το πρόβλημα είναι ότι χώρες σαν τον Καναδά και την Αυστραλία ρυθμίζουν τον αριθμό των μεταναστών που θέλουν. Η Σουηδία δεν έχει τέτοια κριτήρια. Και πολλοί πολιτικοί αρχίζουν να πιστεύουν ότι το σύστημα της «γαλάζιας κάρτας» που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ενωση ίσως να είναι κάποια λύση.

Μήπως τελικά η Σουηδία έκανε κακό στον εαυτό της με το να είναι τόσο φιλελεύθερη απέναντι στους μετανάστες; «Οχι», απαντά ο Κεντ Αντερσον. «Πρέπει να παραδεχθούμε όμως ότι δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε τη ζωή που θα θέλαμε να τους προσφέρουμε».

Monday, June 21, 2010

ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ - Ο ΤΟΤΕ ΥΠΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ

Διαβάστε τι γράφει ο Dr Καθηγητής Άρης Πουλιανός, Μέλος του Μονίμου Διεθνούς ΙνστιτούτουΑνθρωπολογικών και Εθνολογικών Επιστημών της UNESCO. (μπορείτε να το διαβάσετε εκτενώς εδώ)

Σήμερα πρωτοστατεί του πολέμου εναντίον μου ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον Διευθυντή Αρχαιοτήτων του Υπουργείου του Ι. Τζεδάκι με τον οποίο βρισκόμασταν στα δικαστήρια για την φυγάδευση στο εξωτερικό του Μινωικού μικροκεφάλου της Ζάκρου, σπανιωτάτου ευρήματος και σοβαρού αποδεικτικού στοιχείου για την καταγωγή των Κρητών. Ευρήματος του οποίου τελικά, παρόλη την ύποπτη αδιαφορία επί εικοσηπενταετία των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού με τις ενέργειες μας, τόσο τις δικές μου όσο και του "Αδέσμευτου", επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό.

Κατά την πρόσφατη απογραφή και επεισοδιακή εγκατάσταση μας, ενώπιον Δικαστικών Αρχών, διαπιστώθηκε η απώλεια του δεξιού μοιριαίου οστού του Αρχανθρώπου, καθώς και ενός κιβωτίου με στάχτη της αρχαιότερης μέχρι σήμερα φωτιάς στη γη μας, ηλικίας πλέον του ενός εκατομμυρίου χρόνων, με σκοπό τον κλονισμό του αποτελέσματος των ερευνών μας.

Ευρήματα τέτοιας τεράστιας Επιστημονικής αξίας αν βρισκόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της γης, όχι μόνο τα πανεπιστήμια, αλλά και οι κυβερνήσεις και οι λαοί θα επεδίωκαν με πάθος την διεθνή αξιοποίηση τους. Γιατί στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο;

Γιατί ο Υπουργός Πολιτισμού όχι μόνο τους καλύπτει αλλά δίνει ρητή εντολή στον Νομάρχη Χαλκιδικής Β. Βασιλάκη (κατά δήλωση του), να εκτελέσει κατεπειγόντως άμεση σφράγιση του Σπηλαίου και του Μουσείου, και να μην με αφήσει ούτε δευτερόλεπτο να πλησιάσω τα δικά μου ευρήματα;

Τι φοβούνται τόσο απεγνωσμένα ώστε να βάλουν ολόκληρη την εκτελεστική εξουσία όχι μόνο να παρεμποδίσει την εκτέλεση των Δικαστικών Αποφάσεων αλλά και να μου επιτεθούν με τραμπούκους για να με εξουδετερώσουν άμεσα σαν επικεφαλή των ανασκαφών και του Μουσείου; Τι προσπαθούν να καλύψουν;

Τι ήθελε νύχτα στις 14/2//97 ο καθηγητής κ. Κουφός μέσα στο σφραγισμένο Μουσείο με τους συνεργάτες του, ενώ εκκρεμούσε Δικαστική Απόφαση;
Ο ερευνητής - παλαιοανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός καταρίπτει όλα τα παραμύθια του Σιωνισμού κόντρα στο ανθελληνικό κατεστημένο ....


Sunday, June 20, 2010

Το Ιραν εκτέλεσε Σουνίτη τρομοκράτη που χρηματοδοτούνταν απο τις ΗΠΑ

 Οπως γνωρίζουμε τα μεγαλύτερα συμφέροντα στην περιοχή ενάντια στο Ιράν τα έχει το Ισραήλ και όχι οι ΗΠΑ.....

«Μόνο η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από έναν αιώνα χάους», λέει καθηγητής του Κέμπριτζ

"Θα έχουμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το ερώτημα είναι μόνο αν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με τη συναίνεσή των λαών ή με την καθυπόταξή τους"

James Warburg στην Επιτροπή του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (C.F.R.) το 1950

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Ένα σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα το 2014 θα βυθίσει τον κόσμο σε μια κρίση που θα στιγματίσει το υπόλοιπο του αιώνα, σύμφωνα με τον καθηγητή του Cambridge,Nicholas Boyle, και μόνο η καθιέρωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από την εποχή της φτώχειας και της βίας.

Saturday, June 19, 2010

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Αφού οι Επικυρίαρχοι τον οδήγησαν στην πλήρη εξαθλίωση στην συνέχεια το οδήγησαν και στον θάνατο με "ανεξιχνίαστο" τρόπο.....
Το ίδιο που συμβαίνει δηλαδή και με επιστήμονες που ανακαλύπτουν τεχνολογίες που αμφισβητούν την κυριαρχία του κατεστημένου.



Πολωνία 16 Ιουνίου 2010  

Το πτώμα του πρώην καθηγητή ιστορίας, Darius Ratajack, που είχε καταδικαστεί το 2002 απο Πολωνικό δικαστήριο γιατί ισχυρίστηκε οτι δεν ήταν δυνατόν στο Αουσβιτς-Μπιρκενάου να εκτελέστηκαν άνθρωποι με αέρια σε θαλάμους, βρέθηκε σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην Δυτική πολωνική πόλη Opole.

 
Ο Καθηγητής Ratajack  είχε εκδιωχθεί απο την θέση του διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο του Opole, όταν εισαγγελείς του κράτους έκαναν έρευνα στην έκδοση του βιβλίου του «Dangerous Themes»(Επικίνδυνα θέματα).

«Το πτώμα είχε αποσυντεθεί σε μεγάλο βαθμό και αναγνωρίσθηκε απο την οικογένεια του Ratajack, έτσι δεν χρειάζεται να διενεργηθούν πρόσθετα τέστ DNA», λέει η Lidia Sieradzka απο το Γραφείο Εισαγγελέων της πόλης Opole.

Η αστυνομία έπειτα απο έρευνες είπε οτι όταν βρέθηκε ήταν ήδη νεκρός για δυο εβδομάδες.
Οι φύλακες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου στην Καρολίνκα, είπαν οτι το αυτοκίνητο του ιστορικού εμφανίσθηκε στο σημείο την ίδια ημέρα που βρέθηκε το πτώμα, στις 11 Ιουνίου. Στο αυτοκίνητο η αστυνομία βρήκε έγγραφα που ανήκαν στον 48χρονο αναθεωρητή ιστορίας. Βρήκαν επίσης αντίγραφα απο το CCTV.

Η αίτία θανάτου του Ρατατζάκ παραμένει ανεπιβεβαίωτη. Η αστυνομία πιστεύει οτι δεν δολοφονήθηκε επειδή όπως λέει η αυτοψία δεν υπήρχαν τραύματα στο σώμα του(Σ.Α: Γνωρίζουμε όμως οτι οι Επικυρίαρχοι μπορούν να δολοφονήσουν εξ αποστάσεως και με μεθόδους που δεν αφήνουν στοιχεία).

Η αστυνομία αναφέρει οτι ο ιστορικός, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο να βρεί δουλειά, σκόπευε να πάει στην Ολλανδία ή το Βέλγιο για να δουλέψει σε μια εταιρεία κάνοντας ταπεινή εργασία. Για τον σκοπό αυτό απέκτησε ένα
Renault Kangoo αυτόματο, στο οποίο βρέθηκε και το πτώμα του σφηνωμένο ανάμεσα απο τα μπροστά και τα πίσω καθίσματα. Κάποιοι είπαν ότι ίσως ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δούλευε σε περίεργες δουλειές για να βγάλει το ψωμί του.


Το 2000, ο Ντάριους Ράτατζακ απολύθηκε απο το Πανεπιστήμιο του Οπόλ, όπου δούλευε για 11 χρόνια και του απαγορεύθηκε να διδάσκει σε οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο για 3 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου του
Tematy niebezpieczne(Επικίνδυνα Θέματα), μέσα στο οποίο έγραφε οτι δεν ήταν επιστημονικός δυνατόν να σκοτώσει κάποιος εκατομμύρια ανθρώπους,  με αέρια στους θαλάμους αερίων του υποτιθέμενου στρατοπέδου θανάτου, Άουσβιτς.

Νωρίτερα το 1999, ένα πολωνικό δικαστήριο βρήκε ένοχο τον Ράτατζακ για «δημόσια άρνηση» των εγκλημάτων πολέμου των Γερμανών – πράγμα το οποίο είναι ενάντια στην νομοθεσία της Πολωνίας – αλλά επειδή είχε εκδόσει ο ίδιος το βιβλίο του σε 260 αντίτυπα μόνο, θεώρησαν οτι δεν ήταν «κοινωνικά επικίνδυνο» και ετσι δεν τιμωρήθηκε. 

Κατα την απολογία του στο δικαστήριο ο Ράτατζακ είπε στους δικαστές οτι το βιβλίο του ήταν απλώς μια έρευνα πολλών αποκλίνουσων απόψεων του Ολοκαυτώματος, συμπεριλαμβανομένου και των αναθεωρητικών απόψεων του Βρετανού Ντέϊβιντ Ιρβινγκ και άλλων ιστορικών και ερευνητών.
Η «άρνηση του Ολοκαυτώματος» αποτελεί έγκλημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης στην Πολωνία, την Γερμανία, την Ουγγαρία, την Γαλλίαπ, την Ελβετία και την Αυστρία.

Thursday, June 17, 2010

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ(=ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ) ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;

 Σύμφωνα με άρθρα της Συνθήκης της Λισσαβώνας όλα τα φάρμακα και τα τρόφιμα θα πρέπει να ελέγχονται απο τους ειδικούς(=Πολυεθνικές εταιρείες και Φαρμακευτικές Εταιρείες)πριν μπούν σε κυκλοφορία.
Στην Ελλάδα υπάρχουν βότανα που μπορούν να αντικαταστήσουν σε ποσοστό περίπου 97% τα χημικά σκευάσματα των φαρμακοβιομηχανιών με αποτέλεσμα οι Επικυριάρχοι να μην μπορούν να συνεχίσουν να μας δολοφονούν σε περίπτωση που ξυπνήσουμε σαν λαός και αντικαταστήσουμε όλα τα χημικά φάρμακα με φυσικά βότανα!!!
Ετσι αποφάσισαν να μας απαγορεύσουν δυνητικά με νόμους την παραγωγή και χρήση τέτοιων βοτάνων. Πώς το έκαναν; Εδωσαν μερικά εκατομμύρια ευρώ στους "χρησιμους ηλίθιους" πολιτικούς που μας κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια και αυτοί ψήφισαν ότι τους είπαν οι χρηματοδότες τους, καταδικάζοντας έτσι τον ελληνικό και όχι μόνο λαό σε αιώνια νόμιμη σκλαβιά υπο τους "Περιούσιους" Επικυρίαρχους.


ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ - Λίστα

Φιλο-ισραηλινές εισφορές στους υποψηφίους για το Αμερικανικό Κογκρέσο το 2010.

 Το "Career Total" αντιπροσωπεύει το συνολικό ποσό πήρε κάθε υποψήφιος απο το AIPAC απο τον Ιανουάριο του 1978 μέχρι τον Ιούλιο του 2008 ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.

Φανταστείτε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο απο "εισφορές" των Εβραίων στις ΗΠΑ προς τους μη-Εβραίους βουλευτές για να προωθήσουν την πολιτική του Ισραήλ.

Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί είναι τόσο σημαντικό να κρατάς τις παραδόσεις. Το να κρατάς την Χριστιανική παράδοση στο μεγαλύτερο ποσοστό της κοινωνίας είναι το καλύτερο όπλο ενάντια στον χρηματισμό των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού απο τα λόμπι και τους Τραπεζίτες.

State Office District Candidate Party Status 2009 Cont. Career Total Committees
Alabama S
Shelby, Richard C.* R I 5,000 199,825 A (D, HS)

H 2 Bright, Bobby N., Sr. D I 2,500 8,500 AS

H 3 Rogers, Michael R I 2,500 18,325 AS, HS, I

H 5 Parker, Wayne, Jr. R I 2,500 7,500

H 6 Bachus, Spencer R I 2,500 17,000
Alaska S
Murkowski, Lisa* R I 7,500 61,100 A (HS)
Arizona S
McCain, John* R I 2,000 177,500 AS, HS, I

H 1 Kirkpatrick, Ann D I 2,000 5,000 HS

H 5 Mitchell, Harry E. D I 2,000 8,000

H 8 Giffords, Gabrielle D I 7,500 38,224 AS, FR
Arkansas S
Lincoln, Blanche* D I 18,500 62,027
California S
Boxer, Barbara* D I 11,000 239,794 C, FR (NE)

H 8 Pelosi, Nancy D I 11,500 114,300 Speaker of the House

H 11 McNerney, Jerry D I 2,000 15,000 C

H 27 Sherman, Brad D I 4,000 63,930 FR (NE)

H 28 Berman, Howard D I 12,000 101,050 FR

H 29 Schiff, Adam D I 3,500 62,917 A (FO), I

H 31 Becerra, Xavier D I 1,000 3,000 B, W

H 32 Cedillo, Gilbert D O 2,000 2,000

H 33 Watson, Diane E. D N 1,000 13,500 FR

H 36 Harman, Jane D I 3,000 106,771 C, HS

H 47 Sanchez, Loretta D I 4,000 55,200 AS, HS

H 47 Tran, Van R C 1,000 1,000

H 51 Filner, Bob D I 1,000 91,514
Colorado S
Udall, Mark E. D I 1,000 48,250 AS

H 4 Markey, Elizabeth H. D I 2,000 9,100
Connecticut S
Dodd, Christopher* D N 13,000 247,178 FR (NE)

S
Lieberman, Joseph Ind. I 1,500 367,851 AS, HS
Delaware S
Carper, Thomas D I 1,000 37,600 HS
Florida S
Meek, Kendrick*# D O 5,000 26,500 W

H 2 Boyd, F. Allen, Jr. D I 5,000 14,700 A (D), B

H 6 Stearns, Clifford B. R I 3,000 13,500 C

H 8 Grayson, Alan Mark D I 3,000 5,000

H 15 Posey, Bill R I 1,000 1,000

H 18 Ros-Lehtinen, Ileana R I 36,500 200,240 FR

H 19 Deutch, Theodore D O 1,000 1,000

H 19 Wexler, Robert D N 500 33,750

H 20 Wasserman Schultz, Debbie D I 5,500 37,300

H 21 Diaz-Balart, Lincoln R N 500 58,000

H 22 Klein, Ron D I 7,500 55,024 FR (NE)

H 23 Hastings, Alcee D I 15,000 85,850 I

H 24 Kosmas, Suzanne D I 2,000 4,000
Georgia S
Isakson, Johnny* R I 16,000 41,500 C, FR (NE)

H 6 Price, Thomas E. R I 1,000 2,000

H 12 Barrow, John J. D I 500 49,074 C
Hawaii S
Inouye, Daniel K.* D I 49,000 254,425 A (D, FO, HS), C
Idaho H 1 Minnick, Walter C. D I 500 3,500
Illinois S
Kirk, Mark S.*# R O 42,604 263,686 A (FO, HS)

H 3 Lipinski, Daniel W. D I -750 4,900

H 5 Feigenholtz, Sara D C 2,000 2,000

H 9 Schakowsky, Janice D. D I 1,145 31,145 C, I

H 11 Halvorson, Deborah D I 3,000 13,500

H 13 Biggert, Judy R I 3,000 13,227

H 14 Foster, G. William (Bill) D I 1,500 6,500

H 17 Hare, Philip G. D I 2,500 13,650

H 18 Schock, Aaron J. R I 2,500 9,000
Indiana S
Bayh, Evan* D N 29,000 113,250 AS

H 5 Burton, Dan L. R I 15,000 135,500 FR (NE)

H 6 Pence, Mike R I 14,500 72,250 FR

H 9 Hill, Baron P. D I 3,500 37,465 C
Iowa S
Grassley, Charles E.* R I 8,500 149,823 B
Kansas S
Moran, Jerry*# R O 3,500 3,500
Kentucky S
Bunning, Jim* R N 10,940 100,690 B

S
Grayson, C.M. (Trey)* R O 2,500 2,500
Louisiana S
Vitter, David* R I 25,500 67,000 AS, C

S
Landrieu, Mary D I -1,000 205,389 A (FO, HS), HS

H 1 Scalise, Steve R I 4,500 14,500 C

H 2 Cao, Anh (Joseph) R I 5,000 5,000 HS

H 4 Fleming, John C., Jr. R I 2,500 5,000 AS

H 5 Alexander, Rodney R I 2,500 13,500 A

H 6 Cassidy, William R I 2,500 2,500
Maine S
Collins, Susan R I 1,000 109,000 A, AS, HS

H 2 Michaud, Michael H. D I 1,500 11,750
Maryland S
Mikulski, Barbara* D I 21,000 198,599 A (D, FO, HS), I

H 4 Edwards, Donna D I 2,500 3,500

H 5 Hoyer, Steny H. D I 21,000 214,275 House Majority Ldr.

H 7 Cummings, Elijah D I 2,000 22,500
Massachusetts S
Coakley, Martha† D O 12,000 12,000
Michigan H 7 Schauer, Mark H. D I 2,000 6,500

H 9 Peters, Gary D I 4,500 11,500

H 11 McCotter, Thaddeus G. R I 1,000 13,500

H 12 Levin, Sander M. D I 1,000 129,727 W
Minnesota S
Franken, Al D I 3,000 5,680

H 2 Kline, John P. R I 3,000 17,500 AS
Missouri S
Blunt, Roy*# R O 18,000 63,850 C, I

S
Carnahan, Robin* D O 5,000 5,000

H 3 Carnahan, Russ D I 2,500 18,600 FR (NE)

H 4 Skelton, Ike D I 4,000 92,450 AS
Montana S
Burns, Conrad R N -1,000 210,210
Nevada S
Reid, Harry* D I 54,000 374,301 I

H 1 Berkley, Shelley D I 19,500 309,555 FR (NE), W
New Hampshire S
Ayotte, Kelly A* R O 5,000 5,000

S
Hodes, Paul W.*# D O 10,500 32,137

H 1 Shea-Porter, Carol D I 2,000 4,000 AS
New Jersey S
Lautenberg, Frank R. D I 1,000 503,578 A (FO, HS), C

H 1 Andrews, Robert D I 10,500 73,525 AS, B

H 2 LoBiondo, Frank A. R I 2,000 24,750 AS

H 3 Adler, John H. D I 4,000 7,000

H 7 Lance, Leonard R I 2,000 7,000

H 9 Rothman, Steven R. D I 3,500 77,003 A (D, FO, HS)

H 13 Sires, Albio D I 1,000 1,000 FR
New Mexico H 1 Heinrich, Martin D I 4,000 9,000 AS

H 2 Teague, Harry D I 2,000 4,000
New York S
Gillibrand, Kirsten*† D I 10,200 26,450 FR

S
Schumer, Charles* D I 6,000 63,635

H 2 Israel, Steve D I 10,500 49,059 A (FO)

H 3 King, Peter T. R I 1,000 26,500 HS, I

H 5 Ackerman, Gary L. D I 3,850 54,350 FR (NE)

H 7 Crowley, Joseph D I 1,000 94,657 FR (NE), W

H 13 McMahon, Michael E. D I 4,000 6,000 FR (NE)

H 17 Engel, Eliot D I 7,000 242,418 C, FR (NE)

H 18 Lowey, Nita M. D I 5,500 154,738 A (HS)

H 20 Murphy, Scott M. D I 5,250 5,250 AS

H 20 Tedisco, James† R O 2,500 2,500

H 23 Owens, William D I 5,000 5,000 AS, HS

H 23 Scozzafava, Dierdre K.† R N 1,500 1,500

H 24 Arcuri, Michael A. D I 4,000 16,000

H 29 Massa, Eric J.J. D N 10 11,110 AS, HS
North Carolina S
Burr, Richard* R I 2,500 13,250 AS, I
North Dakota S
Dorgan, Byron L.* D N 47,000 186,350 A (D), C
Ohio S
Fisher, Lee Irwin* D O 5,000 5,000

H 1 Chabot, Steve R C 3,000 16,500

H 1 Driehaus, Steven L. D I 2,000 4,000

H 8 Boehner, John R I 14,500 71,500 House Rep. Ldr.

H 13 Sutton, Betty S. D I 1,000 8,000 C

H 14 LaTourette, Steve C. R I 1,000 25,500 A

H 15 Kilroy, Mary Jo D I 1,012 11,012 HS

H 15 Stivers, Steve E. R C -1,000 5,000

H 16 Boccieri, John A. D I 1,000 3,000
Oregon S
Wyden, Ron* D I 41,500 319,062 B, I

S
Merkley, Jeffrey Alan D I 12,500 21,600 B
Pennsylvania S
Sestak, Joseph A., Jr.*# D C 500 22,500 AS

S
Specter, Arlen* D I 36,500 539,973 A(D,FO,HS)

S
Toomey, Patrick J.* R C 2,500 3,250

H 3 Dahlkemper, Kathleen D I 2,000 4,000

H 6 Cohen, Howard A. R C 1,000 1,000

H 6 Pike, Douglas A. D C 1,000 1,000

H 8 Murphy, Patrick J. D I 4,000 22,600 AS, I

H 13 Schwartz, Allyson Y. D I 500 44,650 B, W

H 15 Dent, Charles W. R I 1,000 9,250 HS
South Carolina S
DeMint, Jim* R I 3,720 28,220 C, FR
South Dakota S
Thune, John* R I 26,500 40,730 AS, C
Tennessee H 9 Cohen, Steve I. D I 2,000 19,000
Texas H 16 Reyes, Silvestre D I 21,000 22,000 AS, I

H 23 Rodriguez, Ciro D. D I 3,500 14,500 A (HS)
Utah S
Bennett, Robert* R I 34,000 133,250 A (D, FO), HS

H 3 Chaffetz, Jason R I 2,000 2,000
Vermont S
Leahy, Patrick* D I 16,711 134,911 A (D, FO, HS)
Virginia S
Warner, Mark R. D I -4,000 36,500 B, C

H 2 Nye, Glenn Carlyle, III D I 4,000 4,000 AS

H 5 Perriello, Thomas S. D I 2,500 3,500

H 7 Cantor, Eric R I 24,500 200,730 W

H 11 Connolly, Gerry D I 2,000 5,000 B, FR (NE)
Washington S
Murray, Patty* D I 19,000 182,293 A (D, HS), B
Wisconsin S
Feingold, Russell D.* D I 38,000 182,310 B, FR (NE), I

H 7 Obey, David R. D I 1,000 161,600 A

H 8 Kagen, Steven L. D I 2,000 22,500
2009 Συνολικές εισφορές:  $ 1,139,692

Συνολικές εισφορές (1978-2009):  $48,989,535

Συνολικός αριθμός ανθρώπων που πήραν εισφορές (1978-2009):  2,198

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails