Friday, July 30, 2010

ΕΒΡΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ "ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ

Τον τελευταίο καιρό ακούμε για την προσπάθεια εξαγοράς της Αγροτικής Τράπεζας απο την Τράπεζα Πειραιώς, ιδιοκτήτης της οποίας εμφανίζεται ο Σάλλας.

Οκ. Σάλλας (μπορεί και "Salah")

Στην αγροτική είναι υποθηκευμένη σχεδόν όλη η αγροτική περιουσία και η Τράπεζα Πειραιώς είχε πάρει πριν λίγο καιρό 3 δισ. περίπου απο το πακέτο των 28 δισεκατομμυρίων που έδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή για να στηρίξει τις τράπεζες.

 Η "εκλεκτή" Τράπεζα Πειραιώς που πήρε πέρυσι στήριξε 3 δισ. ευρώ απο τον ελληνικό λαό χωρίς να ρωτηθεί ο ίδιος....

Με τα λεφτά που πήραν απο το κράτος θα αγοράσουν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ που έχει πολύ περισσότερα αποθεματικά.
Με τα λεφτά μας, μας εξαγοράζουν.

 Ο Σάλλας σε θερμή χειραψία με την Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη. Ουδέποτε οι δήθεν "σοσιαλιστές" τα έβαλαν με τους τραπεζίτες και το τραπεζικό λόμπι. Μπορεί όμως κάποιος να είναι σοσιαλιστής και να συνεργάζεται με τραπεζίτες;

Τι δεν μας είπαν ποτέ τα κατεστημένα ΜΜΕ;

Η Σοφία Στάϊκου-Σάλλα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα είναι Εβραία του Βόλου.

 Η Σοφία Στάικου-Σάλλα

Η ίδια έχει δηλώσει οτι στα 18 της χρόνια πήγε στο Ισραήλ εθελοντικά για 2 χρόνια σε κιμπούτς για να αποκτήσει εμπειρίες.

Η αλήθεια είναι οτι σχεδόν όλοι οι Εβραίοι του πλανήτη πάνε για κάποιο διάστημα της ζωής τους στο Ισραήλ για να εκπαιδευτούν είτε σε ειδικές κατασκηνώσεις όπου και γίνεται η "πλύση εγκεφάλου" απο τους σοφούς ραββίνους, είτε στα Κιμπούτς για εθελοντική εργασία.

Η κ. Στάϊκου Σάλλα είναι κουμπάρα της Ολγας Τρέμη. 

Στους κύκλους της ελληνικής "ψωροελίτ" έχουν εισχωρήσει ικανότατοι Εβραίοι και Εβραίες και έχουν καταφέρει να παιρνάνε τις θέσεις τους.

Βέβαια η κ. Στάικου έχει υψηλόβαθμη θέση μέσα στην Τράπεζα Πειραιώς. Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Οπως καταλαβαίνετε προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους την γη των αγροτών με εξαιρετικά ύπουλο τρόπο.

Διαδώστε το, αναδημοσιεύστε το για να γίνει γνωστή η αλήθεια.


Υ.Γ: Ενας αναγνώστης είπε οτι υπάρχουν τα εβραϊκά επώνυμα "Salaz" και "Salah". Δεν ξέρουμε όμως αν συνδέονται άμεσα με τον κ. Σάλλα....

Δείτε σχετικά εδώ

Thursday, July 29, 2010

Όλιβερ Στόουν: Οι Εβραίοι είναι το πιο ισχυρό λόμπι στις ΗΠΑ και τα ΜΜΕ και το Ισραήλ έχει γαμ*** την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ


Για αντισημιτισμό κατηγορεί τον Αμερικανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν εβραϊκή οργάνωση.
Για αντισημιτισμό κατηγόρησε σήμερα τον Αμερικανό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν το Κέντρο Σιμόν-Βίσενταλ, λέγοντας ότι «μειώνει τη σημασία του Ολοκαυτώματος» και κάλεσε το Χόλιγουντ να ξεσηκωθεί με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη.

Ο Όλιβερ Στόουν είναι «ένας ακόμη παπαγάλος στην αντισημιτική χορωδία» γράφει στην ανακοίνωσή του ο ραβίνος Άμπραχαμ Κούπερ που διευθύνει το Κέντρο, σκοπός του οποίου είναι η διατήρηση της μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times» ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ο Αδόλφος Χίτλερ «έκανε μεγαλύτερο κακό στον ρωσικό λαό απ' ό,τι στους Εβραίους». Ερωτηθείς γιατί η τελευταία του δουλειά, μία σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «η Κρυφή Ιστορίας της Αμερικής από τον Όλιβερ Στόουν», επικεντρώνεται στο Ολοκαύτωμα, ο Στόουν απάντησε: «εξαίτιας της κυριαρχίας των Εβραίων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» .

«Έχουν την τελευταία λέξη σε κάθε σχόλιο, είναι το πιο ισχυρό λόμπι στην Ουάσινγκτον. Το Ισραήλ έχει γ* την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ επί χρόνια», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του σκηνοθέτη, ο οποίος ωστόσο μετά τις αντιδράσεις αναγκάστηκε να εκδώσει μία απολογητική ανακοίνωση:

Wednesday, July 28, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

Σιωνιστική ευγονική επί Σεφαραδιτών (Εβραίων) - Τα παιδιά με την τριχοφυτία


Μέσω ενός ντοκιμαντέρ ήρθε στο φως ένα μυστικό καλά κρυμμένο αρκετές δεκαετίες :  το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την εσκεμμένη μαζική δηλητηρίαση με ακτινοβολία 100000 νεαρών Εβραίων, παιδιών Σεφαραδιτών εβραίων  που είχαν μεταναστεύσει  στο Ισραήλ από την Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. από το σιωνιστικό κράτος.

Η ιστορία είναι η εξής:

Sunday, July 25, 2010

ΣΤΟ 1,47 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ - Σε ποιούς χρωστάνε οι ΗΠΑ επιτέλους; Ο προδοτικός ρόλος των μεγαλοδημοσιογράφων!

Σε ποιούς χρωστάνε οι ΗΠΑ; Είναι η μεγαλύτερη βάση του ΑΕΠ οικονομία του πλανήτη. Απο ποιούς δανείστηκαν και σε ποιούς χρωστάνε; Είναι δυνατόν οι πιο δυνατή οικονομικά χώρα να χρωστάει πάνω απο 12 τρισεκατομμύρια δολάρια και να έχει και 1,5 τρισ. έλλειμα όπως υπολογίζεται απο τον Λευκό Οίκο;

Γιατί μας κρύβουν σε ποιούς χρωστάμε; Σε ποιόν χρωστάει η Ελλάδα, οι ΗΠΑ και τελικά η ανθρωπότητα; 

Κάποιοι κρύβονται στο παρασκήνιο, εξαγοράζουν πολιτικούς και τους προωθούν στις κυβερνήσεις των λαών για να υποδουλώσουν και να κυριεύσουν την ανθρωπότητα με ύπουλες μεθόδους.

Αν οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν τα έπαιρναν απο τους Παγκοσμιοποιητές θα έβγαζαν τα στοιχεία στην φόρα. Δεν τολμούν όμως να θέσουν στους κυβερνώντες το κρίσιμο αυτό ερώτημα, γιατί φοβούνται οτι θα χάσουν την δουλειά τους.

Αν λέμε ψέμματα ας μας διαψεύσουν ρωτώντας στα "δελτία των 8" σε ποιούς χρωστάμε και θα αποσύρουμε τις δεκάδες αναρτήσεις που έχουμε κάνει και λέμε ξεκάθαρα οτι οι μεγαλοδημοσιογράφοι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα για να γεμίσουν τις τσέπες τους με δολάρια βαμμένα με αίμα και οι Διεθνείς Τραπεζίτες που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων να προωθήσουν μέσω των ΜΜΕ την Παγκόσμια Διακυβέρνηση της οποίας φανατικός υποστηρικτής είναι και ο Πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε αυτήν εδω την ενδιαφέρουσα δημοσίευση στα αγγλικά που προέρχεται απο πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΗ - ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

http://www.washingtonexaminer.com/politics/ap/white-house-predicts-record-147-trillion-deficit-this-year-9-percent-unemployment-next-year-99125304.html

Saturday, July 24, 2010

Ο ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Ενας-ένας οι ηγέτες-υποχείρια των Παγκοσμιοποιητών αρχίζουν και μιλάνε για την προσπάθεια επιβολής μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Αυτό που δεν μας λένε είναι το ποιοί την προωθούν.

Οσοι ασχολούμαστε με το θέμα συστηματικά γνωρίζουμε.

Γνωρίζουμε οτι μια ομάδα τραπεζιτών κρύβεται πίσω απο την προσπάθεια επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτοί οι τραπεζίτες ελέγχουν τον πλούτο του πλανήτη για λογαριασμό του αφανούς ιερατείου που προωθεί τα σχέδιά του υπονομεύοντας τα άλλα έθνη για χιλιάδες χρόνια.
Πρέπει να ξεσκεπαστούν.
Διαδώστε τις πληροφορίες.





Ενας Ροκφέλερ μιλά για την Παγκόσμια Κυβέρνηση και την Νέα Τάξη Πραγμάτων





http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2010/07/gordon-brown.html

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΚΙΟΛΙΑ - Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα!

Ο Γκιόλιας σίγουρα δεν δολοφονήθηκε απο αναρχικούς. Τέτοιου είδους ενέργειες έχει αποκαλυφθεί πολλές φορές στο παρελθόν οτι σχεδιάζονται και εκτελούνται υπο την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.

Υπάρχει μια μυστική υπηρεσία που δρά σε όλο το πλανήτη και καμιά κυβέρνηση δεν προσπαθεί να την σταματήσει. Και για αυτό φταίνε περισσότερο όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν τους ίδιους και τους ίδιους ξεπουλημένους πολιτικούς.

Θυμάστε την πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία ηγετικού στελέχους της Χαμάς σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάϊ. Ακόμη και η Ισραηλινή κυβέρνηση δήλωσε οτι έμεινε άφωνη με την δράση της Μοσάντ.
Η Μοσάντ δολοφονεί κόσμο σε όλο το πλανήτη όποτε θέλει. Αυτή είναι και η απόδειξη για το ποιοί κυβερνούν την ανθρωπότητα.
Το τελευταίο καιρο στην Ονδούρα δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν χάσει την ζωή τους.

Θυμηθείτε σχετική μας ανάρτηση για το ποιοί διοικούν την Ονδούρα.

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ Manuel Zelaya ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ;

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/12/manuel-zelaya.html

Αυτοί λοιπόν ελέγχουν την Ονδούρα και επειδή οι δημοσιογράφοι κατα καιρούς κάνουν αποκαλύψεις για το ποιοί έχουν φθάσει τον λαό της Ονδούρας στην απόλυτη εξαθλίωση σκοτώνουν με μαφιόζικο τρόπο όποιους δημοσιογράφους δεν υπακούν.

Το ίδιο συνέβη και εδώ.

Πρέπει να επιτέλους ο Ελληνας να ενδιαφερθεί για τα κοινά γιατί αλλιώς θα τον καταντήσουν όπους τους ανθρώπους στην Ονδούρα. Οι ελάχιστοι πλούσιοι μη Ελληνες θα γυρνούν στο δρόμο με ιδιωτικό στρατό και όποιος τολμήσει να κάνει αποκαλύψεις για αυτούς θα πεθαίνει.

Η Δημοκρατία αγαπητοί συνέληνες δεν είναι κάτι που σου δίνουν και μένει σταθερό. Αυτό είναι το σημαντικότερο που μας έχουν αποκρύψει για την Δημοκρατία. Η δημοκρατία χρειάζεται για να την κατακτήσεις συνεχείς συμμετοχή στα κοινά και αγώνα. Βέβαια ο αγώνας καμιά σχέση δεν έχει με το να υπακούς την εντολές των "δήθεν" δημοκρατικών κομμάτων. Στα λόγια είναι όλοι δημοκράτες. Στις πράξεις όμως ελάχιστοι.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ "ΤΡΩΚΤΙΚΟ"


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ - Αυτούς τίμησες Γιώργο Παπανδρέου;

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πράγματι φρικιαστικές. Πρέπει όμως όλοι να τις δούμε γιατί είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Είναι αυτή που είναι.
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας που ανέβηκε στην εξουσία εξαπατώντας τους Ελληνες που έχουν ελαστική συνείδηση επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Ισραήλ απο όταν δημιουργήθηκε σαν κράτος. Πήγε λοιπόν να κάνει επαφές με την ηγεσία ενός κράτους που καθημερινά διαπράττει τα πιο άγρια εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα. 
Τις εικόνες αυτές δεν έδειξαν ποτέ τα καθεστωτικά ΜΜΕ γιατί οι χρηματοδότες τους είναι "περιούσιοι".
Οι δήθεν ανθρωπιστές του ΠΑΣΟΚ, αν ήταν έστω και ελάχιστα ανθρωπιστές στην πραγματικότητα δεν θα επισκέπτονταν ποτέ το κράτος - δολοφόνο.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ;

Friday, July 23, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

 Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε το ρεπορτάζ του "RUSSIA TODAY" στο Ισραήλ, για την πρόσφατη καταδίκη που επιβλήθηκε σε Αραβα που είπε σε μια Εβραιοπούλα ότι ήταν Εβραίος και έκανε σέξ μαζί της. Η καταδίκη για τον Αραβα είναι 18 μήνες φυλάκιση.

Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τα ειδικά γραφεία καταγγελιών που έχουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ, στα οποία οι συγγενείς των γυναικών που βγαίνουν ραντεβού με Αραβες και γενικά μη Εβραίους, μπορούν να κάνουν καταγγελίες 24 ώρες το 24ωρο για να τιμωρούνται απο το κρράτος οι μη Εβραίοι σύντροφοι της Εβραίας γυναίκας.
Η κατηγορία για τον Αραβα είναι "βιασμός με απάτη".


Βέβαια οι Εβραίες δεν συμφωνούν με τα μέτρα των σοφών Ραββίνων όπως βλέπουμε στο τέλος του βίντεο και τα θεωρούν υπερβολικά. 


Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε και στην Ελλάδα να φυλακίζουμε όποιον Αλβανό ή αλλοδαπό το "παίζει" Ελληνας για να "ρίξει" τις τουρίστριες. Αλλά αν το κάναμε αυτό τότε ο Δημητράς και οι λοιποί "αντιρατσιστές" θα μας κατείγγειλαν σε όλα τα δικαστήρια του πλανήτη για ρατσισμό.

Βέβαια δεν είδαμε ποτέ και κανέναν επίδοξο αντιρατσιστή να καταγγέλει το Ισραήλ για ρατσισμό.

Τυχαίο; Δεν νομίζουμε...

Thursday, July 22, 2010

Μελέτη του Ιδρύματος Rockefeller προβλέπει μελλοντική δικτατορία ελεγχόμενη από την ελίτ


Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από την τελευταίες ταινία επιστημονικής φαντασίας που σπάει τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρύματος Ροκφέλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια, στο πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα ελέγχεται αυστηρά από την ελίτ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Σ.Α: Φοβερή η επιτυχία του Πρωθυπουργού μας να επισκεφτεί πρώτος το κράτος του Ισραήλ και να το αναγνωρίσει και επίσημα. Σαν γνήσιος ανθρωπιστής και δημοκράτης ο Παπανδρέου πήγε στο εβραϊκό κράτος για να επιβραβεύση την γενοκτονία των Παλαιστινίων απο τους συμπατριώτες του.
Ολοι όσοι ψήφισαν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιλογές τους αφού όπως αποδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ιδιαιτέρως "ανθρωπιστικό" και "δημοκρατικό" κόμμα.

Η διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η επίσκεψη είναι η πρώτη που πραγματοποιεί πρωθυπουργός της Ελλάδας από την αναγνώριση του Ισραήλ μέχρι και σήμερα και ο τοπικός Τύπος αποδίδει σε αυτήν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Monday, July 19, 2010

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Είναι πλέον ξεκάθαρο και στην Ελλάδα οτι μόνο μέσω του διαδικτύου και των blogs μπορούν να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Πριν μερικούς μήνες δημοσιεύσαμε σχετικό άρθρο για την λογοκρισία στο διαδίκτυο. Εχουμε αποκαλύψει αρκετές φορές οτι οι "περιούσιοι" θέλουν να "κλείσουν" το διαδίκτυο. 

Ακούσαμε σήμερα μετά την δολοφονία του Γκιόλια διευθυντές καναλιών και μεγαλοδημοσιογράφους σε ραδιόφωνα και τηλεόραση να λένε οτι τα ανώνυμα blogs δεν είναι δημοσιογραφία.

Και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για αυτούς να κάνουν την προπαγάνδα τους, όχι μόνο για το "ΤΡΩΚΤΙΚΟ" αλλά για όλη την blogόσφαιρα και το διαδίκτυο. Λένε οτι εξαιτίας της ανωνυμίας είναι αναξιόπιστα τα όσα αποκαλυπτικά αναφέρονται στα blogs.

Αυτό είναι ένα προβοκατόρικο ψέμμα. Θέλουν να γράφουμε επώνυμα για να μας τρομοκρατούν οτι θα χάσουμε την δουλειά μας ή ακόμη και την ζωή μας.

Για αυτό θέλουν να γνωρίζουν ποιοί είναι πίσω απο ένα blog. Για να μας πιέσουν δικαστικά ακόμη και αν δεν μπορούν να μας καταδικάσουν.

Με λίγα λόγια θέλουν να μας βγάλουν απο την μέση για να μην συνεχίσουμε να αφυπνίζουμε ολοένα και περισσότερους Ελληνες.


Αν οι κύριοι του κατεστημένου έλεγαν αλήθειες τότε δεν θα φοβόταν την κριτική.

Η αλήθεια δεν φοβάται την έρευνα. Αν κάποια είδηση είναι πραγματική τότε δεν έχει καμιά σημασία αν είναι ανώνυμη ή επώνυμη. Το θέμα είναι να μπορεί να αποδειχθεί.

Οσον αφορά για τις "ΣΕΧΤΕΣ", θυμηθείτε τους πράκτορες της Μοσάντ που πανηγύριζαν όταν έπεφταν οι Δίδυμοι Πύργοι και τις αποκαλύψεις του Κουντάρδα για το ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι δήθεν "αντιεξουσιαστές αναρχο-αριστεροί τρομοκράτες"....


Διαβάστε την παλαιότερη ανάρτησή μας για την λογοκρισία στο διαδίκτυο:

Το μόνο ελεύθερο ΜΜΕ στα πρόθυρα χειραγώγησης
«Για εσένα, η πρόσβαση σε μια πληροφορία κοστίζει μονό ένα κλικ. Στην Κίνα, όμως, κοστίζει σε έναν δημοσιογράφο 7 χρόνια στη φυλακή...»
The New York Times, 7 Νοεμβρίου 2009

"Ενόσω εσείς καταστρέφετε το μυαλό σας, παρακολουθώντας μία δίχως αξία ανοησία στην τηλεόραση που σαπίζει τον εγκέφαλο σας, εμείς χάρη στο Internet ανταλλάσουμε ελεύθερα και ανοικτά τις πιο άμεσες, δίχως όρια και (ναι) σοκαριστικές πληροφορίες!",
είπε κάπο­τε ο Dave Barry, γνωστός Αμερικανός δημοσιο­γράφος και κάτοχος Pulitzer, προσπαθώντας να εξηγήσει τις χαοτικές διαφορές ανάμεσα σε κάθε συμβατικό μέσο επικοινωνίας και στο Διαδίκτυο.
«Και ποιο το όφελος από ένα τόσο ελεύθερο μέσο;», θα αναρωτηθείς... Ο ίδιος ο ιδρυτής του World Wide Web (εν συντομία www), Tim Berners-Lee, έχει δώσει την απάντηση εδώ και χρόνια: «Επηρεάζεις τον κόσμο ανάλογα με το πού σερφάρεις...».
 

Το βλάσφημο και ανιστόρητο βιβλίο μίας Γαλλοεβραίας για τον Αλέξανδρο Τον ΜΕΓΑ

Ένα βιβλίο στην πραγματικότητα καθόλου κολακευτικό για τον Μεγάλο Μακεδόνα Στρατηλάτη, τον εκπολιτιστή της Οικουμένης. Ένα απόσπασμα και μόνον αρκεί για να καταλάβουμε τον στρεβλό τρόπο, αλλά και τον βλάσφημο με τον οποίο αντιμετωπίζει η εβραία συγγραφεύς τον Μακεδόνα Στρατηλάτη. Γράφει χαρακτηριστικά: «.από τη μια μεριά .....

Sunday, July 18, 2010

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΠΑΡΤΑ - Βίντεο

 Το Ισραήλ πυροβολεί τους Παλαιστίνιους αγρότες ακόμη και όταν τους συνοδεύουν εθελοντές απο χώρες του εξωτερικού που σκοπό έχουν να λειτουργήσουν σαν "ασπίδες".
Μαύρη η ζωή των Παλαιστινίων, απίστευτα τα δεινά που υποφέρουν και η απόδειξη οτι τα μεγάλα ΜΜΕ ανήκουν σε Εβραίους είναι οτι πουθενά δεν θα ακούσουμε λέξη για αυτά. 
Ειδικά στην Ελλάδα!

Thursday, July 15, 2010

Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας!

"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"…

Wednesday, July 14, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Το Ισραήλ ξεσήκωσε διεθνή κατακραυγή όταν την Τρίτη  επανέλαβε την πάγια πολιτική του να στέλνει μπουλντόζες στην ανατολική Ιερουσαλήμ και να ισοπεδώνει σπίτια Παλαιστινίων.



Η ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΒΑΡΟΝΗ ΑΣΤΟΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Παγκόσμια Διακυβέρνηση

του Χρήστου Καπούτση

Για παγκόσμια Διακυβέρνηση μίλησε η Βαρόνη Κάθριν Άστον, Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας και Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε Διάλεξη που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής, η κορυφαία αξιωματούχος της Ε.Ε., είπε, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ότι στις προτεραιότητες της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής περιλαμβάνεται και η συνεργασία της Ε.Ε. με στρατηγικούς εταίρους, όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ρωσία, στο πλαίσιο μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, όπου θα προωθούνται οι αρχές και οι αξίες της Ε.Ε., αλλά και θα αντιμετωπίζονται πιο αποτελεσματικά σοβαρά προβλήματα, που απειλούν την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια και την παγκόσμια σταθερότητα.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ: Η Άστον συγκεκριμένα είπε:

Friday, July 9, 2010

ΠΟΙΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

 Στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε αναφερθεί με δεκάδες άρθρα. Οι Εβραίοι πράγματι έκαναν ανθρωποθυσίες στο παρελθόν και υπάρχουν αναφορές ακόμη και πριν απο 100 χρόνια περίπου.
Σήμερα; Ο νοών νοείτο. Σκεφτείτε μόνο πόσες "σατανιστικές" οργανώσεις υπάρχουν και πόσο εύκολα μπορούν να "χαθούν" χριστιανόπαιδα.

Το παρακάτω είναι απο το βιβλίο του ταξίαρχου Χρήστου Μπλέτα "ΟΡΦΕΥΣ Ο ΘΡΑΞ"

Ο Απίων ο Γραμματικός έγραψε ότι οι Ιουδαίοι  «Ορκίζονται εις τον Θεόν ….  Ότι κανέναν αλλόφυλον δεν  θα ευνοήσουν, ιδιαίτερα δε τους Έλληνας»  ( Ιώσηπος, Κάτ’ Απίωνος Β, κεφ 10 ( 121)
Ενώ ο Διόδωρος Σικελιώτης και ο Ρωμαίος ιστορικός Τάκιτος ( 55  - 120 μ.χ ) γράφουν ότι θεωρούν τους Εβραίους ενόχους «για το μίσος που έχουν έναντι στο ανθρώπινο γένος». Το μίσος αυτό έχει την γενεσιουργόν του αιτίαν . Έχει πατρότητα. Είναι η  εβραϊκή Βίβλος.
Ιεροποίησαν το μίσος . Το έκαναν θεϊκή εντολή: ότι «θα πιούν το αίμα των Ελλήνων» !
Παράδοξος βιβλική παρότρυνσις προς αιμοσταγίαν ! Και δή ελληνικού αίματος. Φαίνεται ότι οι Εβραίοι έκαναν τούτο πράξιν.
Διότι εκατηγορήθησαν επανειλημμένως γι΄ αυτό. Τη σχετική φοβερή κατηγορία κατά των Ιουδαίων διετύπωσεν ο Απίων  ( Ιώσηπος, Κατ Απίωνος λόγος Β κεφ. 8,93-96)
Ο Αλεξανδρινός: «οι Ιουδαίοι συνελάμβανον ταξιδιώτη Έλληνα, τον έτρεφον επι ενός έτος, τον ωδήγουν εις κοντινό δάσος και τον εφόνευον προσφέροντες το σώμα του ανθρώπου θυσίαν …. )

Όπως έγραφε ο Απίων, όταν εισήλθε ει τον ιουδαϊκό ναό της Ιερουσαλήμ ο βασιλεύς Αντίοχος Δ'  βρήκε εις ειδικό δωμάτιο έγκλειστο έναν Έλληνα το οποίον οι Εβραίοι προώριζαν για θυσίαν.
Βεβαίως ο Έλληνας ελευθερώθηκε, αλλά οι συνειρμοί που ασφαλώς θα βασάνιζαν τον Αντίοχο εκτονώθηκαν όταν σε λίγο κατέστρεψε τους Εβραίους όλης της Ιουδαίας.

( Δική μου σημείωση: Δεν βρέθηκε κανένας Γιαχβέ να τους βοηθήσει για να σώσει από την οργή του Έλληνα Στρατηγού Αντίοχου, οι προφήτες οι μάγοι τους απέτυχαν όλοι μπροστά στην οργή και εις την Ελληνική μαχαίρα )

Αλλά και ο αρχαίος ιστορικός Δαμόκριτος στο βιβλίο του «Περί Ιουδαίων» το οποίον χάθηκε, περιέγραψε το κανιβαλικό αυτό έθιμο των Ιουδαίων, της συλλήψεως και θυσίας ( αιμοποσίας ) αλλοφύλου ανθρώπου.

Τέτοιες κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκων Ελληνοπαίδων υποστάντων αφαίμαξιν με καθολικήν διάτρησιν του σώματος, έχουν καταγραφή κατά καιρούς  στα νεώτερα χρόνια όπως: στην Λάρισα, στην Ζάκυνθο, τη Σμύρνη, την Κέρκυρα, την Κωνσταντινούπολη κ.λπ.
Μάλλον δεν πρόκειται για συκοφαντία. Διότι πολλαί περιπτώσεις απεκαλύφθησαν και οι ένοχοι Εβραίοι δικάστηκαν και θανατώθηκαν.

Στην Κέρκυρα π.χ τρείς Εβραίοι δικάστηκαν σε θάνατο για ανθρωποθυσία του παιδιού το 1812.

Στην Κωνσαταντινούπολη πιάστηκαν επ’ αυτοφόρου σε εβραϊκό σπίτι, να έχουν κρεμασμένο ανάποδα και με τις φλέβες ανοιγμένες ένα Ελληνόπαιδο ένεκα τούτο ο σουλτάνος Σελήμ Γ’ καταδίκασε σε θάνατο 60 Εβραίους, οι οποίοι απηγχονίσθησαν.

Στην Ουγαρία για τον ίδιο λόγο καταδίκασαν και εκτέλεσαν 4 Εβραίους και μεταξύ αυτών και ο ραβίνος, Αί  εξιχνιασθείσαι περιπτώσεις υπερβαίνουν τας ενενήκοντα.

Αξίζει να ανφερθεί  ότι κάποιος περιηγητής ονόματι Αμοντ, ευρεθείς εις Αίγυπτον την περίοδον της Ελληνικής Επαναστάσεως 1821, έγραψεν ότι οι κάτοικοι της Αιγύπτου τον εβεβαίωναν ότι είδαν Εβραίους να αγοράζουν Ελληνόπουλα αιχμαλωτισθέντα  είς Πελοπόννησον και το Μεσολόγγι κατά την άλωσιν, τα οποία εθυσίασαν κατά την εβραϊκή εορτή του Πάσχα.

Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Ούτε τα ετοιμοθάνατα παιδιά τους και τα βρέφη τους δεν μπορούν να δούν οι Παλαιστίνιοι καθώς υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς και γραφειοκρατικούς ελέγχους απο τους Ισραηλινούς.

Βέβαια τα διεθνή μεγάλα ΜΜΕ και ειδικότερα τα ελληνικά δεν πρόκειται να προβάλλουν τις εικόνες αυτές ποτέ. Γιατί άραγε; Δεν είναι αρκετά "ανθρωπιστικό" το θέμα;

Για αυτό και εμείς λέμε ότι όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα και τον πλανήτη ανήκουν σε Εβραίους, οι οποίοι δεν  επιτρέπουν να παιχθούν αυτές οι εικόνες απο τα εγκλήματα των Εβραίων εναντίον των Παλαιστινίων.

Εβραίος εκατομμυριούχος χτίζει μεγάλο τζαμί στην Γαλλία!

Ο Εβραίος επιχειρηματίας Robert Harush που μεγάλωσε στην Ασκελόν, (πρόκειται για την αρχαία πόλη Ασκάλωνα) ξοδεύει μία περιουσία για την ανακαίνιση του μεγάλου ισλαμικού τεμένους στο Montereau, σε μία προσπάθεια για την προαγωγή της συνύπαρξης.

Wednesday, July 7, 2010

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ" ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;


Είναι δύσκολο να σκεφτεί κάποιος, αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει υπονομεύσει περισσότερο τις ελευθερίες των Αμερικανών όσο ο Joseph Lieberman(Εβραίος στην καταγωγή).
 
 Απο όταν έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους(Σ.Σ: Όπως αποδείχτηκε απο ανεξάρτητους ερευνητές η 9/11 ήταν σχεδιασμένη απο την Μοσάντ), ο ανεξάρτητος γερουσιαστής απο το Κονέκτικατ έχει εισαγάγει μια σειρά απο νομοθεσίες στο όνομα του «πολέμου ενάντια στην τρομοκρατία», οι οποίες έχουν διαβρώσει τα συνταγματικά δικαιώματα. Αν οι ΗΠΑ μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με «αστυνομικό κράτος», αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον γερουσιαστή Lieberman.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που πρότεινε ο Λίμπερμαν πρόσφατα στην Γερουσία, ολόκληρο το παγκόσμιο διαδίκτυο πρόκειται να χαρακτηριστεί ως «εθνικό κεφάλαιο» των ΗΠΑ. Αν το Κογκρέσο περάσει το νόμο αυτό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει την δύναμη να «σκοτώσει» το διαδίκτυο εξαιτίας μιας «εθνικής έκτακτης κυβερνο-απειλής». Οι υποστηρικτές της νομοθεσίας λένε οτι είναι αναγκαία για να αποτρέψει μια επίθεση όπως η 9/11 στον κυβερνοχώρο.

Η «ανησηχία» του Λίμπερμαν για το διαδίκτυο δεν είναι νέα. Η United States Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs, της οποίας ο Λίμπερμαν είναι πρόεδρος, δημοσίευσε μια αναφορά το 2008 με τίτλο «Βίαιος Ισλαμικός Εξτρεμισμός, Το Διαδίκτυο και η Τρομοκρατική Απειλή». Η αναφορά έλεγε οτι ομάδες τρομοκρατών όπως η Αλ Κάϊντα χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να στρατολογήσουν νέα μέλη μέσω προπαγάνδας και να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Αμέσως μετά την δημοσίευση της αναφοράς, ο Λίμπερμαν ζήτησε στην Google, την μητρική εταιρεία του You Tube, «να αφαιρέσει άμεσα οποιοδήποτε περιεχόμενο είχε δημιουργηθεί απο ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις». Αυτό ακούγεται λογικό. Ομως ο Λίμπερμαν θεωρεί ως τρομοκρατικές οργανώσεις την Χαμάς, την Χεζμπολά, ακόμη και τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν!
Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός οτι οι απόψεις του Λίμπερμαν σχετικά με το τι είναι τρομοκρατία είναι ταυτόσημες με αυτές του Ισραήλ. Μάλιστα ο Mark Vogel, πρόεδρος του μεγαλύτερου φιλο-ισραηλινού Πολιτικού Οργανισμού στην Αμερική(PAC) είχε πεί για τον Λίμπερμαν: «Ο Τζό Λίμπερμαν, είναι σίγουρα ο Νο1 υποστηρικτής του Ισραήλ στο Κογκρέσο. 

Δεν υπάρχει κανένας που να αγωνίζεται περισσότερο για το συμφέρον του Ισραήλ απο τον Λίμπερμαν».

Ο Λίμπερμαν όμως έχει ανταμοιφθεί πάρα πολύ καλά για τον πατριωτισμό που δείχνει υπέρ μιας άλλης χώρας απο αυτήν που εκλέγεται. Πριν απο 6 χρόνια ήταν ο πρώτος πολιτικός σε επιχορηγήσεις απο το Ισραηλινό λόμπι στις ΗΠΑ με $1,226,956.

Γιατί ανησυχεί όμως ο Λίμπερμαν τόσο πολύ για το διαδίκτυο; Μήπως γιατί αφήνει τον απλό Αμερικανό να έχει πρόσβαση σε στοιχεία που αποκαλύπτουν ακριβώς τις «φιλικές» του σχέσεις με το Ισραήλ, τις οποίες αποκρύπτουν τα μεγάλα ΜΜΕ που είναι φιλο-ισραηλινά;

Tuesday, July 6, 2010

ΕΒΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 Εβραία φοιτήτρια σχεδίασε μόνη της σβάστικες στην πόρτα του διαμερίσματός της στο πανεπιστήμιο Τζόρτζ Ουάσινγκτον και κατήγγειλε στην συνέχεια οτι έπεσε θύμα αντισημιτικής επίθεσης.....

Οι αρχές έκαναν έρευνα και βρήκαν οτι τις σχεδίασε μόνη της.
Δείτε εδω και άλλες περιπτώσεις που Εβραίοι σχεδίασαν μόνοι τους αντισημιτικές επιθέσεις εναντίον του εαυτού τους για να αποδείξουν οτι υπάρχει αντισημιτισμός...


http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/state-department.html


Πάγια εβραϊκή τακτική που λέγεται "Πουρίμ".


Sunday, July 4, 2010

Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τόσο ο Σόρος όσο και η οικογένεια Ρόθτσιλντ είναι εβραϊκής καταγωγής....Το ίδιο και οι Ροκφέλερ, οι Σιφ, οι Βάρμπουργκ, οι Λαζάρ, οι Λέμαν....


Το ίδιο και οι τράπεζες και οι εταιρείες που ακούμε συνεχώς στα κανάλια οτι μας έκλεψαν ή μας εξαπάτησαν. Η Goldman Sachs, η Lehman Brothers, η J.P Morgan, η Siemens, η Monsanto, η LIDL με τα μολυσμένα λάδια, η BP....

Η δυναστεία των χρηματιστών και τραπεζιτών Ρότσιλντ  (Rothschild) εδώ και τρεις αιώνες ασκεί μεγάλη επιρροή σε πάμπολλες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της τωρινής κρίσης του ευρώ και της παράπλευρης κρίσης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Λόγω της πραγματικά ασύλληπτης περιουσίας

Friday, July 2, 2010

ΠΟΙΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ;

 Ο LEIF PAGROTSKY είναι εβραιος φυσικά. Επίσης εβραίος ήταν και ο David Axelrod, που ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου προεκλογικά.
Ολοι όσοι γνωρίζουν ελάχιστα απο πολιτική ξέρουν καλά οτι «πιο σημαντικός από το βασιλιά είναι αυτός που ψιθυρίζει στο αυτί του βασιλιά».
 Ο Παγκρότσκι μαζί με μια ομάδα συμβούλων (ποιοί είναι δεν μας λέει στο βίντεο) ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης απο τον Παπανδρέου για να τον συμβουλεύσουν τι να κάνει.


Και επειδή οι Εβραίοι μας αγαπάνε πάρα πολύ, το αποτέλεσμα είναι τα νέα μέτρα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails