Tuesday, November 30, 2010

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Μετά απο αυτές τις δηλώσεις του Μπουτάρη όποιος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται έστω και λίγο Ελληνας πρέπει να ξεκινήσει να αγωνίζεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά οι Θεσσαλονικείς και οι Μακεδόνες.
Οι Ελληνες έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερώσουν την Θεσσαλονίκη και να μην πέσει η Μακεδονία στα νύχια του Εβραιοσιωνισμού. 
Ο κ. Μπουτάρης ξεκάθαρα μας λέει οτι η Θεσσαλονίκη είναι η "Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων". Ετσι την ονόμαζαν και την ονομάζουν οι Εβραίοσιωνιστές που την επιβουλεύονται.
Ο κ. Μπουτάρης λέει επίσης οτι έχει και Εβραίους συγγενείς. Θα ήταν ενδιαφέρον ένα βιογραφικό του.

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;


1. Warren Buffett and Bill Gate (Εβραίοι)


2. Dominique Strauss-Kahn and Robert Zoellick (Εβραίοι)



3. Barack Obama (Μάνα Εβραία και Εβραίο μέντορα)

 Εχουν όλοι κοινούς προγόνους και μέντορες!!!

Ακολουθεί ολόκληρη η λίστα με τους κορυφαίους στοχαστές του 2010. Μέσα σε αυτούς και ο Πρωθυπουργός μας.
Το καλύτερο απο όλα; Οι 30-35 απο αυτούς είναι εβραϊκής καταγωγής!
Τυχαίο; 

Sunday, November 28, 2010

Το ανθελληνικό Παγκοσμιοποιητικό CDRSEE, ο Μπουτάρης και οι Εβραίοι μεγιστάνες!

Απο "ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ"


Έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε ο Γ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη, ότι αυτή ήταν πολλή αρνητική εξέλιξη για την πόλη. Έχει βαλθεί ο Μπουτάρης κάθε μέρα που περνά να μας επιβεβαιώνει.Το χθεσινό του κατόρθωμα ήταν να παρεβρεθεί και να μιλήσει  σε εκδήλωση του CDRSEEπου είχε αντικείμενο τα βοηθητικά σχολικά εγχειρίδια που έχει εκδόσει να διανεμηθούν στους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης. Εκτός από τον Μπουτάρη μίλησαν οι Χ.Κουλούρη,  Κ. Καρράς (της περιώνυμης λέσχης), Ν.Ευθυμιάδης (βιομήχανος που στήριξε τον Μπουτάρη). 
Ακολουθεί το σημερινό δημοσίευμα του «ΒΗΜΑΤΟΣ». 

Thursday, November 25, 2010

Καμίνης ή Kaminitz;

Σ.Α: Αναγνώστης του blog μας έστειλε την σελίδα "Jewish family names and their origins" στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα "Kaminitz", "Kaminiz" και "Kaminez".


Στο βιογραφικό του κ. Καμίνη επόμενου δήμαρχου Αθηναίων βρήκαμε οτι γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη.




Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο βρήκαμε οτι στην Νέα Υόρκη στεγάζεται και ένα πολύ μεγάλο εβραϊκό δικηγορικό γραφείο με το όνομα "Kaminitz".


Ίσως είναι τυχαίο το γεγονός αυτό. Ισως όχι.


Η καλύτερη απάντηση απο μέρους του κ. Καμίνη για την καταγωγή του θα ήταν να δώσει στην δημοσιότητα το πλήρες γενεαλογικό του δέντρο και να μας αποστομώσει.

Wednesday, November 24, 2010

"ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" για την ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ μπαίνουμε και λέμε Ο-Χ-Ι !!

Το επιτελειο της δοτης κυβερνησης,προσπαθει παλι να εξαπατησει τους ελληνες,σηκωσαν ανοικτη διαβουλευση για την καρτα του πολιτη,ετσι ωστε να έχουν τυπικη νομιμοποιηση για αυτο που μας ετοιμάζουν.

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΜΕ Ε ΜΑΙΛ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.....
Ειναι σημαντικο,να προλαβουμε να απαντησουμε οσο το δυνατο περισσοτεροι και γρηγορα,δεν μπαινουνε ολοι οι φιλοι των ομαδων συχνα ,οποτε απο εσας που λαβατε το μηνυμα εξαρταται η γρηγορη διαδοση του.

ΕΠΙΣΗΣ
βαθμολογειστε αρνητικα τα σχολια των νεοταξιτων ,που νομιζουν οτι απευθυνονται σε βλακες

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ
 

Friday, November 19, 2010

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης, που εκλέγηκε με το 1/5 του εκλογικού σώματος του νέου δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία τα εξής καταπληκτικά:


Για την ορκωμοσία σας τι θα κάνετε; «Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε τον παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά»

Μετά το θέμα με την προσευχή των μουσουλμάνων με ρώτησαν τι θα κάνω για τζαμί. Είπα, εγώ θα φωνάξω τη μουσουλμανική κοινότητα και θα τους πω: Ορίστε, αυτός είναι ο χώρος, χτίστε το τζαμί σας». Εχετε και δύο εκλεγέντες Εβραίους δημοτικούς συμβούλους. «Για πρώτη φορά από τον πόλεμο. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε εβραϊκή συναγωγή. Εχουμε αρμένικη εκκλησία, έχουμε καθολική. Γιατί να μην έχουμε και μουσουλμανική; Δεν σου είπα να κάνεις παρέα με το μουσουλμάνο, αλλά εγώ οφείλω να του παρέχω τη δυνατότητα να προσεύχεται. Δεν είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτης. Το αποτεφρωτήριο θα το κάνουμε. Υπάρχει γερμανική εταιρεία που έρχεται, το κατασκευάζει, το δουλεύει πέντε χρόνια και μετά το παραδίδει. Το είχα ψάξει όταν έχασα τη γυναίκα μου».

«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων». Με στόχο; «Να έρθουν 300.000 Τούρκοι και 300.000 Εβραίοι να προσκυνούν τα πατρογονικά τους. Πώς πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά; Στις 26 Οκτωβρίου έφυγαν από τη Σαλονίκη 5.000 και πήγανε στην Πόλη. Θα μας πέσει άσχημα να έρχονται και εδώ; Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν -άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς την Ιστορία, ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ».











http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_6807.html






Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - Βρετανία: 13χρονος δέχεται απειλές για την ζωή του στο Facebook από μουσουλμάνους συμμαθητές του που εξοργίστηκαν με τον πατριωτισμό του

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Που είναι οι σημερινοί "προοδευτικοί" αριστεροί και οι οπαδοί τους που αγωνίστηκαν εναντίον της Χούντας και τιμούν κάθε χρόνο τα θύματα του Πολυτεχνείου, για να τιμήσουν και την μνήμη όσως Ελλήνων σφάχτηκαν, κτυπήθηκαν, βιάσθηκαν, ληστεύθηκαν και έπεσαν γενικά θύματα των λαθρομεταναστών που οι πολιτικάντηδες άφησαν να εισέλθουν κατα εκατομμύρια παράνομα στην χώρα μας; 

Εδω και 40 σχεδόν χρόνια τιμούν τα θύματα των χώρων περιξ του Πολυτεχνείου εκείνης της βραδυάς που δεν ξέρουμε καν αν ήταν θύματα του καθεστώτος.

Οι Ελληνες θύματα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι κάθε χρόνο πολυ περισσότεροι απο τα θύματα της 7ετούς Χούντας. 

Μήπως είστε υποκριτές κύριοι της "Αριστεράς" και της "Προόδου";

Μήπως δεν νοιάζεστε καθόλου για την Ελλάδα και τους Ελληνες αλλά απλώς για το κόμμα και την καριέρα σας;
Σκεφτείτε το γρήγορα και διαλέξτε στρατόπεδο γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις στην Ελλάδα μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών έρχονται πολύ πιο σύντομα απο ότι νομίζετε.

Και μεταξύ των θυμάτων θα είστε και εσείς φυσικά.

Για τους Μουσουλμάνος εσείς οι "αθεοι αριστεροί" είστε άξιοι αποκεφαλισμού.Δείτε εικόνες απο την τελευταία επίδειξη κυριαρχίας τους στην Αθήνα στο τέλος του άρθρου.

Ο 13χρονος, ο Darius Gill, είναι τρομοκρατημένος, καθώς δέχθηκε απειλές από μουσουλμάνους συμμαθητές του ότι θα του επιτεθούν με σιδερογροθιές και μαχαίρια για να τον εκδικηθούν που έκανε αφιέρωμα στην σελίδα του στο Facebook, στα βρετανικά στρατεύματα για την Ημέρα της Ανακωχής. (Ημέρα Ανακωχής ή Ημέρα Εκεχειρίας Armistice Day - ονομάζεται η επέτειος της λήξης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου η οποία γιορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου).
Μια συμμορία μαθητών στο Sidney Stringer Academyστο Κόβεντρι - που αυτοαποκαλούνται ‘Muslim Defence League’ («Λίγκα Μουσουλμανικής Άμυνας») εξοργίστηκαν με τον πατριωτισμό του Darius και ορκίστηκαν εκδίκηση.

Η μητέρα του Darius, Clare Allington, ήρθε και τον πήρε από το σχολείο τη Δευτέρα αφού διάβασε τις απειλές λίγες μόνο ώρες πριν την προγραμματισμένη επίθεση.

Η 42χρονη Clare, είπε: «Ποτέ δεν θα αφήσω τον Darius να επιστρέψει στο συγκεκριμένο σχολείο. Η ζωή του θα κινδυνεύει έτσι και γυρίσει πίσω.
«Κανένα παιδί δεν μπορείς να το εκθέτεις σε τόσο επικίνδυνες και τρομακτικές καταστάσεις».

«Ο Darius και εγώ κάναμε μία μακρά συζήτηση για αυτό και αποφασίσαμε και οι δύο ότι δεν θα επιστρέψει πίσω στο σχολείο του».
«Δεν θα επέτρεφα πίσω, εάν ήμουν στην θέση του και θα ήμουν πάντα ανήσυχη αν συνέβαινε ξανά. Ο Darius χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα».
Η Clare είναι ασκούμενη καθηγήτρια και ζει σε μια περιοχή στο Κόβεντρι που ζουν κυρίως μουσουλμάνοι. Μετά από αυτά θέλει να μετακομίσει, φοβούμενη αντίποινα από μουσουλμάνους εξτρεμιστές.
Είπε: "Έχω δύο παιδιά και είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

"Μιλάω με το συμβούλιο για την μετακόμισή μας, γιατί πραγματικά φοβόμαστε για αντίποινα.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ γύρω είναι φανταστικοί και τα πάμε πολύ καλά με τους γείτονές μας, αλλά μετά από τη φοβερή απειλή στο Facebook πρέπει να τους πάρω σοβαρά υπόψη».
Ο Darius στοχοποιήθηκε αφού τοποθέτησε εικόνες βρετανικών στρατευμάτων στο Facebook, ως αφιέρωμα στην Ημέρα της Ανακωχής.

Κατά τις 21:02 στις 11 Νοεμβρίου, έγραψε: "ΑΙΩΝΑ Η ΜΝΗΜΗ (RIP) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ."

Όμως, μια ομάδα από φανατικούς μουσουλμάνους συμμαθητές του εξέφρασε την οργή της στα σχόλιά του και μετά από οργισμένα MSN μηνύματα, η συμμορία κανόνισε να στήσει ενέδρα στον Darius στο σχολείο την Δευτέρα.
Ένα μήνυμα – γεμάτο με ορθογραφικά λάθη - έλεγε: "Η επίθεση τη Δευτέρα θα έχει σιδερογροθιές και μαχαίρια, ελπίζω να μην πεθάνω».
Άλλος έγραψε: «θα τον χτυπήσω. Είμαι τρομοκράτης».

Οι μουσουλμάνοι μαθητές απείλησαν κα την μαμά του παιδιού:
Ένας από τους αρχηγούς της συμμορίας είναι Ιρακινός ο οποίος δημοσίευσε μια ανατριχιαστική εικόνα με τον ίδιο να κρατάει ένα AK47 τουφέκι και έγραψει ένα κομμάτι ραπ με θέμα μια αεροπειρατεία σε αεροπλάνο.
Στις 12 Νοεμβρίου, στις 13:26 έγραψε ένα ποίημα που έγραφε: «Θα δεις τι f ** k θα βγει από το στόμα σου.
«Είμαι αεροπλάνο αεροπειρατών και θα πετάξω στο σπίτι σας, θα κάψω το διαμέρισμά σας με όλη την οικογένειά σας δεμένη στον καναπέ.

«Και θα σκίσω το λαιμό σας, έτσι όταν θα φωνάζετε, μόνο αίμα θα βγαίνει."

Πέντε αγόρια μουσουλμάνοι και ένα λευκό κορίτσι - όλοι ηλικίας 12 ετών - τώρα αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αποβληθούν από το σχολείο, όπου το 65% των μαθητών είναι μουσουλμάνοι.
Ο διευθυντής Wendy Tomes δήλωσε: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που ο Darius επέλεξε να μην επιστρέψει στο σχολείο.

"Μπορούμε να καταλάβουμε πόσο αναστατώθηκε από αυτό και όλοι νιώθουμε αποτροπιασμό για τη συμπεριφορά των εμπλεκόμενων μαθητών.
"Όλοι οι μαθητές που εξετάζονται πολύ σοβαρά από το σχολείο, αλλά δεν είναι όλα τα σχόλια στο Facebook από μαθητές του Sidney Stringer, μερικοί είναι από άλλα σχολεία ή ακόμη και νεαροί ενήλικες που είναι φίλοι με μερικούς από τους μαθητές μας.

"Έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους γονείς των παιδιών και τους ζητάμε να μας στηρίξουν στο να είμαστε σε εγρήγορση για το Facebook και άλλες κοινωνικές σελίδες δικτύωσης."

Από την αστυνομία του West Midlands ειπώθηκε ότι το σχολείο τους ενημέρωσε για το περιστατικό.


Αναδημοσίευση απο http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/13-facebook.html 

 Επίδειξη δύναμης 


«Πλαταίνει πάντα η ερημιά και το σχοινί σου σφίγγει
του λύκου μας του εφτάψυχου τ’ αχόρταγο λαρύγγι…»
Από το ποίημα του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη για τον «Ανδριάντα του Αοιδίμου Γρηγορίου Ε΄» ο οποίος βρίσκεται στον χώρο των Προπυλαίων, τον οποίο το κράτος παραχώρησε στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν. Ο Γρηγόριος ο Ε’ απαγχονίστηκε με διαταγή του σουλτάνου, ο οποίος υπέγραψε την διαταγή εκτελέσεως σαν χαλίφης, δηλαδή μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης…

Thursday, November 18, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

"ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", δήλωσε η Φιλελεύθερη Δημοκράτισσα Βουλευτής της Αγγλίας JENNY TONGE!!!!!

 ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:

Η Φιλελεύθερη Δημοκρατική βουλευτής της Αγγλίας Jenny Tonge ρωτά γιατί ο κόσμος επιτρέπει την συνέχιση της κατοχής μαζί με την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση της Παλαιστίνης από το Ισραήλ . - "Μήπως για όλο τον Κόσμο το  ολοκαύτωμα είναι ενοχή";;;


Του
JONNY PAUL

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 200 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Τα ακόλουθα στάλθηκαν ανώνυμα στο site που τα πρωτοδημοσίευσε,απο ένα μέλος του Ισραηλινού Στρατού...

Οι άνθρωποι που παρουσιάζονται παρακάτω ήταν πράκτορες και στρατιώτες για το κράτος του Ισραήλ την περίοδο του Δεκεμβρίου 2008-2009 στις συγκρούσεις στην Γάζα και όχι μόνο δολοφόνησαν ή επιτέθηκαν σε πολιορκημένους Παλαιστίνιους αλλά οδήγησαν και άλλους εναντίον τους....





Picture
תמונה
Name
שם
Rank
דרגה
Position
תפקיד
Date of Birth
תאריך לידה
ID Number
מספר תעודת זהות
Address
כתובת



Agai Yehezkel
אגאי יחזקאל
Brigadier General
תא”ל


Head of the Armored Corps
קצין שריון ראשי
19/04/66 22380406
26 Inbar st.
Caesarea
30889
ענבר 26
קיסריה
30889

Tuesday, November 16, 2010

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

 Ακολουθεί απόσπασμα απο το βιβλίο του Κυριάκου Ι. Διακογιάννη με τίτλο "Γράμμα στον Σιωνιστή Χασάπη Μπούς" σελ. 138. Ο συγγραφέας αναφέρετε στο διάλογο μεταξύ του Σιωνιστή Jean-Jacques Servan-Schreiber και του Γεωργίου Παπαδόπουλου.Ο Εβραιοσιωνιστής Schreiber είχε έρθει απο την Γαλλία στην Ελλάδα για να πάρει μαζί του τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και αντιστασιακό εκείνης της εποχής Μίκη Θεοδωράκη.

Απο τα γραφόμενα φαίνεται ξεκάθαρα η ανάμειξη του Σιωνισμού στον "αντιστασιακό" αγώνα κατά της Δικτατορίας στην Ελλάδα.Ομως η Σιωνιστική διείσδυση δεν περιορίστηκε μόνο στην πλευρά της αντίστασης.Η επιβολή του Σρέϊμπερ στον Γεώργιο Παπαδόπουλο παντοδύναμο δικτάτορα εκείνη την εποχή είναι χαρακτηριστική.Οι εν Ελλάδι Εβραίοι κατα την περίοδο της Δικτατορίας τάσσονταν υπέρ της Χούντας, η οποία αναγνώρισε ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,ύστερα απο αλλεπάληλες πιέσεις του τότε προέδρου του ΚΙΣ Ιωσήφ Λόβιγγερ.


Σρέϊμπερ πρός Γεώργιο Παπαδόπουλο: "Κύριε Πρόεδρε όπως γνωρίζετε ήδη βρίσκομαι στην Ελλάδα για να συναντήσω τον Ελληνα μουσικοσυνθέτη κ. Μίκη Θεοδωράκη και να τον πάρω με το αεροπλάνο μου."

Διακογιάννης: "Το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου στο Παρίσι έχουμε συνεδριάσει τα μέλη της Αντιδικτατορικής μας ομάδας.Διακόπτουμε για 10 λεπτά να ξεζαλιστούμε και να πιούμε ένα καφέ.Κάποιος βρίσκεται όρθιος κοντά στην συσκευή της τηλεόρασης.Γυρνάει το κουμπί και βλέπουμε στον δέκτη το αεροδρόμιο του Μπουρζέ,το αεροπλάνο του Jean-Jacques Servan-Schreiber να προσγειώνεται,την πόρτα του να ανοίγει και το Μίκη Θεοδωράκη να πατάει στο ελεύθερο Γαλλικό έδαφος,την Μελίνα Μερκούρη να τον αγγαλιάζει το πλήθος των Ελλήνων αυτοεξόριστων να συνοστίζεται ποιός θα του πρωτοσφίξει το χέρι."

Παραθέτουμε το σχετικό τηλεγράφημα του ΚΙΣ προς τον Παπαδόπουλο.



Σημείωση Αντιπληροφόρησης:Σε αυτό εδώ το blog έχουμε πει οτι το κόσμο των διοικούν οι Σιωνιστές.Βρίσκονται στα τελικά στάδια εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας τους.Γιατί αυτό που ετοιμάζουν,ενώ το ονομάζουν "Δημοκρατία" στην πραγματικότητα θα είναι ένα φασιστικό καθεστώς απο τα χειρότερα που θα βιώσει(;) ποτε η ανθρωπότητα.
Απο τα αρχαία χρόνια κρύβουν τις "βρωμιές" που κάνουν,κρύβουν το ρόλο τους στους πολέμους και στις παγκόσμιες συρράξεις και προβάλλουν ότι θέλουν αυτοί.
Στη σημερινή εποχή είδαμε οτι απέκρυψαν απο όλη την Παγκόσμια Κοινότητα το μεγαλύτερο τείχος που εγκλωβίζει ένα λαό(τους Παλαιστίνιους),το τείχος του Ισραήλ.
Στη δίκη της "17 Νοέμβρη" αποσιωπήθηκε η διασύνδεση των στελεχών της οργάνωσης και της "Μοσάντ".
Στην περίπτωση των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" υπήρχε και εκεί διασύνδεση με την Μοσάντ και με την τροφοδοσία τους με όπλα.
Ακούμε 35 χρόνια τώρα λόγια εναντίον της Χούντας.Κανείς δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,που ήταν υπέρ της Χούντας και τους έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
Με λίγα λόγια "όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτοί είναι απο κάτω".
Δείτε τώρα οτι και τους αντιστασιακούς στο Παρίσι και το Λονδίνο τους καθοδηγούσαν και τους συνέδραμαν αυτοί.
Να θυμήσουμε οτι μετα την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1821,μαζί με τους Ελληνες που ήρθαν να αναλάβουν την διοίκηση της χώρας,ήρθε και μια ομάδα Σιωνιστών που αυτοαποκαλούνταν Αγγλοι-Γάλλοι κτλ,στην πραγματικότητα όμως ήταν Εβραίοι Σιωνιστές και απο την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος προσπάθησαν να το ποδηγετήσουν.Κατείχαν θέσεις συμβούλου σχεδόν σε όλα τα Υπουργεία.Ασχολήθηκαν όμως πιο πολύ με το Υπουργείο Παιδείας,Εξωτερικών και τις Τράπεζες.
Στα απομνημονεύματά τους ο Κολοκοτρώνης κάνει ειδική μνεία "για αυτούς που ήρθαν απο το εξωτερικό".
Ετσι και εδω,βοηθούσαν τους αντιστασιακούς,τα είχαν καλά και με τους τότε Κυβερνώντες στην Ελλάδα,παρ'όλο που τους "χάλασαν" το χατίρι με την μη παραχώρηση του αεροδρομίου της Σούδας στον πόλεμο των 7 ημερών και ταυτόχρονα την βραδυά του Πολυτεχνείου-οι δημοσιογράφοι εκείνης της εποχής γνώριζαν οτι ο Μοσέ Νταγιάν βρίσκοταν στην Αθήνα με την κόρη του και άλλους επιτελείς.Προφανώς δεν είχαν έρθει εδω για διακοπές αλλά προκειμένου να συντονίσουν το "έργο τους".
Ποτε θα γίνει μια έρευνα για το ρόλο του Μοσέ Νταγιάν εκείνη την βραδυά;
Όποιοι έχουν στοιχεία για το θέμα ας τα στείλουν στο blog για να δημοσιευτούν.

Sunday, November 14, 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ(CFR)

Απο τα 41 μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων και το Πρόεδρο τα 26 είναι Εβραίοι ή εχουν Εβραίους για συζύγους. Το 63% δηλαδή του Συμβουλίου είναι Εβραίοι. Οι Εβραίοι αποτελούν το 2% του πληθυσμού των ΗΠΑ.Αυτό σημαίνει οτι οι Εβραίοι αντιπροσωπεύουν 32 φορές ή 3200% περισσότερο τον εβραϊκό πληθυσμό απο όλους τους άλλους στις ΗΠΑ στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.
Και ακόμη κάποιοι συνεχίζουν και μιλούν για "συνομωσιολογίες"...

Υπ'όψιν το CFR είναι το μεγαλύτερο think tank των ΗΠΑ. Εκεί πέρνονται μερικές απο τις πιο κρίσιμες αποφάσεις για την ανθρωπότητα.

Richard N. Haass(Jew- Εβραίος) - President
http://www.cfr.org/bios/3350/richard_haass.html


Board of Directors:

Saturday, November 13, 2010

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

Είναι γνωστό σε όλους τους εθνικά σκεπτόμενους Ελληνες το γεγονός οτι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης που υποστηρίζεται απο την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει κάνει στο παρελθόν πληθώρα ανθελληνικών δηλώσεων.
Απο τι πιο κορυφαίες ανθελληνικές δηλώσεις του ήταν οτι "Η Θεσσαλονίκη είναι εβραϊκή πόλη", "Αλλο Πόντιοι άλλο Ελληνες" και "Να ονομαστεί η Αγίου Δημητρίου Κεμάλ Ατατούρκ"....

Θέλοντας λοιπόν ο κύριος Μπουτάρης να κάνει πράξη τα λεγόμενά του έβαλε στο ψηφοδέλτιό του μερικούς Εβραίους. Εκανε λοιπόν την αρχή για να γίνει η Θεσσαλονίκη εβραϊκή πόλη.

Οπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο οι Εβραίοι υποψήφιοι του κ. Μπουτάρη είναι οι:

Καπόν Χασδάϊ

Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Καββασιάδη-Καράσσο Ματθίλδη (Τίλντα)


Το κορυφαίο για όλους τους Θεσσαλονικείς είναι οτι και στον συνδυασμό του κ. Γκιουλέκα υπάρχουν Εβραίοι υποψήφιοι όπως έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα.


Ο Ηλίας Πεσσάχ θα είναι τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ. Γκιουλέκα.
 

Ο Ηλίας Πεσσάχ, για όσους πιθανόν δεν τον γνωρίζουν, είναι ιατρός και μέλος της ΔΑΠ αλλά και της ΟΝΝΕΔ. 

Ο Ηλίας Πασσάχ είναι και αντιπρόεδρος ομίλου Rotaract Ιωαννίνων και μέλος Ροταριανού ομίλου Ιωαννίνων ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων (2005-2008).  




Οπως καταλαβαίνετε Εβραίοι υπάρχουν σε πάρα πολλούς συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα. Ανήκουν λένε σε διαφορετικά κόμματα.
Μα όλοι γνωρίζουμε οτι πάνω απο όλα για αυτούς είναι το συμφέρον του εβραϊσμού και τίποτα άλλο.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ


Friday, November 12, 2010

ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΚΛΕΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!

 Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εκτός απο την αποκαλυπτική δήλωση της Εβραίας που παραδέχεται οτι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην Ευρώπη, προσέξτε και το όνομα του Ινστιτούτου που έχουν ιδρύσει στην Σουηδία.

Εχει το ελληνικό όνομα "παιδεία".

Αρκετές φορές έχουμε γράψει για την προσπάθεια του ιουδαϊκού ιερατείου να "κλέψει" τα πρωτοτόκια των κοιμισμένων πλέον Ελλήνων.

Διαβάστε το σχετικό παλιότερο άρθρο μας για το θέμα που ακολουθεί κάτω απο το βίντεο....





ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, σε μια απο τις ομιλίες του είπε κατα λέξη: «Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας!».


Ποιός άραγε έχει σκεφτεί τι εννοούσε; Τι ήξερε ο Χριστόδουλος; Ποιά είναι τα Πρωτοτόκια; Ποιοί τα διεκδικούν;
Γιατί εμείς και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουμε οτι δικαιούμαστε τα πρωτοτόκια; 

Αφορμή για να ερευνήσω αυτό το θέμα ήταν η συνομιλία στο διαδίκτυο μεταξύ ενός Ελληνόπουλου και ενός παιδιού απο «Αγγλία» υϊός Τραπεζίτη. Το παιδί απο την Αγγλία ζητά απο τον Ελληνα να του μιλάει και να του γράφει ελληνικά, γιατί μαθαίνει αρχαία ελληνικά! Το ελληνόπουλο του μιλούσε αγγλικά. Όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας γράφουν στο διαδίκτυο με greeklish... 

Παραξενεύτικα! Γιατί θέλει να μάθει αρχαία ελληνικά; Μετά βρήκα οτι υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες: «Μάθετε αρχαία ελληνικά». 

Αυτές όμως οι ανακοινώσεις απευθύνονται στην ελίτ, που κυβερνά απο το παρασκήνιο την ανθρωπότητα. Δεν απευθύνεται ούτε σε Ελληνες, ούτε σε Γερμανούς, ουτε σε Εγγλέζους. Και δεν μαθαίνουν απλά να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, αλλά να τα ομιλούν. 

Ενω στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας εδω και αρκετές δεκαετίες, υπονομεύει την εκπαίδευση, καταργεί τόνους, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας και το κυριότερο το παιδί μας μετα απο δώδεκα χρόνια στο θρανείο το παιδί μας δεν μπορεί να διαβάσει, ουτε και το πιο απλό αρχαίο κείμενο. 

Μην απορείτε. Μέσα στα υπουργεία μας υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνες. Οι υπουργοι και οι πρωθυπουργοί είναι απλά άσχετοι και διακοσμητικοί. Μετα απο μια τετραετία θα φύγουν.
Το θέμα της γλώσσας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν εννοώ το φιλολογικό σκέλος. Αφορά τα «Πρωτοτόκια». Σε παλαιότερη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα οτι ο κ. Μπίλ Γκέϊτς, ονόμασε τα αρχαία ελληνικά ως την «γλώσσα των Θεών». Τι γνωρίζει ο Μπίλ Γκέϊτς που δεν το ξέρει ο Υπουργός Παιδείας και οι Ακαδημαϊκοί μας; 

Γιατί η Μυθωδία του Παπαθανασίου στάλθηκε στα αρχαία ελληνικά στο διάστημα;(ξέρουμε οτι αυτό διαψεύστηκε, κάναμε ομως προσωπική έρευνα και σας βεβαιώνουμε οτι το κείμενο της Μυθωδίας πράγματι είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά. Είναι εύκολο να το ερευνήσετε και εσείς με έναν υπολογιστή). 

Γιατί δεν στάλθηκε, η Μυθωδία στο διάστημα, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά, στα Κινέζικα ή στα..Εβραϊκά;

Γιατί είχε σαν φόντο ελληνικούς ναούς και το πρόσωπο του Δία; Εμείς θα περιμέναμε το μύνημα να σταλεί προς τον Ρά! Προς τον Άνουβι! Προς τον Γιαχβέ! Προς τον Κοετζακοάτλ! 

Και όλο αυτό το εγχείρημα το χρηματοδότησε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια η ΝΑΣΑ.

Όλα τα προηγούμενα δεν σας φαίνονται περίεργα;
Έκαναν ολόκληρη τελετή που κόστησε εκατομμύρια, για να σταλεί ένα μύνημα στο διάστημα στα αρχαία ελληνικά!!!

Εν ολίγοις τα ίδια αυτά κέντρα που αφελληνίζουν την Ελλάδα, φροντίζουν να αποκτούν τα ίδια, προφίλ ελληνικό.

Διεκδικούν τα «Πρωτοτόκια».

Ο νοών νοείτο

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails